לא יכול לחכות. ובחדשות אחרות - הטייטנס הכריזו שג'ייק לוקר הוא הפותח שלהם. זאת אומנם הייתה רק שאלה של זמן, אבל אני לפחות חשבתי שהאסלבק יחזיק עוד עונה-חצי עונה. בכל מקרה, לוקר נראה נפלא כשהוא קיבל את ההזדמנויות שלו ולדעתי הוא יכול להיות מחליף סולידי בפנטזי. וגם - לסיינטס יש את הות'ורן, לופטון ועכשיו גם את רוד (גם את וילמה בעצם). יפה להם.
תודה. מי מהם כותב בפורום ומי מהם "אמריקאים"? The fluffy bananas Almere Admirals Flint Tropics And Justice For PACK... The Bradford Rams והאם הסדר בדראפט מעודכן?
The fluffy bananas - עב"ם שהצטרף אתמול. נראה לי שהוא חבר של איתי/רועי/סאבוניס או משהו אחרת הוא לא היה מוצא את הליגה כל כך בקלות. Almere Admirals - שי ההולנדי Flint Tropics - חבר של סאבוניס, שנה שנייה And Justice For PACK - חבר של איתי, איתנו מתחילת הליגה, צורר רציני The Bradford Rams - אמריקקי, שנה שלישית בליגה וכן אוסיין. סדר הדראפט מעודכן. אתה בוחר שני. תמות.
ישתבח שמו לעד בחירה ראשונה. אני מתלבט קשות אם לעשות טרייד, ככה שאם מישהו מעוניין שישלח הצעה. סעמעמק איזה לחץ. את מי לוקחים? אין מספר 1 טהור השנה לדעתי.
טוב שמח לראות שכל העניין ניהל את עצמו כשלא הייתי פה השבוע... על פניו נראה שנצליח להשיג דראפט בנוכחות מלאה שנה שנייה (או שלישית?) ברצף, נהדר. אגב דרך מי הבננות הגיעו לליגה?
היי סורי אני בקושי נכנס כבר לפורום הזה.. רק יום לפני הדראפט נכנסתי לראות מה הדיבור.. אין לי מושג מי זה הבננות הזה.. אבל סוף סוף הדראפט כאן! לגבי הבחירה הראשונה, פוסטר ללא תחרות לדעתי... איזה כיף להיות 11 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
דווקא הארבע-חמש בחירות הראשונות הן המקום להיות בו העונה. אלה השחקנים היחידים שאפשר לסמוך עליהם בעיינים עצומות ולדבר על תפוקה ששווה טוב פייב. אחרי זה אלה הימורים נטו. בעונה שעברה ההימורים האלה התחילו הרבה אחרי.
חדשות שכל שחקן פנטאזי היה רוצה לשמוע 12 שעות לפני הדראפט שלו - ג'ים אירסיי מתפרע בטוויטר עם רמיזות על טרייד גדול שבדרך. הוא טוען שהקולטס מתכוונים לוותר על בחירת דראפט גבוהה בתמורה לסטארטר ווטרן מוכח בליגה. השמועות כבר מדברות על MJD, מייק וואלאס וסאנטוניו הולמס.