את האמת, התאכזבתי מהמשחק. בעצם מכל היומיים האלה. אני מדבר רק על דרמה כי הבנגלס והאיגלס נתנו הופעה טובה. בעוד פחות מחצי שעה אתחיל לראות את המשחק האחרון. ברור לי שאהיה בשלב מסוים בארץ החלומות, אבל לי אין קבוצה עדיפה. אני ניטרלי כי לא סובל את שתי הקבוצות...
לדעתי טוני רומו אמר את זה בצורה הכי נכונה. גם אני מאמין שמהומס ישחק, אבל הוא לא יהיה נייד כמו רגיל. לפחות כך אני מעריך, אבל לך תדע. זריקה פה, זריקה שם......
אדושם ניסה לרמוז להם בעדינות שבוע שעבר. בקטנה כזה. לא בצורה מוגזמת מדי. שאולי רצוי. ואולי עדיף. אולי שווה מחשבה להלביש שני קיקרים למשחק הכי קריטי ב-20 שנה האחרונות. שיש מצב שזה יהיה צעד חכם שישתלם. אבל פוטטו ידע יותר טוב. והבוס של פוטטו ידע יותר טוב. והמשפחה של הבוס של פוטטו ידעו יותר טוב. אני אישית סומך על שיקול הדעת שלהם אז אני די רגוע. אבל כמידה והם טעו. במידה ויהיה משחק צמוד ולא השחיטה הפוטנציאלית שזו עלולה להיות. במידה ו.
הדיבור הרגיל. אם פארדי ב-40% יכולת ולא נזכר שהוא ספרן בספרייה הלאומית של אייואה ומתחיל לאכול סרט בלתי אפשרי לעצור את ההתקפה הזאת. ואז זאת שאלה אם דאק מצליח לעמוד בקצב. יהיה קריטי מבחינתם לרוץ בצורה אפקטיבית (כלומר לתת לזיק 0 נגיעות בכל איזור שהוא לא 4 יארד מהאנדזון) כדי להאט את ה-DL המפלצתי של הניינרס. יתרון מוקדם/לא ליפול לבור שיצריך רדיפה יכול לעזור מאוד. ולפחות אחד מגאלופ/בראון/TY (פאתטי שזה לא קופר) יהיה חייב להתעלות כי הם יתמקדו בלאמב ושולץ עם כל הכבוד לא יספיק.
כבר 27 שנה שדאלאס לא היו בגמר אזורי!?! וואו, היו ימים עם טרוי אייקמן, אמט סמית, מייקל אירווינג וחבריהם....קצת מוזר שעברו כבר כל כך הרבה שנים.
אם פוטטו בועט באיזשהו מצב עד סוף המשחק שהוא פחות מ-4th and 48 באמת שלא יישארו מילים יותר. מבין שלמרות החימום האומלל שלו היה חייב לבדוק אולי יקרה איזה נס ב-XP הראשון אז לא זוקף את זה לחובתו. אבל מעכשיו והלאה זה פשוט לא בא בחשבון יותר. מתנהלים בלי קיקר. פשוט בדיחה שהם הגיעו למצב הזה אבל בדיחה זה מה שהם כאירגון פוטבול אז לא כל כך מפתיע.
אין על הגטואיאדה בחדרי הלבשה אחרי ניצחונות. הדבר היחיד שחסר בסרטון זה הבעלים הסבא הלבנבן בן 84 נכנס ומנסה להשתלב באווירה.
בלי קיקר, הלך הנשק ההתקפי הכי אקספלוסיבי, הקוורטרבק כרגיל מחלק מתנות לקבוצה היריבה - וזה רק פיגור 3 כשהם מתחילים עם הכדור מחצית שנייה. לא אוהב את זה בכלל
ברט מאהר https://i.postimg.cc/0yxdKv4H/savetweetvid-Fn-Hm5v6-Xg-AE6-Pbz.Xxx אפרופו קיקרים לדעתי רובי גולד נעול בהיכל התהילה, לא משנה מה. ולחשוב שאת רוב הקריירה שלו הוא העביר באחד האצטדיונים שהכי קשה לבעוט בהם. גם בנאדם זהב. שמח לראות אותו נהנה מהחיים בסנטה קלרה.
ה-DL של דאלאס פשוט אונס ללא הכרה. פארסונס ולוראנס זה מובן מאליו אבל גם שאר הפוקימונים רוצחים. גם לא נותנים סנטימטר במשחק הריצה וגם מייצרים לחץ קבוע ב-3rd downs. שאני עדיין לא מצא פיתרון ואיזה פלייקול זהב אבל זה בדרך. התקפית אחרי המוות של פולארד אני לא יודע איך או מאיפה אמורה להגיע הישועה. הסקיל פלייר הכי אקספלוסיבי שלהם בפער והוא היה קריטי במיוחד היום להזרים את כל הסקרינ'ס והצ'קדאונס מול הלחץ המהיר של בוסה ושות'. לראות את זיק מנסה לרוץ או לתפוס זה צער בעלי חיים וכל שאר האופציות חוץ מלאמב פשוט לא עם JUICE מתבקש מול חיות כמו של הניינרס. איטיים וכבדים מדי.