אני פשוט שונא את הקבוצה הזאת. איזו אנמיות. מביך. האנמיות של הקבוצה הזאת בדאון שלישי, התקפית והגנתית, זה משהו שבחיים לא ראיתי. כל כך טיפוסי לקבוצה הזאת. אפילו איליי לא נראה כאילו הוא ביום שהוא יכול להושיע. עריכה: תודות לפוקס בדאון רביעי של הרדסקינס ותפיסה משוגעת של ברדשואו זה עדיין משחק של שתי אחזקות כדור. חייבים טאצ'דאון כשמקבלים את הכדור בתחילת המחצית.
http://www.bostonbookfest.org/images/uploads/Robert_Chew_square.Xxx מאט האסלבק יש לי הצעה - אולי תמות?
לא מבין איך זה אפשרי, להפסיד ככה. למה לעשות את זה לאוהדים שלכם? הג'טס והקאובויס? מצחיק. אני עובר לאהוד את פילדלפיה. אינדי בדרך לניצחון ראשון, אני מקווה שהצ'יפס יצליחו איכשהו להחזיק מעמד. פשוט מטורף. דרו בריס במשחק של 158.3 מול ה"סקנדרי" של הוייקינגס.
זה לא מפתיע אותי בכלל ההפסד הזה של הפאקרז, זה פשוט אתם כופרים שחיים בלב הבוהמה שלא שמים לב לדברים הקטנים כך ייעשה לאיש...
חכו, עוד לא נגמר. טוב חברים, אלא אם לא יקרה משהו אקסטראורדינר בשבוע הבא (=ניצחון של הג'איינטס/הפסד של הקאובויס) אני רוצה למצוא קבוצה חדשה לאהוד. חשבתי על לערוק לפילי, להתנצר יחד עם אליאור, ללכת עם קאם ניוטון/אנדי דאלטון (הבנגאלס הולכים להיות גדולים בשנים הקרובות) הסיינטס או הסטילרס. מי מהן הכי שווה לי?
אני מאוהב בהגנה שלנו. גברים אחד אחד. שני אינטרספשן שהוחזרו לטאצ'דאונס, ועוד אחד של ווייד רסיבר בכלל שלא ברור מה הוא עושה בהגנה... הקבוצה נראית ממש טוב בזמן האחרון ואני מקווה שבעונה הבאה נמשיך בצעדי הענק האלה, אולי עם פרנצ'ייז קוורטרבק חדש.
מסכים איתך רועי, כל פעם שיצא לי לראות את סיאטל העונה התרשמתי מההבדל בין ההתייחסות התקשורתית כאילו מדובר באיזו קבוצה פח אשפה סטייל סט לואיס לעומת היכולת האמיתית. חוץ מהחשודים המידיים מרשיזי ודאג בולדווין שאחראים על השינוי בהתקפה אני מחזיק מהסקנדרי שלכם ובעיקר מארל תומאס שקיבלתם בזכות אותו טרייד אלמותי שלוציפר עשה על אלפונסו סמית'. סייפטי מאוד מבטיח שעדיין לא מתקרב לחצי מהפוטנציאל שלו. עם קצת מזל עוד שנה פיט קארול מתאחד עם מאט בארקלי והעתיד מתחיל להיראות ורוד. עכשיו עם כל הכבוד אנחנו עוברים למיין איבנט אוף דה איבנינג, כוחות האופל מגיעים אלינו הביתה כדי לפרק את כל מה שבנינו. אני מאמין. באמונה שלמה.!!!!!!!!!! :aaa021:
אינדי ניצחו! הצ'יפס ניצחו! יש אלוהים! מטורךף!1 לסיהוקס יש אחלה קבוצה. אחלה סקנדרי, אחלה FRONT-7, או-ליין שממשיך להיבנות, משחק ריצה טוב ולדעתי את חוליית הרסיברים הטובה בליגה. מה חסר? QB, ואם הייתי הסיהוקס הייתי ממשכן את הבית בתמורה ללאק, גריפין או בארקלי. כנ''ל הרדסקינס אגב. הגנה מצוינת, חוליית ליינבקרים מטורפת. משחק ריצה, TE, חסר טיפה עומק באו-ליין, רסיברים וכמובן QB. אחד שממשיך לזרוח בג'איינטס הוא JPP. עצר את הריצה בצורה מושלמת (16 תיקולים!) והוסיף סאק. העתיד. בדיחה: הג'איינטס שיחקו 7 משחקים העונה בבית, והפסידו 4. זה באמת הצחיק אותי. עוד מילה מגיעה גם לאיי ג'יי גרין, שלאט לאט חווה את העונה הכי טובה שהיה ל-WR רוקי, אי פעם. ומפחיד שחושבים על כך שהוא ודלטון הולכים רק להשתפר.
שיר הלל לרועי יאיר (וטום בריידי על הדרך) - בהצלחה בהמשך הדרך ידידי (כלומר אמן מחר סטאפורד וקלווין ג'ונסון יקומו עם שיתוק בפלג גוף תחתון) רועי הלילה זיין אותי בתחת בלי קרם, בלי משחה, בלי מקלחת עם זין ענק של כושי מאוגנדה עם הבנזונה השמן הזה - הפנדה רועי עשה אותי מכל הכיוונים על הרצפה, על האסלה, על הפנים על המקרר, ובתוכו ובתנור עם הגועל נפש הזה - סטאפורד הארור רועי יה חתיכת קוף מכוער יש עוד יומיים - זה עוד לא נגמר ואני עולה עם הקלף הסודי - אני על הגובה יש לי השבוע את מייק וואלאס וניק נובאק! זה לא נגמר עד שהגברת השמנה זה לא נגמר עד שנגמרת העונה זה לא נגמר עד שזה לא סגור אז למה אני מרגיש גמור?
להלן תרחיש שיכול לקרות בישראל ערב הקריסמס: הג'טס לוקחים את הסאבוויי מצ'אפ פילי מנצחים את הקאובויז שבוע 17: הג'איינטס מנצחים את הקאובויז פילי מנצחים את הרד סקינס פילי בפלייאוף
http://3.bp.blogspot.com/-sUe6ACOYelw/Ti8a8p7K2pI/AAAAAAAAI88/gNAcz62nvTA/s200/nfl2011.Xxx אף אחד לא מושלם - קנזס הנחילה לגרין ביי הפסד ראשון, אינדיאנפוליס רשמה ניצחון ראשון, הפטריוטס עצרו את טים טיבו ודנבר - סיכום משחקי יום ראשון. ארון רוג'רס: "המטרה האמיתית היא לזכות בסופרבול". תגובות נוספות למשחקי יום ראשון. תקציר המשחק בין דנבר לניו אינגלנד. תקציר המשחק בין אינדיאנפוליס לטנסי.