Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש כמה סיבות לבחירה של פייטון בדנבר; לראשונה קוראים ג'ון אלוויי. אין לי בכלל ספק שאם היה לנו במקומו איזה איש חליפות נטול כריזמה הסיכויים היו יורדים משמעותית. התקשורת מספרת שפייטון מעריך ומזדהה מאוד עם אלוויי ואהב לשמוע את החזון והתוכניות שהוא מתכנן לעתיד. הסיבה השנייה היא העובדה שבניגוד לסן פרנסיסקו, בדנבר הוא יקבל שליטה מוחלטת על ההתקפה. ג'ים הרבו לא היה מוכן להעניק לו את הסמכויות הללו. כבר עכשיו מדברים על ביקורים בימים הקרובים של ג'ף סטארדיי ודאלאס קלארק, צעדים שרק דנבר יכולה לאפשר לו.

קו ההתקפה הוא בין הטובים בליגה. תנסה להיזכר כמה פעמים ראית את טיבו בעונה שעברה מקבל 97 שעות לזרוק את הכדור ומתברבר סביב עצמו. תחת קו כמו של הג'טס או הניינרס הוא היה מחוסל אחרי 2 משחקים. אם אנחנו באמת הולכים להחתים את סטארדיי אז בכלל כי עמדת הסנטר שלנו היא החלשה ביותר. חוליית הרסיברים עם תומאס ודקר מבטיחה מאוד ועכשיו העזיבה של אדי רויאל צורמת הרבה יותר כי תחת מאנינג הוא יכול היה להיות הווס וולקר שלנו. אנשים שכחו אבל הוא נתן עונת רוקי מדהימה רק כדי להיקבר עמוק באדמה בשנתיים שלוציפר האפס היה פה. מאנינג יכול היה לשקם לו את הקריירה ולהפוך אותו לאחד הסלוט'ס הטובים בליגה אבל אני בטוח שגם השילוב שלו עם ריברס בסן דייגו יהיה בסדר גמור.

כואב לי מאוד על טיבו אבל שורה תחתונה ועם יד על הלב - אני שמח שאנחנו נפטרים ממנו. מהרגע הראשון לא רציתי אותו ואם לדנבר לא היה מחבל במקום מאמן הוא בכלל לא היה מגיע לפה. בסופו של דבר הוא קיבל את הצ'אנס שלו בעקבות לחץ האוהדים ובאחת העונות היותר מטורפות של קבוצה אי פעם הביא אותנו לפלייאוף. ואז ניצח את הפאקינג סטילרז. אני בכנות לא חושב שהוא היה יכול להתעלות על זה בעתיד. אני מעדיף לזכור אותו כמושיע של 2011 מאשר כמחריב העתיד. הוא הרוויח את הצ'אנס שלו להשתפר באוף סיזן ולפתוח בעונה הבאה ביושר אבל ברגע ששחקן כמו פייטון מאנינג הופך לאופציה אין פה יותר מדי שאלות. אני במקום טיבו הייתי גאה שזה ה-QB שבגללו אני מאבד את העבודה שלי ולא איזה אלכס סמית' מסריח.

הוא לא יישאר בקאפ גם בגלל ששיטת ההתקפה תשתנה לגמרי וגם בגלל האוהדים הפסיכופתים שלו שלא ייתנו לקבוצה מנוח. אחרי האינקומפליט הראשון של מאנינג כבר חצי איצטדיון יצעק להכניס את טיבו. אלה לא דברים שקבוצה בריאה צריכה אצלה. אם המצב פחות מסובך אין ספק שהייתי חותם ב-9 ידיים להשאיר אותו ללמוד מאחד הגדולים בהיסטוריה אבל הוא לא.

הימור שלי - הוא הולך לפאטס בשביל בחירת דראפט. אני חושב שהג'אגס בחוץ לאחר שהחתימו את צ'אד הני ועם מיאמי צריך לראות מה קורה בגזרת אלכס סמית'. אם הוא לא חותם אז גם הם אופציה אבל לדעתי במידה ותגיע התעניינות ולו הקטנה ביותר מכיוון מקדניאלס וביליצ'יט (ותגיע) אנחנו נעשה לו טובה ונאחד אותו עם הבן אדם היחיד בליגה פחות או יותר שאשכרה מאמין בו בעיניים עצומות.

2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפאטס? אני לא חושב שהוא ירצה להיות בקאפ, גם לא של טום בריידי. ג'קסונוויל ייתנו לו לחזור הביתה הביתה לצפון פלורידה ולהיות ה-QB הפותח שלהם. הם נורא נואשים שם ומחפשים משהו שיזריק חיים, תשומת לב תקשורתית וקהל ביציע לקבוצה הרקובה הזו. זה ממש מתבקש.

3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל הוא כן ירצה להתאחד עם האיש שבחר בו בדראפט ופחות או יותר היחיד בליגה שמאמין בו.

ג'קסונוויל כרגע משלמים גם לבליין גאברט וגם לצ'אד הני, לא חושב שהם הולכים להתחייב גם על טיבו. מיאמי הם אופציה אמיתית אבל מי יודע מה עובר בראש של חולי הנפש שם.

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חשבתי על מיאמי האמת. אופציה ריאלית ביותר. אומנם דרום פלורידה זה לא הרדנקים הרפובליקנים של צפון פלורידה, אבל גם שם הבחור יצליח לעורר מספיק הייפ כדי לגרום לפרנצ'ייז החבוט הזה לשקול להביא אותו.

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לא פייטון מאנינג אז RG3. אם לא RG3 אז מאט פלין. אם לא מאט פלין אז... דייויד גרארד

איך נפלו גיבורים

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

6. Muurad Member

זה סולל את הדרך שלהם לטיבו אגב?(ג'קסונוויל)

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/12
  7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ממש ברור. על פניו זה אכן מדיח את מיאמי ממועמדת פוטנציאלית לטרייד אבל ממה שקראתי ושמעתי בשעות האחרונות אנשי הפוטבול ובמיוחד ג'ין סמית ה-GM של ג'קסונוויל בכלל לא מעוניינים בו ואם הוא בסופו של דבר יגיע לשם זה בגלל שהבעלים יכפה עליהם. הם כבולים לבליין גאברט שנבחר בטופ 10 רק בשנה שעברה ולפני שבוע החתימו גם את צ'אד הני ככה שלא ברור איפה טיבו נכנס פה. הועלו כמה ספקולציות שהם אולי ייתנו את גאברט על טיבו סטרייט אפ אבל זה נשמע לי הזוי מדי למרות שאני אישית הייתי לוקח את ההצעה ב-4 ידיים.

העיתוי הזה מאוד בעייתי כי רוב קבוצות הליגה סגורות על פותחים ואפילו מחליפים לעונה הבאה. דנבר די הולכים להידפק פה כי אלא אם איזה סטיבן רוס או שהיד קאהן (לא, לא פעיל מהג'יהאד האיסלאמי כי אם הבעלים הגאה של הג'גוארס) יחליט להתפרע, כל מה שיציעו לנו עליו זה בחירת סיבוב שישי ומטה.

אגב קבוצות נוספות שהוזכרו במהלך הלילה כמועמדות: ניו אינגלנד, מינסוטה ופילדלפיה.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאן שטיבו לא יילך זה יהיה מהלך שהבעלים יכפה על הדרגים המקצועיים, תוך העדפה של שיקולי רייטינג, מכירת כרטיסים ויחסי ציבור על פני שיקולים מקצועיים נטו. שאהיד קאן כבר אמר לפני חודשיים שאם הוא היה בקבוצה כשטיבו היה בדראפט הוא ללא ספק היה בוחר אותו. אני לא אתפלא אם הוא יכופף את ידו של ג'ין סמית' ויכפה עליו טרייד עבור הקדוש. הוא לא רוצה לראות איצטדיון חצי ריק בכל משחק בית.

9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://broncotalk.net/wordpress/wp-content/uploads/2012/03/manning_jersey.Xxx

החוזה מושלם ומגן עלינו מכל הבחינות. הוא בסך הכל יקבל 18 מיליון מובטחים שיהוו את השכר לעונה הקרובה. אם יעבור בדיקה רפואית במרץ 2013 אז נתחייב לעוד 40 מיליון; 20 ב-2013 ו-20 ב-2014.

איתי מה אתה אומר על השמועות על בפאלו? הייתה שמועה בדראפט שהייתם רחוקים כמה דקות מלעשות טרייד אפ על טיבו אבל מקדניאלס הציל אתכם. חוץ מבפאלו אגב שפטר והאינסיידרים מדווחים על עוד כל מיני קבוצות הזויות כמו גרין ביי והג'טס... WTF....

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת יופי של חוזה עבור מאנינג ועבור הברונקוס. הוגן מאוד עבור שני הצדדים. בכלל היה ניתן לראות שכסף לא היה השיקול העיקרי בהחלטה של פייטון, וההנחה ברחבי הליגה היא שהסוכן שלו סיכם מראש עם כל הקבוצות המעורבות על אותו חוזה עקרוני, כך שהבחירה של פייטון נעשתה על סמך שיקולים מקצועיים בלבד. מאנינג היה יכול לנצל את הסיטואציה כדי לסחוט עוד לא מעט מיליונים מאחת הקבוצות. הבעלים של טנסי באד אדאמס הודיע שהוא יעשה הכל כדי להביא אותו, וכשבעלים אומר דבר כזה בריש גלי זה אומר שהוא בעמדה לא טובה במו"מ שמאפשרת להוציא ממנו המון כסף. אבל זה לא הסגנון של פייטון.

את השמועות על טרייד אפ לטיבו בדראפט ההוא אני זוכר היטב, אבל דווקא עכשיו לא ראיתי שום שמועה שמקשרת אותנו אליו. השמות שראיתי מקושרים אליו הם ג'קסונוויל, מיאמי, ג'טס וגרין ביי, כשבאמת לא ברור מה יש לשתי האחרונות לחפש כאן בכלל.

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק חשבתי בטעות שראיתי את השם שלכם אבל אתה לא יכול להאשים אותי כשכל כך הרבה קבוצות מעוניינות בשירותיו של בייבי ג'יזס... עאלק NO MARKET. חצי ליגה מתקשרת, ביניהן אפילו קונטנדריות לכל דבר ועניין. כמה ראוי שאחרי כל הניסים והנפלאות שלו גם ניפרד ממנו בשביל איזה בחירת סיבוב 3 מפאקינג גרין ביי...

אגב זה שקירק ירד למחתרת בשנה האחרונה לא אומר שהפרישה של היינס וורד לא ראויה לציון. חתיכת מסיבת עיתונאים עוצמתית הוא נתן שם אתמול. לא הפסיק לבכות ולהודות לסטילרז ניישן ואמר שהיו הצעות מקבוצות אחרות אבל הוא לא היה מסוגל לעשות את זה לאוהדים ובעיקר לעצמו. הבן אדם מדמם זהב שחור ואני מקווה שהוא יקבל שם איזו משרה במועדון כי אם יש מישהו שמגיע לו זה הוא. היריבות עם הרייבנס לא הולכת להיות אותו דבר בלעדיו ואנחנו עוד נתגעגע לבלוקים המטורפים שהוא היה מוריד לליינבקרס וסייפטיז בעידן שהולך ומתרכך מרגע לרגע.

עוד כמה חדשות ששוות ציון:

אלכס סמית' הסמרטוט בסופו של דבר "התפשר" וחתם על ההצעה של הניינרס.

פילדלפיה בצעד גדול ומאוד מתבקש שלחה ליוסטון בחירת סיבוב רביעי והחליפה מקומות בסיבוב השלישי בתמורה לשירותיו של דימיקו ראיינס. לאיגלס יש את אחת מחולייות הליינבקר'ס המביכות בליגה שבעונה שעברה הייתה ה-נקודת תורפה שלה והסיבה העיקרית לפתיחה החלשה שגמרה להם את העונה עוד לפני שהתחילה. כבר כמה ימים שרציתי לכתוב פה כמה הודעות נאצה לעברם לאחר שלא הביעו שום התעניינות בקרטיס לופטון (שעדיין משום מה ביקר רק בסיינטס) אבל עכשיו מובן למה. ראיינס היה אחד המנהיגים של ההגנה בשנים האחרונות ובכלל אחד ה-MLB הטובים בעסק אבל לאחר שווייד פיליפס שינה את ההגנה מ4-3 ל-3-4, בניגוד למריו וויליאמס שהתסגל מצויין, ראיינס לא כ"כ מצא את עצמו ונתן עונה בינונית מאוד בסטנדרטים שלו. בפילי הוא יחזור ל4-3 הרגיל והמוכר ואין סיבה שלא ישחזר את יכולת ה-PRO BOWL שלו משנים עברו.

יוסטון מאבדת תוך שבועיים שני שחקנים שהיו עמודי התווך של ההגנה בעשור האחרון אבל אני מאמין שהחבר'ה הצעירים (JJ ווט, בראיין קושינג ושון קודי to name a few) שם יצליחו להשתלט על החלל בדיוק כפי שעשו לאחר הפציעה של וויליאמס בעונה שעברה.

12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.youtube.com/watch?v=p79KYqrAufo

סיכום מסיבת העיתונאים המטורפת מאתמול. חתיכת מאורע שלא רואים כל יום. הכריזמה של פייטון ואלוויי כמעט גרמה לחדר להתפוצץ.

אחחחחחח איזה תענוג. אני מרגיש טוב עם עצמי. אחרי שנתיים תחת החולה אבולה ההוא חשבתי שאני לעולם לא יצליח להתאושש מהטראומות, מהסיוטים בלילה על טריידים של פרנצ'ייז QB או בחירות סיבוב ראשון על ניקל קורנרס, מהטירוף, מהבית משוגעים, מהחורבן בית שלישי.

ועכשיו מריץ לי את הקבוצה ג'ון אלוויי. איזה שועל. אם לא הייתי עד לימים שהוא עשה זאת מתחת לסנטר לפחות עכשיו בתור GM. יותר טוב מרגיעון של הדס. תוך שנתיים הפך אותנו מאוסף אפסים בלי כבוד לקונטנדרית מן המניין. גם אם הוא יביא לי פאנטר בבחירה ה-25 בדראפט הקרוב אני אדע שמדובר בצעד גאוני ושאם הוא עשה אותו יש מאחורי זה משהו.

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסיינטס קיבלו את העונשים שלהם בעקבות פרשיית הבאונטי, אבל כל זה נזנח תוך דקות ספורות כי טים טיבו נשלח בטרייד לג'טס! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

פגרה כזו עוד לא היתה...

14. 亚历山大帕托 Member

http://insidetheiggles.com/files/2012/03/tebowcartoon.Xxx

15. Muurad Member

טיבו בניו יורק
    http://h11.abload.de/img/charlie_murphy_laughilbk65.Xxx

לפחות זה יוריד קצת מהלחץ וההתעסקות בניקס מהתקשורת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx סאנצ'ס צריך לקוות לזרוק כמו סופרסטאר כי כל אינקומפליט ישחרר עליו צונאמי של ביקורות ודרישות להעיף אותו לספסל.. החבר'ה בדנבר מדליקים עכשיו סיגר ומחייכים מפה לאוזן לראות איך הבלאגן שהיה אמור להיות שלהם נמצא עכשיו בניו יורק.

ג'רמי צריך להציע לו להיות שותפים בדירה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏21/3/12