Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. golding מנהלים

תודה, מעניין לשמוע את זה. אני לא משווה בין השניים, אני רק אומר שייתכן וגם לאק לא יוכל להסתגל לNFL - למרות שכמו שאמרת, כנראה שהוא טוב מדי בכדי שדבר כזה יקרה.

נפילה רצינית מאוד לפילדפיה, קבוצת ה"דרים טים" לא ממש הצליחה להניע את עצמה באופן לא מפתיע. ויק מוכשר מאוד אבל הוא לא עקבי וגם לא מחושב מספיק. מקוי הוא אחר הראנינג באקס הטובים בליגה לדעתי, אבל זה לא הספיק לפילי.

החלטה מוזרה של סמית' בהפסד של הפלקונס באוברטיים לסיינטס, מצד אחד הוא הפגין אגרסיביות ואם זה היה מצליח היו מהללים אותו על כך, אבל זה סיכון גדול מדי בשלב כל כך קריטי במשחק.

2. Armstrong Member

"תודה, מעניין לשמוע את זה. אני לא משווה בין השניים, אני רק אומר שייתכן וגם לאק לא יוכל להסתגל לNFL - למרות שכמו שאמרת, כנראה שהוא טוב מדי בכדי שדבר כזה יקרה."

הכל יכול לקרות, אבל במקרה של לאק הכל פשוט הולך וצריך ללכת לטובתו, הבחור מפלצת.

3. Hakeem Nicks Member

איכשהו ההפסד של האיגלס יותר מדאיג אותי ממשמח. הם הולכים להתפוצץ על הג'איינטס בשבוע הבא.

משחק שקול בקנדלסטיק. בלי פאנטים, בלי טאצ'דאונים. דרייבים ארוכים. ההבדל שדווקא הג'איינטס מצליחים להריץ את הכדור, בניגוד לפרנק גור (6 ניסיונות ל-0 יארד). מנגד, מביך לראות את אלכס סמית' שוחט את ההגנה.
    לקחו לקורי וובסטר חטיפה יפהייפיה אז טד גין החליט שבדיוק לפני סוף המחצית, הוא מחליט להשמיט את הכדור ישר לידיים של קורי. המון מזל שמה.

צריך למצוא דרך לשים נקודות כי הדרייבים הולכים ממש ממש טוב, עד שמגיעים לרד זון. וחייבים פאס ראש יותר עצבני על אלכס סמית'.

יאללה ג'איינטס!11

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה יהיה הסוף עם הרייבנס האלה מה יהיה?

הקבוצה הכי הזויה בליגה וזה אפילו לא קרוב.

5. Hakeem Nicks Member

הרייבנס באמת קבוצה שאי אפשר לדעת מה קורה איתה.

עידן המסירה - הצחקתם את דנבר. אני פשוט לא מאמין שקנזס סיטי הפסידו משחק לשני קומפליישנס. מביך.

ושאלה לליונס - איך קבוצות אחרי BYE נראות ככה? זה הורג אותי.

יאללה, נכנסים לרבע האחרון בקנדלסטיק. איליי עם מסירת טאצ'דאון שלא ראיתי מדוייקת כמוה אי פעם, ההגנה צריכה להציל תתחת עכשיו. יאללה.

עריכה: רק דיברתי וטאצ'דאון מביך של ורנון דייויס. תושיע אותנו איליי...

עריכה 2: רק דיברתי ואינטרספשן. איזו קבוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/11/11
  6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ELI JUST BEING ELI http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

7. golding מנהלים

יופי של מהלך והניינרס מובילים בצורה די נוחה. מאנינג כל כך טוב לפעמים, ומצד שני הוא גם רשלן לא מעט.

8. golding מנהלים

עוד מסירה מדהימה של מאנינג!

9. Hakeem Nicks Member

וואווו!1

איליי עם זריקה מדהימה, ניקס, שישן כל היום, עם תפיסה מדהימה מחזיר את הג'איינטס לתמונה.

לא נגמר בייבי, קדימה ביג בלו!

עריכה: וואו, איזה משחק מטורף. איליי עם עוד זריקה פנטסטית, ובדאון רביעי הרסיבר הכי טוב בפוטבול מאריו מאנינגהאם תופס. איזה פליי.

10. Hakeem Nicks Member

טוב, הפסד מאכזב מאוד, לדעתי לא הגיע להם לנצח, אבל בספורט אין מגיע.

איבוד הכדור באי ההגנה בין מאנינגהאם לאיליי עלה במשחק, בעצם. הפגיעות של ההגנה גדולה מאוד ומשהו חייב להיעשות, ברגע שמייקל בולי יצא המשחק נגמר פחות או יותר.
    עוד משהו זה הפלאגים המטופשים, דרק מרטין לא מבין שהקטע בספיישל טימז זה לא לתפוס מישהו, לזרוק אותו על הרצפה ולדרוך עליו, אלא לחסום. זה עלה לג'איינטס באיזה 20 יארדים.

ואחרון חביב, הפלייקולינג. אתה לא תצליח להמיר דאון רביעי שלושה פעמיים באותו דרייב, בטח שלא נגד הניינרס. למה לעמוד תמיד בשאטגאן ולעשות DRAW ל-RB? זה יעבוד יותר מפעם אחת?
    אז סבבה, תעשה את זה. אבל כשאתה 10 יארד מהאנדזון, 2nd & 2, שים שישה ליימנים, פולבק, ותן להם ברנדון ג'ייקובס בראש! סעמק ערס! ואם זה לא עובד בפעם הראשונה, זה יעבוד בשנייה. או בשלישית.
    אבל לא, ישר למסור לאנדזון.

אבל, ההפסד הזה שם את הג'איינטס בעמדה יותר טובה לקראת המשחק מול פילי בשבוע הבא לדעתי. לדעתי הם יחזרו טוב מהפסד. משחק על העונה כולה.

עריכה: וואו, סטאפורד רחוק 7 מסירות משיא ניסיונות המסירה של בלדסו, שהיה בדיוק בתאריך הזה!

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בדיוק מה שיקרה לדעתי. לא רואה תסריט שבו אינדי לא בוחרת את לאק, או לחילופין תסריט בו אינדי בוחרת את לאק ופייטון מסכים להישאר במועדון. הוא ייתן עוד שנה-שנתיים לקינוח בפרנצ'ייז אחר, סטייל מה שג'ו מונטנה וברט פארב עשו.

לא ראיתי את הניינרז מול הג'איינטס, אבל מהתוצאה אני מבין שצריך להתחיל לקחת את הקבוצה מהמפרץ ברצינות. רק מישהו מוכן להסביר לי למה פרנק גור קיבל 6 קאריז ורץ ל-0 יארדים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
    זה כמעט עלה לי במשחק בפנטזי...

אין הפתעות במדולנדס, בריידי וחבורתו עושים קרקס לג'טס ולסאנצ'ז העלוב. לא מבין איך מישהו בכלל פיקפק ביכולתם של הפאטס לקחת את הדיוויז'ן הזה. לדעתי הם הולכים לנצח את כל המשחקים שנותרו להם עד לסיום העונה, רובם קלים מאוד על הנייר. הג'טס יסיימו במקום השני, והבילס שלי יצאו היום באופן סופי מהמירוץ.

12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע, הרבה באמת תלוי איך פייטון יחזור. אם איכשהו יקרה נס והוא יחזור כמו הפייטון שאנחנו מכירים לדעתי אינדי לא תעשה עליו טרייד (לא בגלל שזה יהיה צעד שגוי מקצועית אלא בגלל שזה מנוגד לכל מה שה-GM האמריקאי הטיפוסי ובייחוד ביל פוליאן מאמין בו) אלא תפתח מכירה פומבית על הבחירה הראשונה בדראפט. יש לא מעט קבוצות שיהיו מוכנות למשכן את הפרנצ'ייז בשבילו והקולטס גם ירוויחו אינספור נכסים וגם יימנע מלשלם TOP DOLLARS על QB מחליף שייתייבש על הספסל כמה שנים טובות.
    אם אכן הדיווחים על כך שהקריירה של פייטון בסכנה אמיתית (ולא ייקח הרבה זמן עד שיידעו את זה - התוכנית היא לראות איך הוא מתאמן בחודש האחרון של העונה ולכן עדיין לא נשלח ל-IR למרות שכבר מזמן ידוע שהוא לא יראה מגרש העונה) אז הבחירה בלאק תהפוך לנו בריינר. כרגע לדעתי זה עדיין רחוק משם.

הג'טס באמת איכזבו הלילה עם משחק שהזכיר ממה הם באמת עשויים. לא מצאו תשובה לבריידי כל הערב עם אפס פאס ראש ולא הצליחו למצוא שום קאברג' שמתקרב לעצור את גרונקווסקי. אשכרה טיול. אני עדיין לא יודע אם אני סופית מרים ידיים לגבי סאנצ'ז כי אסור לשכוח שהמתאם התקפה שלו גומר לו כל סיכוי להצליח עוד לפני שהמשחק מתחיל אבל עדיין יש לילד הזה הרגלים מגונים שאנחנו רואים 3 שנים ולא נראה שהם בדרך להשתנות.

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרפי אה יא כלב?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

740 שנה אני מחכה בסבלנות כמו ילד טוב שאנדרה ג'ונסון יחזור אחרי ה-BYE להתפוצץ לי בפלייאוף רק כדי לגלות היום ששאוב גמר את העונה ומאט ליינארט הוא האיש הבא בתור... צ'יזס קרייסט אינדיד.

אם להיות קצת פחות אגואיסט זה לא ייאמן איזה חוסר מזל יש לטקסנס האלה. עד שסוף סוף העניינים מתקתקים להם, עד שסוף סוף יש להם פס מפייטון מאנינג פתאום באה המכה הזאת שפחות או יותר טורפת את כל הקלפים. עד אתמול הם היו אחת הקבוצות החזקות ב-AFC ואיכשהו הצליחו לטוס מתחת לראדר של כל הליגה. עכשיו על הנייר הכל הולך לפח אלא אם ליינארט איכשהו יצליח להיראות כמו בן אדם בין כל הכישרון שהולך להקיף אותו. עם AJ ואואן דניאלס כמטרות מסירה, עם מפלצת דו ראשית בדמות אריאן פוסטר ובן טייט במשחק הריצה, עם אופנסיב ליין מהטובים בליגה וההגנה הטובה בליגה הוא לא יצליח אז זה כבר לא יקרה לעולם.

14. Stretford Ender Member

חח נאחס הפוך עבד :) (מה גם שמקלין עצמו נפצע ועזב את המשחק באמצע, וניצחתי בכל מקרה בזכות מייקל בוש הגאון)

15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליאור, כל מה שאמרת לגבי מאט ליינארט והצ'אנס הנדיר שהוא קיבל מדויק, אבל אתה באמת חושב שההגנה של הטקסנס היא הכי טובה בליגה?