Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

האנשים הכי מטומטמים בעולם הם מאמני פוטבול.

פשוט הזייה. הפלייקול הכי גרוע בהיסטוריה של המשחק.

2. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל יודעים מה? עזבו שטויות. הסמרטוט רצפה שהיה אחראי לפלייקול הזה (קארול או בבל, מניח שנשמע על זה בשעות הקרובות) לא ראוי לאיזכור בכלל אחרי הסופרבול המטורף הזה. אחד הטובים בהיסטוריה ונוצח בצדק על ידי המאמן, הקבוצה וה-QB הטובים יותר.

3. Milanista Member

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG המשחק הכי גדול בתולדות האנשות! לא יודע איך אני עדיין נושם כי אני די בטוח שקיבלתי לפחות 5 התקפי לב אבל WOW WOW WOW אין יותר מתוק מזה! פשוט אין! מי אמר שאין אלוהים? מהיום אני מתפלל לכל האלים שרק קיימים. פשוט מטורף!

4. golding מנהלים

אני ארחיב כנראה מחר כי אני גמור, אבל איזה סופרבול מטורף. איזה כיף. שתי קבוצות גדולות עם characters גדולים שראויים לשבח. אבל אני כל כך שמח שבריידי ובליצ׳יק זכו. לסיאטל עוד יהיו הזדמנויות, והרבה.

5. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

חח זה פשוט לא ייאמן. אוהדי סיאטל היום חווים את התחושה של אוהדי גרין ביי משולבת בתחושה של אוהדי מילאן משולבת בתחושה של אנשים שהיו לכודים בתוך התאומים ב-2001.

להפסיד לא כי אתה גרוע יותר, לא כי אתה פצוע, לא כי אתה חלש, לא כי אתה קטן, לא כי אין לך מזח. פשוט על טמטום. על פיגור שכלי של בן אדם. אין דברים כאלה. איך אפשר להשתחרר מהרגשה כזאת? אם זה בבל כמו שאני חושד שזה הוא זה פלייקול שצריך לגמור לו את הקריירה, לפחות בסיאטל. חד וחלק. שום דבר לא משנה, שום גיים פלן מול אריזונה בעונה הרגילה לא משנה, כשאתה מגיע ל-1 יארד של היריבה עם פסק זמן ויש לך את מרשון לינץ' ואתה מוסר במקום לרוץ 3 פעמים זה משהו שאני לא יודע איך בכלל להתחיל להסביר. זאת החלטת האימון הגרועה והמפגרת ביותר שראיתי אי פעם בכל ענף ספורט שהוא.

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/15
    Muurad אוהב/ת את זה.
  6. Milanista Member

בתור אחד שחווה את איסטנבול עם מילאן, לבי לבי עם אוהדי הסיהוקס. לוקח הרבה זמן עד שממשיכים הלאה מדבר כזה.

7. Muurad Member

משחק מדהים. נהנתי מכל שנייה.

8. Milanista Member

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/15
  9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין איזה vine עם החברה בת ה-27 של קראפט מניפה את הגביע רצוי בביקיני???

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רע...

11. Milanista Member

אני אחכה עד שאשתו של בריידי תעשה משהו יצירתי עם 2 הגביעים שבעלה יביא הביתה היום.

אגב, גם נינקו הסתדר לא רע + יום הולדת בלתי נשכח:

https://pbs.twimg.com/media/B8z0osVCUAAuQje.Xxx

12. Milanista Member

קארול לוקח את זה על עצמו, אומר שהואחשש לרוץ נגד הDL שלנו (פחחח) ותכנן לרוץ רק בדאון שלישי ורביעי. בסופו של דבר, גם אם הOC קיבל את החלטה, האחריות היא על קארול.

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

קארול לדעתי לוקח את האחריות כי הוא רוצה לנטרל את העליהום שכבר התחיל להתפתח נגד בוול אבל זה לא באמת משנה כי השחקנים עצמם יודעים. הציטוטים שיוצאים מהלוקר רום שלהם מדהימים. משהו שם נשבר עם הפלייקול הזה, אנשים צריכים להבין, השחקנים האלה אולי לא יגיעו למעמד הזה יותר לעולם, זאת לא עוד ״טעות״ שאפשר להחליק. כל השחקנים בהגנה בטירוף, מרשון בטירוף, הם הלב והנשמה של הקבוצה הזאת ואני לא יודע איך אפשר להמשיך ולתת אמון במאמן שעשה את השטות שבוול עשה היום.

אני לא מאמין לקארול, מאמנים ראשיים במצבים כאלה לא מתערבים לOC ולQB, הם רק מנהלים שם את השעון ואת האגרסיביות המתבקשת למקרה שצריך ללכת על דאון רביעי או לבעוט FG.

14. Milanista Member

לא ידוע, קשה לי להאמין שבוול לא אמר לו כמה רגעים לפני שהם הולכים לזרוק. זה לא מצב רגיל זה רגע הכי חשוב של הקריירה שלו והחלטה סופר סופר סופר לא שגרתית. קארול אמר שהוא לא אהב את המערך שלנו. סבבה אז קח פסק זמן! יש לך את כל הזמן שבעולם. הזוי שדווקא בסיאטל מכל הקבוצות הגיעה פשלה שתיזכר לדורות.

15. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא שומע את הפלייקול באוזנייה ויכול להתערב אבל זה לא משהו שמאמנים ראשיים שהם לא גורואים התקפיים עושים בדרך כלל. הם סומכים על ה-OC שלהם וה-QB שיהיו על אותו דף, בטח בסיטואציה כזאת. אני די משוכנע שזה מה שהיה אבל יכול להיות שאני טועה. כך או כך הוא אחראי ואתה צודק, זה לא שהוא חף מאשמה אבל האיש שבא עם הרעיון הזה הוא הסמרטוט בסיפור והאיש הזה הוא בוול לדעתי.

זה פשוט מדהים, לא יודע כמה אנשים םה שיחקו מאדן בחיים שלהם אבל זה כל כך בייסיק שאפשר לבכות ולצחוק ולצחוק ולבכות מרוב תסכול, זה באמת לא כזה מדע טילים כמו ש-99% מהאהבלים האלה עושים מזה. לא מצליח להשתחרר מזה ועשיתי על ההחלטה המטומטמת הזאת 770 שקל, זה טמטום שלא כתוב בכוכבים.