Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. shlomydavid מנהלים

http://3.bp.blogspot.com/-sUe6ACOYelw/Ti8a8p7K2pI/AAAAAAAAI88/gNAcz62nvTA/s200/nfl2011.Xxx

אנחנו השבוע עם מחזור התשיעי בליגת ה-NFL.
    במוקד השבוע יעמוד המפגש הרותח ב'פוקסבורו' בין ניו אינגלנד לניו יורק ג'איינטס.
    זהו המפגש הראשון מאז הסופרבול הבלתי נשכח ב-2008, בו הפתיעו הג'איינטס את הפטריוטס.
    קרב נוסף מצפה לנו ב'רלף ווילסון' בו תארח בפאלו את ניו יורק ג'טס.
    האלופה גרין ביי שחוזרת משבוע חופש, תנסה להישאר מושלמת כשתתארח בסן דייגו.
    להלן רשימת המשחקים והשידורים המלאה לשבוע התשיעי - תבלו !

* בסוגריים מאזני הקבוצות.

משחקי יום ראשון (6.11)

20:00: באפלו בילס (2:5) - ניו יורק ג'טס (3:4) ; שידור ישיר ב-METV

20:00: דאלאס קאובויס (4:3) - סיאטל סיהוקס (5:2)

20:00: אינדיאנפוליס קולטס (8:0) - אטלנטה פלקונס (3:4)

20:00: קנזס סיטי צ'יפס (3:4) - מיאמי דולפינס (7:0)

20:00: ניו אורלינס סיינטס (3:5) - טמפה ביי בקנירס (3:4) ; שידור ישיר ב-FOX

20:00: וושינגטון רדסקינס (4:3) - סן פרנסיסקו פורטי ניינרס (1:6)

20:00: יוסטון טקסאנס (3:5) - קליבלנד בראונס (4:3)

23:05: טנסי טייטנס (3:4) - סינסינטי בנגלס (2:5)

23:05: אוקלנד ריידרס (3:4) - דנבר ברונקוס (5:2) ; שידור ישיר ב-ספורט 5+ LIVE

22:15: ניו אינגלנד פטריוטס (2:5) - ניו יורק ג'איינטס (2:5) ; שידור ישיר ב-FOX

23:15: אריזונה קרדינלס (6:1) - סט. לואיס ראמס (6:1)

23:15: סן דייגו צ'רג'רס (3:4) - גרין ביי פאקרס (0:7) ; שידור ישיר ב-METV

יום שני (7.11)

3:20 בלילה: פיטסבורג סטילרס (2:6) - בולטימור רייבנס (2:5) ; שידור ישיר ב-ESPN

יום שלישי (8.11)

3:30 בלילה: פילדלפיה איגלס (4:3) - שיקגו ברס (4:3) ; שידור ישיר ב-ESPN

* ערוץ FOX (אפיק 61 בהוט, 62 ביס), ערוץ METV (אפיק 163 בהוט, 109 ביס).

בדיוק למחזור כזה חיכינו - סיקור המחזור התשיעי ב-NFL (מתוך וואלה).

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/11
  2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק הגדול בקולג'ים בסופו של דבר התפתח לסלאגפסט מכוער ונטול טאצ'דאונים, כשבסופו של דבר LSU יצאה עם ניצחון 9-6 קשה ומתוק בהארכה. אלבמה (הקבוצה המוכשרת יותר לטעמי) ירתה לעצמה ברגל כמה פעמים עם בעיטות מוחמצות וטעויות קשות ברגעים מכריעים.
    כעת אם LSU ינצחו את המשחקים שנותרו להם עד סיום העונה הם יהיו בגמר. אני מקווה שהם יפגשו שם את סטנפורד ואנדרו לאק, נשמע לי כמו מצ'אפ מרתק.

אף מילה על היום. אני מתרגש כבר כמה שעות...

נערך לאחרונה ב: ‏6/11/11
  3. shlomydavid מנהלים

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

רע מאוד. הם פשוט שחטו אותנו. רק בזכות טעויות משונות של סאנצ'ז עוד בכלל הצלחנו להישאר צמודים אליהם במחצית הראשונה, אבל במחצית השנייה ההגנה המפחידה שלהם המשיכה לחנוק אותנו ובסוף קרסנו. לא היתה לנו תשובה לסקנדרי המשובח שלהם, לא הצלחנו לבסס את משחק המסירות הרגיל שלנו מולו, ולרוץ נגד הג'טס זו תמיד משימה קשה מאוד.

חבל, הפלייאוף התרחק מאוד הערב, אבל לא הגיע לנו שום דבר מהמשחק הזה.

5. Hakeem Nicks Member

מחצית, 0-0.

ההגנה של הג'איינטס עושה עבודה הגונה מול ההתקפה של הפטריוטס, למרות שהרבה פעמים היא יצאה במזל, היא מצליחה לעצור את הריצה די טוב.
    אבל הבעיה היא ההתקפה. ההגנה של ניו אינגלנד פשוט מצוינת וג'ייקובס הוא היחיד שמספק ניצוץ עד עכשיו. עם ברדשואו או ניקס אני חושב שהיו נקודות על הלוח.

אה, וגוסטאובסקי פיספס שער שדה מ-27 שתי שניות לסוף המחצית. נו, צריך לנצל את זה.

6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

שנרשום את ההפסד עכשיו או שנחכה לסיום?

זה נראה כמו שחזור מדוייק של המשחק עם הקאובויז. מי שלא מנצל ימים כאלה של בריידי ליצירת יתרון נורמלי בסוף מקבל בראש.

7. Hakeem Nicks Member

זה הפסד, וזה ברור. הג'איינטס פתחו את הרבע השלישי בצורה מדהימה והכריחו איזה שלושה איבודי כדור. אבל אני לא מבין דבר אחד - 1ST & GOAL מקו ה-2 יארד, למה גילברייד רוצה לזרוק את הכדור? יש לך מפלצת במשקל 120 קילו בבאקפילד כוסאומו ערס!1

פשוט חבל.

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

איליי מאנינג הוא רשמית אכבר גבר ויקיר הדיון לדורותיו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אופס סליחה, ניאלץ לגזול את התואר הזה מאיליי לטובת פטריק פיטרסון...

איזה אליל

10. Hakeem Nicks Member

לפני שאני אתחיל בתגובה האמיתית - פטריק פטרסון!11111 וואו (אליאור, אפשר את שניהם ביחד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx)

וואו, איזה משחק. (אני עדיין בהלם) לא גדול במיוחד, הדרמה הייתה פשוט ענקית. כשהפטריוטס שמו טאצ'דאון ולג'איינטס היו עוד 1:30 לעשות משהו - אמרתי לעצמי - הולכים לחטוף לאיליי. אבל איליי פשוט התעלה, פעם נוספת, והביא זריקה מדהימה לג'ייק באלארד (איזו תפיסה ענקית, the catch 2). אח''כ הגיע הפלאג על ויקטור קרוז שנתן לג'איינטס את הכדור על האחד. התמזל מזלם מספיק בשביל להיכנס לאנדזון בדאון שלישי ולהוריד ככה עוד טיפה זמן מהשעון (שוב, ג'ייק באלארד).

זה ניצחון ענק. כל הסימנים הצביעו שהמשחק ייגמר בתוצאה אחרת (מממ, מזכיר לי משחק מסוים). הג'איינטס הגיעו פשוט מוכים, הפטריוטס ניצחו 20 ברצף בבית, טום בריידי בא אחרי הפסד - בחיים לא הייתי חושב שהג'איינטס ינצחו. אבל בחיי, הם הראו היום אופי. ניצלו את איבודי הכדור של הפאטס (וכמובן גרמו להם) והתעלו כשזה באמת משנה. זה ניצחון ענק והוא יהיה חשוב מאוד להמשך הדרך, אני כבר אמרתי שאם מנצחים 2 מחמשת המשחקים הבאים הג'איינטס במצב טוב. כרגע, יש אחד, וזה נפלא.

ועוד דבר קטן - הניצחון הזה שייך לכמה אנשים - מייקל בולי, שהיה נפלא היום וכל העונה; מתייאס קיוואנוקה, ה-MVP של ההגנה העונה (אחרי JPP); איליי מאנינג (אחחח) ועוד שני בחורים:

אני לא יודע למה סטיב סמית' עזב כדי להיות רסיבר רביעי אצל החלאות, או למה בוס עזב בשביל לקבל איזה שתי מסירות בכל העונה - אבל אני שמח שהם עשו זאת. ויקטור קרוז הוא פשוט סופרסטאר, והיום הוא גם הראה בגרות, הוא הראה ידיים באמת מדהימות. כנ''ל ג'ייק באלארד, שפשוט הגיע משום מקום ועושה PLAYS על ימין ועל שמאל. שאפו לשניהם ורק שימשיכו כך.

עריכה: עכשיו אני חושב איך הקבוצה הזאת תיראה כשהיא משחקת יותר טוב מהזוועה שראינו רוב המשחק היום. תוסיפו לזה את הפצועים ואולי אפשר להוציא משהו מהעונה הזאת.

יאללה לזיין את הניינרס!11

נערך לאחרונה ב: ‏7/11/11
  11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

יא סלאםםם איזה סיום מהאגדות!

יכול מאוד להיות שהדרייב הנדיר הזה שפלאקו הינדס פה הרגע הוא ההבדל בין 1st week bye ויתרון ביתיות בפלייאוף לבין סיום עונה מחוץ אליו... יא ראבק כמה שאני גאה בבחור הזה. אולי הקבוצה הכי לא יציבה שראינו בליגה השנה, כזאת ששוחטת את הסטילרז שבוע אחד רק כדי להסריח ולהפסיד לגוויה סטייל ג'קסונוויל שבוע אחר כך אבל מפוצצת בכישרון ואולי השנה גם סוף סוף באופי שהיה חסר כדי לעבור את המשוכה הזאת בדמות פיטסבורג.

ניצחון סופר חשוב בהיינץ פילד כששוב זה היה נראה כמו מפחי הנפש של השנים האחרונות עם עוד תצוגה מצויינת שהולכת לפח רק בגלל התקפה אימפוטנטית וביג בן אחד ענק אבל דווקא עם הגב לקיר ואחרי כל הביקורות שהופנו כלפיו בשבועות האחרונים פלאקו עמד איתן, נהנה סוף סוף בפעם הראשונה הערב מפרוטקשן סביר ופגע בין המספרים של כל הרסיברים. עד אותו דרופ אומלל של טורי סמית' כמובן ששוב גרם לכולם להיזכר למה בפרונט אופיס מיהרו להתקשר לבפאלו כדי להנחית את לי אבנס, אבל ביום שבו אולי בולטימור לוקחת באופן סופי ורשמי את השרביט מהסטילרז ב-AFC NORTH (וכשמדובר בקבוצה ההזויה הזאת המשפט הזה צריך להיאמר בהסתייגות גדולה מאוד) אפילו הוא הצליח לשכוח ולהתעלות מהלך אחד אחר כך כדי לברוח עם הניצחון הענק הזה שאמור לפחות לתת לרייבנס דלק לתת גז ולהבטיח את ראשות הבית.

12. Sabonis Member

למישהו יש מושג מה לעזאזל קרה לפיליפ ריברס העונה?

זה פשוט לא נקלט השינוי במספרים שלו לעומת השנים האחרונות.. מתי כבר יפסיקו עם הפארסה הזאת הSD ויביאו מאמן אמיתי במקום הבדיחה הזאת שנקראת נורב טרנר! שנים הוא חי על מאזן מושלם בחודש דצמבר אבל גם זה לא נשאר לו... כלכך הרבה כישרון, פשוט עצוב.

אני התחלתי לשים עין חריפה על סינסינטי (ולא רק כי דאלטון הציל אותי בשבוע ביי של ניוטון בפאנטזי), QB רוקי וWR רוקי שעושים ביה"ס בינתיים לכל הגנה שמולם.. עם כל הרעש של המספרים של ניוטון, דאלטון אשכרה מנצח משחקים.. אם הצמד גרין + דאלטון ימשיך להשתפר כצפוי וביחד עם ההגנה של סינסינטי יש עתיד ורוד (או כתום) מאוד לבנגאלס!
    מעניין מאוד לראות אותם במבחן רציני מאוד בחודש הקרוב עם משחקים מול הסטילרס והרייבנס.

אגב ספריוול,
    נתת פור לבאפלו בעמדת הTE השבוע?

13. Armstrong Member

הראל, מה אמרתי לך? דווקא את המחצית הטובה של הפטס לא ראיתי. איליי בדרייב אחרון ענק והפלשבקים מהסופרבול, וואו...סעמק. בכל מקרה אני חושב ששוב, ההגנה שלנו פישלה כמו שצפיתי. אז מה המסקנות מהערב הזה? שלא רק ההגנה של הפטס מסריחה, גם ההתקפה.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי רק את המשחק ב'היינץ' פילד ושוב קיבלנו אחלה קרב. אני חייב להודות שאני חשבתי שבולטימור לא יעשו את זה. לא יודע, יש משהו בפלאקו שעדיין לא עיכלתי. בשבילי הוא עדיין לא QB ברמה הכי גבוהה, אבל אם הרייבנס היו מפסידים חלק גדול מהאשמה היתה גם שייכת לטורי סמית' ובולדין. הם הפילו בדרייב האחרון שני כדורים שהיו צריכים להתפס. לשמחת אוהדי הרייבנס סמית' החזיר בגדול ותפס 8 שניות לסיום כדור ענק.

מה דעתכם? האם פלאקו באמת מסוגל להוביל את הרייבנס עד לבאר? ההגנה היתה ונשארה נהדרת, ריי רייס עושה העונה גם יותר טאצדאונים, בולדין יותר טוב מדרק מייסון וטורי סמית' הוא אחלה נשק לעומק. האם הרייבנס באמת מועמדים לתואר?

דבר אחר, אחלה ניצחון של הג'איינטס...שוב זה ששחקן עם גופייה מספר 85 גורם להרבה נזק :aaa021:

15. shlomydavid מנהלים