Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות רלוונטיות אך ורק מבחינת פנטאזי. בעולם האמיתי לא הולך להיות לזה שום אימקפט חוץ מתחרות בין ברוס אירווין לאלדון סמית' מי שותל אותו באדמה יותר.

חדשה רלוונטית אמיתית מאתמול לשם שינוי - נאמדי חתם בניינרס לשנה. לא רצה מהם סנט אחד מובטח שזה מעניין ומעיד על המיינד סט איתו הוא הולך להגיע לעונה הבאה. אחרי הזוועות שראיתי ממנו בשנתיים האחרונות (ובעיקר בשנה האחרונה בה כבר הוא לא יכול להשתמש בתירוץ של MISUSING) אני חושב שמדובר בסוס מת אבל אם יש ארגון שעוד יכול להוציא ממנו משהו אלה רק הניינרס.

2. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.youtube.com/watch?v=HZ-wMWTDppU

מישהו החליט לצלם מדי יום ראשון את משפחת פסאמאן האמריקאית (למי שלא מצליח לעקוב - שני הילדים אוהדי איגלס וסיהוקס, האבא דאלאס). מתחיל חלש אבל חכו ל3:00... עוד לא סיימתי לנגב פה את הדמעות :aaarofl:

3. Armstrong Member

מעניין איך האבא הגיב אחרי שהוא שמע על ההארכה של רומו...

4. Stretford Ender Member

https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/549549_4683468200504_573816266_n.Xxx

הלינק לא עובד לי, רושם שזה וידאו פרטי...

נערך לאחרונה ב: ‏6/4/13
  5. Hakeem Nicks Member

אז... הג'טס ישלמו לריבס 3 מיליון כדי שיגיע ל-OTA'S.

ארגון למופת אין ספק. גם אין לי ספק שהאגו של הבחור גבוה מידי כדי להגיע.

לא יודע מה קורה בשיחות עם טמפה אבל אני לא מבין איך העסקה לא יצאה לפועל. אם הייתי הבאקס הייתי הולך על הסיכון (החלקי) הזה, הזדמנות ליצור סקנדרי מצוין של ריבס, גולדסון ובארון. יכול להיות מהלך שיכניס אותם לפלייאוף ב-NFC הרצחני.

נערך לאחרונה ב: ‏8/4/13
  6. KirkH Member

ריבס הולך להגיע כמו גדול - הוא לא אשם שהאירגון של הג'טס מפגר.

השיחות נתקעו כי היהודים בהנהלת הג'טס לא מסתפקים בבחירה הראשונה של הבאקס ורוצים תוספות שכרגע טמפה לא רוצה לתת. זה ייגמר בטרייד, השאלה כמה הג'טס יפסידו לפני זה.

7. Stretford Ender Member

8. Hakeem Nicks Member

יאללה מתי דראפט כבר?;13566רקו&$*#$%

מה הסיכויים שצ'אנס וורמאק או זיגי אנסא נופלים עד לבחירה ה-19?

9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

קטנים מהסיכויים של ג'וש מקדניאלס לספק יום אחד את הצרכים של אישתו.

יש באז מטורף סביב הזיגי הזה (הוא הולך להיות באסט לדעתי) בניסיון למצוא את ה-JPP הבא. הוא כנראה לא ישרוד מעבר לטופ 10. מדובר בשחקן עם רזומה בקושי קיים שפשוט בא והפגיז בקומביין וגרם לחצי ליגה לרייר עליו. בניגוד לשחקן כמו ג'ארוויס ג'ונס למשל שהיה העונה שחקן ההגנה הכי דומיננטי ב-SEC אבל נתן קומביין בינוני שרק מדרדר ומדרדר. שונא GMS שמחפשים לצאת גאונים בדראפט ולהקריץ שחקנים שאף אחד לא שמע עליהם ו/או עם רזומה של שנה/שנתיים כשחקני פוטבול פעילים (!). על כל JPP יש 200 באסטים מהדהדים.

לגבי ווארמוק מי יודע. אני מעריך שלא בגלל שיש קבוצות כמו סן דייגו, מיאמי ודאלאס שלא יקבלו את ה-TOP TACKLES וכנראה יבחרו להתפשר על ה-TOP GUARDS. מצד שני לפני שנה כולם חשבו את אותו הדבר על אריק דה קסטרו של סטאנפורד ואיכשהו הוא הדרדר עד לסטילרז בבחירה ה-23. הרבה מאוד GMS שונאים לקחת גארדים בבחירות גבוהות בגלל שאפשר להשיג אותם ב-VALUE מצויין בסיבובים המאוחרים יותר.

10. Armstrong Member

מיזה הזיגי הזה? על וורמאק אני חותם שהוא לא יעבור את הטופ-10.

11. Hakeem Nicks Member

ההתלהבות סביב אנסא היא ללא ספק מוגזמת ובכל זאת מדובר פה בבחור שלדעתי במקום הנכון יכול להתפתח. זה לא יקרה בקליבלנד או בג'טס זה בטוח.

בכל מקרה אני מאמין שיהיו הרבה ריצ'ים בדראפט הזה. לא יודע על מי ולא יודע מאיפה אבל ההרגשה שלי היא שלעומת שנה שעברה וזאת שלפניה, 7 השחקנים הראשונים שייבחרו לא יהיו סופרסטארים מהרגע הראשון והדראפט, כמו שאליאור אמר לפני כמה עמודים - יהיה של עומק בעיקר.

שחקנים שאני חושב שיהיו פגיעה בטוחה - קורדארל פטרסון מטנסי לדעתי יהיה מצוין בליגה שלנו (מדהים ב-space, נתונים פיזיים טובים וגם יש לו ball skills), טיילר אייפרט ה-TE, די מילינר מאלבאמה, ברקוויוס מינגו במערכת הנכונה וארבעת הליינמנים - לוקל, וורמאק, ג'ונסון ופישר.

12. Stretford Ender Member

יש תאריך רשמי שבו הNFL מפרסמת את הלוח משחקים?

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

יום שלישי הקרוב.

14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל חברי הדיון מתבקשים להתקבץ סביב האנדזון השמאלי ולמחוא כפיים לקירק וקבוצתו שלא שיתפו פעולה עם כוחות הרשע ונתנו להם את הרסיבר הכי אנדרייטד בליגה.

15. KirkH Member

האמת, כבר הייתי בטוח שבשם השיטה גם עליו נצטרך לוותר... עברו יומיים לא קלים אבל אני שמח שבסוף ההגיון הכריע.

אני בטוח שעבור האירגון העובדה שאיבדנו הקיץ כבר את אחד הקלפים החזקים יותר בחוליית הריסברים שלנו שיחקה תפקיד משמעותי יותר מהיכולת של סאנדרס עצמו אבל לא נורא, גם הם יצרכו להשתכנע במהלך העונה.

עכשיו להתחמק מהנבואה של קייפר לגבי בחירת TE בסיבוב הראשון ואנחנו בדרך הנכונה.