תצוגה מזעזעת לכל הדעות של הקבוצה אבל בלי וון, וודיארד, האריס, איירס וצ'אמפ נבלע את הצפרדע ונמשוך עוד שבוע בחביות קרח. פייטון אחד אלוהינו כמובן. וגם רומו. ה-QB היחיד בליגה שמסוגל לתת את המשחק הכי טוב בקריירה שלו ולצאת לוזר (בצדק או לא, זאת השורה התחתונה). כהרגלו בקודש. הוא וקאטלר נמצאים יחד באותה סירה ששטה לשום מקום ועד שאף אחד מהם WONT GET HIS SHIT TOGETHER הם ימשיכו להיראות כמו שהם נראים. בחדשות אחרות - לאלשון ג'פרי יש פוטנציאל להפוך למפלצת. משהו בסגנון של טופ 10 בליגה. אני זוכר שראיתי אותו באחד המשחקים בשנת סופמור שלו בסאות' קרוליינה וחשבתי שהוא הולך להיבחר בטופ 20. הוא נפל חזק לפני בגלל בעיות משקל (שזה שם קוד לזריקת זין) אבל אם הוא באמת התבגר כמו שנראה, יש לו את כל הנתונים להיות סופרסטאר. קומבו קטלני של SIZE ומהירות. לפעמים על המגרש אני לא יודע להבדיל בינו לבין מארשל עד שאני רואה את ה-17 מאחורי הגב. השנה נראה שהוא גם הרוויח את הביטחון מקאטלר, AND ITS SHOWING. ככל הנראה תצוגת ה-217 יארד השקטה ביותר שנראתה אי פעם בליגה. ואולי הכי חשוב - בקבוצת פנטאזי שלי. על הספסל שלה אבל עדיין.
טרל פראיור הזה הוא פשוט גבר. איך לעזאעזל ניצחתי בפנטזי? שני שחקנים שנפצעו בליינאפ, בלאקמון ובראדפורד על הספסל... יותר מזל משכל אני אומר לכם.
פתיחת עונת לא מי יודע מה לפייטון מאנינג הצעיר, ה-ELITE QB שניצח משחק פלייאוף אחד בקריירה בקושי, מאטי ?אייס? לו ולמאמן הגאון שלו...
מישהו פה אולי זוכר החלטה אחת נכונה בשלב קריטי של משחק חשוב כלשהו מצד מייק סמית' ב... 5 שנים האחרונות? כי אני זוכר בערך 40 גרועות שעלו לקבוצות שלו בהפסדים. זה מדהים כמה אין לאידיוט הזה שום תחושה של המשחק או של הקבוצה שלו. איך מתי כשצריך לבעוט FG הוא יחליט שבא לו להיות גבר וללכת על דאון רביעי. ולהפך. איך הוא אף פעם לא מצליח לנתח את המצב בצורה שקולה, קרה ואחראית בהתאם לתוצאה, היריבה ולזון שיש או אין לקבוצה שלו. פאקינג ליצן. אחד המאמנים השנואים עליי בליגה. ג'ינו נתן תצוגה ענקית עם דרייב מנצח מהסרטים. כמו כל רוקי שלא עונה לשם אנדרו לאק הוא מאוד סטריקי ועוד יסריח העונה לא מעט ואני אישית עדיין לא נעול עליו אבל תצוגה כמו שהוא נתן הלילה בהחלט יכולה לגרום לי להתחיל להאמין. גם "בימי הזוהר" עם האפס מטיחואנה ב-09 ו-10 הג'טס לא ניצחו משחקים בסגנון שהם ניצחו הלילה. ההגנה תמיד הייתה מצויינת והשאירה אותם במשחקים אבל סאנצ'ז היה רץ במעגלים 59 דקות ואז מחבר איזה דרייב מדהים יחד עם שון גרין וגונב את המשחק.
http://img404.imageshack.us/img404/3340/k8lu.Xxx הדשא ירוק יותר - הג'טס רשמו ניצחון מפתיע באטלנטה. פשוט מושלם - דנבר ופייטון שמרו על מאזן מושלם אחרי ניצחון גדול בדאלאס. סיכום משחקי שלשום. ג'וש פרימן מצטרף למינסוטה. תקצירי וידאו בולטים ממשחקי השבוע: אטלנטה - ניו יורק ג'טס דאלאס - דנבר סינסינטי - ניו אינגלנד אינדיאנפוליס - סיאטל טנסי - קנזס סיטי שיקגו - ניו אורלינס * את כל התקצירים אפשר למצוא באתר הרשמי של הליגה.
חוליו גמר את העונה. אני לוקח את כל האחריות עליי ומתנצל מראש בפני ג?מאל צ?ארלס, פייר גארסון וג?ורדן קאמרון על הפציעות העתידיות שלהם. בקושי סגרנו 5 שבועות... ג?יזזזזזזזזזזזז תשיגו לי את איתי על הקו. אני רוצה את בריידי!!!ואת רידלי!!!ואת גוסטקווסקי!!! ואת בליצ?יט!!!
אני יודע שהעיתוי לא במקום וכאלה, אבל יש מצב לראות את גונזאלס חוזר לצ'יפס או משהו? חראם על העונה האחרונה שלו
יש ספקולציות על הפאטס (בליצ?יט הוא המנטור של דימיטרוף אז זה הגיוני מאוד), רייבנס וקנזס כמובן אבל גלייזר כבר הוציא דיווח שגונזו אמר לו שהוא רוצה להישאר באטלנטה. חוץ מזה שלמרות האובדן הקשה הזה, קשה לראות קבוצה כמו אטלנטה זורקת את העונה לפח אחרי 5 שבועות. יש להם 3 יריבות נוחות יחסית אחרי הBYE כדי לחזור למאזן של.500 ואולי עם נס קטן מחר ב2ND OPINION / טרייד כלשהו על רסיבר/ פריצה של אח של טוני דאגלאס האליל יהיה מה להציל מהעונה.
אליאור נקודה מצוינת על ג?פרי. שנה שעברה קצת לא הבנתי את ההייפ שבנו לו כמה אנשים, אבל אין ספק שהבחור התפתח וימשיך להתפתח. את הפיזיות יש לו. לאט לאט גם הכימיה של בנט עם קאטלר קצת מתקלקלת לדעתי, וזה גם טוב לאלשון. תוסיפו לזה את מארשל ואחרי הרבה זמן יש לברס כישרון בעמדה. מצטער על חוליו אליאור
http://img404.imageshack.us/img404/3340/k8lu.Xxx הלילה (3:25) יפתח השבוע השישי של עונת ה-NFL עם משחק מעניין בין שיקגו לניו יורק ג'איינטס. שתי הקבוצות מגיעות אליו במשבר, כשהברס אחרי 2 הפסדים רצופים, והג'איינטס עדיין מחפשים את ניצחון הבכורה שלהם העונה. מי תהיה הקבוצה שתצא מהמשבר ? ניהול משברים - סיקור לקראת המשחק. * המשחק אמור להיות משודר כאן.
כמו לורה מקדניאלס ודילדואים כמו גילי ארגוב וקראק כמו טייגר וודס וזונות אפגניות NYG +7.5 ואני עד הסוף המר!!! יאללה איליי לשחוט!!!!
רובן ראנדל הזה חתיכת ילד זין. צריך לירות לו בראש. בנס השופטים שדדו פה את הברז. רק על הדפיקות לב שהוא גרם לי מגיע לו למות. כל סנאפ שהוא על המגרש זה סכנת נפשות.