Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'יזס קרייסט. QB ששנתיים לא שיחק חוזר מפציעה קשה בצוואר פותח עונה מול המפלצות של הסטילרז שיבואו מחוממים לזירת האונס משנה שעברה. לפחות פותחים ומסיימים בבית שזה תמיד טוב.

לוח משחקים הכי קשה בליגה אבל רמת עניין בשמיים. 5 משחקי פריים טיים (MAX). כל שבוע מלחמת עולם. זיקוקים מובטחים.

הלוח המלא

2. shlomydavid מנהלים

3. Hakeem Nicks Member

מדברים על כך שבזמן הקרוב אסאנטה סמואל יועבר מפילדלפיה, כאשר האיגלס דורשים מחיר נמוך מאוד. הדיווחים מצביעים בעיקר על דנבר כמקום שאליו יילך.

מה אני אגיד לכם, אם המשכורת שלו לא הייתה כל כך גבוהה... לפחות הוא עף מהדיוויז'ן שלי. עכשיו לפילי יש את נאמדי האפס וDRC המבוזבז.

אליאור, דעתך?

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

דנבר התעניינו וזרקו הצעה בדמות בחירת סיבוב חמישי עבורו אבל פילי סירבו. האינסיידרים בדנבר טוענים שאין סיכוי שההצעה תשתפר ושכנראה מדובר בלונגשוט אבל עדיין מתקיימים מגעים על אש קטנה. לדעתי בכל מקרה הוא לא יגיע אבל אם כן - מן הסתם חתיכת שדרוג. קבוצות עם התקפות טובות ביצעו בנו מעשי סדום לפני שנה (דטרויט, גרין ביי, פאטס X2 כולן עשו עלינו 40 נק' בלי למצמץ). צ'אמפ בשלב הזה של הקריירה הוא יותר שם מאשר קורנר #1 שלא לומר שאטדאון ופורטר מגיע אחרי עונה זוועתית בסיינטס. לא יפתיע אותי בכלל אם הקבוצה תלך על קורנר גם בדראפט באחד הסיבובים המוקדמים.

התקשורת יותר מדי מסונוורת מההחתמה של פייטון אבל ההגנה של דנבר היא די בינונית וזקוקה להרבה מאוד חיזוקים שמשום מה בקושי הגיעו בפרי אייג'נסי. הבור ב-DT הוא ברמה שגם אם ייבחרו 24 DT'S עד הבחירה שלנו אנחנו עדיין נהיה חייבים לקחת DT. מצב הסייפטים לא ברור (קרטר הראה התקדמות בעונה שעברה, כל השאר פחי אשפה ואחד דוקינס שלא ידוע אם בכלל ימשיך לשחק פוטבול), על הקורנרים דיברתי וגם בליינבקר'ס המצב לא מלבב התחשב בעובדה ש-DJ וויליאמס מורחק ל-6 משחקים.

אל תזלזל בנאמדי ו-DRC. הם סבלו בעונה שעברה בעיקר מסכימות ומתאם מפגר (הוא אמנם ממשיך אבל נלקחו ממנו הרבה סמכויות וריד לא ייתן לביזיון שהלך שם לחזור שוב). נאמדי בכלל בילה יותר מחצי עונה כפאקינג סייפטי. הוא עדיין אחד הקורנרים הטובים בליגה אבל אם אתה לא עילוי כמו ריבאס (למרות שהשופטים נותנים לו לשחק הרבה מאוד עם הידיים) אתה תתקשה תחת החוקים הנוקשים שנוטים באופן מובהק לטובת הרסיבר. לפילי עדיין יהיה את אחד הצמדים הטובים בליגה ושנה שנייה תמיד נראית טוב יותר מהראשונה.

אגב אסאנטה, הוא תפור לדעתי על חזרה לניו אינגלנד שזקוקה נואשות לקורנר נורמלי אבל אני חושב שהגאווה של בליצ'ק לא תיתן לו לבצע טרייד כזה שעשוי לשדר מסר של הודאה בטעות. הוא יעדיף לעשות את זה באמצעות הדראפט.

5. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

תותח על. מההחתמות הבודדות בעידן לוציפר ששידרגו את הקבוצה לאין ערוך.

6. Hakeem Nicks Member

לוציפר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

האם הוא ראוי להיכל התהילה? לדעתי כן. שחקן כל כך יציב בעמדה הזאת בליגה קשה למצוא.

נו אז, מארק בארון יגיע עד לבחירה של דנבר? לא נראה לי, אבל אם כן - אתם בהחלט צריכים להתלבט בינו לבין DT.

ואני חוזר שביעית - אם הבראונס ייקחו את טנהיל בבחירה הרביעית אני מתחיל מלחמת עולם. תבטחו בקולט מק'קוי כוסאומו ערס.

7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא כנראה ייכנס אבל לא ב-1st ballot. מה לעשות, נפל על עידן של אד ריד וטרוי פולמאלו. גם רודני האריסון כנראה ייכנס לפניו בזכות כל הטבעות.

מארק בארון לא עובר את הבחירה ה-14 של דאלאס. אני מוכן לשים את הביצים שלי על הכף בנושא הזה. רמת ההייפ סביבו בחודש האחרון היא לא פחותה מכמות זיוני השכל היומיים על לאק/גריפין/טנהאיל. לא מפתיע. סייפטי טוב הפך להיות אחד המצרכים היותר נדירים בליגה ובארון הוא ללא ספק פוטנציאל גדול מאוד. יש עדיין קצת השגות באשר ליכולות הכיסוי שלו בגלל שניק סייבן השתמש בו יותר בתוך ה-BOX כדי לתמוך בהגנת הריצה אבל לפי כל מה שאני שומע זאת לא בעיה בלתי פתירה ולא תפגע בו בדראפט.

קליבלנד לא תבחר את טנהאיל. זה יהיה בין בלקמון לריצ'רדסון עם נטייה ברורה לאחרון. טאנהיל ייבחר כנראה שביעי על ידי אחת הקבוצות שיהיו מספיק נואשות כדי לעשות טרייד אפ עבורו (ג'קסונוויל מנסים להיפטר מהבחירה הזאת) או על ידי מיאמי בשמינית.

אגב דראפט אני מציע לכולם או למצוא לינק ל-NFL NETWORK או להזמין את הערוץ באיזה 4 שקל לשבוע דרך האתר - הכיסוי שלהם הוא ב-97 רמות יותר מקצועי מהביזיון שהולך ב-ESPN. השנה גם סוף סוף קיבלו את ההחלטה הכי מתבקשת בהיסטוריה ויפסיקו להראות לנו שחקנים מקבלים שיחות טלפון בגרין רום/בבית לפני שגודל מכריז על הבחירה מה שיהפוך את הדראפט להרבה יותר מותח ומשוגע. אם כי אני חייב קצת לסייג כי בימים של לוציפר השיטה הזו הצילה אותי, לראות את נושון מורנו משחק קלפים עם אמא שלו ואחותו במטבח כשאני חותך לעצמי את הוורידים תוך כדי זעקות "בראיין אוראקפו!!!!!!!!!!!!!!" או את כריס ברמן מברבר בעוד המצלמה חותכת בפתאומיות אל בית המקדש אי שם בג'קסונוויל די הצילו אותי אבל לשמחתנו אין יותר צורך לפחד. THE WITCH IS GONE.

8. Hakeem Nicks Member

אין על NFLN בעולם. מבחינתי אין אופציה אחרת.

שכחתי לגמרי מהקאובויס והג'טס, אני גם לא חושב שהן יוותרו על בארון.

ואני לא יודע מה הבראונס יעשו. הם לא בדיוק בוטחים בקולט מק'קוי, ויש הייפ גדול סביב טנהיל - אני לא אומר שזאת סיבה לגייס מישהו אבל עד עכשיו לא קיבלתי את הרושם שהם מוכנים ללכת עם מק'קוי או מקסימום לחכות שנה למאט בארקלי (לא בטוח שהם יהיו גרועים מספיק). אני אישית מקווה בשבילם שהם יעשו את הצעד הזה, כאשר הם לוקחים את ריצ'רדסון ומחכים לבחירה ה-20 כדי לבחור WR.
    זה נראה כמו הצעד הנכון כי מדברים על ריצ'רדסון בתור בשחקן הכי בטוח בדראפט אחרי לאק וגריפין. זה כמובן אף פעם לא הבטחה אבל אחרי הרבה שנים שהסיבוב הראשון בדראפט לא הוליד feature backs כולם בטוחים שהוא יכול להיות זה שישנה זאת. בכל מקרה עמדת ה-WR עמוסה בכישרון השנה וחלק ממנו, אני בטוח, יגיע לבחירה המספר ה-20.

עוד יומיים וקצת!1

9. Stretford Ender Member

מה אתם רואים כתסריט האידיאלי לקבוצה שלכם? (מכוון בעיקר לאוהדי הקבוצות שנמצאות יותר למעלה ואפשר לנחש בצורה יותר טובה מי עדיין יהיה על הלוח..)
    אישית אני חושב שאנחנו נוכל לעשות הרבה דברים עם מלווין אינגרם למרות שקצת יפריע לי לקחת כ"כ גבוה שחקן בלי עמדה ברורה. קווינטן קופלס כמובן מדאיג אבל גם יכול להיות שחקן מעולה. אם קיוקלי עדיין יהיה שם סיכוי גבוה שנבחר בו. בהתקפה אני חושב שדקסטרו שנחשב לדבר הכי קרוב שיש לפרו בולר בטוח יהיה בחירה טובה בעיקר לקבוצה מבוססת ריצה כמונו, ובגלל העמדה היחסית אפורה שהוא משחק בה כנראה הוא יהיה שם בבחירה שלנו.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכל המוק דראפטים שראיתי בימים האחרונים פתאום אומרים שהוא ייבחר ע"י הבילס שלי עם הבחירה העשירית. זה מעניין בעיקר כי אין לנו ממש צורך בעוד סייפטי. יש לנו שני סייפטים פותחים לא רעים בכלל. אבל באדי ניקס כבר הראה בעבר שהוא מוכן להתעלם מצרכי הקבוצה ולקחת את השחקן הכי טוב on the board (לדעתו כמובן), ללא תלות בעמדה שלו, ראה הבחירה של CJ ספילר לפני שנתיים כשכבר היה לנו את פרדי ומרשון בסגל. ובארון כנראה יהיה השחקן הכי טוב on the board בנקודה שבה אנו בוחרים.

התסריט האידיאלי מבחינתי עדיין יהיה למצוא שחקן איכותי בעמדה שאנחנו אשכרה צריכים בה שחקנים. קרי - לוק קיקלי לעמדת הליינבקר, ריילי רייף לעמדת ה-LT, מייקל פלויד לעמדת ה-WR או סטפן גילמור (שמטפס במהירות בכל לוחות הדראפט בשבוע האחרון) לעמדת הקורנר. כמובן שאם ג'סטין בלאקמון או מוריס קלייבורן איכשהו נופלים עד אלינו חייבים לקפוץ על המציאה.

ה-בחירה המועדפת עלי תהיה קיקלי. שחקן שב-99% תהיה לו קריירה פרודוקטיבית ב-NFL. אופי טוב, מנהיגות, חוכמת משחק, אתלטיות, תפוקה לאורך כל הקריירה בקולג', מה עוד צריך מליינבקר.

אגב אסאנטה סמיואל ככל הנראה יעבור בטרייד לפלקונס עד לדראפט. אטלנטה לגמרי נמצאת ב-win now mode. והשנה זה כנראה זמן טוב להיות ב-mode הזה, בהתחשב במה שהולך בניו אורלינס. הדיוויז'ן צריך להיות של הפלקונס, ואם גם השנה הם יפשלו כנראה שכל הצוות המקצועי שם יילך הביתה.

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה עוד טוב, אתמול התחילו שמועות שאם טנהאיל יהיה שם בבחירה ה-10 אתם תיקחו אותו. נשמע כמו WTF רציני אבל כשמדובר בקבוצות ב-NFL אני מאמין להכל, בליגה שאסאנטה סמואל וברנדון מארשל עוברים קבוצות בשביל בחירת סיבוב תשיעי שום דבר לא יפתיע אותי. רשום עליו באסט מכל כיוון אפשרי ומשום מה כל ה"מומחים" גומרים עליו וטוענים שהוא פרנצ'ייז QB. אנחנו עדיין לא יודעים אם פרוספקטים כמו סאם בראדפורד וקולט מקו'י שדורגו הרבה מעליו הם פרנצ'ייז QB'S אבל אם אפשר לזיין את השכל למה לא?

לוק קיקלי הוא באמת ככל הנראה השחקן הכי בטוח שקיים בסיבוב הראשון (אחרי הטופ 5) ואני מאוד מפחד מהאפשרות שהוא יגיע לקנזס (אגב קנזס הם הולכים לדבר חזק מאוד בעונה הבאה ודראפט טוב זה הדבר האחרון שאני צריך מהם). בכלל, יש ב-24 שעות האחרונות הרבה מאוד קולות שקבוצות בטווח 7-13 מעוניינות בטרייד דאון. שזה מעניין כי קבוצה שממש נעולה על שחקן ומפחדת שלא יגיע אליה (הצ'ארג'רס רוצים מאוד את בארון ומחפשים לקפוץ מעל דאלאס בשביל זה, האיגלס נעולים על פלטשר קוקס אבל אין סיכוי שידרדר אליהם וכמובן שאלת ראיין טנהאיל) מקבלת פה הזדמנות רעה להשיג אותו ולא במחיר כבד. אני צופה לא מעט טריידים מחר.

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני מפחד מאוד מאופציית טאנהיל. מעדיף כבר את בארון על פניו, שהוא אומנם לא בעמדה שאנחנו צריכים, אבל הוא לפחות פרוספקט בטוח יחסית, שבאופן די ודאי יהיה שחקן טוב. הכי טוב אם נביא את קיקלי. כפי שאמרת הוא פרוספקט בטוח מאוד ובעמדה שאנחנו חייבים לחזק. סוג של no brainer מבחינתי.

הייתי שמח לעשות טרייד דאון. אנחנו נמצאים באיזור בעייתי בדראפט מבחינתנו, מאחר ורוב השחקנים בעמדות שדורשות חיזוק אצלנו (למעט קיקלי) לא באמת שווים את הבחירה העשירית. ואותם שחקנים כנראה יהיו on the board גם אם נרד לאיזור בחירות 16-20. הלוואי ונצליח לעשות טרייד שכזה ולהרוויח עוד בחירת דראפט יחסית גבוהה על הדרך, זה יאפשר לנו לסגור עוד חור בסגל. אבל הבילס בעידן באדי ניקס לא נוטים לעשות טריידים ביום הדראפט, לא טרייד אפס ולא טרייד דאונס. כך שכנראה נשב במקומנו בשקט ונראה איך העניינים מתגלגלים.

אסאנטה כאמור סגור באטלנטה תמורת בחירת סיבוב שביעי בלבד. הערך הנמוך נבע כמובן מהחוזה המפלצתי שלו. פילי ידעו שהאופציות שלהם הם או לשלוח אותו בטרייד במחיר מגוחך או לחתוך אותו ולא לקבל עליו כלום. הוא עשה restructuring לחוזה שלו באטלנטה כדי להפוך אותו לסביר יותר. הפלקונס כאמור הולכים על כל הקופה השנה. הם מושקעים מאוד חזק מבחינה פיננסית בעמדת הקורנר. דונטה רובינסון, ברנט גריימס שיקבל סביב ה-10 מיליון דולר השנה בגלל הפרנצ'ייז טאג ואסאנטה סמיואל הם לדעתי קבוצת הקורנרים היקרה ביותר בליגה. אם הם לא מגיעים לפלייאוף השנה ראשים יעופו...

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהצוות שלכם משחרר דיסאינפורמציה לאוויר בכמויות. אתמול התחילו שמועות שאתם מתכוונים לעשות טרייד אפ בשביל מאט קליל (שלשום זה היה בשביל טנאהיל), אחר כך דאון, בקיצור נראה לי שאתם מכינים משהו בקנה.

ראיתי עכשיו איזה חצי שעה של NFLN והשם החם של מייק מאיוק ושות' הוא - צ'נדלר ג'ונס, DE מסירקיוז. שחקן שעד לפני שבועיים בכלל לא דיברו עליו. פתאום ביל בליצ'ק מאוהב בו, נפגש איתו ומוכן לעשות טרייד אפ בשביל. רקס ראיין אותו כנ"ל (אגב אתמול היו שמועות שהג'טס מתכוונים לעשות טרייד אפ בשביל ריצ'רדסון אבל אני לא רואה את זה קורה אלא אם הוא ידרדר מעבר לטופ 5 לסביבות ה-10 מה שלא סביר שיקרה). פתאום מאיוק יוצא ומצהיר שלא נתפלא אם הוא ייבחר בטופ 10 ואם תוך 3 שנים מהיום צ'נדלר ג'ונס יהיה השחקן הטוב ביותר שיצא מהדראפט. רג'י ווייט הבא מגיע לליגה אנשים. אני לא אומר שלא מדובר בפרוספקט מצויין כי ממה שראיתי הוא אתלט מטורף (אחיו הוא אלוף ה-LHW של ה-UFC ואחד העילויים הכי גדולים שנראו) וכנראה אחד הפאס ראשרים הטובים בדראפט אבל הטירוף הזה שתוקף את ה"מומחים" 24-48 שעות לפני הדראפט באופן קבוע הוא מגוחך. האחרון שאני זוכר הוא טייסון ג'קסון מלפני 3 שנים, גם DE שהלך לקנזס בבחירה השלישית (עד בוקר הדראפט ניבאו לו בחירה באיזור ה-20-25) שהתגלה כבאסט מהדהד.

לא פוסל אגב שמדובר בתמריצים שהסוכנים משלמים למומחים האלה או WHATEVER, פעם אם אני זוכר נכון היו חשדות כאלו כלפי מל קייפר שמפמפם שחקנים בתמורה לכסף.

המחיר ששולם על אסאנטה הוא ביזיון לא משנה איך יסובבו את זה. ההבן אדם היה אחד הקורנרים הטובים בליגה בעונה שעברה. קונטנדריות שהתקשו בסקנדרי צריכות להביא אחד כזה בכל מחיר, במיוחד כשמדובר בריסטרקצ'ר וקיצוץ חצי מהשכר שלו. נמאס לי כבר מכל האפסים האלה שיושבים בחיבוק ידיים ואף אחד לא פוצה פה. ביל בליצ'ק כנראה חושב שזה הגיוני שטום בריידי צריך לשחק מושלם כל שבוע בגלל שההגנה שלו לא מסוגלת לשמור על רסיברים קטועי רגל אחרת אי אפשר להסביר את חוסר העניין. אותו דבר דטרויט, ניו אורלינס או כל קבוצה לבחירתכם שקיבלה צינור בעונה שעברה בגלל הגנה זוועתית. הליגה הזאת משנה לשנה הופכת ליותר ויותר פאס אוריינטד וזה לא שקורנרים וסייפטים איכותיים צומחים על העצים. אסאנטה הוא כזה ואטלנטה הרוויחו פה בענק, חבל לי מאוד שלא דנבר.

14. Stretford Ender Member

הרבה מנבאים את צ'נדלר ג'ונס אלינו ב-12. מבחינת יכולות פיזיות ואתלטיות ממה שאני רואה הוא לא קווינטן קופלס, אבל מוסר עבודה הוא אחד הדברים היותר חשובים בליגה. בכל מקרה אני עדיין מקווה שנסיים את היום עם מלווין אינגראם או קיקלי (שכבר לא נראה ריאלי)

15. shlomydavid מנהלים

http://prod.static.colts.clubs.nfl.com/assets/images/imported/IND/article-images/2012/generic/draft-02-a.Xxx

הלילה (3:00) יצא לדרך דראפט ה-NFL לעונת 2012 באולם המוזיקה רדיו סיטי בניו יורק.
    אז מי יהיו השחקנים המאושרים שיקבלו חוזה מובטח בליגת הפוטבול הטובה בעולם ? הלילה נגלה..

מוק דראפט 2012 (מתוך וואלה)

להלן 2012 NFL Draft בויקיפדיה

2012 NFL Draft - לוח הזמנים:

שישי, החל מ-3:00 בלילה: סיבוב ראשון
    שבת, החל מ-2:00 בלילה: סיבובים 3+2
    ראשון, החל מ-19:00: סיבובים 7-4

* הסיבוב הראשון יועבר בשידור ישיר בערוץ ESPN.

* ש.ח. של הסיבוב הראשון מחר החל מ-12:00 בצהריים.