אם אתה אומר. אני רואה שלא משאירים אפילו חור קטנטן לפרסונס להגיע למינשו. מן הסתם את הריצה בלי הרץ הרבה יותר קל לעצור.
חירבון רציני של פילי בחצי שעה האחרונה. מיליון הזדמנויות לגמור את המשחק ו/או לחזור אליו וים שטויות. לא משתלטים על פאמבל של דאלאס, מקבלים בראש 3rd and 30 ואז TD, רסיבר מאבד כדור שפוגע לו בידיים ישירות לחטיפה, פאמבל של סאנדרס. כל המהלכים ברצף של 3 דקות ב-Game time. לא תהיה לתוצאה הזאת חשיבות אם הם ינצחו שבוע הבא או עוד שבועיים אבל עדיין היה עדיף לגמור את זה היום כי ההזדמנות הייתה על השולחן. מינשו היה יותר מ-passable, אבל עדיין לא הייתי בונה על זה כל שבוע בליגה ההזויה הזאת. שבוע הבא הוא יכול להיראות פתאום כמו זאק ווילסון 2.0 ואז התקפי לב במחזור אחרון עם מחשבות להחזיר את הרטס מוקדם מדי. סראבק ערס.
היה לנו אתמול ערב מהנה ולמרות שלא ראיתי יותר מדי דקות רב התוצאות אמורות לספק אותנו, לא? צפיתי עכשיו בתקציר הניצחון של הסטילרס שכל המשחק פיגרו, אבל בסוף לקחו את כל הקופה. עם שש נקודות שהלכו לאיבוד בגלל החטאות שער שדה (הקור השפיע?) בסופו של דבר זה היה דרייב אחרון שהביא את המשיח לפיטסבורג הקפואה. את האמת, תמיד היה לי סימפטיה לקבוצה הזאת. מעדיף אותם מאשר את הריידרס. חוץ מזה עוד הספקתי לראות את הדקות האחרונות של הניצחון של דאלאס. הרגשת הבטן אומרת שהניינרס עכשיו הקבוצה הטובה ב-NFC. מדהים שהרוקי שלהם פשוט עומד בלחץ. האם פארדי יצליח גם לעמוד בלחץ של הפלייאוף? ומה עם מינסוטה שמצליחה לנצח עוד משחק צמוד? מסכים איתך @Sprewell , הוויקנגס יכולים ללכת עד הסוף או יקבלו תבוסה במשחק הראשון שלהם בפלייאוף. הערב יש משחק מעניין בין הדולפינס לגרין ביי, האם נראה שלג במיאמי?
הסטילרז ניצחו פחות בגללם ויותר בגלל ה-QB הדחליל של הקבוצה היריבה שעומד אחרי המשחק הלילה על 0-7 במשחקים כשהטמפרטורה מתחת ל-4.5 מעלות (מה שהופך אותו למועמד בכיר לג'טס כי ניו יורק ידועה כעיר חמה וקיצית). הסיפור שלו בריידרס גמור כי מקדניאלס יצטרך למצוא Fall guy לעונה המחרידה הזאת והוא יהיה פיתרון קל. הם יכולים לחתוך אותו בסוף העונה ולחסוך 30M עם מעט מאוד Dead money והקטע הטריקי מבחינתם יהיה לקבל החלטה בין זה לבין טרייד שמן הסתם עדיף יותר אבל גם מסוכן ובעייתי יותר כי הוא יצטרך לקרות ממש אחרי הסופרבול אחרת 40M יהפכו להיות מובטחים לעונה הבאה ויסכנו אותם + הרסו להם את כל ה-Leverage. מסכים לגבי הניינרס. הם הקבוצה בכושר הכי טוב בליגה ובמבחן העין נראים הכי טוב משני צדי הכדור. הגנה של חולי נפש והתקפה מפוצצת כוכבים שנראה כאילו קיבלה הזרקת הרואין בעמדה הכי חשובה בספורט. המוח עדיין מתקשה לקנות את זה ב-700% ותמיד מקונן ספק ש"זה באמת הולך לקרות עם הפאקינג ווייט בוי הצנום הזה שנבחר אחרון בדראפט?" אבל היו דברים מעולם. במיוחד בליגה הזאת. כבר ראינו דברים. חווינו הזיות. כלום לא באמת יפתיע. הוא לא צריך עכשיו לתחזק קריירה של 20 שנה אלא להחזיק מעמד בסך הכל 5-6 משחקים נוספים עם צוות מסייע אלוהי ושיטה התקפית הכי ידידותית שיכולה להיות. זה יותר מריאלי. לא באמת מאמין שמינסוטה יכולים ללכת עד הסוף אבל כשהיקום מדבר אני מנסה להקשיב. יש יותר מדי ניסים שקורים לקבוצה הבינונית הזאת כדי שנמשיך להתעלם מהבולשיט הזה. כל שבוע נראה שהקץ מגיע עד שלא. ככה שרק מהבחינה הזאת של "Team of destiny" ושאר בילבולי מוח אסור להקל בהם ראש. מבחינה מקצועית הם הרבה מתחת לפילי/ניינרס/דאלאס ואני אופתע מאוד מאוד מאוד מאוד לראות אותם מוציאים מולן ניצחון, בטח בחוץ. אבל שוב, כבר ראינו דברים בליגה הזאת. זה לא באמת יפתיע אף אחד. המקסימום שנקבל במיאמי מבחינת מזג אוויר זה איגואונת נופלות מעצים. אבל זה כן משחק Do or die עבור גרין ביי מבחינת פלייאוף. כל התוצאות שהם היו צריכים אתמול הלכו לטובתם ועכשיו זה בידיים שלהם. 3 ניצחונות עד סוף העונה והם בסבירות מאוד מאוד גבוהה להשתחל מה-#7 Seed. על הנייר הם פחות טובים ואמורים לקבל בראש היום אבל עם GOAT בדימוס בתמונה אני לא מספיד אותם אף פעם.
ניצחון 15 ברציפות למאט לפלור וקבוצתו בדצמבר. אין לי מושג עד כמה הפאקרס יכולים להפריע לקבוצות ב-NFC, אבל אני בעד רוג'רס והצ'ז הדס. מיאמי מאבדת מומנטום.
אותו קיובי בינוני שהוא תמיד היה (אין לי מושג מה היה בקולג׳). גארופולו שלא מסוגל לקרוא שום דבר עם INTs מחרידים שלא קשורים לכלום - ובטח שלא אחרי first read - ובטח ובטח שאין טייפריק יחד עם וודל שישרפו כל בן אנוש שינסה לעצור אותם (due שאני לא זוכר כמוהו בליגה). אבל טואה זה old news. מקדניאל לא חסין מטעויות. היה מתבקש להתחיל לרוץ הרבה יותר (או אפילו להשתמש בטייפריק ו/אודל ביותר תרגילי motion שהפכו לפופולארים יותר) כדי לצמצם את ה-brain farts של טואה, ולא מהיום. זה היה נראה שזה קורה שווילסון הגיע ונפסק מהר מאוד.
לחלוטין. במיוחד מול הגנת ריצה אומללה כמו של גרין ביי שנחרכת מדי שבוע לא משנה מי היריבה. והקטע עם מקדניאל הוא שעיצוב ריצות זו המומחיות שלו ועדיין זה נראה כאילו הוא התאהב ב-Run and gun העונה. בהתחשב בפרסונל ההתקפי החולני שיש לו לעבוד איתו קשה לבוא אליו בטענות, כי בת'כלס רוב הזמן זה עבד מצויין והביא את מיאמי למצב שמדברים עליה כמועמדת לגיטימית לסופרבול ואת ה-QB האשפה שלו למועמד MVP רוב העונה. אבל הוא לא ידע מתי להרגיע ולמנן את זה כמו שציינת וזה עלה להם ביוקר היום ובשבוע שעבר מול בפאלו ב-Game scripts שזעקו לרוץ. הם עדיין יהיו בפלייאוף לדעתי (פשוט כי הפאטס והג'טס נכים הרבה יותר) וכל עוד טייריק ו-וואדל נושמים ומתפקדים אני נותן לדבר הזה Outside shot מול כל יריבה בכל מגרש אבל אי אפשר לקחת את טואה ברצינות יותר. אם זה יקרה זה בטח לא בזכותו אלא in spite of him.
דנבר יפטרו את האקט בסוף העונה פשוט כי אין ברירה אחרת לאור החוזה של ווילסון אבל אם צריך לשים באחוזים את העונה המזעזעת הזאת אני שם עליו באיזור ה-3% ועל ה-QB האשפה שלו 740%. ראיתי הזיות. ראיתי דברים. ראיתי קריסות. בכל מיני ענפי ספורט. קבוצתיים ויחידניים. כזאת נפילה מצוק טרם. ציינתי פה כבר כמה פעמים שהוא תמיד היה אוברייטד בעיניי ואף פעם לא החזקתי ממנו Elite כמו רוב העולם אבל עדיין היה אפשר לתפקד איתו ברמה סבירה עד גבוהה. והבן אדם איבד את זה. לא רק אתלטית שזה מובן מאליו וברור גם לכל עיוור. מנטאלית הוא גמור. לא רק שאף אחד מסביבו לא לוקח אותו ברצינות כבן אנוש, אין לו מושג גם מה הוא רואה או עושה על המגרש יותר. וספק גדול אם זה בר שיקום בשלב כזה של הקריירה. לא יודע איזה מאמן מספיק משוגע כדי לגעת בדבר הזה עם מקל בעונה הבאה, ולא משנה בכלל מה תהיה ההצעה הכספית. ה-downside לא שווה את זה והאקט כאמור הוא עדות חיה וכואבת לעניין. ברור שהוא לא חומר למאמן ראשי אבל הוא גם לא ה-stooge על סטרואידים שכל העולם רואה בו. אין שום מאמן שיכול להיראות competent עם דבר כזה ב-QB. על להצליח אני בכלל לא מדבר. רק להיות ראוי לצפיית בני אדם.