אחרי ערעור זה יירד לשני משחקים (אין מצב שהוא יחמיץ את המשחק מול הקאובויז) והבחירת סיבוב ראשון תוחזר או תשונה לסיבוב 3 ומעלה אבל עדיין - חתיכת הפתעה. לא ראיתי את זה בא. בטח לא את העונשים על הארגון אחרי שגם בדו"ח וגם בימים שלאחר מכן ניסו לנקות בטענה שרק בריידי וצמד העובדים קשורים לפרשה. FOREVER TAINTED
סמלי אני מניח. ״הקנס הכי גדול שהוטל על קבוצה בהיסטוריה של הליגה״. זה שזה מתקזז עם המשכורת של בריידי זה לרדת לרזולוציות כאילו המטרה של הקנס היא לפגוע בכיס של פרנצ׳ייז ששווה 1.4B$. מה שאגב לא מנע מהאוהדים הטרולים והמכוערים בבוסטון לפתוח fund וירטואלי על מנת לגייס את הכסף כי בוב קראפט הוא לא מיליארדר או משהו Patriots fans trying to raise $1M to support rich, cheating NFL team - SBNation.com האוהדים הפאתטים האלה שוברים שיאים בימים האחרונים. קבוצה של כמה עשרות הגיעה היום למשרדי הליגה ואזקה את עצמה למדרגות בלובי עד שיבטלו לדרייפוס את גזר הדין... תגידו תודה מדי יום שאלוהים לא יצר אתכם בחור המסריח הזה. ה-FANBASE הכי מביך באמריקה וזה אפילו לא קרוב. אהבלים על ספידים. אגב בין התגובות המתבכיינות של רוברט קורליאונה והסוכן האידיוט של בריידי, הנה מה שהיה לטד וולס לומר להגנתו היום (אחד הקונפרנס קול׳ס החזקים ששמעתי) Ted Wells strongly defends Deflategate investigation amid 'ridiculous' allegations אני אמשיך להאמין לאחד מעורכי הדין הטובים והמוערכים בעולם עם מוניטין סופר חיובי שמייצג תאגידים כמו סיטי-גרופ ופוליטיקאים במקום לארגון שמתנהל כמו צפון קוריאה ושנתפס מרמה בעבר אבל זה רק אני...
פחות מבחינה מוסרית וכו', אני מאוכזב שזה לא עונש ארוך יותר לבריידי מסיבות מקצועיות ורצון לראות את ה-AFC מזרח נפתח קצת. יש שם קבוצות טובות שלפחות על הנייר השתדרגו בדראפט/פרי אייג'נסי, כולן עם הגנות בעלות פוטנציאל מפלצתי והיה נחמד לראות את הפטריוטס מקיאים דם כדי לשמור על המקום הראשון בבית. עם העונש הנוכחי גראפולו יבוא, יקח איזה משחק או שניים ואז הפאטס יגיעו למחזור השישי בערך באותו מצב שבו הם היו בעונה האחרונה. די ברור איך זה ימשיך משם.
לא חייב ראשות בית. הן יכולות להיאבק חזק גם על שני כרטיסי הוויילד קארד. הפאוור ראנקינג ב-AFC לתפיסתי הוא כזה: 1. פאטריוטס 2. דנבר 3. אינדי 4. רייבנס ואז חמש קבוצות נאבקות על שני כרטיסים: סינסי, פיטסבורג, סן דייגו, מיאמי, בפאלו. הקבוצות השלמות ביותר הן סינסי ,מיאמי ובפאלו (בסדר הזה) אבל היתרון בעמדת ה-QB הוא של פיטסבורג וסן דייגו. לפי חישובי ה-SOS על פי המאזנים של העונה שעברה, לפיטסבורג וסינסי יש את לוחות המשחקים הקשים ביותר העונה. בפאלו ומיאמי במקומות ה-30 וה-29 בהתאמה. סן דייגו במקום 15 באמצע. ככה שהסיכוי מאוד ריאלי גם בלי השעייה ממושכת של בריידי. אבל הן חייבות לקבל תפוקה שראויה למאכל אדם מה-QB אחרת אין על מה לדבר. טנאהיל מראה סימני שיפור מעונה לעונה והיה לא רע בכלל בעונה שעברה. העונה הוא קיבל מטרות איכותיות נוספות ואמור להמשיך להתקדם. בפאלו בבעיה כי קאסל הוא סמרטוט אבל אם ההגנה באמת תהיה טופ 3 ומשחק הריצה מספיק אפקטיבי כדי לרוץ 30+ פעמים במשחק (ה-OL שייקי בטירוף) אולי יש על מה לדבר. אגב, חייב שתרחיב קצת למה פחות מבחינה מוסרית כי כבר בינואר עוד ציינת שזה נשמע לך ניפוח ויציאה מפרופורציות בגלל העבר של הפאטריוטס. אתה לא חושב שהיה צריך להיכנס בארגון הזה חזק לאור הממצאים ולאור ההיסטוריה? זה באמת נראה לך עניין חד פעמי שהתבצע רק במשחק בודד מול קבוצה שהייתה נחותה מהם ב-70 דרגות ולא היה רלוונטי בכלל? או שזה פשוט הקטע של לחץ האוויר בכדור שנראה לך מטומטם מדי? ואם כן אז, שוב, למה? הרי אם יש צמד עובדים שגונבים סט כדורים אחרי שהשופטים בודקים אותם, נכנסים לשירותים ומורידים את האוויר, כנראה שזה כן משנה ומשמעותי עבור הארגון. וזה לא רק בריידי, למען האמת בריידי זה הקטע הפחות קריטי בכל הסיפור הזה. הראנינג בק'ס וכמות הפאמבל'ס הנמוכה במשחקים עם מזג אוויר קשה (שזה רוב העונה בפוקסבורו) זאת הנקודה המרכזית שעוברת לכולם מתחת לראדר. יצא לך לקרוא את הניתוח האנליטי הזה? Sharp Football Analysis יצא לך להעיף מבט על הטבלה הזאת? https://pbs.twimg.com/media/CEykH32UMAA_QSc.Xxx:large RB כמו בנג'ארביס גרין אליס שפימבל 10 פעמים בקרירת הקולג'ים שלו והדרדר בדראפט בגלל הבעיה הזאת מצא את עצמו בפאטס, לא פימבל מעולם ב-53 משחקים על פני 4 עונות במדיהם, ומאז שעזב אותם לסינסי פימבל 5 פעמים בשנתיים? זה הכל צירוף מקרים ואימון פשוט גאוני ו-95 רמות מעל הליגה?
וואי בנאדם, קצת פחות קוקאין על הבוקר, טוב? אתה עף למחוזות רחוקים מדי וסבבה שיש בך חשד שאני סימפטייזר של בריידי/פאטס אבל אין צורך לשלוף קלשונים, שום, מים קדושים, יתדות מעץ ו...טבלאות! הסיקור היה דבילי ומוגזם כיאה לאמריקאים. אולפנים מיוחדים ב-FOX ו-CNN, סיקורים משני לוח שידורים וכו', כאילו מדובר באיזה קאלצ'ופולי שהתפוצץ וחשף שחצי ליגה מכורה. והסיקורים האלו התחילו ברגע שהייתה רבע דליפה על אולי חשד למקרה מסויים. קבוצה של רמאים שוב פעם רימו. סבבה. תרימו כותרות, תפתחו מהדורות חדשות ספורט, תנתחו ב-PTI - לגיטימי - אבל הדרך שבה ערוצי חדשות כלליים מיהרו לשדר בשידור ישיר כל מסיבת עיתונאים משל הרגע חיסלו את בין-לאדן היה הזוי בעיניי. טוב שנתפסו, טוב שהוענשו. אם בריידי היה נענש יותר בחומרה זה היה עושה לי טוב מבחינה מקצועית ומבחינת האקשן שהיה נפתח בבית הזה יותר משזה היה עושה לי מבחינה מוסרית. הם לא עד כדי כך מעניינים אותי. לא יודע, אולי כי לא הייתי בסביבה בסבב הרמאויות הראשון שלהם וכשהם לקחו את כל האליפויות. אולי גם כי GB בכלל ב-NFC ואני לא צריך לחשוב עליהם בתור יריבה לאורך העונה בדירוג והכל. כמו שאמרתי, טוב שהם נענשו אבל עונש כבד יותר לא היה גורם לי להרגיש אקסטרה אקסטרה טוב ושהנה נכנסו בהם איזה כיף. ------------------------------------------------------ בחזרה ל-AFC. מה יש לך נגד השמן עם השפם? משהו אישי נגד אנדי ריד או שאתה באמת חושב שלצ'יפס אין סיכוי בכלל להאבק על מקום בויילד-קארד? אני זוכר שאתה לא מת על אלכס סמית' - זה העניין? אני לא בטוח שאני רואה סיבה שהם לא שוב פעם ירחפו באיזור הזה לקראת סיום העונה. אולי אני מפספס משהו... חבל שלג'טס אין QB נורמלי, סתם ככה הם נראים לי קצת כמו בילס לעניים. בכל מקרה מיאמי לדעתי אמורה להיות הקבוצה הכי טובה בבית הזה אחרי הפאטס. את טנאהיל הזכרת בעצמך. גם ההחתמה של השחקן הכי מלוכלך בליגה תתרום להגנה הגם ככה מעולה שלהם. סטילרס - BBB אמורים לסחוב אותם לפלייאוף. זה משולש טוב מדי. כל מה שצריך זה שההגנה תשרוד את השינויים ותהיה סבירה, שבן לא יפצע (על מי אני עובד, הוא יפצע. שיפצע כמה שפחות, זה מה שהסטילרס צריכים) ושבל יפסיק לעשן. לסינסי יש סגל ממש טוב ומאוזן, אבל הם די רכיכות מבחינה מנטלית מה שנובע הישר מהמאמן והק"ב. מהבחינה הזאת הם מזכירים לי קצת את אטלנטה (הרכיכות המנטלית, לאטלנטה יש יותר כישרון התקפי לדעתי ורוסטר חלש יותר באופן כללי). לא מת על סן-דייגו. סגל קצת תקוע שלא הולך לשום מקום. אני חושב שהם צריכים להתחיל לפרק את החבילה ולבנות מחדש. אולי יגנבו פלייאוף אולי לא. לא משנה יותר מדי. יהיה מגניב אם וואט ופוסטר יצליחו איכשהו לסחוב את יוסטון בכוחות עצמם. יש להם כמה פליימייקרס בהגנה, אבל אין להם עם מה ולעבוד.
היקף הסיקור נבע מהטיימינג. לא יודע אם שמעת אבל שבוע לפני הסופרבול זה קצת ביג דיל בארצות הברית של אמריקה. ות'כלס היה ברור לכולם באותה תקופה מה שידוע לנו היום. פשוט אז זה לא היה מגובה בדו"ח של 243 עמודים של אחד מעורכי הדין המוערכים במדינה. זה מה שהיה אמור לסתום את הפיות לטרולים מבוסטון ולבעלים ההיפוקרט שלהם אבל לאנשים בלי בושה מסתבר ש... אין בושה אז זה לא משנה חקירה או לא, הם הולכים עם השקר שלהם עד הקבר. לגיטימי. סתם עניין אותי לשמוע נקודת מבט של מישהו נייטרלי יחסית שיודע איך זה מרגיש להידפק מרמאויות בספורט. אין לי נגדו דווקא כלום. אני מעריך אותו מאוד וחושב שהוא אחד המאמנים הטובים בליגה. אכן הבעיה שלי היא אלכס סמית. אני לא מצליח לקחת ברצינות QB שלא מסוגל לזרוק (הוא אשכרה לא מנסה) כדורים לטווחים שעולים על 7 יארד. בגדול אתה צודק, ההגנה שם (בעיקר ה-DL, בסקנדרי הם די מחפירים) ואם ג'מאל שוב יצליח לסגור עונה של 16 משחקים עם 9000 נגיעות אז הם בהחלט יכולים לדבר חזק במאבק על הוויילד קארד אבל אלה יותר מדי IF's בשבילי. ה-maragin of error (שזה בגדול Maragin of Injuries) אצל שאר הקבוצות גדול יותר בעיניי ולכן מעניק להן עדיפות אצלי. לסטילרז יש לוח מהגהינום. בולטימור וסינסי X2, פאטריוטס (גם בלי בריידי הם פייבוריטים לפי וגאס), קולטס, ושני הדיוויז'ינס המערביים. התקפית אין להם מה להתבייש אבל קבוצות כמו ניו אינגלנד, דנבר, אינדי, סיאטל, אריזונה יכולות לשחוט אותם. משחקים מול סן דייגו, קנזס, סט לואיס לא הולכים להיות טיול. זה יוכרע כרגיל במאבקים הפנימיים אבל אני אופתע מאוד לראות מהבית הזה שוב שתי נציגות בפלייאוף (שלא לדבר על שלוש). הלוח הזה פשוט קשה מדי. אם כי שוב, הכל בהנחה שמיאמי ובפאלו לא בועטות בדלי. יש להן העונה הזדמנות לעשות משהו אבל הן בכל זאת בפאלו ומיאמי. כל כך לא בקשר לסן דייגו. יש שם שילוב די בריא בין upcoming talents לבין וותיקים איכותיים (בניגוד למשל לסטילרז). יש להם פחות או יותר הכל אבל שום יחידה לא באמת עילית. נכון שחסרים קצת דיפרנס מייקרס בחלק ההתקפי אבל זה יכול להשתנות אם גורדון יתברר כשיחוק מאחורי ה-OL שלהם. הוא הכבד ביותר בליגה ומלא בממוטות שמתמחות בראן בלוקינג (היה כזה כבר בעונה שעברה והעונה הם החתימו את אורלנדו פרנקלין שזה הדבר היחיד שהוא יודע לעשות). ריברס הוא טופ 7 QB ומאוד מדוייק ו-poised בפוקט אם כי הזרוע שלו קצת מתה והוא לא יכול לתקתק מסירות עמוקות אז הרוב זה קצר-בינוני ומאוד נשען על האפקטיביות של משחק הריצה אבל סך הכל הם קבוצה שיכולה לעשות הרבה צרות. אני חושש מהם הרבה יותר מקנזס. מה גם שיש להם צוות אימון צעיר וטוב עם מק'וי ופגאנו שאני די אוהב (וזה נדיר).
זה הקטע שמסביר למה חשבתי את מה שחשבתי. אם נתעלם רגע מעמדות הסקיל שם קל לזהות, ללמוד ולהכיר שחקנים מהר מאוד, אני לומד על שחקנים או בגלל שיש להם "שם" או בגלל ששמתי לב אליהם כשצפיתי במשחקים של הקבוצה שלהם. בסאן-דייגו אין לי את זה ולכן הנחתי שאין שם חומר יוצא דופן שיש מה לעבוד איתו. לא שצפיתי בהם המון, אבל לא שמתי לב לחוליה יוצאת דופן או שחקנים תותחים כאלה שאתה קולט את הדומיננטיות שלהם מקילומטר. גם בעמדות הסקיל הם נראים לי סתמיים. ריברס טוב, גייטס טוב, ואז אני נתקע. אני זוכר את ריברס נאנס לא מעט פעמים, אז גם ה-OL שאתה מזכיר לא נרשמו אצלי כחוליה יוצאת דופן. גם בהגנה אני לא זוכר משהו מיוחד. וסתם כקונספט, אתה לא חושב שקבוצות סופר רוחביות נמצאות במצב בעייתי אם אין להן מספיק פליימייקרס (הגנה או התקפה, לא משנה) או חוליית ליינמנים מפלצתית? נראה לי כאילו כל הקבוצות הבאמת חזקות יש להן נקודות תורפה והן מחפות על כך בעזרת יחידה אלוהית ו/או שחקנים בודדים מטורפים בעמדות שלהם. כשהכל סביר/טוב, אז איפשהו אתה תהיה OUTPLAYED מול החוליה/שחקנים התותחים של היריבה כשהסביר/טוב שלך לא יהיה מספיק דומיננטי על החוליה החלשה של היריבה כדי לחפות על זה. סוג של מאזניים שתמיד נוטות לכיוון הקבוצה שאולי דווקא פחות מאוזנת בכל העמדות. תגיד לי לא על הדבר הבא: גרין-ביי דטרויט מינסוטה שיקגו סיאטל סט לואיס אריזונה SF קרוליינה טמפה קרח AKA אלוהים וטוב משמעותית מאנדי דלטון ניו-אורלינס דאלאס פילי ג'איינטס וושינגטון
אין לכם הגנה ואין לכם ק"ב (ששש... בשקט אבל, שטוני מונטנה שלנו פה עם הקוקאין שלו על הבוקר לא יראה ויתחיל להתפרע). בנט אולי אח, אבל זה לא מספיק בנאדם!
יש לנו קיובי שמתכוון לעשוק אותנו עד יומו האחרון בפרנצ׳ייז, והאמת? בצדק. הוא לא אשם בכך שנתנו לו חוזה לא פרופורציונלי שמלכתחילה כבל אותנו. אבל עזוב את זה, פייס ופוקס עשו אחלה עבודה בדראפט ובפרי אייג׳נסי עד עכשיו, ואני מאמין שהמעבר ל3-4 עם הצטרפותם של כמה ליינבאקרים טובים ישפרו לנו את ההגנה בצורה משמעותית. זה כנראה ייקח קצת זמן, אולי יותר מעונה, וכשזה יקרה אולי יהיה לנו סיכוי כלשהו להשלות את עצמנו במאבק לפלייאוף, גם אם הסוף יהיה - קרוב לוודאי - מר. אני גם די מבסוט מזה שהעפנו את מרשאל. אל תתחיל בכלל אליאור. נכון, הוא מפלצת ויש לו סטאר קוואליטי אבל הוא טראבל מייקר לא קטן. good riddance. מקווה שווייט יעשה את העבודה ויחד עם ג׳פרי יש לנו עתיד לא רע בעמדות האלה, חבל שאין מי שימסור להם את הכדור. אגב גם גולדמן הוא יופי של בחירה.
אני לא חושב שקאטלר כזה רע מהמעט שראיתי אותו, הוא לא עילוי אמנם אבל אני חושב שהוא בהחלט שחקן שאפשר להשאר איתו כל עוד אין לך איזה עילוי בקנה.
הוא לא רע, אבל הוא לא שווה את הסכומים שמשלמים עליו וראציונלית, עדיף להעיף אותו ולהביא שניים-שלושה שחקנים מצויינים במקום.
אני חושב שאתה לא מעריך את ריברס כמוני. מה זה "טוב" בעיניך? בעיניי הוא טופ 7 QB בליגה. אני שם מעליו את רודג'רס, בריידי, פייטון, לאק, רות'לסברגר ובריז (בעצם ON PAR איתו). זהו. זה בפני עצמו משדרג פלאים את הצורה בה אני מסתכל על הקבוצה הזאת. לכן אני לא חושב שהיא זקוקה לאיזה רכבת אימפקט פליירס על מנת לסיים עם 8+ ניצחונות בעונה. איזה אימפקט פליירס יש שם? קינן אלן, גייטס, לאדריוס גרין (הוא היה אמור להיות היורש של גייטס, הוא העתק שלו מבחינה פיזית, אבל צוות האימון סוחטים מגייטס כל טיפה מהלימון שעדיין נראה לא ריק), אריק וודל הוא אחד הסייפטים הטובים בליגה כבר משהו כמו עשור והוא מחזיק להם את הסקנדרי למרות כל מיני journeymans שעוברים שם מדי שנה. ג'ייסון וארט הקורנר שהם בחרו בדראפט לפני שנה הראה ניצוצות להפוך לקאליבר רציני עד שהוא נפצע. העונה הם הוסיפו את ברנדון פלאוורס שהיה בעונה שעברה טופ 5 קורנר אז החוליה הזו צפויה להשתדרג פלאים. לא רע. נכון שה-OL שלהם בינוני ומטה ולא שומר על ריברס כמו שצריך אבל ריברס מחפה על זה ב-1) שחרור מהמהירים בליגה 2) פוקט פרזנס מהטובים בליגה. בחסימות ריצה הם טובים יותר אם כי אני מסכים שגם לא איזה שוס. אבל הקטע עם הקבוצה הזאת שהיא לא חייבת. תחשוב תצוגות כמו מול סיאטל או דנבר לפני שנתיים. לא היה שם שום דבר מרשים. 1st down ריצה ל-2 יארד. 2nd down ריצה ל-3 יארד. 3rd down ריברס מתקתק מסירה ל-6 יארד ובום 1st down. הם עושים את זה בצורה מספיק יציבה ועקבית (כל עוד ריברס ממשיך להיות מדוייק ובשנתיים האחרונות הוא כזה) לאורך משחקים שלמים תוך כדי שהם שולטים בשעון בצורה סופר דומיננטית וזאת הסיבה העיקרית שאני לוקח אותם מאוד ברצינות. הסגנון הזה יכול לנצח להם כל משחק מול כל יריבה. השנה הם הוסיפו גם את argubly הראנינג בק הטוב בדראפט (למרות שאני מחזיק יותר מגרלי) ושידרגו את ה-OL. החתימו את סטיבי ג'ונסון כעוד מטרה שתפורה על ריברס והשחרור המהיר עם הזריקות לטווחים קצרים-בינוניים. מה שאומר שהם בונים על הסגנון הזה ורק מתכוונים להמשיך ולשכלל אותו. זה מה שקורה עם צוות אימון חכם שמתואם עם ה-GM. מסכים לגבי קבוצות רוחביות אבל השאלה המרכזית בעיניי היא שאלת ה-QB. מי הוא? אנדי דלטון או פיליפ ריברס? אלכס סמית או איליי מאנינג? הם ההבדלים בין קבוצה רוחבית שיכולה להיחשב לקונטנדרית לגיטימית לבין קבוצה שברור לך שהתקרה שלה היא ניצחון ב-Wild card. שזה למשל המצב בסינסי למרות ה-DL המצויין שלהם. הוא כבר 3 שנים מתבזבז על הקלאבסה האידיוט. אני אומר לך HELL FUCKING NO: גרין ביי דטרויט שיקאגו (ג'ון פוקס הוא אימפריית 8-8 מהלכת, אני מאמין בו) מינסוטה סיאטל אריזונה (!!!!) סט לואיס SF ניו אורלינס אטלנטה קרוליינה טמפה דאלאס ג'איינטס פילי וושינגטון נ.ב: אתה ממש זונת NFC, אה? חי לך במערה בוויסקונסין ומגדל זקן עם דייוויד בקטיארי ומבחינתך ושיישרף העולם. פאק איזה מנותק.
כל מי שמתחת ל"עלית" (נניח רודג'רס/בריידי/לאק/מאנינג) ומעל לבינוניים הטובים (איליי, ראיין, סטאפורד וכו'). אני שם בקטגוריה אחת ק"בים כמו רות'לסברגר, בריז, ריברס, פלאקו, ווילסון, רומו וכאלה (אני אומר כאלה כי אולי שכחתי מישהו אבל זאת פלוס-מינוס הרשימה). .יש לי תחושה כזאת כאילו בכל עמדה יש לך 10 שחקנים שונים שאתה מגדיר אותם בתור טופ 5 בעמדה שלהם. מה באמת הטופ 5 שלך כשזה נוגע לסייפטים וקורנרים? ומה זונת NFC? כי אני לא מכיר בעל פה את כל ה-53 של פאקינג סאן-דייגו? כי לא יצא לי לשים לב לאיזה "טופ 5 קורנר" שמה לעשות משחק בקבוצה שלא הכי מושכת את תשומת הלב שלי מה-AFC? ודרך אגב בקטיארי, רק שתדע לך שאם הזקן שלו היה באורך של כל היארדים שהוא עלה לנו עם הפלנטיז שלו היה מצטבר מספיק שיער פנים ל-190,000 חיילי דעאש. תסביר ג'איינטס מעל פילי בבקשה (ואני לא מתכוון להסביר את הראמס, סתם תחושה). NFC דרום זה האמאמא של הקראפ שוט וכל קומבינציה נראית לי סבירה.