Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. ADHD Member

חוזה מופרך, חוזה מופרך, בבולטימור אפל כל כך.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dontknow.Xxx

2. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מופרך ולא גרביים.

תנסה להתנתק מהשטיפות מוח של התקשורת. זה לא שמפקידים לו מחר לחשבון בנק 120 מיליון דולר. זה בסך הכל חוזה בשווי 62 מיליון (52 מובטחים) ל-3 שנים שבסופן יהיו לבולטימור שתי אופציות - 1) לחתוך אותו בלי לשלם את שאר הכסף 2) לעשות ריסטרקצ'ר ולהמשיך איתו (מה שכמעט כל קבוצה בליגה עושה עם ה-QB שלה למעט מקרים נדירים).

ל-QB שזה עתה הביא לך סופרבול אחרי 3 ניצחונות מול הקבוצות הכי טובות בליגה, בחוץ, מדובר בנו בריינר. עולם הפנטאזי שכולם חיים בו יכול להזדיין בשקט.

3. Hakeem Nicks Member

סבבה אבל אנחנו נמצאים בעידן שבו QB'S מרשים לקחת PAYCUTS כדי שתוכל להישאר מסביבם קבוצה. לא יעזור לך כלום זה עדיין החוזה הכי גדול בליגה ופלאקו הוא לא השחקן הכי טוב בליגה, בולטימור לא הולכת להתקרב למה שקרה בעונה החולפת עם כל השינויים שתעבור והמקום הענקי שהשכר של פלאקו תופס בקאפ לא הולך לעזור בבניית קבוצה מסביב.

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

טעות. אתה נמצא בעידן בו יש מוצצי זין במסווה של עיתונאים סטייל פיטר קינג שמציירים מציאות כאילו יש לך QBS שלוקחים "PAY CUT" כדי שתישאר מסביבם קבוצה. אין לי עצבים להיכנס לזה אבל בריידי רחוק מלהיות הרובין הוד שעשו ממנו ורוב הכסף שהוא קיצץ מהבייס סלארי עבר למעשה להיות מובטח. על החפיסת בוטנים עליה הוא וויתר בזמן שאשתו מכניסה הביתה משכורת שנתית של 50M$ הוא לא צריך להיחשב כ-2nd COMING OF JESUS CHRIST.

להלן ה-CAP HITS בחוזה החדש של פלאקו:

2013 - 6.8M$
    2014 - 14.8M$
    2015 - 14.5M$

2016 - 28.75M$
    2017 - 31.15M$
    2018 - 24.75M$

כלומר - 3 שנים ראשונות סבירות לחלוטין וכסף שהוא הוכיח מעל ומעבר שהוא שווה. את המשכורת של 2016 הוא לעולם לא יקבל. אלא אם הוא הולך להסריח את השועלים לחלוטין ולגרום לבולטימור לחתוך אותו בסוף 2015 (עד אז הוא יקבל את רוב הכסף המובטח והעפה שלו לא תעלה כלום), אוזי ניוסום יישב לעשות איתו ריסטרקצ'ר בדיוק כמו שקורה אצל כל קבוצה בליגה.

HIGHST PAID QB עאלק. פשוט זדיינו לי מהעיניים כבר. רק הכסף המובטח הוא מה שמשחק תפקיד בליגה הזאת ומהבחינה הזאת פלאקו לא מקבל סכום יוצא דופן או כזה שנמצא מחוץ ל-RANGE שהוא הוכיח רק לפני חודש שהוא שווה.

5. shlomydavid מנהלים

6. Hakeem Nicks Member

אני שם רק על כמה השכר תופס בקאפ, לא על שום דבר אחר ולא היה לי מושג שזה התפרש ככה אז תירגע חבוב.

חוץ מזה שאמרתי כבר - ה-QB'S האלה לא קדושים בגלל שהם מקבלים פחות כסף, הם כן עשו מעשה קבוצתי טוב בכך שאיפשרו לשחק עם עוד מיליון לדוגמא בקאפ. וגם בוא נודה - בריידי למשל, הרוויח את הכסף שלו.

בתור מישהו שהוא לא שחקן פוטבול וכנראה גם לעולם לא יהיה אני לא מבין מה ההבדל בין 14 מיליון ל-12 מיליון בשנה, לכן אני חושב שמי שמוריד 2 מיליון מהשכר שלו עושה צעד לא אנוכי וקבוצתי מאוד.

אז לסיכום, כדי להמחיש את הטענה שלי - לא אכפת לי אם לאיליי לא יהיה ג'קוזי ליד המיטה, אכפת לי שהוא עזר לויקטור קרוז להישאר בקבוצה.

7. Armstrong Member

אין לי ספק שהם יעשו לו ריסטרקצ'ר עד 2016, אין מצב בעולם שג'ו פלאקו שווה את הכסף הזה, אלא אם כן הוא יזכה בעוד 3 סופרבולים.

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרי אייג'נסי מחר. הגיע הזמן באמת.

FA TRACKER

מספר שאלות מרכזיות -

1) דארל ריבאס. במקום סולחה קיבלנו בשבועיים האחרונים עוד ועוד לכלוכים בתקשורת מצד מקורבים וכתבי חצר שרק מחזקים את התחושה שטרייד הוא רק שאלה של זמן ומחיר. אחרי שקוביות הדומינו הראשונות יתחילו ליפול מחר יש מצב שכל העסק יתחיל לתפוס תאוצה.

2) ווס וולקר. לא מצליח לדמיין מצב שהפאטס נותנים לו ללכת אבל תלוי מאוד מה תהיה מידת ה-INTEREST בו ובאילו סכומים יהיה מדובר. אין הרבה קבוצות ו-QBS בליגה שמסוגלים לנצל אותו באותה מידת אפקטיביות כמו בריידי ובליצ'יט, ככה שאני לא רואה קבוצות עומדות בתור לשלם לו את הסכומים שהוא דורש (ובטח שלא בגיל 32) אבל מי יודע. בליגה שמתפארת בגאונים כמו ג'ף איירלנד ומייקל לומבארדי הכל יכול להיות.

3) מייק וואלאס. רסיבר ה"עלית" של המחזור שכנראה הולך להיות המרוויח הגדול ביומיים הקרובים. כמה מפתיע שאלה שוב הדולפינס שמוזכרים חזק בהקשר שלו. ככל הנראה משהו בכיוון של 60 מיליון ל-5 שנים תמורת ה-DEEP ROUTE הקטלני שלו.

9. Hakeem Nicks Member

יש לי הרגשה חזקה שריבס יסיים בברונקוס. אבל נראה.

קולן ג'נקינס הוחתם אתמול לשלוש שנים בתמורה ל-8 מיליון. אני די אמביוולנטי - סה''כ הבחור מגיע אחרי שנתיים פושרות וכבר החתמנו את שון רוג'רס בחודש שעבר, בנוסף די קיוויתי שמרווין אוסטין יקבל עוד הזדמנות.

מעניין איפה אמנדולה וג'ייק לונג יגמרו. לדעתי וולקר יישאר בפאטס, לגבי וואלאס איני יודע.

10. Stretford Ender Member

טירוף! פרסי הארווין כנראה בדרך לסיהוקס תמורת בחירות סיבוב 1 ו-7.
    מצד אחד אני כבר רחוק בעננים מלדמיין איך הוא ישתלב עם הoption offense שלנו ובכלליות מכל הכלי נשק שיהיו לראסל ווילסון בעונה הקרובה.
    מצד שני זה כנראה אומר שגם חוזה משמעותי בדרך וכנראה overpay לא קטן.

בכל מקרה, יריית פתיחה מאוד מעניינת לאוף סיזן.

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועכשיו בולדין לניינרס תמורת בחירת סיבוב שישי. גניבת העשור כמובן.

שוב ממחיש בצורה הכי חדה כמה ה-NFL היא הליגה הכי קרה, מחושבת וחסרת רגשות בהיסטוריה של הספורט. בן אדם שרק לפני חודש וחצי היה השחקן המצטיין של זוכת סופרבול נזרק בשביל נזיד עדשים. מצד שני אלה לפחות הניינרס ולא איזו קליבלנד ככה שאין פה טראגדיה כל כך גדולה. הוא אמור להרוויח העונה 6 מיליון שבולטימור רצו שיקצץ וברגע שהוא לא הסכים זה הלך ל-CUT OR TRADE. העפה שלו הייתה עולה להם יותר כסף בקאפ כ-DEAD MONEY, עם הטרייד הזה הם גם מקבלים סוג של פיצוי וגם חוסכים המון כסף.

יש שמועות שהם מעוניינים בדני אמנדולה אבל אף אחד לא באמת הולך להיות תחליף לדברים שבולדין הביא לשולחן ופלאקו יתגעגע אליו מאוד.

טרייד גדול של הסיהוקס כמובן. רציתי לכתוב עליו בהודעה האחרונה אבל בגלל הדרישה שלו לחוזה דומה למגאטרון חשבתי שאף קבוצה לא תסכים לגעת בו. פיט קארול ושניידר אכלו ממני הרבה ביקורות בשנתיים האחרונות שהוציאו אותי ליצן אבל מה שהם עשו היום זה דבר מאוד נדיר בליגה מלאה בפחדנים ואי אפשר שלא להעריך אותם על זה.

NFC WEST בייבי. גאט דאמן. אמנם עדיין לא ברמה של הקרבות ההיסטוריים בין אלכס סמית' לסיניקה וואלאס אבל מתקרבים לשם בצעדי ענק...

12. eran.m Member

אליאור, הוא מגיע על המשבצת של רנדי מוס?!

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיובי.

יש דיווח מעניין של לה קנפורה שמספר שעד אתמול הפאטס תיכננו ללכת על ויקטור קרוז אבל בגלל שהוא החליף את הסוכן ועבר לטום קונדון (אותו הפאטס מתעבים) התחושה היא שזה ירד מהפרק.

14. Armstrong Member

הניינרס האלופה הבאה.

15. shlomydavid מנהלים