Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיייייייייייייי... ברט פארב זרק טאצ'דאון משוגע (תפיסה מדהימה של גרג לואיס) 11 שניות לסיום כדי להעניק לוייקינגז ניצחון דרמטי מול הפוריטיניינרז המשתפרים. לא ייאמן, מהלך פארבי קלאסי, זריקה משוגעת אחרי קצת סקראמבלינג, עדיין יש לו את זה.

ומזל טוב לדטרויט על ניצחון ראשון מזה כמעט שנתיים, על וושינגטון העלובים שאיבדו במהלך המשחק את היינסוורת' עקב פציעה. אני לא אתפלא אם ג'ים זורן יאבד את עבודתו השבוע.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רגע, רגע, רגע, שום מילה על הליונס? אחרי מיליון משחקים הם מנצחים שוב :aaa021:
    המפסידה שנכנסת להיסטוריה היא וושינגטון, 19-14 לדטריוט בסיום הערב.

***פשוט לא ייאמן, אחרי 3 שנים ווילי פארקר עושה טאצדאון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
    בכלל שקלתי ברצינות להחליף אותו במגייהי, אבל איחרתי ומישהו אחר לקח אותו. לך תדעו אולי עכשיו הוא אולי חוזר לכושר. אולי זכיתי שחקן בחזרה הרי אני עדיין מאמין בו, לא?

נערך לאחרונה ב: ‏28/9/09
  3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שציפה לחגיגת נקודות בבפאלו מתבדה בינתיים, 10-7 לניו אורלינס במחצית. מחצית מדהימה של קו ההגנה של בפאלו, שהאכילו את בריס מכות בכל איבר בגוף בערך כשהשיא היה strip sack של ארון שובל עם ריקאברי שלנו. חבל שההתקפה שלנו לא מנצלת את זה וגם כן נכנעת לפאס ראש של הסיינטס, גם טרנט חוטף לא מעט מכות בינתיים. אם מישהו ראה את TO או לי אבנס הוא מתבקש להתקשר אלי. במקום חגיגת נקודות יש חגיגת קווי הגנה.

נ.ב: לראות פוטבול באיטלקית זה אחד הדברים המשעשעים...

ביינוונוטו א אסטדיו ראלף ווילסון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

האלופה הפסידה במותחן אמיתי בסינסנטי. בלי פולומאלו הסטילרס עדיין ללא ניצחון ועם שני הפסדים, היום ההפסד באמת היה מיותר ומאד לא צפוי . פיטסבורג עוד הוליכה 13-0, אבל כל זה לא הספיק.

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה דרייב בסיום בסינסי, איזה ביצים של קארסון פאלמר. שימו לב שאלמלא הבדיחה שנקראת הטאצ'דאון של ברנדון סטוקלי בשבוע הראשון סינסי היו יכולים להיות היום מושלמים. ולא סתם מושלמים, מושלמים עם נצחונות על פיטסבורג ובגרין ביי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

הפסד מאוד מרגיז שלנו. מאוד מרגיז כי פשוט שיתקנו את דרו בריס, שיתקנו את התקפת המסירה הכי טובה ב-NFL והחזקנו אותם במשך שלושה רבעים על 10 נקודות בלבד. התוצאה הסופית מטעה כי חלק מהנקודות הגיע כבר בגארבג' טיים של המשחק. באמצע הרבע הרביעי הסיינטס עלו ל17-7, ובדרייב שאח"כ, במצב של 4th&1 שלנו עם 7 דקות על השעון, המאמן האפס שלנו דיק ג'ורון החליט לבעוט פאנט ולתת שוב את הכדור לניו אורלינס. זה כמובן עלה לנו במשחק.

הופעה הירואית של קו ההגנה שלנו וגם של קו ההגנה של הסיינטס. הופעה חלשה מאוד לקו ההתקפה שלנו במשחק רצוף פנאלטיז וסאקים. ככה כולם ציפו שהם ייראו בתחילת העונה. הם סיבה עיקרית לכך שלא הצלחנו לנצל את המשחק החלש של בריס.

אז פלייאוף כנראה לא יהיה...

6. KirkH Member

סעמממק. איזה משחק מעצבן!

שוב אותו הסרט. ליימאס סוויד עם תנועה נהדרת, כדור גדול של ביג-בן, תזמון מושלם ו... דרופ של ילד בן 4 על מהלך שבו הכדור כבר יושב לו בתוך שתי כפות הידיים. איזו באסה.

זה היה המשחק של הסטילרס להפסיד, והם עשו את זה בגדול. דווקא עם הופעה מצויינת של ביג בן, דווקא עם משחק טוב על הקרקע בדמותו של ווילי פארקר, דווקא עם משחק פנטסטי של היינס, דווקא עם כמה תפיסות אדירות לוואלאס הרוקי שהולך לתפוס די מהר את עמדת הריסיוור השלישי במקום סוויד. כל אלה חברו להתקפה סופר סולידית מול ערב פשוט אדיר של הגנת הבאנגלס שהיה נראה שעשו היטב את שיעורי הבית.

הפסד מציק. שני ברציפות, ששם אותנו שני משחקים מאחורי הרייבנס הלוהטים. עם הצ'ארג'רס באופק. בעייתי.

עוד יותר בעייתי כי לא הייתה נקודת תורפה מובהקת שסינסי ניצלו בדרך לניצחון הזה. כן, מן הסתם פולאמלו היה מקצץ כמה יארדים מפה ומשם לעומת קלארק וגאיי (משחק סולידי מצד שנייהם לדעתי). כן, הולמס לא נגע בכדור. כן, שוב פעם חוסר יכולת להוציא לפועל בדאונ'ס 3 ו-4. אבל בכל זאת. משחק סולידי. מהלכים גדולים שהיו חסרים בשבועיים הראשונים. אפילו משחק החזרה טוב של לוגאן.

מה עוד?

הייתי אומר שאנחנו חייבים לחזור דחוף לSmash Mouth Football עם דגש על משחק הקרקע לקראת SD בשבוע הבא - אבל אני בכלל לא בטוח שאפשר להסתמך על וויל כרגע להוביל כזה סוג של משחק. כשמור נוגע פעם אחת בכדור ומנדנהאל לומד על החיים האמיתיים בפיטסבורג, זה לא נראה אפשרי. יהיה סופר קשה.

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד יום במשרד בשביל דונלד דרייבר. הוא ימשיך לתפוס ככה גם בגיל 100.

איזה מלך...

אגב TO אתמול סיים עם 0 תפיסות, מה שקטע רצף של 185 משחקים רצופים עם תפיסה עבורו. זה גם כמובן גרם לו לקלל על הסיידליין כל המשחק. נראה מה יהיה איתו בשבוע הבא.

8. Hakeem Nicks Member

את תגובתי הרצינית אתן מחר (למרות שכבר ראיתי את כל התקצירים) שיהיה לי כוח, אבל ברצוני להגיב כרגע על משהו אחד:

איזה ספורט זה פוטבול. איזה משחק, איזה בידור, נדמה כאילו בכל משחק ומשחק תמיד יהיה משהו מרגש. בכדורגל אתה תראה שער אחד אדיר בכל כמה משחקים, בכדורסל קליעה אחת מטורפת בכל מחזור - אבל בפוטבול יש הרבה יותר מזה. זה קלאץ' בלתי נתפס, מהלכים אדירים ואין סןף ריגוש בכל משחק. המחזור האחרון ממש גרם לי להבין עד כמה משחק מרגש זה פוטבול. התפיסה של דונלד דרייבר ביד אחת, ההופעה הבלתי נתפסת של פייטון מאנינג, הזריקה האדירה של פארב לגרג לואיס והניצחון הראשון של הליונס מזה שנה ו-9 חודשים. איזה ספורט, איזה כיף.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/09
  9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'אמרקוס ראסל - מה זה הדבר הזה? מה בדיוק עושים עם זה? והכי חשוב, למה אי אפשר לשחק מולו 16 פעמים בשנה?!

עוד ניצחון ותצוגה טובה ויעילה מול אוסף אנשים שמתיימרים להיכנס תחת ההגדרה "קבוצת פוטבול" - בשורה התחתונה עשינו את מה שהיינו צריכים לעשות (ושלא האמנתי שנעשה) והעונה האמיתית שלנו מתחילה בשבוע הבא - סטרץ' מטורף של 8 משחקים שמסתיים אי שם בחג ההודיה. אם באיזשהו נס אנחנו יוצאים ממנו עם 4-4 (וחובה אחד מול סנדי) אולי יהיה על מה לדבר אבל אני עדיין מסרב להיסחף אחרי הזרם כשעוד לא נתקלנו העונה במבחן רציני ונזכר במאורעות 2008 שנפתחו בדיוק באותה צורה.

לא ראיתי את המשחק אבל בהחלט מחזק אחרי הדברים שראינו מהם מול הפאטריוטס ורק נזכיר שאת כל זה הם עושים בלי הפאס ראשר האימתני קלווין פייס שעדיין מושעה ויחזור עוד שבועיים... בהחלט מרשים. כל עוד לא תהיה שם מכת פציעות וסאנצ'ז ימשיך לנהל את ההתקפה בצורה סולידית בלי יותר מדי טעויות יש בהחלט על מה לבנות כי היחידה האדירה שנבנתה שם היא על אמת. שבוע הבא יש להם עוד מבחן עצום מול בריז ושות', יהיה מעניין לעקוב.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'מארקוס פשוט לא יכול לכוון את הכדור. הוא לא שולט במה שיוצא לו מהיד. הוא מזכיר לי את הרקולס, כוח אדיר שהוא לא מסוגל לשלוט בו. אם הרקולס היה משחק פוטבול הוא אולי היה יכול להיות ליינבקר טוב... לעמדת ה-QB זה כנראה לא מתאים. זו כבר העונה השלישית בליגה, אני לא יודע כמה זמן עוד יש לו להוכיח את עצמו לפני שהריידרס יוותרו עליו.

ואם כבר קוורטרבקים:
    -צ'אד פנינגטון גמר את העונה. שוב פעם הוא נפצע בכתף הימנית, זו שהוא כבר עבר בה שני ניתוחים בעבר, זו שבגלל הפציעות שהיא עברה איבדה הרבה מהכוח שהיה לה בתחילת הקריירה. אני לא יודע אם הוא בכלל יצליח לחזור מהפציעה הזו. אני כן יודע שלדולפינס יהיה מאוד קשה לנצח עם צ'אד הני/פאט וייט עם הלו"ז הרצחני שהם קיבלו השנה. אני מקווה שנעשה את העבודה מולם בשבוע הבא.

-שינוי קוורטרבקים בקבוצה הגרועה בליגה בעיני טמפה ביי. ביירון לפטוויץ' יורד לספסל וג'וש ג'ונסון, שהוא אגב בן דודו של מרשון לינץ', ייכנס להרכב. בחור צעיר ואתלטי מאוד אבל עדיין לא מוסר ברמת NFL לפי הדיווחים, זו הולכת להיות עונה ארוכה מאוד בשביל הבאקס.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/09
  11. KirkH Member

לדעתי אלה שני מהלכים שהולכים לעשות רק טוב לקבוצות האלה.

פנינגטון אף פעם לא היה אמור להיות שם בכלל. רק המהלך ההזוי של הפורש הסידרתי הנחית אותו במיאמי. התוכנית מהרגע הראשון הייתה לזרוק ילדים למים ולראות אם הם מסוגלים לשחות. אז הני קיבל עונה וקצת של התבשלות מול וטרן ומקצוען כמו פנינגטון - ועכשיו הגיע הזמן להתחיל לדבר על הדשא. יש לו יד פנטסטית מבחינת עוצמה, יש לו נוכחות ואומרים שגם קריאת מהלכים טובה. אני לא חושב שיש הבדל גדול בינו ובין פנינגטון ברמת היכולת שלהם לקחת את הקבוצה למרחק מסויים. זה אף פעם לא נראה כמו משהו של מעבר לווילד קארד ואולי איזה שוקר בסיבוב הראשון. את זה אפשר להשיג גם עם הני. למרות שלאור הפתיחה והלו"ז רמת הציפיות גם ככה בקרשים.

לפטוויץ' קצת מסכן. עד שהוא משיג ג'וב נורמאלי כסטארטר מחדש - הקבוצה מוצאת רוקי שהיא רוצה להפוך לפנים של הפרנצ'ייז על העמדה שלו. זה היה עניין של זמן עד שג'ונסון יקבל את המפתחות. מסתבר ששלושה משחקים עלובים מספיקים בשביל קבוצה על מנת לוותר על העונה ולהתחיל לעבוד על השגת הבחירה הראשונה בדראפט. אני מניח שהם אפילו יצליחו לגרד ניצחון מתישהו על מנת להימנע מחזרה על ההיסטוריה.
    בכל אופן, זה עוד מהלך שייבחן על פי היכולת של הרוקי. אם הוא מוצלח כמו שהם חושבים - אז זה שנותנים לו להתגלח על הזקן כבר עכשיו זה צעד חיובי. אם הוא ייכשל כל זה לא באמת משנה כי זה לא שלפטוויץ' מסוגל להוציא יותר מהקבוצה נטולת הריסיברים הזו.

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

את האמת קירק ג'ונסון הוא לא הרוקי שטמפה רוצים להפוך לפנים של הפרנצ'ייז. הרוקי שהם בחרו בסיבוב הראשון של הדראפט הוא ג'וש פרימן, שכנראה עוד לא הראה להם מספיק כדי שייתנו לו את המפתחות כבר עכשיו. ג'ונסון הוא שחקן שנה שנייה, בחירת סיבוב נמוכה בדראפט של לפני שנתיים, לא מישהו שאי פעם בנו עליו כסטארטר לדעתי. אם הוא יצליח לפרוח איכשהו בטמפה למרות התנאים ו-0 הכישרון שמסביבו זה יהיה סיפור סינדרלה יפה.

13. Stretford Ender Member

אני עדיין מתוסכל בטירוף מההפסד שלנו בראשון.
    מורה אחרי המשחק יצא באופן בוטה מאוד על הקיקר שלנו שהחטיא פעמיים בעיטות שפחות או יותר עלו לנו במשחק. האשמה כמובן גם על ההתקפה בראשותו של סניקה שלא הצליחה להמיר את המצבים האלה לט"ד. ההגנה הייתה מעולה. אארון קורי עם שני תיקולים בבקפילד ועוד סטריפ סאק שהביא לנו את הכדור ברבע הרביעי. דייויד האות'ורן, המחליף של טאטופו במידל ליינבקר, אפשר לבקש יותר ממה שהוא עשה? 15 סולו תאקלס ועוד אינטרספשן לקינוח.

בהתקפה ראו שהברס ניצלו את האו-ליין הפגוע שלנו עם משחק אגרסיבי מאוד. לא השתמשנו מספיק בניידות של סניקה והפוקט שלו קרס יותר מדי פעמים. שני איבודי (כולל אינטרספשן אחד על ה-15 שלנו בערך) לא תרמו וכמובן חוסר היכולת להפוך מצבי פילד גול לט"ד.

שבוע הבא משחק סופר קשה באינדי. אין הרבה ציפיות, האסלבק עדיין בספק, אבל אנחנו חייבים להתחיל להפוך את העונה הזאת. חייבים לקחת 2 משלושת המשחקים הקרובים (ג'קסונביל ואריזונה) ולא לצאת לשבוע הBYE במאזן שלילי.

14. Hakeem Nicks Member

אוקיי, עוד מחזור של ה-NFL הגיע לקיצו, הגיע הזמן לסכם.

הג'איינטס ניצחו ("ניצחו", קרעו להם את הצורה) בטמפה ואני לא חושב שזה הפתיע מישהו. טמפה לא הצליחה לעלות על הלוח ואותי אישית זה הפתיע, זה לא כאילו יש להם התקפה לא טובה (לפטוויץ', וורד, "קאדילק", בראיינט שלא שיחק, ווינסלו וקלייטון), פשוט האופנסיב ליין.... אלוהים ישמור. סאק של הג'איינטס לא נרשם כבר שבוע שני ברציפות, אבל זה לא מתאר את מה שהולך על המגרש, מה שהג'איינטס גורמים ל-QB של היריבה לעשות הוא נפלא. בנוסף, טמפה לא הצליחו לרוץ, הרבה פעמים ה-DL פשוט פרץ את ה-OL והפיל את קאדילק ווורד.
    מאנינג ממשיך עם היכולת הטובה שלו, לא משחק גדול מבחינת יארדים אבל עדיין אחראי ומדוייק. סטיב סמית' ממשיך להראות שהוא הולך להיות אחד מה-WR הטובים ביותר השנה ואני מתחיל לחבב אותו יותר ויותר. מריו מנינגהאם רושם עוד משחק טוב מבחינתו, אבל בשבוע הבא ככל הנראה ניקס חוזר וזה יכול להשפיע. סינוריס מוס המאוד אנדרייטד שפשוט לא מקבל הזדמנויות, תפס אתמול TD נהדר וזה ממש ריגש אותי. BJ27 וברדשואו סוף סוף נכנסו לעניינים, ולמרות שג'ייקובס נתן משחק עם אברג' נמוך - הוא עדיין שם TD ודי הרבה יארדים וזה מאוד חשוב מבחינתו. ברדשואו רץ ל-14 נשיאות ל-104 יארד, ללא ספק נתון יפה. אנחנו נראה עוד עונה של שני אלפיות אצל הרצים של הג'איינטס?

בשבוע הבא וגם בזה שאחריו יש לנו משחקים מאוד קלים, מול קנזס סיטי ואוקלנד. התקפית יכול להיות שקנזס תצליח לאיים על הג'איינטס ביום ראשון, אבל אוקלנד פשוט נראית כמו קבוצה אימפוטנטית. משחקים קלים כדי לבסס מאזן גבוה ולרוץ טיפה - מוצא חן בעיניי.

דטריוט ליונס! ניצחון מצויין של הקבוצה ממישיגן. אני לא יכול לתאר עד כמה שמחים שמה עכשיו. כל הכבוד.

המסירה האדירה של ברט פארב (והתפיסה הלא פחות עצומה של גרג לואיס) הייתה כל כך מדהימה, אין לתאר מה הרגשתי באותו הרגע. QB גדול, מהלך גדול - פשוט כיף לראות. מילה טובה ל-49ers ולוורנון דייויס הנהדר שהיו מאוד קרובים למאזן 0-3 מצויין.

הבנגאלס - וואו! מה שהם עשו לסטילרס. קארסון פאלמר נראה פשוט עצום, כנ''ל סדריק בנסון. טרוי פולמאלו כל כך חסר לסטילרס... מדהים. בשבוע הבא הם מול סן דייגו ויהיה מעניין לראות אם הם לא יקלעו למצב של 3-1.

*הברס, הוייקינגס והפאקרס נראים טוב. יהיו לנו שתי קבוצות מה-NFC צפון השנה? נראה שכן. מי אלה יהיו?
    *מיאמי רואה איך העונה שלה נזרקת לפח, לא מספיק שהם פתחו ב-3-0, עכשיו גם פנינגטון נפצע. אומנם רוני בראון הוא עדיין הסלע ההתקפי, אבל חבל לי שצ'אד הן הזה מקבל את המפתחות ולא בחירת הסיבוב השני פט ווייט.
    *הברונקוס ב-0-3 ואני חושב שכולנו יודעים שזה לא יהיה ככה לזמן רב, אני בטוח שמקדניאלס צוהל משמחה אבל בשבוע הבא נראה אותו מתמודד מול הקאובויס.

בשבוע הבא יש כמה משחקים מעולים - הג'טס עומדים למבחן בלואיזיאנה, הצ'רג'רס מגיעים לפיטסבורג והבולטימור רייבנס מתארחים במשחק אדיר אצל הניו אינגלנד פטריוטס. הקבוצות בשבוע החופש הן הפנתרס, האיגלס, הפלקונס והקרדינלס.

15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה