Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Stretford Ender Member

לא העפתי אותך, אתה עדיין שם :S
    ניסיתי להשתמש באופציה של remind owner to be active, תבדוק אם קיבלת איזה אימייל...

2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסתדרתי... מתי הדראפט? מדגדגות לי כבר האצבעות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

3. KirkH Member

הסדר של הדראפט זה רלוונטי לעונה הנוכחית או סתם טעות או סתם משהו מעונה שעברה?

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלטתי אותו עוד לפני שרועי העיף את שאר הקבוצות והוא רלוונטי לעונה החדשה ומתבסס על ה"הישגים" מהעונה שעברה. נגיד חבר של איתי שזכה בוחר אחרון, אני שהפסדתי בגמר בוחר אחד לפני אחרון וכן הלאה...

זה הגיוני כי גם שנה שעברה קירק בחר אחרון בגלל שהוא זכה עונה לפני. כמו שצריך להיות...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/8/09
  5. KirkH Member

אהההה... זה מסביר למה איתי הפסיד כל כך הרבה - הוא בתהליך בנייה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

6. Stretford Ender Member

אני מאמין שזה אכן הסדר... הגיוני, כמו שאליאור אמר.
    בכל מקרה תרגישו חפשי להזמין אנשים למלא את המקומות שנשארו.

7. KirkH Member

סבוניס דיבר על הצטרפות לא?

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

קירק יא טראש טוקר שפל... תזניח את העובדה שהשקעתי שתי בחירות דראפט גבוהות בוולקר ורנדי מוס וטום בריידי נפצע על השבוע הראשון של העונה, למה לא. שלא לדבר על זה שסיימתי את העונה עם "הפרש שערים" חיובי על אף המאזן השלילי להחריד שלי, היו כמה קבוצות שסיימו מעלי למרות שסטטיסטית הייתי יותר טוב מהן.

לא נורא, העונה אין תירוצים... it's payback time. מייקל ויק אגב עורך את הבכורה שלו במדי האיגלס בשניות אלה ממש...

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני ראיתי שחסרים לנו עדיין מספר משתתפים. אני כרגע פניתי למישהו בתקווה שהוא רוצה להצטרף אלינו. הוא אוהד הג'איינטס...

10. Hakeem Nicks Member

שלום, שמי הוא הראל ושי שלח לי הודעה פרטית בפורום אחר להצטרף לכאן. אני נכנס לשנתי הרביעית כאוהד הג'איינטס, התחלתי לאהוד אותם אך ורק בגלל טיקי ברבר, ומאוד התאכזבתי כאשר הוא פרש, דווקא אחרי השנה הראשונה שלי. בשנתיים האחרונות התחלתי להעמיק יותר, להכיר שחקנים ולשחק מאדן, וכיום אני לא מתבייש לקרוא לעצמי מומחה, למרות שאני רק בן 14.

הגעתי לכאן במהירות גדולה מכיוון שאני ממש ממש רוצה לדבר על פוטבול. קרובי משפחה שלי חזרו לארה''ב אז באמת שאין לי עם מי לדבר על הספורט הנפלא הזה. עושה רושם שהעניינים כאן זזים וזה בדיוק מה שאני מחפש.

העונה הג'איינטס יכולים לצפות להרבה. אם איני טועה הם כבר משהו כמו 4 שנים רצופות בפלייאוף, ולמרות בית די קשה (הרדסקינס התחזקו הגנתית עם היינסוורת' ואוראפקו; אואנס עזב את הקאובויס ומעולם לא הייתי מעריץ גדול של מאריון בארבר אך לרומו יש זרוע, עם או בלי ג'סיקה סימפסון; האיגלס נראים נהדר התקפית והגנתית), אני מצפה מהג'איינטס לעשות דברים יפים גם השנה. הגנה טובה יש לה, בקלות נכנסת לטופ 3 עם יומניורה, טאק והחיזוקים הנהדרים רוקי ברנרד, כריס קאנטי ומייקל בולי. סטיב ספאגנולו עזב ובצדק לסט. לואיס, וזה באמת הדבר הרע היחיד שקרה להגנה של הג'איינטס הקיץ.
    ההתקפה מצד שני היא הצד הפחות טוב של הקבוצה. איליי מאנינג נראה בשנה שעברה פשוט מעולה ואחראי (צימצם בצורה עצומה את כמות הפאמבלים והאינטרספשנס, יחד עם דיוק יוצא מן הכלל), אבל העונה הוא יצטרך להתמודד לראשונה בלי אמאני טומר, הרסיבר הגדול ביותר בתולדות הג'איינטס. לאיליי אין מטרה אמיתית, אולי אולי קווין בוס שהיה מצויין בעונה החולפת יהפוך לאחת כזו העונה. משחק הריצה היה כמובן מספר אחד בליגה בעונה החולפת עם רוטציה מצויינת בין דריק וורד לברנדון ג'ייקובס, ולמרות שוורד עזב השנה לטמפה, אני מאמין ורוצה שההתקפה של הג'איינטס תתבסס על ריצה, כשברנדון ג'ייקובס יקבל יותר קרדיט וכך גם אחמד ברדשואו המצויין, כי סה''כ יש לג'איינטס פולבק ואופנסיב ליין מעולים.

מצטער אם חפרתי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברוך הבא הראל/האקים! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

קודם כל רציתי להגיד לך שכל אומת הפוטבול הנאורה חייבת לקבוצה שלך המון על זה שעצרתם את הפטריוטס המפלצתיים לפני שנתיים, אני לעולם לא אשכח לכם את זה...

כפי שאמרת השאלה הגדולה סביב הג'איינטס בעונה הקרובה היא סביב ההתקפה, או אם להיות יותר מדויקים סביב הרסיברים הצעירים והלא מנוסים. אחד מהם יצטרך לפרוץ השנה ולהפוך ל-no. 1 reciever לגיטימי אם הג'איינטס רוצים להגיע רחוק. אולי זה יהיה האיש שעל שמו אתה קרוי, האקים ניקס, אך לא הייתי בונה על זה כי רסיבר זו אחת העמדות בהן רוקי'ז מתקשים להצליח ב-NFL, לרוב רק בשנה השנייה או השלישית בקריירה שלהם הם מתחילים לתת תפוקה. לדעתי אגב עניין התפתחות הרסיברים פחות קריטי לג'איינטס מאיך שמציגים אותו כי גם בימי פלקסיקו ואמאני טומר הג'איינטס היו קבוצה של run first, ומשחק הריצה שלהם בגדול לא נפגע. אני מהמר שהם עדיין יגיעו לפלייאוף גם עם הרסיברים הלא מנוסים שלהם, אבל אין ספק שבשביל האקסטרה שצריך במשחקים מיוחדים בפלייאוף הם יצטרכו שאחד מהצעירים ישדרג את עצמו. לי נראה שסטיב סמית' שלכם יכול להיות זה שיפרוץ.

12. Stretford Ender Member

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/09
  13. KirkH Member

אין לי בעייה עם יום חמישי - אבל רק אחרי 20:00...

14. Stretford Ender Member

אוקיי, יום חמישי ב20:30 אז,
    יש מתנגדים?

15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

חמישי ב-8 וחצי נשמע לי טוב