Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. 亚历山大帕托 Member

טוני גונזלס הודיע שהוא ימשיך עונה נוספת.

2. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

נותרנו יתומים.

נאמדי ופילי כבר לא.

3. Hakeem Nicks Member

כנ''ל ריאן פיצפטריק והבילס.

הברס בצעד מצוין מביאים לקאטלר עוד נשק בדמותו של מרטלוס בנט. מעניין איך הג'איינטס ימלאו את החלל.

וואלאס קיבל כנראה את החוזה המנופח שהוא רצה מהדולפינס. לדעתי יהיה "באסט" (לא לגמרי באשמתו, פשוט אלה הדולפינס)

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ה-SHOCKER עד כה - אלרבי למיאמי. כולם היו בטוחים שהוא בעדיפות הראשונה של הרייבנס, אפילו לפני אד ריד.

לואיס, אלרבי, קרוגר, בולדין ואד ריד בדרך (למרות שעכשיו אין סיבה שלא יענו על הדרישות שלו)... IN OZZIE WE TRUST?

שמועות שרצות בשעתיים האחרונות -

-ריבאס ודשון גולדסון לטמפה
    - סימור, מאנדנהול ו-DRC מבקרים בדנבר
    - ג'יימס קייסי לאיגלס
    - אורלאקר בדרך החוצה משיקאגו

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביחד? זה יוצר סקנדרי מעניין, לא? מי מהשחקנים הקיימים בהגנה שלהם שווה משהו?

6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריבס כרגע הוא בגדר שמועה בעיקר בגלל כמות ה-CAP SPACE המטורפת שיש להם לבזבז. לגולדסון הם שלחו מטוס פרטי.

לפני שנה הם בחרו בדראפט את אחד הסייפטיז הטובים שהגיעו מהקולג'ים בשנים האחרונות בדמות מארק בארון. הוא גם נתן עונת רוקי מצויינת. תאקלר מטורף, מצויין במשחק הריצה וסביר במסירה. שיאנו אוהב את סוג השחקנים האלה ואפילו בלי ריבאס זה הולך להיות חתיכת שדרוג לחולייה הכי חלשה שלהם בהגנה (מקום אחרון בליגה ב-PASSING YARD ALLOWED).

ההגנה שלהם זקוקה לשינוי דראסטי ככה ששמות גדולים לא תמצא שם אבל בארון כאמור, לבונטה דיוויס וג'ראלד מק'וי הם עמוד התווך של ההגנה הזאת.

-מיאמי כצפוי אחרי ההחתמה של אלרבי משחררת את דאנסבי. WAKE UP ELWAY!!!

-דיווח אחד שהפאקרז פייבוריטים בקרב על שירותיו של סטיבן ג'קסון, אחר שדווקא אומר שאין מאמצים מיוחדים מצידם להגיע להסכם.

-!!!!!!!! עצרו הכל!!!!!!!!!! שיקאגו מחתימה ליינמן. סביר פלוס אפילו. ג'רמון בושרד מהסיינטס מגיע כדי לשפר את הסיכויים של קאטלר לזכור את השמות של הילדים שלו עוד 20 שנה.

7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדכונים מהשעות האחרונות -

- הרייבנס חתכו את פולארד. מכירת חיסול כוללת של אוזי. אני לא סגור על כך שזו הייתה התכנית שלו לפני הפרי אייג'נסי אבל ברגע שהם לא הצליחו להגיע לסיכום עם בולדין ואלרבי לדעתי הוא החליט לפרק את החבילה (המבוגרת) ולהתחיל לבנות מחדש בהדרגה. מעניין אם אד ריד הבא בתור.

- רג'י בוש לדטרויט. החתמה טובה לקבוצה שכבר מאה שנה מחפשת יציבות בעמדה.

- וווס וולקר בדרך לדנבר. כך לפחות ע"פ שפטר. מקווה שאנחנו לא שוברים את הבנק עבורו.

8. Armstrong Member

וולקר בדנבר? מאנינג חי טוב.

9. KirkH Member

אין כמו פתיחת פרי אייג'נסי מטורפת שכזו עבור האוהדים בעיר הפלדה.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

וולקר בברונקוס זה בערך השילוב היחידי שיכול לעבוד עבור שני הצדדים בצורה מספיק טובה שתצדיק את הטרייד (מכניס גם את הסיינטס לרשימה הנ"ל). וולקר אף פעם לא דרך לאף אחד על האצבעות גם כשלידו טס "הריסיבר הטוב בתולדות המשחק". הוא פשוט שחקן עם בסיס באמת טוב שיודע איך משחקים פוטבול. אני מאמין ששועל כמו פייטון יידע לשלב אותו בלי לפגוע במרקם הקבוצתי.

אישית, הייתי מעדיף דני אמאנדולה שאני חושב שהוא אחד האנדרייטד פרי אייג'נטס ברשימה.

מיאמי הורגת את חדר ההלבשה לדעתי. בוש ודנסבי היו חזק בעניינים שם ומשום מה אני מתקשה לראות את וואלאס שם יד כדי להרים את יתר השחקנים מסביבו. בקושי כוח להרים ידיים לכדור היה לו בעונה שעברה.
    גם לונג בדרך החוצה והוא היה החלק האחרון במשולש ההנהגה של חדר ההלבשה. אז אלרבי זה אחלה ועכשיו הוא ייצטרך להיכנס לואקום הזה אבל אתה לא בונה ככה קבוצה שאמורה להיות מנוסה וחזקה מנטלית יותר מבעונה שעברה.

10. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בכלל לא בטוח שבא לי על וולקר.

- מקווה מאוד שאלוויי לא הולך להתחרפן פה ולהציע לו איזה חוזה מטורף שיתקע אותנו במקומות אחרים שדורשים חיזוק כמו הסקנדרי ובאינסייד ליינבקר.

- דנבר לא הולכת לנצל את וולקר כמו הפאטס. הוא לא יסיים אצלנו עם 120 תפיסות ל-1500 יארד ו-10 TD. אנחנו לא מריצים פה דינק אנד דאנק. החוזק זרוע של פייטון לא מתקרב בכלל לזה של בריידי ובטח שלא ב-SHORT-MEDIUM PASSES בראוטים שוולקר מתמחה בהם. ויש פה כבר 2 רסיברים מצויין ב-OUTSIDE מכדי להביא את הסלוט רסיבר הכי טוב במשחק. הסתדרנו שם מצויין עם סטוקלי בן 500 בעונה שעברה ונסתדר שם עם עוד STOP GAP זול שמסתובב בשוק.

האפסייד הוודאי מהחתמה כזאת הוא אך ורק פגיעה בפאטס וגם זה בהנחה שהם לא מתכוונים להחתים את אמנדולה. לא בטוח שזה שווה את זה.

סטיבן ג'קסון מתקרב לגרין ביי וזה עובר מתחת לרדאר של כולם. זו יכולה להיות אחת ההחתמות המשמעותיות בפרי אייג'נסי.

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב לא משנה כבר אם בא לי

OH BOY

עריכה: 12 מיליון לשנתיים!!!!!!! אלוויי IS GOD....

נערך לאחרונה ב: ‏13/3/13
  12. Hakeem Nicks Member

והנה גולדסון חותם עכשיו בבאקס תמורת חוזה שמן. יחד עם בארון זה בפונטציה אחד מצמדי הסייפטיס הכי טובים בליגה. עכשיו הם רק צריכים קורנרים.

דטרויט במהלך מצוין.

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

12 מיליון לשנתיים היה גדול על הפאטס? אחרי הריסטראקצ'ר של בריידי? מה אני מפספס פה? מה המאסטרפלאן של הגאון מלוכנס? איפה אייכמן?

נשמע יותר מדי טוב, מקווה שסוחר הסמים מגיע איתו בשק עם פוקסברו, שלא נקבל בטעות איזה חתול.

14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

AMENDOLA IT IS

31 מיליון ל-5 שנים, 10 מובטחים. ניסיון לגדל פה את היורש של וולקר. לא מבין כל כך למה לוותר על המנייה הבטוחה בשביל מנייה שמי יודע מה תיתן, עם בעיות דוראבילטי (למרות שזה לא משהו שסוחר הסמים המקומי לא יכול לפתור) כשאתה נמצא בשנים הכי קריטיות של בריידי. לא יודע. נראה כמו סיכון שהפאטס לא היו חייבים או צריכים לקחת.

GOD DMAN. הסיהוקס החתימו הרגע את קליף אייווריל. OMG. כל כך שמח שאני לא צריך להתמודד עם הבית המטורף הזה בעונה הבאה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/13
  15. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

https://p.twimg.com/AywLeI-CEAAqmls.Xxx

DAT ASSSS

DRC - חוזה לשנה
    לואיס ואסקז (ה-OL הכי טוב בסן דייגו, טופ 10 גארד בליגה) - 26 מיליון ל-4 שנים
    קווין וויקרסון ה-DT הכי טוב שלנו בעונה שעברה - 5 מיליון לשנתיים
    טרנס נייטון (ה-DT הכי טוב של ג'קסונוויל, בן טיפוחיו של דל ריו,מפלצת 330 פאונד שתכירו בעונה הבאה) - 4.5 מיליון לשנתיים
    ווס וולקר - 12 מיליון לשנתיים

והזרוע עוד נטויה (עדיין יש חור בILB ובעמדת הסייפטי אבל יש גם שוק וגם מחזור קלאס רוויי בהם)

אני מרגיש כמו זונה צ'רקסית. לא ראוי לכל הטוב הזה. איפה אייזאה ומקדניאלס תחזירו לי אותם!!!!!!!!!!