דווקא באדי ניקס אף פעם לא משחק משחקים. תמיד מה שהוא אומר זה מה שקורה בפועל. אמר שהוא מתכוון להביא ראנינג באק זריז שיכול לתפוס את הכדור - הביא את CJ ספילר כשאף אחד לא דמיין שזה מה שנעשה. אמר שקו ההגנה והגנת הריצה יחוזקו - הביא את מרסל דריוס. אולי יש מישהו בצוות המקצועי שלנו שאחראי על הפצת השמועות שמתרוצצות בימים האחרונים, אבל כשבאדי ניקס עצמו אומר משהו בראיון הוא כעיקרון מתכוון לזה. הוא אמר שהוא מרוצה מהעמדה בה אנחנו נמצאים בדראפט ושהוא ישמח לבחור בה, ואני באמת חושב שלא נזוז מהעמדה הזו בסופו של דבר. אין סיכוי שקיקלי עובר את KC בבחירה ה-11. אליאור אני מסכים לגמרי עם הביקורת שלך על הטרייד של אסאנטה, אבל צריך לזכור שחלק מהקבוצות, דוגמת ניו אורלינס, פשוט לא יכולות להרשות לעצמן אותו מבחינה פיננסית. לא מעט מהקונטנדריות בליגה מגרדות את תקרת השכר, ואין להם מקום לעוד 6-7 מיליון דולר בשבילו.
עוד ארבע שעות1!124 באבונגה! איכשהו איכשהו מחר תקעו לי מתכונת על הבוקר אז בפעם הראשונה אחרי 3 שנים לא אראה חלק מהדראפט בלייב (חיכיתי לזה שבועות!) אז רק בין שישי לשבת אני אזכה ליהנות. כוסאומו ערס. אני מסכים עם זה, אבל אני חושב שאליאור מתכוון לצד השני של הסיפור - לפילי ולקבוצות שכן צריכות קורנר ויש להן את הכסף לכך. אני חושב שיש כמה כאלה, ואני חושב שהן היו נותנות יותר מבחירת סיבוב שביעי מסכנה עליו. בכל מקרה אני מרוצה בתור אוהד הג'איינטס - גם פילי וויתרה על אחד הקורנרים הכי טובים ב-NFL (הקורנר שאיליי הכי מתקשה מולו) וגם היא עשתה זאת בתמורה לנזיד עדשים. ואיתי אני מקווה מאוד בשבילך שלא תבחרו את בארון (3 סייפטיס מצוינים בסגל) או טנהיל (באסט כמו שאמרו פה) ותלכו על בחירה שתשפר אותכם מיידית כמו ריף או קוקלי באמת. אני באמת לא רואה את השניים הראשונים משדרגים אותכם משמעותית. יאללה - פלינר, הייטוואר, OL, RB, WR - כולם יתקבלו בברכה, למרות שאני בטוח שיקריצו לי איזה DL או QB. ג'ים אירסאיי בטוויטר - "שניקח את כל הזמן שיש לנו בבחירה הראשונה?" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
עכשיו יש שמועות עצבניות על טרייד אפ שלנו עם טמפה ביי או אפילו מינסוטה כדי להשיג את מאט קאליל. אני כעיקרון מתנגד נחרץ לטרייד אפים, ותמיד מעדיף לאגור בחירות דראפט מאשר לתת אותן, אבל אם יש מישהו שאני מוכן לשבור את העיקרון הזה עבורו זהו קאליל. נחשב לפרוספקט בטוח מאוד באחת העמדות החשובות במשחק שהיא גם חור די משמעותי בסגל שלנו. יאללה, נקווה לקום מחר בבוקר ולגלות שלא עשינו טרייד אפ כדי להביא את טאנהיל תמורת 3 בחירות סיבוב ראשון ב-3 העונות הקרובות...
מה זה יתעורר מחר? כולם מפקירים אותי במערכה? מי ינחם אותי כשדנבר יעשו טרייד אפ וייקחו טייט אנד חוסם? מי יינחם אותי פה כשנבחר את ברנדון ווידן בסיבוב השני? אה אופס דברים כאלה לא קורים יותר, לא צריך אתכם כבר, זדיינו!!!!
הייתי שמח להישאר ער. לדעתי הולך להיות הרבה אקשן השנה, עם טוויסטים וטריידים למכביר. אבל חלקנו צריכים להתייצב מחר ב-8 בבוקר בבית חולים ולתת עבודה. לוק קיקלי בוא לפה!
אחחח אליאור אתה מצחיק אותי כל פעם מחדש. בוא נשחק bold preditictions בינתיים: יהיו חמישה טריידים ביום הראשון של הדראפט. דרה קירקפטריק יצנח לבחירה -26 ומטה. הבחירה של האיגלס ימעד בדרך לבמה, יאבד את הרגל ואת הקריירה שלו. אוקיי, הגזמתי, רק את השנתיים הראשונות שלו בליגה. בואנה, אני לא זוכר כזה שיגעון ביום של דראפט. כל קבוצה רוצה כל שחקן. מה הולך פה?
Bold Prediction: בליצ'יק אשכרה יבחר שחקן! דרך אגב, הראל - קירקפטריק לבחירה ה26? בחיים לא יקרה. אני חייב לקום מחר מוקדם, חסר לאירסיי המתחנגל הזה שמשתהה עם הבחירה שלהם, רוצה להעיף את הסיבוב הראשון ולראות את כל השאר בסופש.
טרייד ראשון שעה לפני. מזל טוב. קליבלנד עולה למקום השלישי, מינסוטה לרביעי. על פניו נראה כמו טמטום מוחלט אם התכנון הוא לבחור את טרנט ריצ'רדסון אבל מי יודע אולי בא להם על קלייבורן. עדכון מחיר: בחירת סיבוב רביעי, חמישי ושביעי. בשביל לעלות מקום אחד. אחד, בודד. מייק הולמגרן גבירותיי ורבותיי הצטרף ברגעים אלה ממש למועדון "אבד עליי הקלח" על שם מייק שאנהאן.
אנחנו רק בבחירה השישית וכבר אחד הדראפטים המטורפים. 94 טריידים כבר כולל אחד מפתיע מאוד של דאלאס שעלו למקום השישי של סט לואיס כדי לקחת את מוריס קלייבורן. חתיכת שדרוג לסקנדרי וזה עוד אחרי שהחתימו את ברנדון קאר באוף סיזן. אני צופה אגב שהטרייד אפ הבא יהיה לכבוד מארק ברון. סט לואיס נדפקו ביג טיים. המטרה העיקרית שלהם הייתה להביא צעצוע לבראדפורד או שומר ראש והיו 2 אופציות ריאליות לחלוטין בדמות בלאקמון וקליל. ברגע שהבינו שזה לא יקרה הם עשו טרייד דאון ולדעתי השיגו VALUE מצויין (בחירת סיבוב שני של דאלאס) אבל עדיין קצת מאכזב. אני מניח שאם מייקל פלויד יהיה שם בבחירה ה-14 זה ימתיק את הגלולה אבל לדעתי הוא לא והם יילכו על האופנסיב ליין הטוב ביותר שיהיה על הלוח, דקסטרו/ריף.
תודה אלוהים שגאלת אותנו מהבאסט המהדהד שקרוי דונטארי פו ועוד שלחת אותו ליריבה שלנו לדיוויז'ן בזמן שפלטשר פאקינג קוקס היה על הלוח. האיגלס מלקקים את האצבעות, הם חמים עליו מאוד והוא מתקרב ומתקרב ומתקרב.
ה-NFC EAST שדדו את הדראפט. דאלאס ופילי אם להיות ספציפי. מוריס קלייבורן ופלטשר קוקס ב-VALUE פשוט מטורף (בעיקר האיגלס). באותו עניין - נגמר הסרט של רוב ראיין. המשמעות של ברנדון קאר וקלייבורן כחיזוק לחולייה הכי חלשה בהגנה בעונה שעברה היא שאין יותר תירוצים. הגיע הזמן לראות אם מדובר בחיקוי עלוב של האח או הדבר האמיתי לפני משרת אימון ראשית בעונה הבאה. ביל פאקינג בליצ'ק. סוף סוף עושה את מה שמצופה ממנו וזה לשדרג את הקבוצה במידה המקסימלית כל עוד יש לו את אחד ה-QB הטובים בהיסטוריה במקום לחפש הרפתקאות עם כל הבחירות VALUE בסיבובים המאוחרים שלא מביאות לשום דבר. הבחירה בצ'נדלר ג'ונס כאמור היא בום או באסט קלאסית, כפי שציינתי אתמול התחילו לפמפמם אותו רק בשבועיים האחרונים (ובעיקר אתמול) ויש לכך סיבות - בעיקר בשל היותו INJURY PRONE ולא פיזי מספיק. מאיוק ביסס את כל ההערכה שלו על ההנחה שתוך שנתיים הוא יעלה 30 פאונדס ולדעתי זה לא רציני אבל אם בליצ'ק חושב שהוא יכול לעשות ממנו שחקן אין ספק שמדובר פה בהשקעה טובה כי הפוטנציאל עצום. סוג של דונטארי פו לדעתי עם פחות סיכונים. אבל זה לא היה גרוע כמו הטרייד אפ שלו עם דנבר כדי להביא את אחד שחקני ההגנה הטובים בדראפט לדעתי - דונטה הייטאואר. במהלך הדראפט התגבשה אצלי החלטה שאני מעדיף שניקח אותו מאשר ריץ' ל-DT ובסוף הפצצה הזאת לפנים. אני גם יכול להבין את ההיגיון בבחירה הזאת כי למרות שהצורך של הפאטס הוא רציני בסקנדרי, הפרונט 7 שלהם קיבל שדרוג משמעותי וכתוצאה מכך הדיפנסיב בקס ייקבלו יותר הזדמנויות לביג פלייז. אלוויי עשה את המהלכים המתבקשים עם 2 הטרייד דאונ'ס כי השחקנים שאנחנו צריכים לא נבחרו וגם כנראה לא ייבחרו (אין סיבה שבבחירות 32-36 אחת הקבוצות תיקח את ה-DT שלנו) ועל הדרך העמסנו לא מעט בחירות בסיבוב הרביעי. זה הזמן למצוא יהלומים וכולי עדיין תקווה שהדראפט הזה הולך להיות DEFENSE HEAVY כי אנחנו זקוקים לזה ברמות. פיט קארול ממשיך להראות למה הוא זקן מסומם שצריך לפרוש חזרה למסיבות סקס בדרום קליפורניה עם הריץ' הכי מטורף של הדראפט. מפגר זאת מחמאה. את הבחירה של בפאלו כמובן אהבתי, גילמור דורג אצל מס' קבוצות אפילו מעל קלייבורן והוא קורנר מצויין בקבוצה שזקוקה לכמה שיותר כל עוד בריידי בדיוויז'ן שלה. ולסיום סיומת, הקלאס של ה-NFL, פיטסבורג פאקינג סטילרז, איך הם עושים את זה כל שנה לא ברור, איך אלוהים מחייך אליהם כל שנה לא ברור, אריק דה קסטרו, הליינמן הכי טוב בדראפט מדרדר ומדרדר ומדרדר עד הבחירה ה-24 והם כמובן לוקחים אותו בלי לחשוב פעמיים. נשות פינסילבניה ראו הוזהרתן, ביג בני סלע יוצא לאנוס הלילה!!!
כוסרבאק ערס, פאקינג סטיבן היל וקובי פלינר על הלוח ולוקחים לי את דייויד ווילסון? מה? שחקן טוב אבל אנחנו ממש לא צריכים עוד אהמד ברדשואו וזה בדיוק אותו הדבר. במיוחד שהבאקס לקחו את דאג מרטין בחירה לפני. פיספסנו אחלה שדרוגים, אני יודע שנתחרט על כך. -קלייבורן. כוסרבאק ערס. -דויד דקסטרו וריילי רייף, מה לעזאעזל קרה? נפלו על הסטילרס והליונס מהשמיים. -באמת הבראונס? ווידן בבחירה ה-22? -מארק בארון בסוף נבחר שביעי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx הבאקס ממש הצילו את איתי שבחרו אותו ולא את סטפן גילמור, ועדיין בחירה טובה שמשדרגת את הסקנדרי שלהם. -7 DE בסיבוב הראשון בדראפט. בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה. ואיפה קורטני אפשואו? -שאפו לג'גוארס ולבעלים שלהם שהיה להם מספיק ביצים בשביל לעשות טרייד אפ. סוף סוף השיגו את מה שרצו והגשימו את התחזית שלי מלפני שנה וחצי - שבלאקמון יהיה ג'גואר. הוא יצטרך לחכות שנה לבארקלי אבל הוא יהיה טוב. יש לך את אינגרם, קופלס ודקסטרו על הלוח. אתה צריך יותר מזה? בהחלט מפגר. מרגיש רע בשביל רועי. ואפילו זה לא קרה. גם פלטשר קוקס וגם פלויד נלקחו ממש לפניהם. כדאי מאוד שיתחילו להפעיל עניינים בסיבוב השני.
אני ממש אוהב מה שעשיתם אליאור. הדראפט הזה לא עשיר בסופרסטארים בסיבוב הראשון, אבל הוא אמור להיות עמוק במיוחד בסיבובים 2-4, וכמה שיותר בחירות בסיבובים האלה יותר טוב. בליצ'ק סוף סוף מטפס למעלה בדראפט. אחרי שנים של אגירת בחירות it's time to cash in. הייטאוור הוא בחירה בטוחה למדי. כל מה שהוא עשה בקריירה שלו בקולג' זה לתקל כמו מכונה ולקחת אליפויות. לגבי צ'נדלר ג'ונס יש יותר סימני שאלה באופן טבעי. אחרי כמה שנים של בחירות לא מוצלחות בדראפט, במיוחד בפן ההגנתי (לא נראה לי שהם הביאו שחקן הגנה נורמלי בדראפט מאז ג'רוד מאיו), נראה שבליצ'ק פגע בול. הנה, בסופו של דבר באמת לא השתתפנו בקרקס הטריידים כפי שצפיתי. קורנר היה אחד מארבעת החורים הגדולים בסגל שלנו, חור שמשמעותו כמובן מתעצמת כשאתה משחק מול בריידי פעמיים בשנה. מהבחינה הזו טוב שסגרנו חור בסגל, במקום לצאת לכל מיני הרפתקאות בעמדות שלא צריך כמו סייפטי ו-QB. לא בטוח אם גילמור הוא האיש הנכון למשימה. טוד מק'שיי אוהב את הבחירה הזו, וחושב שהוא היה השחקן הכי טוב on the board ושאופציות אחרות כמו מייקל פלויד או ריילי רייף בנקודה הזו היו reach. אבל הוא לא בחירה בטוחה, עד כמה שיש כזה דבר. only time will tell. כמה חבל שקיקלי נחטף בחירה אחת לפנינו ע"י הפנתרס. מישהו מוכן להסביר לי למה הבראונס היו צריכים לעלות מהמקום הרביעי לשלישי בשביל להביא את טרנט ריצ'רדסון? מה הם חשבו שיקרה? שהוייקינגס יביאו את ריצ'רדסון כבק-אפ לאדריאן פיטרסון? אולי הם רצו לקפוץ לפני קבוצה אחרת שביקשה לעלות למקום השלישי כדי לקחת אותו. משונה בכל אופן. הבחירה של ווידן קצת מוקדמת בעיני, ואם היא לא תעבוד עבור הולמגרן גם הג'וב שלו נמצא בסכנה רצינית. טאנהיל במיאמי. האוהדים החמורים שלהם מקבלים סוף סוף QB בבחירת סיבוב ראשון, אחרי שנים שהם מתפללים לאחד כזה. כמה חבל שיש לו פוטנציאל bust אדיר, והוא נכנס לקבוצה עם כלים התקפיים דלים ועם לחץ בשמיים. היתרון היחיד הוא שהוא ימשיך לעבוד עם מי שאימן אותו בקולג' מייק שרמן, שהוא עכשיו האופנסיב קואורדינייטור של הדולפינס. הראל, עזוב אותך מהראנינג באק שבחרתם, מה דעתך על ההחתמה של שון רוג'רס השמן? אגב רק שני אופנסיב תאקלס נבחרו בסיבוב הראשון (קאליל ורייף), אחרי כמה שנים שבהם כמות גדולה יותר היתה נלקחת כבר בטופ 10. אני מקווה לראות אותנו מטפלים בחור הזה בסיבוב השני, אולי ג'ונתן מרטין או קורדי גלן עוד יישארו פנויים.
מסתבר שטמפה היו במו"מ עם מינסוטה והתכוונו לעלות לקחת את ריצ'רדסון (בסופו של דבר הסתפקו בדאג מרטין בסוף הסיבוב) ולכן המחיר המטורף שהבראונס שילמו. בכל אופן אני עומד מאחורי מה שאמרתי. הדבר הגרוע ביותר שקבוצה יכולה לעשות כשהיא מתכוננת לדראפט זה להתאהב בשחקן ואז להיכנס לפרנויות במהלך הדראפט. על אחת כמה וכמה כשמדובר בשועל כמו מייק הולמגרן שאמור להיות חסין לדברים האלה. מה היה הוורסט קייס סנאריו? להישאר בבחירה הרביעית, לקחת את ג'סטין בלאקמון ואז בבחירה ה-22 את הרץ הטוב ביותר על הלוח (מרטין כנראה). אולי הם גם היו עושים את זה אלמלא באו נעולים על שחקן נוסף אחר - ברנדון ווידן. דראפט כושל לדעתי שיעלה להולמגרן ושאר הצוות שם במשרה בשנים הבאות. שימו לב מחר לבחירה של הקולטס. היו הרבה מאוד קולות בשבועות האחרונים שאם קובי פלינר יהיה זמין הם יביאו אותו כדי לרכך את הנחיתה של לאק. מצד שני עדיין אסור לשכוח שהמאמן החדש שם הוא צ'אק פגאנו, לשעבר ה-DC של הרייבנס וכששחקן כמו קורטני אפשאו עדיין על הלוח מי יודע למה לצפות. זו בחירה שלדעתי תלמד לאיזה כיוון הפרנצ'ייז הזה הולך.