מחצית גדולה של הרייבנס. אי אפשר להתחמק מהעניין. הביאו דברים חדשים בהתקפה שהם הרבה יותר מהשילוב של ליץ' וריי ריי שכולם דיברו עליו כל האוף סיזון. הגנת המסירה שלנו מעולם לא השתוותה לזו שכנגד הריצה אבל עדיין, הקרדיט כאן לחלוטין לקאם קמרון ששינה את הגישה והביא לשולחן אספקטים שלא ראו הרבה זמן בבולטימור. שני הTE הצעירים עושים חייל בשיטה הזו. השביתה כצפוי רק החלישה את האופנסיב ליין של ביג בן והרבה להתדרדר לא היה לאן... אבל הם מצאו. זה עדיין יהיה התפקיד של ברוס ארייאס וטומלין כמובן להחזיר את הקבוצה למשחק ולא של ההתקפה. ההגנה נראית ישנונית לגמרי. נקווה לטוב.
בכל העונה האחרונה היו לריי רייס רק 5 טאצ'דאונים...היום כבר הוא כבר פעמיים את קו האנדזון...הסטילרס עדיין לא פתחו את העונה, עוד טאצ'דאון של הרייבנס...אפילו פולאמאלו נראה עדיין בחופש. ובשביל עוד קצת להשפיל את הסטילרס ראיתם עכשיו את התרגיל בבעיטת הבונוס? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx אם זה ימשיך כך אני משוכנע שהגומלין יהיה חם, לא, לוהט! ברור שהסטילרס ירצו נקמה, אבל בוא נראה אם הם עוד יכולים לחזור. יש עוד הרבה זמן לשחק.
וגם מילה טובה לפלאקו. לא ראיתי אותו חד כמו היום לפחות 3 שנים. יכול מאוד להיות שיש קשר לעובדה שקאמרון משחרר לו קצת את הרצועה אבל בינתיים בהחלט נראה שהוא מסוגל לתת את קפיצת המדרגה שציפו ממנו לתת בעונה שעברה. כמו בכל שנה אם יש משהו שלדעתי יכול לעצור את הקבוצה הזאת זה הקיבעון והשמרנות של הארבו. ובעוד אני רושם האלוטי נאגטה עם עוד FF... תענוג של הגנה בחיי.
קירק מה זה הסקנדרי הזה? ועוד אמרתי בולטימור - סטילרס, משחק עם תוצאה של 10-7 במקרה הטוב.. הוצאתי את פלאקו מההרכב.. DAMN
לא יאומן, נאטה שוב! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx אליאור, אני מקווה בשביל הרייבנס שריי רייס יצליח העונה לעשות יותר טאצ'דאונים. מה גם שהעונה יש להם את לי אבנס ואם דיקסון ופיטה יעזרו בצורה סבירה אז ההגנה כבר תעשה את השאר.
הופה, אד ריד עם עוד חטיפה...לדעתי כדאי לרייבנס קצת להוריד הילוך כי הגומלין עוד בדרך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx בכל מקרה, הרייבנס נראים כרגע מצויין והם באמת עושים מהסטילרס קציצות. משחק אחר. שמתם לב מה קורה ביוסטון? אני לא חושב שקרי קולינס מגיע לקרסוליים של פייטון מאנינג, אבל ממה שהבנתי האיש בקושי עשה הכנה לעונה.
זה יום עצוב לNFL, ארגון כמו הקולטס מושפל ככה רק כי שחקן 1 חסר (אמנם שחקן מאוד חשוב, אבל בחייאת, ממתי שמים את כל הביצים שלך בסל אחד של QB מזדקן?)
סליחה, אבל מה בדיוק האופציות? אפשר לחשוב שוטרן QB עם יכולות כלשהן היה רץ לחתום על חוזה כמחליף של פייטון עד לפני שבוע. לחילופין, אתה מוכן לחתום שאיזה רוקי מהדראפט היה עושה עבודה יותר טובה מקולינס אחרי אוף סיזון בשביתה? אם הבעייה היא קולינס, עכשיו דווקא יש QB או שניים שיסכימו לבוא לשחק עד שהבוס חוזר. השאלה אם הבעייה היא באמת נטו בקולינס.
בדיוק בגלל זה מדובר ביום שמח - יום שבו קבוצות יבינו איך כדאי לא להתנהל. ומילא מאנינג אבל עכשיו גם קלאץ' אדם מרשה לעצמו לזרוק זין?
האופציות הן תמיד לגדל QB שילמד את ההתקפה למקרים כאלה, מה הם חשבו שמאנינג הוא סופרמן? אם הם לא סומכים על פיינטר אז הם היו צריכים להעיף אותו ולנסות להביא בחור צעיר שיכול לתת משהו לקבוצה הזאת, בינתיים הדבר הכי טוב שהקולטס יכולים לעשות זה ללכת על אנדרו לאק. דרך אגב אני לא מאשים את קולינס, הוא אמנם לא נתן נקודות אבל גם ההגנה של הקולטס אוכלים אותה חזק חזק מאחורה.
כמה קבוצות שגידלו QB איכותיים מספיק לקבל לידיים שלהם את הקבוצה כשהפרנצ'ייז פלייר פורש אתה מכיר? זו סתם דמגוגיה זו לא איזו נמושה שבוחרת גבוה בסיבוב הראשון ומחביאה את הנכס עד שהוא מספיק טוב. "לגדל QB צעיר" - כאילו זה הדבר הכי טבעי ופשוט. למעט סיפורי הסינדרלה הגדולים (בריידי, רודג'רס), זה נשאר בגדר פנטזיה. אף אחד לא רוצה לשחק מאחורי פייטון מאנינג אם הוא מספיק טוב לשחק פוטבול. פיינטר לא היה מספיק טוב, יעיפו אותו. זה לא מקדם את הקבוצה.