Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. golding מנהלים

יכול להיות שאני טועה, אבל רק אני מרגיש שהסטילרס קצת קופחו מבחינת השיפוט?

2. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן. השיפוט היה מעולה (לא היה PI על בראיינט, הרגליים של ווב ושלו נתקלו אחד בשני וכשזה קורה בלי כוונה לא שורקים. כמו בכדורגל.) אם כבר אז במשחק הראשון הייתה תצוגת שיפוט מזעזעת שריסקה לאריזונה את הצורה ברבע השלישי וגמרה להם את ה-0.01% סיכויים שממילא היו.

הסטילרז הפסידו בגלל שתי סיבות: 1) הגנה נכה שלא הייתה יציבה כל העונה 2) היעדרות של השחקן ההתקפי הכי חשוב שלהם.

שמח מאוד מהתוצאה. גם שולחת לפוקסבורו את המצ'אפ הכי קשה (או יותר נכון "פחות קל") במקום אינדי או סינסי וגם פותרת את דל ריו ממחשבות איך להתמודד עם ההתקפה של הסטילרז שכנראה הייתה מקבלת את לאבי'ון חזרה. לא שאני חושב שהולך להיות טיול מול אינדי או סינסי אבל הם מצ'אפים שעל הנייר אמורים להיות נוחים יותר במייל היי.

פלאקו נראה הלילה כמו בריצה מ-2012. קר רוח ורוצח בלי בעיות ב-3rd and long, מסירות עמוקות, סניק, סקראמבל'ס, אפס איבודים. זה כנראה אומר סירחון טוטאלי לגמרי בשבוע הבא מול ריבאס ושות' אבל עדיין, למרות ההפסד והבלואאוט הצפויים, איזה unnecessary roughness של סיזל לצלעות של בריידי יבואו בטוב.

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר סיזל ואם כבר שחקנים שנראים כמו שנראו באותה ריצה... אתה יודע, אחוזי דיבוק שכאלה. נתן הצגה אתמול. לא שחסר לו יותר מדי במשחקים אחרים, אבל עדיין. איזה רוצח.

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

5. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

הודעות של ילדים כורדים ששלפתי מהפורום של דעא״ש, אופס סליחה, מהמסג׳ בורד של הפאלקונס.

שמישהו יתקשר לאיתי אנגל, אזרחי אטלנטה זועקים!!!!!!!!!!!!!!!!

6. KirkH Member

במילה אחת: מבאס

מן הסתם הניתוח לגבי נקודות התורפה (לייייייייייביון והסקונדרי המצחיק) קולע - אבל אי אפשר היה שלא להתבאס אחרי שכבר היה נראה שהמומנטום סוף סוף מתהפך. שחקני הקו בהגנה נתנו משחק נהדר ובעיקר השטויות מאחוריהם הרגו אותנו. פאלקו כבר היה לנו בדיוק איפה שאנחנו אוהבים עם הזריקות ההזויות והפרצוף המשקשק של הארבו על הקו אבל כמובן שאלא אם זה איזה כדור אבוד ותפיסה הזויה של גאי, אין מצב לראות אינטרספשן בצהוב-שחור.
    הייתה עונה מוזרה ולמרות המאזן וראשות הבית זה תמיד הרגיש לא יציב. אשכרה היינו גורם מכריע במירוץ לבחירה הראשונה בדראפט - לא חושב שיש קבוצה שלקחה ראש בית עם הפסדים לקבוצות גרועות יותר ממה שהסטילרס עשו העונה

אני מניח שהעונה סוף סוף יגיע הזמן להתייחס לבור בסקונדרי אחרי שבשנים האחרונות ניסו בעיקר לטפל בשחקני הקו משני צידי הכדור..

אגב בענייניי הפאלקונס, הכותרות באתר הרשמי דיברו על כך שבלאנק מתכוון לקבוע את הגורל של דמיטרוף רק אחרי שהוא יתייעץ על כך עם המאמן החדש. ועל זה נאמר... אממ.. לא. אין באמת מה להגיד על זה.

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו איפה אתם? למה אף אחד לא מגיע לפה כדי להסביר לי למה הרימו את הדגל ההוא?

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

החלטת שיפוט מהמביכות והמחרידות עכשיו בדאלאס. PI ברור ומוחלט שכבר נשרק ואז מבוטל בלי סיבה, אם מתעלמים כמובן מזהות הבעלים שיושב בפרס בוקס

יאללה טוני להתפרקקקקק

9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלי סיבה, חשבתי שהשנים תחת מוג׳י חישלו אותך כבר

10. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרנסואה זה השלב שאתה הולך לשירותים וחופר בור מתחת לפומפה

תצוגת שיפוט מהחשודות שנראו בשנים האחרונות. את זה אפילו ארהל׳ה לא יכול לנצח.

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה טעות של רוקי. רד לקרקע תבטיח פוזשן, לאן אתה הולך?!

חח הפאקרס חופשי מקבלים הקלות בלאמבו. מהשופטים אני לא דואג.

12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני די מרוצה כי רציתי את דאלאס נגדנו. שיחזור נגד קרוליינה זה לא מעניין וגם אם הם טובים יותר לעומת הקרוליינה שהגיעה ללאמבו מוקדם יותר העונה, זה לא אתגר כמו לשחק מול דאלאס במפגש בין שתי קבוצות 8-0. הם חיות במשחקי חוץ וזה מבחן כמו שצריך.

אז לא, אני לא מודאג מהשופטים. אני מודאג מהחוסר פחד הזה שהקאובויז משחקים איתו בחוץ ואני מפחד ממצב השרירים של רודג'רס. יהיה ענק.

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה רציני עם ההודעה הזאת או שזה חלק מהטיפול אצל מלפי? איזה עניין בדיוק אתה אמור לחפש במשחק פלייאוף ביתי בדיוויז'נל? תאמין לי שתקבל הרבה ממנו בסנטורי לינק שבוע אחר כך מול קבוצה ב-3 רמות מעל. אף אוהד שפוי של גרין ביי לא אמור להיות שמח מהניצחון הזה של דאלאס. מפגש מול קרוליינה הנכים שכמעט הפסידו אתמול לראיין לינדלי זה מיני שבוע BYE וסבירות של 102% לעלות לגמר ה-NFC, מרחק משחק מהסופרבול. אלה המבחנים שאתה אמור לחפש, לא מוקשים כמו דז בראיינט ודימארקו מארי בלאמבו.

משחקים כמו הלילה נתקעים לי בגרון. לא יכול להישאר אדיש אחרי פארסת שיפוט כזאת, לא מצליח להשתחרר מזה. מקווה שקולדוול יעשה מזה בלאגן אחרי המשחק. יתרון 20-17, פירסט דאון ב-35 יארד ליין של דאלאס ושעון מתקתק זה סבירות של 70%+ לניצחון. פשוט בושה וחרפה. נקודת האור היחידה שאני מצליח למצוא בסיפור הזה היא שלפחות הפחדנות לא השתלמה. למרות השערורייה הזאת, דטרויט היו שם ב-4th and 1 וקולדוול עשה פאנט. בפעמיים שגארט עמד במבחן ה-4th down הוא הלך על זה כמו גדול, בניגוד לליצן שהוא היה עד העונה, וזה השתלם. לדאלאס יש סיכוי לנצח בלאמבו עם כזה סגנון אימון. די, הם כבר עשו את שלהם עם הניצחון הזה ועברו כל ציפייה הזויה שהייתה לאוהד הכי אופטימי בתחילת העונה. מעכשיו הכל בונוס. ניצחון בלאמבו וכרטיס ל-NFCCG יכול להיות אפי לגמרי.

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

רציני לגמרי. אם לא מנצחים את דאלאס אז בכל מקרה לא מגיע ולא היו סוחבים נגד סיאטל או איזה פאטס באריזונה. כבר קלטתי איך הפלייאוף ב-NFL עובד. מומנטום זה דבר סופר חשוב בריצה לסופרבול. מילא שבוע ביי, אבל לצאת לסיאטל אחרי שבוע ביי שלאחריו הגיע ניצחון סמי-קליל מול הנכות הזאת שאתה מדבר עליה של קרוליינה זה חרא דבר. מעדיף לנסוע לסיאטל אחרי ניצחון על דאלאס מאשר אחרי ניצחון על קרוליינה. זה פלייאוף וזה מאני טיים וזה ברינג איט און. בלי הקלות ובלי חארטות. תראה איך הקבוצה שלך הגיעה בעונה שעברה לסופרבול אחרי שיוטים מול קבוצות חלשות או פצועות ואז לא ידעה מה נפל עליה כשהייתה פתאום צריכה להרים את הרמה אחרי חודש של הילוך ראשון/שני.

15. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז לפי החשיבה הזאת יהיה נכון מצדי להסיק שאתה מעודד בשבת את סיאטל מול קרוליינה? ככה בכיף שלך לקבל את הקבוצה הכי טובה ב-NFC בגמר החטיבה כי אתה פוחד שהקבוצה לא תהיה חדה מדי לקראת הסופרבול? סחטיין אם כן. זה לא שאין משהו בדברים שלך, וברור שמומנטום הוכח כדבר סופר קריטי בפלייאוף בשנים האחרונות אבל עדיין, אם בוחנים את התמונה בצורה רציונלית רגע - בריאות, בריאות ואז שוב בריאות. ופחות עומס ומשחק פחות פיזי שסוחט לי מהשחקנים פחות כוח אחרי 4 חודשים שהם אוכלים פיצוצים מדי שבוע. אז נכון, כל משחק הוא קראפ שוט וכל דרופ בק תמים יכול להסתיים בצעד לא נכון וקרע ACL, ועדיין, בפורמאט נוק אאוט ובמיוחד בשלב הראשוני ולפני שאתה יודע לקראת איזה מבחן מטורף פניך מועדת (סיאטל בחוץ) - אני אעדיף את המצ'אפ הקל יותר. זה שהקבוצה שלי תצטרך פחות להתאמץ וללכת ALL OUT, שה-QB שגם ככה לא 100% בריא לא יצטרך להתאבד על המגרש ולתת 700% יכולת כדי להוציא ניצחון. זה לא שלדעתי הייתם מנצחים את קרוליינה 50-14 כשטולזין משחק כל הרבע הרביעי. בכל זאת קאם יכול לגרום לבעיות עם הריד אופשן וכו' אבל אני הייתי רואה בזה סוג של חימום לקראת הדבר האמיתי.

אבל וואטאבר אני מניח. לא באמת חשוב מה יהיו הרצונות שלנו עכשיו, it is what it is. מקווה מאוד שלא יקרו אי אילו תקלות ולא נקבל איזה אפסט הזוי של קרוליינה או דאלאס כי זה יבאס ת'תחת. עם כל הכבוד ואין כבוד, לא רוצה לראות אף אחת מהן באריזונה בפברואר. ( בלי קשר לאם זו תהיה דנבר או ניו אינגלנד.)

אגב לפרוטוקול - דנבר לא קיבלה בראש מסיאטל בסופרבול בגלל שניו אינגלנד וסן דייגו היו יריבות בינוניות. היא הפסידה כי המצ'אפ שלה איתה זוועתי לגמרי ומתוך 10 משחקים במגרש נייטרלי היא תפסיד כנראה 8. זה לא שהעונה בשבוע 3 אחרי החתמות בפרי אייג'נסי וכשהם "הבינו" באיזה איכות מדובר הם נראו לגמרי אחרת. את הניינרס למשל אני חושב שהיינו מנצחים. could'a, should'a.