Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

- מאתיו סטאפורד מגיע למשחק בלאמבו היום עם מאזן חוץ אגדי של 0-15 בקריירה
    מול קבוצות שסיימו את העונה במאזן חיובי.

- בפעם האחרונה שדטרויט ניצחו בלאמבו, מאתיו סטאפורד היה בן 3.

- גרין ביי מגיעה עם רצף של 23 ניצחונות על דטרויט בלאמבו. כולל פלייאוף.

- גרין ביי פייבוריטים ב7.5 נק׳ לפי וגאס.

You're Welcome François

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אתה דפוק מה נראה לך שאתה עושה?!

3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק באמת קצת הגזמתי והתרשלתי. למי אכפת בן כמה סטאפורד היה? עובדות קצת יותר חשובות:

- 4 נשיאים שונים עברו בבית הלבן מאז הניצחון האחרון של דטרויט בלאמבו.

- 13 QBS שונים עברו בדטרויט מאז הניצחון האחרון.

-8 מאמנים שונים.

עכשיו יותר טוב? נרגעת? אני פה כדי לעזור.

4. benos Member

אתה מכניס אותו לוואחד סרט. זה לא הומני.

טוב אני צריך לסתום, לפני שדנבר יחרבנו משחק עוד פעם כמו שבוע שעבר, למרות שאם או בלי שבוע חופש אני לא אופטימי לגבי פייטון.

5. golding מנהלים

מה הסיכוי של יוסטון להגיע לפלייאוף?

6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריכים לנצח והפסדים של בולטימור וסן דייגו.

golding אוהב/ת את זה.
  7. golding מנהלים

לא רואה את בולטימור מפסידים אבל מי יודע. אולי אם נשלח את ג׳יי ג׳יי לשם ממש עכשיו ונרשום אותו כשחקן קליבלנד.

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד ל-JJ המוטציה, אסור שקבוצה עם קייס קינאם מאחורי הסנטר תעלה לפלייאוף. מספיק לנו מאט ריאן וראיין לינדלי.

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בראד פולארד ג'ונס. סוכן של דטרויט. איזה אידיוט.

10. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאטי אייס, הם אמרו.

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום האהוב עליי בשנה הגיע - BLACK MONDAY BABY!!!!!!!!

יום שבו הרבה אפסים מצטרפים למעגל האבטלה אחרי שנים של הונאות כספיות ורמיסת חלומות של fan bases שלמים, יום שבו הרבה אוהדים מסכנים בליגה מקבלים תקווה חדשה, יום שבו העולם הופך למקום טוב בהרבה.

על הגריל - 1) תומאס דימיטרוף ומייק סמית', 2) ג'ון אידזיק רקס ראיין, 3) פיל אמרי ומארק טרסטמן, 4) רג'י מקינזי, 5) ג'יי גרודן (אופציה, אין לי מושג מה עובר לדן סניידר בראש. מבחינתי מגיעה לו עוד עונה). כל פיטורים נוספים יפתיעו אותי. אישית אני חושב שגם קופלין צריך ללכת אבל הסיכויים לכך די אפסיים.

מתאמים על הגריל - רוב ראיין, גרג רומאן, בילי דייוויס, אארון קרומר, מל טאקר.

- ג'ים הארבו ככל הנראה סגור במישיגן. הודעה רשמית הערב או מחר. אם כי מייק סילבר יצא לפני רבע שעה באיזה ציוץ מפתיע לפיו תיערך הערב פגישה בינו לבין מארק דיוויס ואלא אם מדובר בסתם ניסיון נואש כדי להשתיק את האוהדים באוקלנד (שחמים על הארבו בטירוף) זה יכול להיות bombshell רציני כי כמעט כל אתר או אינסיידר שמכבדים את עצמם דיווחו ב-48 שעות האחרונות שהוא סגור במישיגן. יש מצב שהוא הדליף את זה כדי לקבל את השחרור מסן פרנסיסקו במקום שיצטרך לעבור בטרייד, אבל שוב, זה לונגשוט ויהיה טוויסט די הזוי שאף אחד לא מצפה לו. במידה ולא, מדובר ברגע מבאס לגמרי כי לאבד מאמן כזה תותח זה רע ל-NFL. במיוחד ל-power house כמו מישיגן שאם דברים יילכו לפי הציפיות (אין סיבה שלא) יכולים לתקוע אותו שם ל5-10 שנים הבאות בשקט.

מיותר לציין שהחל מהיום ג'ד יורק וסן פרנסיסקו הם הבדיחה של הליגה עד שיוכח אחרת. לפטר מאמן שהביא אותך ל-3 NFCCG רצופים, מרחק PI מזכייה בסופרבול, או סתם הפך ארגון כושל ולוזרי שלא הצליח לסגור עונה עם מאזן חיובי במשך כמעט עשור, זה מהלך שלקוח מהפלייבוק של דן סניידר וג'יימס דולן. זה לא מפתיע. יורק הוא מיליארדר בן 34 שנולד למשפחה הנכונה ומרגיש שהשתן שלו זה משקה האלים ויחד עם באלקי לא התאים לו לעבוד עם אישיות דומיננטית ותובענית כמו הארבו שמה לעשות, הוא לא הג'ון פוקס והמייק סמית' הטיפוסי שמסתובב בליגה. יש לו דעה, יש לו הבנה, יש לו עין. הוא רוצה say בהחלטות פרסונל, הוא רוצה להרוויח כמו המאמן טופ 5 שהוא הוכיח שהוא, הוא לא מוכן לקבל תכתיבים מחליפות שאין להם מושג בפוטבול. אכן דרישות מוגזמות.

- רקסי צפוי להיות סחורה חמה מאוד. אוקלנד ובעיקר אטלנטה יכולות להתאים לו וצפויות ליצור קשר. אוקלנד בסבירות גבוהה יותר כי דייוויס אוהב אותו ואם יפסיד את הארבו, ייתן פוש רציני בכיוון. עם בלאנק אין לי כל כך מושג. מצד אחד זה תפור כמו כפפה על שני הצדדים, מצד שני יותר סביר להניח שהוא ינחית קודם GM וייתן לו אוטונמיה מוחלטת לבחור את מי שבא לו. ואז זה כבר עניין של קשרים וחברויות ופחות פוטבול גרידא אז מי יודע. מקווה מאוד לראות אותו ממשיך ולא הולך לטלוויזיה למרות שזה יהיה מובן. קצת שקט אחרי הגן חיות של ה-6 שנים האחרונות בניו יורק זה משהו שבן אדם צריך. אבל האיש הוא מוח מבריק ואישיות צבעונית שהליגה הזאת צריכה.

eran.m אוהב/ת את זה.
  12. KirkH Member

שני האחרונים שאמרו שהם רק צריכים קצת שקט לעונה-שתיים בטלוויזיה היו קאוץ' קאוור וגרודן - כשבמקומם קיבלנו אפסים לרגע וחארות לשנים... ככה שאולי עדיף לליגה לא לבנות על חבר'ה שיקומו מהכיסא של הפרשן כל כך מהר

אפרופו גן חיות, היה פשוט תענוג לראות הלילה את החבר'ה ששומרים על הפוקט של ביג בן. עד לפני שנה וחצי זה היה אחד מאתרי התיירות המועדפים על כל קו הגנה בליגה - העבודה שעשו שם זו פשוט קליניקה וזה לא שהלכו והחתימו איזה כוכב או אפילו פגעו עם בחירת דראפט גבוהה חס וחלילה.

חזרה לנושא המאמנים, לקחת את רקס ראיין ולתת לו לנסות להוציא את אוקלנד מהבוץ זה בערך כמו לתת למייק סמית' עוד איזה שישה צ'אנסים לקחת את אטלנטה לשלב הבא. הבחור יודע רק הגנה וייקח לו זמן לייצב את הקרקס של מקנזי ושות'. עם כל הכבוד לפוטנציאל של קאר מבחינת כלים לאוקלנד אין שום עדיפות על הג'טס בשני הצדדים של הכדור, אז מה לרקס ולפרוייקט הזה?? אטלנטה עם מתאם התקפי שייקח על עצמו אחריות מלאה זה כבר סיפור אחר לגמרי.

אגב, מה הסיכויים שהחברה שלך ושל בליצ'ק מקבל ג'וב כראשי?

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ללא ספק תצוגה מרשימה שלכם הלילה. נראה שמונצ'אק עושה שם קסמים עם הליין ואפילו היילי משתדל לא להרוס. התפקוד ברדזון עדיין טיפה מביך אבל אי אפשר לקבל הכל אני מניח. קיוויתי שתפסידו כי אני לא רוצה לקבל את הטריו ההתקפי המפחיד הזה של BBB כבר בדיוויז'נל. אם אתה נופל על היום ביוץ שלהם בשבוע אתה יכול ללכת לחפש את החברים. כרגע הקבוצה הכי מסוכנת בפלייאוף של ה-AFC מבחינת פוטנציאל ל-upset's. שזה אומר בעיקר דנבר במייל היי והזרוע המתפרקת של פייטון כי בפוקסבורו אתם מקבלים 30 הפרש בראש.

ככה שהעם עם פלאקו וסיזל, כמו תמיד. לא שהיינו צריכים תירוץ.

המזל של אוקלנד הוא שלמרות שלמקינזי לא היה מושג בפוטבול וזיהוי כישרון, בחוזים דווקא כן והוא משאיר אותם מהבחינה הזאת במצב טוב מאוד. כל הגופות שהוא הביא בקיץ יכולות להיחתך בקיץ בלי dead money, והקאפ ספייס בעונה הבאה אמור לעמוד סביב ה-50M$. ריבאס פרי אייג'נט. אתה מביא אותו (כל שחקן אחר הייתי אומר שימשיך בפאטס אבל עם גרידי כמו ריבאס הוא ישחק גם באריות כפר יונה אם זו תהיה ההצעה הגבוהה ביותר) ועדיין נשאר לך כסף לכל מיני שמות כמו סו/יוסטון/הארדי/פיירלי/JPP, ממשיך לפתח את מאק אחרי עונת רוקי מצויינת, סיו מור גם בובה של ליינבקר צעיר, בחירת דראפט 4 אוברול. לך תדע אם הוא גם לא יוציא עוד טיפה מוותיקים כמו וודלי/טאק/וודסון. ככה שאפשר לבנות שם הגנה מהר יחסית. הבעיה תהיה עומק לא קיים שיצטרך להיבנות לאורך זמן והצד ההתקפי. מסכים איתך שזה פחות או יותר כמו הג'טס, אבל זו בדיוק הנקודה - אם אני וודי ג'ונסון אני ממשיך עם רקס. מבחינתי אין שום סיבה מקצועית לא לעשות את זה. לא רואה הבדל בינו לבין צ'יפ קלי למשל. הבן אדם מוכיח כבר 6 שנים שלא משנה מה, הגנת טופ 10 היא GIVEN. עם ריבאס, בלי ריבאס, עם קרומרטי, בלי קרומרטי, עם התקפה נכה ושואתית, אלה המספרים. כל התקופה שלו הוא סבל מ-GM'S שלא היה להם מושג בזיהוי כשרון התקפי (סאנטוניו הולמס וכריס אייבורי הם הסקיל פוזישנס הכי טובים שהביאו לו. פאקינג בדיחה.) ומתאמי התקפה גרועים שלא ידעו מה הם עושים (וחלק מזה גם עליו כי הוא למשל בחר את ספראנו ומורנינווג). אבל אם ה-GM שדייוויס ינחית יידע לטפל בדברים האלה בניגוד לטננבאום ואידזיק, זה יכול לעבוד.

תלוי בקומבינות. בזמן האחרון היו דיבורים שקאסריו יקבל משרת GM איפשהו וייקח אותו איתו כ-HC אבל בדיוק אתמול דווח שהפאטס האריכו לו את החוזה עד 2020. הוא נחשב ליד ימינו של בליצ'ק. עושה את כל העבודה השחורה מאחורי הקלעים - מו"מים, טריידים, נסיעות לכל מיני חורים כדי לעקוב אחרי פולבק מחליף. מה שצריך. לפני שנה מיאמי עשו פוש חזק וניסו להביא אותו במקום איירלנד אבל הוא החליט להישאר בפאטס. ככה שהוא היה אמור להיות הסחורה החמה באוף סיזן הזה ואז הסיכויים של לוצי היו משתפרים משמעותית. במצב הנוכחי אני לא רואה אף בעלים או GM שפוי שנותן לו את המפתחות (הוא לא בדיוק כזה מוערך על העבודה שהוא עושה בפאטס, בטח לא כמו ההייפ השקרי שמכרו אחרי 2007). זאת תהיה חייבת להיות קומבינה כמיטב המסורת. וכרגע אין סוכנים כפולים שמפוזרים בליגה ורק מחכים להחריב את הפרנצ'ייז הבא אז זה ייאלץ להידחות.

14. KirkH Member

באתר הרשמי עשו קולקשנים של עשרת הרגעים הגדולים גם להארבו וגם לרקס ראיין.. למייק סמית' דווקא לא. כנראה התחילו, הגיעו לקטע עם הסנדלים והגרביים והבינו שאין טעם להמשיך.

בינתיים זה בלאק מאנדיי מאוד מאוד צנוע ודליל. בטח ברמת הדרמה. רקס ראיין והGM המוזר שלו, טרסטמן ואמורי מעיר הרוחות וכמובן, מייק סמית'.
    נכון לעכשיו דמיטרוף מחזיק בג'וב שלו. אני חושב שבצדק. יש מן הסתם גם אחריות ברמת ה-GM אבל יש גם גבול לגיטימי בפער שבין איכות פוטנציאלית למיצוי שלה ובאטלנטה הפער הזה די גדול, בעיקר בהתקפה. מגיע לדמיטרוף עוד צ'אנס לשים על הקווים מישהו נורמאלי שישקם את התדמית הנוראית והמנומנמת שמייק סמית' הדביק למותג אטלנטה פאלקונס.

15. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

צנוע ודליל מבחינת הפתעות? אם כן אז אני מסכים, אבל זה לא שכל שנה אתה רואה 10 ארגונים מפטרים מאמנים ו-GM'S. הפיטורים של הארבו (יכולים לזיין את השכל על "החלטה משותפת" כמה שרוצים אבל זאת הייתה החלטה של יורק עוד לפני שהתחילה העונה והוא דאג לכל ההדלפות בתקשורת שהרסו להם את העונה) הם אולי אחד הצעדים היותר הזויים ומגוחכים שנראו בשנים האחרונות. אני לא זוכר מאמן כל כך מצליח שהלך הביתה בגלל האגו של הבעלים שלו. אולי יו ג'קסון ואוקלנד אבל זה בכלל לא על אותה סטטוספירה מבחינת ההצלחות, גודל הפרנצ'ייז והמעמד של המאמן.

כל השאר היו צפויים. מה שלא היה צפוי זה הקרדיט שדימיטרוף ממשיך לקבל. שהחליט באופן מאוד צפוי לתת ל...לוציפר ריאיון!!!!!!!!! הקומבינות הרגילות בדיוק כמו שכתבתי. לא לקחתי בחשבון את ההישארות שלו וזה עליי. אבל כל השאר - זה כבר עליו. וואוו. לחשוב שג'וש מקדניאלס הוא האיש הנכון בזמן הנכון לסגל הנוכחי של אטלנטה. הפעם אני אפילו לא מתכוון לנחס את זה כמו במקרה קליבלנד בעונה שעברה והולך לרדת מהנושא עד שהוא ייצא לפועל בעזרת הסגולות של הגאר"ע. אמן אמן אמן

לא מסכים איתך שהאשראי שהוא מקבל מגיע לו. אפילו לא קרוב. החלק שלו בהתמוטטות והאנדר אצ'יבינג של הפרנצ'ייז ב-7 שנים האחרונות הוא אפילו גדול יותר משל מייק סמית'. דבר ראשון - הוא טאלנט אבאלייואייטר חלש שנכשל בדראפט ובפרי אייג'נסי רוב הזמן. הצעדים הכי טובים שלו ב-4 שנים האחרונות היו כרוכים בטרייד אפ מהגהינום ומחיר דמים של שתי בחירות סיבוב ראשון, בחירת סיבוב שני ושתי בחירות סיבוב רביעי שדפקו לקבוצה את העומק או תחנונים להול אוף פיימר שלא יפרוש כי אין לו מושג מה לעשות בלעדיו. לאווין טוילולו זה היה ה- fallback plan אחרי 3 שנים של טוני גונזאלס. מאז הבחירה בחוליו, במשך 4 מחזורי דראפט רצופים, השחקן היחיד ששווה ותורם לקבוצה זה דזמונד טרופאנט. כל השאר הם שחקני רוטציה בינוניים במקרה הטוב, במקרה הרע סמרטוטי רצפה שמובילים את הקבוצות לעונות מפסידות שנתיים ומהווים תירוץ למאמן וה-GM הכושל שנאלצו להשתמש בהם בגלל "פציעות". אולי אם תעשה עבודה נורמלית בדראפט הקבוצה שלך לא תתפרק אחרי פציעה וחצי. אין לקבוצה פאס ראשר נורמלי אחד כבר שנתיים. בקיץ הייתה לו הזדמנות לעשות משהו והוא בחר לשפוך כסף על טייסון ג'קסון ופול סוליאי - שתי בטטות ש"מתמחים" בהגנת ריצה. הגנת ריצה שסיימת בשליש האחרון של הליגה מבחינה סטטיסטית. ה-OL מחריד ואפילו ג'ייק מאת'יוס לא בדיוק נראה כמו חצי מהשחקן שהוא ציפה שיהיה.

דבר שני - הקרדיט למייק סמית'. מי נתן לו אותו, אני? מדובר בדחליל שקיבל יותר מדי קרדיט ולא בצדק. במשך שנים הוא עושה עבודה מחרידה. הקבוצה קרסה בכל משחק גדול שלה ב-7 שנים האחרונות, כולל ב"ניצחון" פלייאוף הבודד וההזוי על סיאטל. מנהל סיטואציות ושעון מהגרועים שנראו בליגה. היפי מפגר שאף אחד מהשחקנים לא לוקח ברצינות. היה חייב להיות מפוטר כבר בעונה שעברה אבל ניצל בגלל תירוץ הפציעה של חוליו וביזבז לאוהדים עוד שנה מהחיים. שוב נשאל - בגיבוי של מי?

אתה מדבר על פער בין האיכות ההתקפית למיצוי שלה? זה נכון רק לשנתיים האחרונות - בעיקר בגלל הפציעה של חוליו (שהעובדה שהתקפה קמה ונופלת על רסיבר מוכשר ככל שיהיה היא ביזיון) לפני שנה והמחדלים ב-OL שמאטי מלטינג אייס לא ידע להתמודד איתם העונה עם תצוגות אימים מדי שבוע. גם זה על דימיטרוף אגב. אבל הנקודה היא שגם בשנים שהפער הזה לא היה קיים כביכול וההתקפה שלהם נראתה טוב - זה עדיין לא הספיק לכלום.

נערך לאחרונה ב: ‏30/12/14