Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Armstrong Member

אני די מופתע מההגנה של הבילס, אבל הג'טס באמת נראים טוב מאוד עד עכשיו.

2. Hakeem Nicks Member

וואי ריאן טנאהיל... עדיף את ברנדון ווידן אני אומר לכם. גם האיגלס מתקשים מול הבראונס האריות.

RGIII שלא יהיה בריא משחק מדהים.

בינתיים ההגנה של יוסטון ואריאן פוסטר שומרים על הסיכוי שלי לקאמבק בפנטאזי, נקווה לטוב.

ועם כל הספקולציות, ההגנה של הבילס ממש לא מופיעה. ההתנפלות על הג'טס תצטרך לחכות עוד שבוע אני מניח.

3. KirkH Member

להוציא את RGIII אף רוקי QB שקיבל הזדמנות לא היה אפילו קרוב ללהזכיר יכולות של שחקן שמוביל התקפה של קבוצה. רחוק מזה. וזה כולל את אנדרו לאק.

נייט וושינגטון חוטף מצ'אנג ומאיו ומאבד את ההכרה, בצד השני לוקר הגאון מפרק לעצמו את הכתף כדי לעצור את ההתקפה. האסלבק אהובנו נכנס לחרב סופית את המשחק.

אחחחח פוטבול!

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ל-RG3 יש גם את הקבוצה היחידה שהיא לא אוסף של פחי אשפה מבין הרוקיז ככה שזה מובן וטבעי. שאנהאן בנה שם בעונה שעברה יסודות הגנתיים סבירים ובאוף סיזן הם שפכו ערימות של כסף על פליימייק'רס בצד ההתקפי.

גם היריבה אגב הרבה פחות טובה. ההגנה של הסיינטס פשוט מזעזעת היום, בעיקר הסקנדרי שמכסה בעיקר אוויר. לא בדיוק הדברים שמאפיינים את הגנות שיקאגו, פילי ויוסטון.

סט לואיס אגב נותנים חתיכת משחק. מעניין אם זה סתם FLUKE או שפישר מתחיל לבנות שם קבוצה ובעיקר QB.

5. KirkH Member

כיף!

שני בועטים שנבחרו בדראפט עושים כבוד לעמדה.

6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה ויק מה זה יא חתיכת אפס, שבולדוג יאכל לך את הפרצוף יא פאקינג קוף!!!

7. Armstrong Member

כיף להתחיל את העונה עם ניצחון, הטייטנס נראים אחלה קבוצה ואני מאחל להם בהצלחה.

הפוטבול חזר!1

8. Stretford Ender Member

חבר'ה אני בצבא עם מחשב מעאפן ואינטרנט של פלאפון...מישהו יכול למצוא לי לינק שעובד למשחק של הסיהוקס? לוקח לי שעות לבדוק לינקים

9. Muurad Member

10. Stretford Ender Member

עובד - המון תודה!

11. golding מנהלים

אני מבסוט על ההופעה של הברס, בהחלט קבוצה מאוזנת וטובה שיכולה להגיע רחוק (לא צ'מפיונשיפ מטיריאל לדעתי, אבל קרוב). השילוב של פורטה ובוש כראנינג באקס יכול להיות מוצלח מאוד.

12. golding מנהלים

איזה חיה הפרנק גור הזה. תצוגה נהדרת של סן פרנסיסקו.

13. Muurad Member

איזה בדיחה מה שהולך במשחק של סיאטל אריזונה.

14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מדבר על השופטים או על טוב טוב הגמד שמנסה לשחק קוורטברק אצל סיאטל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

השופטים מחליפים האלה הם מכה והופכים את המשחק שגם ככה לפעמים בלתי נסבל לשואה גרעינית. בפרי סיזן באחד המשחקים של הפאטס הם הלכו לצפות בריוויו וחזרו אחרי 5 דקות כדי להודיע שהם הולכים לבדוק את זה שוב.

ממה שראיתי עד עכשיו בזכות הרד זון, הם נוטים לבלוע את המשרוקית הרבה יותר מדי ומנגד להמציא שריקות כשלא צריך. טועים בעיקר בשריקות ה-PI אבל מעבר לטעויות הטכניות שאפשר לחיות איתם עד רמה מסויימת הם פשוט מתקשים להעביר משחקים בצורה חלקה.

רבע שעה לבכורה של פייטון... שהחיינו, ת'נק יו לורד, אללה ואכבר!!!

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שני קרבות ב-NFC נגמרים עם ניצחנות של האנדרדוג ועוד בחוץ!
    קודם זה היה דאלאס שאולי מורידה איזה קוף מהגב של הקבוצה ועכשיו הניינרס שבסה"כ עשו עבודה נהדרת על שחקני ההתקפה של הפאקרס. אז אוקיי, רנדל קוב תפס יום ואי אפשר למנוע מרודג'רס את המנה היומית שלו, אבל בסה"כ סן פראן די שיתקה ברב המשחק את התקפת ראשי הגבינה.

אני נהנתי למרות שמדי פעם יש לי הרגשה שהשופטים באמת לא היו בענינים. אתה פשוט מרגיש את הלחץ העצום על האנשים האלה. את האמת, זה לא פייר להגיד שהם שופטים בינוניים. אלה חבר'ה שלא רגילים לרמה הזאת. זה עושה את כל העניין הזה למאד עצוב והופך את המשחק לפעמים למאד מסוכן. שחקנים מנסים עכשיו ללכת עוד טיפה יותר רחוק וגם הקהל מרגיש את זה. בקרב צמרת כמו שראינו הערב ב'למבו' הלחץ על השופטים היה באמת לא נורמלי.

נערך לאחרונה ב: ‏10/9/12