Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Pipe Member

1. הומלנד סקיוריטי בדרך לבית שלך. הם מביאים את ברודי לגיבוי.

2. תזהר, אם תחסל את אובאמה בטוח נקבל את אחד המשוגעים הדתיים של הGOP ואז מה תעשה?

2. לייזר Member

1. אני חושב שלlandlord שלי יש מספיק נשק ותחמושת במרתף כדי להחזיק מעמד עד שהזבל הזה יפסיד לרוג?רס או לבריז - ואז אני אמות בשלווה

2. אין לי בעיה עם מורמונים (במלוא הרצינות: הם לא שותים, לא מעשנים ולא מזיינים - יופי להם, more for me). ראית את הבנים של רומני ואת הבנות של הנטסמן? אני אתחיל להאמין ב family values אם זה מה שיצא לי

נערך לאחרונה ב: ‏9/1/12
  3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יודע שהכל באהבה אליאור, ואתה יודע שאני כבר שבוע מסתובב ואומר לכל מי שמכיר אותי ומבין בפוטבול שהברונקוס הולכים להדהים את הסטילרז. אבל בעיני ניו אינגלנד של השנה בפוקסבורו זו משימה שגדולה על כל קבוצה בליגה, גם על הסטילרז והרייבנס, לא רק עליכם. אני מקווה שרוח הקודש לא בזבזה את כל התחמושת שלה אמש, כי תצטרכו אותה.

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

תפילת הודיה קטנה:

בסוסונים ובפלדות, למען ידוע יידע כל העם מי אחת-ואפס, מי אפס ואחת ומי זרק עיני נחש.

ותצא בת קול מעל איצטדיון טיבויאהו, וישמע טימות'י בעודו צופה בנחת בליינמנים המביאים בגמדה במסיבת הניצחון, ויאמר הקול "אך על המשחק אשר הסתיים, תדבר, ועל אלה אשר בערפל לוט עתידם, החרש תחריש".

ויפצר טימות'י את הקול "הלא אדווח לעם על אשר אירע? על מבול הנקודות אשר הביא אלוהי הפוטבול עלינו השבוע?"

ויאמר הקול "יאללה דבר, אבל הפרד תפריד את הגמורים מהחיים, למען יאריכון ימיך".

ותהי רוח אלוהי הפוטבול את טים הטיבואי, ויאמר: "חזון הטיבו, הוא טימות'י המולך אחד-אפס בפלייאוף, אחת ואפס ועשרים ותשע נקודות, אשר התנבא את המשחקים הגמורים."

בבית הפלדות אבל ומפח נפש. כי יידה בניהו הגדול 23 בעם ישראל מאחורי רעו יצחק האדמוני, אך מאחורי שני גיבורי החיל רפו היבוסים עד מאד, ולא קם בהם אחד המיידה מכת מחץ בגיבורי הבית אשר לדוד.

ויהי טים הטיבואי שוכן בדד פסגת הרי הרוקי, אך ידוע ידע כי ארוכה הדרך.

http://www.youtube.com/watch?v=DUymUOl7rgc&noredirect=1

http://blacksportsonline.com/home/wp-content/uploads/2011/10/Tebow-God.Xxx

5. golding מנהלים

מדהים. בגלל זה הפלייאוף כל כך טוב. כל הכבוד לברונקוס, אבל אני לא רואה את זה ממשיך.

כשהייתי בניוק יורק לפני כמה חודשים כל מה שראיתי בESPN וכל מה שקראתי בעיתונים האמריקאים זה עד כמה טיבו לא מתאים לשחק בקבוצת NFL, אני שמח שהוא מוכיח לכולם שהם טעו (על אף התפילות המגוחכות שלו).

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר תיארתי לעצמי מה יקרה פה הבוקר...מה קרה, המשיח הגיע?

חבר'ה, עם כל הכבוד לניצחון של הברונקוס אני חושב שהלילה הסטילרס גם לא היו מנצחים את הקולטס...אני בהחלט אומר כל הכבוד לטיבו על הביצים שלו עם זריקות העומק שלו, אבל בלי מנדנהאל, קיסל, המפטון, נדמה לי גם אייק טיילור ורוטליסברגר על חצי רגל הניצחון הזה באמת לא אמור להפחיד את ניו אינגלנד. לדעתי הניצחון המשכנע של הג'איינטס על אטלנטה שווה פי כמה יותר.

אני גם לא מבין כל כך איך טיבו פתאום הופך ל'ישו'. אני ראיתי העונה פי כמה יותר דברים מקאם ניוטון. אם להשוות הוא אמור להיות אלוהים? אפשר להתלהב משחקן, אבל אתם מגזימים. מה שייטס עושה ביוסטון שווה פי כמה יותר מאשר העונה הזאת של טיבו. הקווטרבק של דנבר יהיה בעתיד שחקן עוד יותר טוב, אבל להגזים זו גם אמנות...

נערך לאחרונה ב: ‏9/1/12
  7. golding מנהלים

מסכים איתך במידה מסויימת, טיבו הפך לסמל מסחרי ולא בהכרח בצדק. עם זאת, אני חושב שמגיע לו המון קרדיט אחרי כל הביקורות שהוא קיבל.

מספיק להגיד שהסטילרס היו בלי מנדנהאל ועם חצי ביג בן, מה שהפך את משחק ההתקפה שלהם לפחות גמיש ובהחלט פחות אפקטיבי.

מסכים לגבי ייטס וניוטון.

8. Stretford Ender Member

טוב אז קודם כל הכובע טעים, כל הכבוד לברונקוס (כן, לכל הקבוצה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ) על ניצחון גדול.
    וזה נגמר פה. הסיפור הזה קצת מזכיר לי את הסיהוקס של עונה שעברה. מובילת הדיוויז'ן עם הרקורד החלש ביותר שהשתחלה לפלייאוף בגלל שהדיוויז'ן שלה מסריח נפגשת עם קבוצת הוויילד קארד הטובה ביותר ובעזרת תצוגה הרואית בבית מפתיעה אותה, אבל כולם יודעים שזה לא ימשיך בחוץ נגד הטופ סיד. רק שאנחנו נעזרנו בריצה האלימה הזאת של מרשון במקום ברוח הקודש.

אגב אליאור, חשבת שהכל מזימה של כוחות האופל ברשות מקדניאלס שתכנן להשתיל אצלכם את טיבו ותומאס כדי להמנע ממפגש עם הסטילרס כשהוא יחזור לניו אינגלנד ולהשביט אותם ברגע שהם יעלו על המגרש בפוקסבורו?

9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנשים פה צריכים לאווורר קצת את האצבעות ולהוציא אותן מהתחת.

אני רשמית לא פוחד מניו אינגלנד. לא כשרקס גרוסמן תופר אותם. לא כשמאט מור וראיין פיצפטריק אונסים אותם. לא מדובר פה בזלזול כמו שלא היה מדובר בזלזול לפני שבוע כשאמרתי שאני מצפה לניצחון על הסטילרז. אני מודע לגדולה של בריידי ומעריך את היכולות ההתקפיות המדהימות של הקבוצה הזאת אבל הם השנה לא יותר מגירסה משודרגת של דנבר 2007. גירסה איכותית במיוחד אמנם אבל עם חורים ובכמויות.

כמו אתמול זה הולך להיות משחק סופר קשה ורק כדי להיות בעמדה של ניצחון אנחנו נצטרך שהרבה מאוד דברים ייפלו למקומות הנכונים אבל עם הגיים פלאן המתאים (המשחק של טיבו אתמול לא בא מהאוויר - פעם ראשונה אחרי חודש ששיחררו לו את הרצועה ולא באו עם קריאות התקפיות ששייכות לשנות ה-60) אנחנו מסוגלים לתת פייט.
    התוצאה של המשחק הקודם בדנבר משקרת ולא משקרת. משקרת כי טיבו היה בו לא פחות טוב מאתמול PASSING WISE אבל האיבודי כדור וחוסר היכולת לתקל את הרסיברים (נראה לי היה לפאטס משהו כמו 150 יארד אחרי תפיסה במשחק הזה) הרגו אותנו. לא משקרת כי זה מה שיקרה לכל קבוצה שתעשה כל כך הרבה טעויות מול טום בריידי. על הקרקע אגב אנסנו אותם כאילו אין מחר.

הכל יקום וייפול על היכולת לייצר לחץ על בריידי מול האופנסיב ליין הכי טוב בליגה ועל היכולת שלנו ליצור דרייבים ארוכים ושבניגוד למשחק אתמול יסתיימו בטאצ'דאונס. מול טום בריידי אתה חייב טאצ'דאונס. בשביל זה יש לנו את 1) טיבו/מקג'היי/בול+אופנסיב ליין מצויין 2) DOOM&VOOM. המצ'אפ הוא קשה, אבל רחוק מלהיות בלתי אפשרי.

10. Armstrong Member

אליאור צודק, במשחק הקודם זה היה הטרנאוברס שהרגו אותם, במשחק הזה יהיה שונה לגמרי ואמרתי במקום אחר כבר שיש לברונקוס סיכוי לא רע בגלל ההגנה וvoondoom שיהיה קשה לOL של הפטס להתמודד איתם.

damn ידעתי שהמאצ'אפ מול הברונקוס יפחיד אותי יותר מהמאצ'אפ מול הסטילרס...

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

שי, הכל כאן נאמר חצי בצחוק, בטח שכל אמירות ה"ישו". אין לאף אחד ספק שקאם ניוטון עשה הרבה יותר מטיבו העונה, ואף אחד לא חושב שטיבו נהפך ל-QB עלית פתאום.

מסכים לגבי הפלייקולינג אמש. סוף סוף נתנו לילד להראות מה הוא יודע, ולא המשיכו במגמה האולטרא-שמרנית מהמשחק מול KC. ציפיתי לראות את ההתקפה של דנבר חוזרת לדפוסי המשחק מול KC במחצית השנייה אמש כדי להרוג את השעון, אבל הפלייקולינג המשיך להיות מצוין ובעיקר מאוזן, ולתפוס את הגנת הסטילרס פעם אחר פעם עם המכנסיים למטה. לא חושב שאי פעם ראיתי את טרוי פאלומאלו טועה כל כך הרבה פעמים במשחק אחד.

אני מקווה שיהיה מזג אוויר קשה בפוקסבורו בשבוע הבא, מה שבהחלט יעלה את הסיכויים של הברונקוס להפתיע.

12. Armstrong Member

אני חושב שהמשחק האווירי של טיבו הגיע כתוצאה מהגיים-פלאן של פיטסבורג לא של הברונקוס עצמם, כשאתה שם 34353857 שחקנים בקופסה ומראה לקבוצה השנייה שאתה לא מצפה למשחק באוויר אז הדבר הכי טוב לעשות זה לתת להם באוויר. טיבו עשה את זה כמו שצריך.

13. Muurad Member

http://assets.sbnation.com/assets/856891/cbs.Xxx

14. shlomydavid מנהלים

15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמובן, והדוגמא הכי בולטת לזה היתה במהלך שסיים את המשחק, שם למעשה כל ההגנה של פיטסבורג היתה קרובה לליין אוף סקרימג'. אבל גם במשחקים האחרים של דנבר בחודש האחרון היריבות שלה נקטו בטקטיקה הגנתית דומה ובכל ג'ון פוקס המשיך לרוץ גם ב-3rd and long.