Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים לא דובים ולא יער...

הפנים של רובנו כבר לכיוון הדראפט הבא עלינו לטובה עוד פחות מחודש. בדראפט של השנה הייתי מאוד שמח לעשות trade down מהבחירה העשירית שלנו ולצבור כמה בחירות נמוכות יותר. לא חושב שיש איזשהו פרוספקט השנה בעמדה שהבילס צריכים שבאמת ראוי לקחת עם הבחירה הזו מבלי להוות הימור מסוים. שני השמות העיקריים שמקושרים אלינו כעת הם התאקל ריילי רייף (סביבו יש קצת סימני שאלה מקצועיים) והרסיבר של נוטרדאם מייקל פלויד (סביבו יש בעיקר סימני שאלה מחוץ למגרש). התבאסתי מאוד שמאט פלין סגר בסיאטל ולא במיאמי, כי אם הסיטואציה היתה הפוכה אז הבחירה העשירית שלנו היתה הופכת ליקרה מאוד עבור קבוצות שמנסות להקדים את סיאטל, שמחזיקה בבחירה ה-12, במירוץ להשגת ריאן טאנהיל. עכשיו טאנהיל כנראה ייבחר ע"י הדולפינס עם הבחירה השמינית או אולי אפילו ע"י הבראונס עם הבחירה רביעית (reach מטורף כמובן).

2. Stretford Ender Member

קצת אתנחתא משיגעון הFA - במשחק היזרא-בול החמישי שנערך ביום שישי באיצטדיון קרפט בירושלים, ניצחו התל אביב סייברס את היריבה העירונית הפיונירס 44-42 אחרי דו קרב מותח במיוחד. אם אהבנו את הרצף המטורף של סופר בולים מותחים, היזרא בול מציב סטנדרטים אפילו יותר גבוהים כשכל שנה המשחק מוכרע במעמקי הרבע האחרון אם לא בהארכה (ואפילו הארכה כפולה כבר הייתה). סה"כ עונה מעולה לליגה שכבר מונה עשר קבוצות וזכתה לכמה שידורים ישירים בערוץ וואן העונה. מקווה לדווח חוויות מהמגרשים בעונה הקרובה, ממליץ לכל מי שאוהב את המשחק לנסות :)

3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה חוזר לשחק או שתדווח כצופה מהיציע?

כבוד לכל המעורבים ב-IFL. הרימו פה משהו גדול מאפס בזכות אהבה, מסירות והרבה עבודה קשה.

4. Stretford Ender Member

מקווה לחזור כשחקן, למרות שלאט לאט מתגברת התחרות על הroster spots ;-)

5. Hakeem Nicks Member

באיזו קבוצה אתה משחק?

אגב, אני משחק בליגת התיכונים. 6 טאצ'דאונים ב-5 משחקים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

6. Stretford Ender Member

אני בסייברס, שיחקתי בעונות הראשונה והשנייה ואז התגייסתי. איפה אתה משחק? מה המצב בליגת התיכונים?

7. Hakeem Nicks Member

אני משחק בג'רוזלם ריינוס ואת האמת המצב ממש אחלה. לא פחות מ-3 קבוצות חדשות הצטרפו השנה (כרגע אנחנו 8) ומדברים על עוד 2 שיצטרפו בשנה הבאה, בהחלט יפה לראות.

8. Stretford Ender Member

יפה יפה כל הכבוד. מי המובילות כרגע העונה? מה הפורמט של הפלייאוף?

9. Hakeem Nicks Member

הפורמט של הפלייאוף תעלומה, פרטים כנראה יצאו בקרוב. הפייבוריטית היא כרגע הרייבנס במאזן 0-5, ואם אתה תוהה הם פשוט חבורה של אמריקאים מירושלים שמכסחת כל מה שמולה.

10. shlomydavid מנהלים

11. Stretford Ender Member

לא זכור לי אוף סיזן עם כזה חשק מטורף לפוטבול...אני שותה כל שבריר ידיעה בצמאון ומחכה כבר לדראפט ולהתחלה של הפעילות (מיני קמפס וכו') בחוסר סבלנות. כואב לחשוב על כמה רחוק הדבר האמיתי...

12. Armstrong Member

מצד אחד אני מאוד מסכים איתך, מצד שני זה ככה כל אוף-סיזן.

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצד שלישי בואו לא נבכה כשאנחנו מקבלים אוף סיזן מלא באירועים - יורו, אולימפיאדה, פלייאוף NBA, ווימבלדון.

רועי בזמנך הפנוי אם תתייחס לדיווח שהמאמן שלך שמע שפייטון מבקר בדנבר והטיס את התחת שלו בלי להודיע לאף אחד רק כדי לשמוע ממנו למחרת GET THE FUCK OUT זה יהיה נחמד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

14. Stretford Ender Member

שמע, אני ממש לא מתבייש שהקבוצה שלי עשתה מה שאפשר, גם על חשבון האגו, כדי להביא את פייטון. ממה שקראתי ההנהלה ידעו שזה לונג-שוט, אבל האמינו שהם יכולים להיכנס למירוץ אם הוא יסכים להגיע לביקור. שמעתי המון תגובות של שחקנים ואנשי ספורט על האווירה הטובה המקצועיות והאיכות של המתקנים של הקבוצה (בכל זאת, הבעלים הכי עשיר בNFL..). מן הסתם זה נראה אולי קצת משפיל שראשי הקבוצה הלגו להשטתח בפניו בשביל ביקור, אבל בסופו של דבר אני שמח לראות שהם מוכנים לעשות את זה עבור טובת הקבוצה.

15. Hakeem Nicks Member

למה אי אפשר ללכת שבועיים קדימה בזמן?

בינתיים הג'איינטס סוף סוף עשו מהלך חיובי באופסיזן, כאשר הם הביאו את קית' ריברס מהבנגלס. ריברס נבחר תשיעי אוברול לפני 4 שנים ומדובר בליינבקר שיודע לשחק, מהיר ומתקל טוב שאמור להוסיף אחלה עומק בעמדה הזאת. הבעיה היא שהוא היה בחוץ עונה שלמה, אבל לפחות לא מדובר בפציעה בברך או משהו בסגנון - אלא בפרק כף היד. כל זה בתמורה לבחירת סיבוב חמישי - מקובל עליי. אחלה מהלך.

בעוד שתי החתמות הג'איינטס מביאים או-ליינמן בדמות לאקליר מוושינגטון ואת מולדן, קורנר מהפטריוטס. שני מהלכים שאמורים לסגור את הסקנדרי וה-O-LINE - יש לנו מספיק כישרון שמה בשביל להתרכז בעמדות אחרות בדראפט. אני מקווה שרסיבר או RB טוב יתגלגלו עד לבחירה ה-32 ויחזירו את מה שג'ייקובס ומאנינגהאם לקחו איתם לסן פרנסיסקו.

אם הבראונס לוקחים את ריאן טנהיל בבחירה הרביעית אני נוסע לאוהיו ורוצח אחד אחד את האחראים על כך.