Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא אני קראתי שהסיינטס הם לא פרנצ'ייז כל כך פופולארי בקרב קבוצות הליגה ובקרב מקבלי ההחלטות. מסתבר שכבר היו להם כל מיני תקריות עם גורמים בליגה בעבר. לא בטוח שהקומיש ירחם עליהם, הם כבר לא הילדים המסכנים והמקופחים של אמריקה.

בריז יישאר בניו אורלינס בכל מקרה. הם יעשו לו פרנצ'ייז טאג ואחר כך יסגרו איתו חוזה ארוך טווח. הבנתי שנכון לעכשיו יש פער לא קטן בין הצדדים, אבל הם בסוף ייכנעו לדרישות של בריז וייתנו לו את ה-23 מיליון דולר לעונה שהוא מבקש. וכן, זה יעלה להם (וגם לבריז בעקיפין, לפחות מבחינה מקצועית) בפירוק של שאר הקבוצה, כולל ויתור על קולסטון, קארל ניקס וכמה מהחבר'ה בהגנה.

2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני בדיוק נתקלתי בידיעה לאחר שכתבתי לך את ההודעה. no surprises here. החזרה למיאמי לא תתרחש גם. הם יסגרו איתו בשבועות הקרובים על חוזה ארוך טווח. הוא הפנים של הפרנצ'ייז הזה, שידע רק כשלונות ואכזבות עד שבריז הגיע אליו. הוא יפרוש כקדוש.

3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוץ מלומר שמחר בבוקר כולנו נתעורר בגהינום ונקבל שוטים בתחת ממייק ד'אנטוני (הוא השטן) יש עוד תיאור אפוקליפטי שהוא חסך?

זה הרי לא שהשואה הפוטנציאלית שהוא מתאר לא ידועה לבעלים וקברניטי הליגה. וזה גם לא שהם לא עושים כלום בנדון. מגמת שינויי החוקים של השנתיים האחרונות מובילה אותנו בצעדי ענק לפלאג פוטבול טהור והיא רק הולכת להתעצם משנה לשנה, בעיקר כי לא נראה שזה מטריד מישהו למעט ההארדקורס. להפך. הרייטינג שובר שיאים. כל אמריקה השפריצה ניטים מ-2 שיאי יארדג', שיא רוקי של QB שעד כמה מבטיח שלא יהיה כנראה לא ידגדג את הציפורן של פייטון מאנינג ובכלל נראית כמו סניף גדול במיוחד של KKK אחרי כל CONCUSSION או תיקול של ג'יימס האריסון.

הדאגה שלי מהכיוון שאנחנו הולכים אליו היא אחרת לגמרי. אני כבר רואה את סופרבול 2018. קרוליינה-דטרוייט. קאם ניוטון נגד מאתיו סטאפורד. תוצאת סיום 63-49. 4 אינקומפליט'ס של 2 ה-QB ביחד. 50 ראשינג יארדס כוללים (45 של קאם).

בעניין אחר ולא פחות בוער - מה עשה אבא של ראיין פיצפטריק ב-1939?

5. Armstrong Member

זה סוג הפוטבול שחוץ מלdie hard fan לא יזיז לאף אחד ורק ימשוך צופים שלא מכירים את המשחק ובעצם יהפוך את הפוטבול ליותר פופולארי גם מחוץ לארה"ב, אנשים לא אוהבים לראות הגנות (אלוהים יודע למה) הם אוהבים נקודות ומשחק באוויר...אין מה לעשות.

6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הדיווחים (הלא מפתיעים) מתישהו במהלך היום הקולטס יחתכו את פייטון מאנינג.

השמועות מדברות על מיאמי, אריזונה והג'טס בסדר הזה. לפני חודשיים שמעתי גם שסיאטל והניינרס בתמונה. קשה מאוד לדעת מה הולך לקרות מפני שהחל מיום שלישי קבוצות תוכלנה להחתים אותו אבל הבעיה שאף אחת מהן לא תקבל ערובה לכך שמדובר בשחקן כשיר. ה-GM שבסופו של דבר יילך עליו ייקח פה סיכון מאוד גדול הן מבחינה כלכלית (אני מניח שפייטון והאנשים שלו יידעו לנצל גם את המצב העמום הזה לטובתם, במיוחד שיש סיכוי שזה יהיה החוזה האחרון שלו בקריירה) אבל בעיקר מבחינה מקצועית.

אם קבוצה כמו מיאמי תשים את כל הביצים בסל שלו ותימנע מלזרוק מיליונים על מישהו כמו מאט פלין או אפילו לתת למאט מור להמשיך בהתפתחות ותגלה רק בסביבות יולי שפייטון לא כשיר זו הולכת להיות מכה קשה ביותר להכנות של הקבוצה. אין ספק שבחלק מהמקרים הסיכון שווה את זה (סיאטל ואריזונה למשל שלא הולכת לשום מקום) אבל במקרים של הג'טס ומיאמי אני לא בטוח.

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מקורות אחרים שתי המועמדות העיקריות לקלוט אותו הן וושינגטון ומיאמי. מתאים בהתחשב בכך שאלה שני פרנצ'ייזים שמחשיבים את עצמם כגדולים ובהתאם לכך רוצים להביא את השמות הכי גדולים, בכל מחיר שיידרש. אני מקווה שהוא יילך לוושינגטון הרקובים ושמיאמי ישימו את הכסף הגדול על מאט פלין הלא מוכח. לא בא לי לקבל גם את בריידי וגם את מאנינג בדיוויז'ן בעונה הבאה.

אגב אם אינדי לא היתה חותכת את מאנינג היא היתה מוציאה בעונה הקרובה 50 מיליון דולר על קוורטרבקים בלבד. 50 מיליון דולר. לא היתה להם ברירה.

לגמרי. מזל שהיה אתכם בעונה שעברה כדי לאזן את אינפלציית המסירות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אולי הקדוש טיבו נשלח אלינו בעצם כדי להחזיר את בשורת משחק הריצה ולהילחם ב-spread offense...

לא מוצא חן בעיני הנסיון להוציא את פיצפטריק הצדיק כניאו-נאצי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    מדובר, אגב, במחווה שלו לכבוד החוזה החדש של חברו הטוב סטיבי ג'ונסון. נורא נחמד לראות שיש כזה קונקשן בין ה-QB לרסיבר המוביל שלך. אה כן, סטיבי ג'ונסון האריך את חוזהו ב-5 שנים. שמח בשבילו ושמח בשבילנו. סוף סוף מצליחים לשמור על שחקן שטיפחנו ופיתחנו. עכשיו קדימה ללא לעשות כלום בפרי אייג'נסי!

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק, שכחתי לגמרי מוושינגטון. דרך אגב כמו בכל שנה היא שוב אחת הקבוצות עם הכי הרבה מקום מתחת לתקרה. (טופ 5: טמפה וסינסי 60M, קנזס 59M, דנבר! 50M, וושינגטון 47M).

גם אני מקווה שמיאמי תלך על פלין וזאת גם הייתה התחושה הכללית ברחבי הליגה לאחר המינוי של ג'ו פילבין (ה-OC של הפאקרז). הגיע הזמן שהפרנצ'ייז הזה יחזור סוף סוף לקדמת הבמה ופלין נראה כמו פרוספקט מבטיח לבנייה מחדש, בטח שתחת השיטה של פילבין.

נראה לי שאני במקום פייטון מנסה את מזלי באריזונה. גם איזור חמים ונעים. גם דום. גם NFC WEST (למרות שלפגוש פעמיים בשנה את ההגנה של הניינרס במצבו זה לא בדיוק חכם). גם רחוק מכל הטירוף שהגעה לקבוצה בדיוויז'ן של איליי/בריידי תגרור. גם לארי פאקינג פיצג'רלד.

9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי הרגשה שהשיקול העיקרי בהחלטה של פייטון לא יהיה הכסף אלא יהיה היכולת שלו לזכות בסופרבול עם הקבוצה אליה הוא יבוא. ולדעתי הקבוצה שיכולה להציע לו את הצ'אנס הכי טוב לעשות את זה היא לצערי הרב מיאמי. יש להם הגנה די חזקה, יש להם קו התקפה חזק, יש להם משחק ריצה לא רע, "רק" חסר להם פרנצ'ייז QB ועוד רסיבר לצד ברנדון מרשל. ובהתחשב בעובדה שרג'י ויין כנראה יילך לאן שפייטון יילך אני כבר רואה בסיוטיי הגדולים התקפה של מאנינג-מרשל-רג'י ויין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

לוושינגטון יש יותר מדי חורים בסגל. באריזונה גם כן אין יותר מדי מעבר לפיצג'ראלד העצום. סיאטל דווקא אופציה לא רעה עבורו. הסיהוקס עם מאנינג יכולים להיות קונטנדרים ב-NFC בעיני, כי יש שם איזשהו בסיס סולידי לבנות עליו מבחינת הגנה, אופנסיב ליין ומשחק ריצה.

בקיצור - אני מהמר על פייטון למיאמי

10. Hakeem Nicks Member

סוף של עידן. באמת קשה לדמיין את מאנינג במקום שהוא לא הקולטס.

אני חושב שהמהלך הזה של הקולטס מחזק את המשפט הזה ש-it's a business. ראיתי פרשנים ושחקנים רבים שאמרו שלא, פייטון עשה מעל ומעבר למועדון הזה ורק בגלל זה צריך להשאיר אותו. אני לא אומר שזה לא נכון, אבל הם באמת לא ראו כמה הצעד הזה היה פוגע באינדי?

המקום שהוא צריך ללכת אליו זה סיאטל, רק חסר להם QB. גם מיאמי ווושינגטון זה מצב דומה. כמובן שצריך לקחת הכל בעירבון מוגבל כי אי אפשר לדעת מה המצב הגופני שלו. יש לי מן הרגשה כזאת שהוא לעולם לא יחזור לשחק יותר פוטבול, לא יודע למה.

סינסנטי, עם מקום של 60 מיליון בקאפ, חייבת לשמור על שחקנים ולהחתים כמה. יש להם פוטנציאל נפלא לשלוט ב-AFC בשנים הקרובות. יהיה מעניין מאוד לראות לאן הם יילכו בדראפט ובפרי אייג'נסי, עם כל כך הרבה כסף לבזבז ושתי בחירות בסיבוב הראשון בדראפט.

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

Adam Schefter ‏ @AdamSchefter

Broncos will inquire about former QB Peyton Manning's availability and see if he has interest in coming to Denver

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

העניין שלכם בו כנראה רציני ביותר. הנה דיון של 8 דקות על ההגעה הפוטנציאלית של מאנינג לדנבר ומשמעותה עבור הקדוש. אדם שפטר גם דיווח שלכל קבוצות ה-AFC, כולל אתכם, יהיה יתרון במירוץ אחר מאנינג מאחר והוא מעדיף שלא לשחק ב-NFC מול אחיו. כך שיש לך סיבות לאופטימיות.

12 קבוצות נמצאות במירוץ אחר מאנינג לפי הדיווחים, ומאנינג רוצה להגיע להחלטה סופית כבר בשבוע הקרוב. זה כמובן כל מה שמעסיק את תקשורת הספורט האמריקאית ביומיים האחרונים. stay tuned.

13. Armstrong Member

לסיינטס יש המון מזל שיש את הסיפור עם מאנינג אחרת היו שוחטים אותם בלי סוף בתקשורת...

14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

סקיפ ציין שם כמה דברים מאוד נכונים. אלוויי מעולם לא היה חסיד של טיבו וכנראה גם לא יהיה. הוא דאג לצנן בכל פעם את ההתלהבות בעונה שעברה ואמר שיש עוד הרבה מקום לשיפור ובאופן כללי לא נתן לטירוף של הקהל והתקשורת לסנוור אותו כפי שהיה קורה ל-80% מה-GMים האפסים בליגה הזאת. דווקא בגלל שהוא היה QB ומבין ומאמין שיש דרך מסויימת להצליח בליגה הזו אני מאוד מרוצה שהוא עדיין מחפש צ'אנסים לשדרג את העמדה ופייטון מאנינג הוא בהחלט צ'אנס שכזה.
    היו שמועות בחודש וחצי האחרונים שהוא אפילו ייצור קשר עם סט לואיס באשר לבחירה השנייה בגלל שהוא מאוד אוהב את RGIII אבל זה היה לונגשוט גם בגלל שיש לקבוצות אחרות הרבה יותר מה להציע וגם בגלל שקשה היה למכור לאוהדים צעד כזה. פייטון מאנינג הוא כנראה אחד מ-4 הקוורטרבקים היחידים בליגה שהאוהדים יסכימו "לאכול" ולהקריב בשבילו את האליל שלהם. אני בכוונה אומר להקריב בגלל שלפי הדיווחים ב-48 השעות האחרונות טים טיבו לא יסכים לשבת על הספסל וללמוד מפייטון וכנראה יישלח בטרייד אם פייטון אכן יגיע.

בכל מקרה אם הייתי צריך להמר אני חושב שהייתי מצטרף להימור של איתי על מיאמי. דנבר מוזכרת כמועמדת רצינית לדעתי בגלל שתי סיבות: 1) האמונה שג'ון אלוויי יצליח לשכנע את פייטון להגיע 2) הכסף הגדול שנוכל לבזבז בפרי אייג'נסי כשלפי מה ששומעים פייטון ככל הנראה יגיע בעיסקת חבילה יחד עם רג'י וויין וג'ף סאטרדיי.

15. Stretford Ender Member

אם מאנינג יבוא לNFC ואריזונה מוכנים לחתוך את קולב בשבילו זה נראה לי שידוך לא רע בכלל.
    מבחינת הסיהוקס, יהיה נהדר אם הוא יגיע. מאוד רוצים אותו אצלנו אבל השאלה היא אם הוא מוכן לסכן את הממוצעים שלו אצל קבוצה שלא משחקת בdome.
    סה"כ אני לא חושב שיש הרבה קבוצות בליגה שיכולות להגיד לא לפייטון. הבחירה פחות או יותר אצלו.

מבחינתינו, ההרגשה שלי היא שאנחנו הולכים לקחת את טאנהיל ולתת לו לשבת שנה או אפילו פחות מאחורי ג'קסון (לא בשביל ללמוד משהו מג'קסון אלא כדי להכיר את השיטה ולעבוד עם הצוות של הקבוצה). לא יודע כמה זה נכון לקחת QB בקושי שיחק בעמדה ברמת הקולג', הייתי שמח אם פאס ראשר כמו מלווין אינגרם לצורך העניין היה נופל עד אלינו.