הוא דחף למהלך על וונץ וזה מה שגמר אותו. אירסיי התמרמר על הסיום הקטסטרופלי של העונה שעברה ורצה להטיס את שניהם באותה שנייה אבל בלארד שיכנע אותו לתת צ'אנס אחרון ואחרי שהם הנחיתו את הגופה של ההולוגרמה באוף סיזן זה בעצם נגמר עוד לפני שהתחיל. אבל כן, בגדול הקריסה שם היא פחות עליו ויותר על בלארד שבנה סגלים בינוניים שנה אחר שנה למרות המון Draft capital+קאפ ספייס ועדיין חי בסרט שהם מספיק טובים וכל מה שצריך זה איזה QB שבור/קשיש שהם יוכלו לשקם. לא סגור לגמרי על טיב מערכת היחסים שלו עם אירסיי ועד כמה הוא עדיין מאמין בו אבל אני לא אופתע אם הוא יפוטר גם מתישהו עד סוף העונה. אם כי נראה שלפחות בינתיים זה לא הכיוון, אחרת זה כבר היה קורה. לא שזה רלוונטי יותר מדי כי כל עוד הנרקומן הזה ימשיך להתערב מקצועית האירגון הזה לא באמת שווה יחס (להלן: המינוי של ג'ף סאטרדיי למאמן זמני. פחות בגלל שיש או אין מה להציל העונה, יותר בגלל המיינדסט. הוא הרי יחפש כל סיבה שקיימת כדי להפוך את המינוי הזה לקבוע ולדעתי גם ימצא. "Leader of men" ושאר החירטוטים)
עוד מילה על המשחק הלילה. האם זה תלוי בי או שמה הטייטנס יותר הפסידו את המשחק בעצמם מאשר הצ'יפס ניצחו אותו? כל הכבוד להגנת טנסי, אבל אחרי ההפסקה הם שיחקו בונקר בפוטבול. אחלה שיש לך את הראנינג בק הכי טוב בליגה, אבל בשלב מסוים כולם בקבוצה השנייה יודעים שאתה הולך לרוץ. בהפסקה היתה לי הרגשה שאולי עדיף להתחיל להשאיר את מאליק וויליס בהרכב, אבל עכשיו אני לא בטוח. טנהיל אולי לא סופרסטאר, אבל הקיובי המחליף פשוט לא עמד בעומס של המאני טיים. מבחינתי ניצחון במתנה למארחת. אגב, ברגע שקלסי מוריד קסדה של היריב באנדזון זו עבירה לא? הטייטנס לא הפסידו את המשחק בגלל השריקה הזאת, אבל מבחינתי היתה שם גם עבירה של התוקף. נ.ב - שכחתי לציין, אילולא החטאת שתי בעיטות קנזס סיטי כנראה היתה מנצחת לפני ההארכה
זה לא "בונקר" פוטבול כמו חוסר ברירה ויכולת לתפקד עם QB כל כך מוגבל וחסר ניסיון כמו וויליס. הוא לא מסוגל להוציא לפועל שום דבר חוץ מסקרינ'ס פשוטים או ריצות ב-Read option ואני מניח שזה היה ברור לך אחרי איך שהוא נראה בסוף המשחק כשלא הייתה להם ברירה אלא למסור. בשני מהלכים שם הוא אפילו לא שיחרר את הכדור מהיד למרות שהיה לו זמן ורסיברים דאון דה פילד והסתובב סביב עצמו עד שאכל סאק. וכן, הם היו הקבוצה הטובה יותר אתמול עם עבודה הגנתית אדירה והיו מנצחים אם טאנהיל היה בריא ו/או וויליס נראה קצת יותר נורמלי ומוכן ו/או ה-QB היריב לא היה כל כך טוב. זאת הייתה עוד הופעה בינונית מינוס של ההתקפה של הצ'יפס עם הבעיות הרגילות שצצו לאורך שלבים שונים העונה - רסיברים שלא מצליחים להשתחרר מול שמירה אישית, השמטות (לא פחות מ-6 שזה הכי הרבה להתקפה כלשהי העונה), קו התקפה רך שלא מסוגל להשיג push מינימלי בחסימות ריצה ושייקי מאוד במסירה וראנינג בק'ס חלשים. מסכים לגבי השריקה על קלסי. במקרה הטוב זה היה צריך להיות offset על שני הצדדים (בכלל, הסקנדרי של טנסי היה פיזי מאוד מולו בניגוד לרוב ההגנות המטומטמות בליגה שמאפשרות מרווחים ו-free access בשיחרורים מהליין אוף סקרימג') שיוביל למהלך חוזר מה-2 יארד ליין במקום מה-1. חחח כל פעם שאני רואה החטאת בעיטה אני ישר חושב עליך. אבל גם באטקר נחשב לבועט אמין (רזומה של בעיטות מדוייקות במאני טיים + יכולת לבעוט ממרחק) וזה היה משחק לא אופייני עבורו. לזכותו ייאמר שהוא סובב את הקרסול במחזור הראשון ונעדר מ-3 משחקים אז יש הנחה שהוא לא 100%, אם כי זה לא תירוץ כי זה כמעט עלה לצ'יפס במשחק אתמול. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- מפה לשם משם לפה בפאלו כרגע לא משחררים מידע על הפציעה של ג'וש אלן אבל יש דיבור לא מאומת שמדובר בקרע של ה-UCL במרפק שיגמור לו את העונה. מיותר לציין את ההשלכות אם זה נכון.
מה שהכי עצוב בכל הסיפור זה ההשקעה המאסיבית שלהם בחוליה. המתאם עם השכר הגבוה ביותר בליגה + קיקר על 4M לעונה + מציבים שחקני מפתח כמחזירי פאנט/קיקאוף + 3 שחקנים ספציפיים תופסים מקום ב-53 רק בגלל התרומה שלהם ב-kickoffs.