דאגי P מנצח משחק בהארכה אנדי ריד מנצח משחק בהארכה דן קמפבל מנצח משחק בשנייה האחרונה https://media.tenor.com/9z2gfM1boe0AAAAC/dwayne-wade-i-love-it.Xxx
זה כבר סיפור אחר בכל מקרה יהיה נחמד אם בסוף נקבל קרב בבאפלו בין הבילס לצ'יפס על הזכות לשחק בסופרבול, אבל לך תדע אם זה יקרה.
הג'טס תמיד יהיו הג'טס ושם דבר לא ישנה את זה לא המאמן , לא הק"ב,לא ההגנה אין לי שום ספק שהם ינצחו 3 רצוף ויפסידו את הפליאוף בגלל טיי ברייקר
דרק קאר שמע שיש אודישנים פתוחים למשרת ה-QB הפותח בג'טס בעונה הבאה והוא נחוש לנצח. 2 בחירות סיבוב שני + שידרוג חוזה כמעט מובטחים אם הוא ימשיך ככה.
המאמן הטוב בהיסטוריה הם ניסו לשקר עליי רשמית המהלך הכי מת מוחית שראיתי מקבוצת פוטבול מאז שאני צופה. שום דבר לא קרוב אפילו. הכי מטומטם. הכי פאתטי. הכי אומלל. איך לא מתפטרים אחרי דבר כזה לא ברור לי. איך לא מתחבאים מאחורי האסלה אינני יודע. איך לא מסתגרים בבית לצמיתות ומנתקים קשר עם העולם אין לי מושג. #איזהטובהשם
אם ויתרת על המשחקים בסלוט השני פספסת את ההפסד אולי הכי מביך של הפאטס בראשות בליצ'ק. כמה חבל שבריידי לא היה היום על הדשא וואו, גם אני ויתרתי על רב האקשן אחרי הדרמה הראשונה, אבל התחלתי לעקוב אחרי ההפסקה לשטויות של בריידי וחבריו והמשחק ההיסטורי של לאס וגאס. ברצינות, כמות הדרמה בסוף כל השעות האלו לחלוטין לא שווה לגמר המונדיאל. ברצינות, אני תמיד אוהב כדורגל, אבל פוטבול זו פשוט חוויה!
@Sprewell לדעתי הטאצדאון של לאס וגאס חצי דקה לסוף לא היה. קשה להוכיח במאת האחוזים שהרגל היה בחוץ, אבל ההרגשה שלי היא שלא היה טאצדאון. בכל מקרה למי מזיז, הפאטס הפסידו עם מהלך אחרון מבריק ברצינות, מה סטיבנסון חשב לעשות שם?
שנים מספרים לנו איך יש גאון אחד בין ים מטומטמים. איך גאון אחד מלמד את השחקנים שלו לא לעשות טעויות של קופים. כל פעם שאני רואה שחקן מותח את הכדור באנדזון כדי להשיג TD ומאבד אני צריך לשמוע איזה פרשן מזדיין בתחת "בליצ'ק אוסר על שחקנים שלו לעשות את זה!!!!!!!!!!!!!". כל פעם שאיזה ראנינג בק עושה פאמבל צריך לשמוע "בליצ'ק מספסל מי שעושה פאמבל!". לאיזה חור שלא הולכים אין קלישאה שקרית שלא שומעים: "DO YOUR JOB", "Attacking your weakness", "fundamental football ומי יודע איזה חירטוט שכחתי. הדושבג שקורא את סן טצו. שמשחק "שחמט" על דשא. הפאקינג זין הזה. סע סע לי מהעיניים. לחלוטין לא היה. אבל זאת הקארמה סוגרת חשבון עם כל הדברים שלא היו שהלכו לטובת האירגון הבזוי והדושבגים הרמאים האלה לאורך השנים. וזאת רק ההתחלה.
לא יודע לאן ממשיכים מכאן אחרי הדבר הזה. מקווה שהמציאו Waze לחיים שיכוונו אותי הלאה. אני פסע מלהתאשפז עצמית בשלוותא.