Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Stretford Ender Member

נשמע שהקדימו אותו בקו השני...
    Fred Jackson heading to Seattle, expected to sign with Seahawks | ProFootballTalk

מצד אחד אני כבר לא מאמין ברוברט טורבין בתור משהו יותר מאשר בק אפ סולידי מינוס ללינץ' עם יכולת סבירה בדאון שלישי. מצד שני ברור שג'קסון לא יגיע בשביל היום שאחרי לינץ' ככה שלא בדיוק ברור לי מה נרוויח מכל העסק...

2. KirkH Member

אם גם ככה אין לכם את הבחור ליום שאחרי ברוסטר או לחילופין את היכולת להנחית אותו בטרייד כשחקן ספסל - אז מה זה משנה טורבין או ג'קסון?
    עוד פרסונה סולידית עם אקסטרא מוטיבציה לנצל את הכלום וחצי צ'אנסים שלינץ' ישאיר לו...

גם התפרסמו כמה ציוצים לגבי זה שהם חברים (לינץ' וג'קסון) ככה שזה בכלל הופך להגיוני

פששש... 12 שעות בלי קורבן פציעה - שיא לשבועיים האחרונים <_<

3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב אז אחרי ששניכם ניחסתם לנו את החיים והבטחתם את הפיכתו של פרדי לפאטריוט לא יאוחר מ-48 שעות נתפנה לעניינים קצת יותר אופטימיים...

DRAFT WEEK!!!

אמנם עבור רובכם הרובוט יעשה עבודה טובה יותר במהלך הדראפט אבל זאת עדיין לא סיבה להשאיר את המועד ל-3:00 לפנות בוקר. איך מוצ"ש ב-21:00 נשמע לכם? 21:30? 22:00? 23:32? דונו.

4. KirkH Member

האמת, הייתי בטוח שזה בשעון ארה"ב ולא היה לי כוח לעשות חישובים - רציתי לשאול אותך למתי קבעתי */aaarofl

21:00 והלאה סבבה לי.

21:00 פעם ראשונה, 21:00 פעם שניה...

5. Stretford Ender Member

מעולה לי

6. KirkH Member

ליגה של מפגרים...

צ׳אנס מושלם להתפשר עם בריידי על משחק הרחקה בודד שיהפוך את ההתמודדות מולנו לשיוויונית. להההה

פייר, זה היה שקוף. לא ברור למה משכו את זה כל כך הרבה זמן מצד אחד ולמה לא התפשרו עם בריידי על משהו. לא היה לזה צ׳אנס להחזיק בבית משפט - ולא משנה כמה גרוע ציירת הקלסטרונים ניסתה

7. Armstrong Member

זה היה שקוף כי לליגה לא הייתה שום הוכחה, הם הוציאו מספרים שקריים מהרגע שזה קרה, הם שיבשו את כל התהליכים, שיקרו בנוגע לשיתוף הפעולה של בריידי. ובקיצור - גודל רצה להרוויח קצת אחרי התבוסות שלו במקרים קודמים וניסה לעשות את זה על הגב של הפטריוטס ובריידי.

לא מבין איך הוא לא מפוטר הדביל הזה.

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאף אחת מהסיבות (השגויות ברובן) שמנית לא היה חלק בהחלטה של השופט היום. הוא התייחס אך ורק להליך הטכני ולעניינים משפטיים כמו 1) "היעדר תקדים" בענישה כל כך כבדה (הוא הרי לא יכול היה להפחית את העונש למשחק אחד או שניים גם אם זה היה נראה לו עונש הולם. זה עניין של הכל או כלום) כלפי שחקן מבלי שיש הוכחה בחזקת אקדח מעשן אלא נסיבתית בלבד. טען שזה קביל רק כנגד מנהלים ומאמנים ולא שחקנים ו-2) "חוסר יידוע" של בריידי שעבירה כזאת עלולה לעלות לו בעונש הרחקה של 4 משחקים. היו שם עוד כל מיני פרטים טכניים שהעמידו את האיבר לכל הפאן בויז המכוערים מבוסטון אבל זה בגדול.

בקיצור - שום אות מ-40 הדפים שהוא הוציא בהחלטה לא התייחסה לעבירה עצמה ולמידת האשמה/אי האשמה של בריידי. רק להליך הענישה שהליגה בראשות גודל נקטה מולו.

צמד העובדים שאחד מהם קורא לעצמו "THE DEFLATOR" עדיין גנבו סט כדורים לאחר שנבדקו על ידי השופטים ונעלמו איתם לשירותים למשך 2 דקות. בריידי עדיין לא שיתף פעולה והשמיד טלפון סלולרי וטען שהוא עושה את זה עם כולם למרות שלא עשה את זה עם הטלפון הקודם. קרי - כל הראיות הנסיבתיות שריח הצחנה מהם גורם לחירייה להריח כמו בושם של ארמאני ושכל בן אדם עם טיפת היגיון בריא פירש באותה צורה עדיין נותרו בעינן. אותן ראיות שבעקבותן הפאטריוטס כאירגון נקנסו ואיבדו בחירות דראפט. ככה שבואו נרגיע.

עדיין FOREVER TAINTED ועדיין CHEATERS יותר מאי פעם.

9. Armstrong Member

מה בדיוק שגוי במה שאמרתי? אתה כנראה לא מעורה כ"כ בתקשורת בחודשיים האחרונים. כבר הוכח שכל המספרים שהליגה החליטה להוציא היו שקריים כי הם לא חשבו שזה יצא החוצה. לא הוכח שבריידי עשה זאת או היה לו קשר לכך - more probable than not זה לא הוכחה בשום צורה. מעבר לכך, בריידי לא נכשל בשיתוף הפעולה שלו כי בחקירה נאמר מפורשות שהוא לא ייענש אם יסרב להעביר את הטלפון שלו ועל זה בעצם גודל התבסס כשדחה את הערעור שלו. בריידי הציע לליגה לוגים של השיחות שלו והם סירבו בטענה שזה לא פרקטי בקיצור, אתה יכול להגיד נה שאתה רוצה וזה די מובן כשזה בא ממך, אבל לקרוא את כל המיילים ששוחררו וכל התקשורת בין הצדדים שיצאה החוצה בניגוד לרצונה של הליגה, כפי שהם ניסו להסתיר והפילו על בריידי הראו שכל זה היה זיון שכל אחד גדול. ההחלטה של ברמן מתייחסת לכך שלגודל אין אפשרות לעשות מה שהוא עשה במסגרת ההסכם הקולקטיבי בעיקר כשאין שום הוכחנ ממשית לכך. תראה לי הוכחה ואסכים איתך. אבל אין.

10. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

1) טענת שלא הייתה לליגה שום הוכחה - היו לה כמה וכמה, נסיבתיות. אמרתי בעצמי שלא היה אקדח מעשן ושזאת אחת הסיבות שבגללן השופט ביטל לבריידי את העונש אבל אקדח מעשן וצילומי וידאו באיכות 1080P של ג'יזל מוציאה אוויר מהכדורים כשבליצ'ק ובריידי צופים מהצד ומביאים ביד זה משהו שהיה מספק ומשתיק רק אוהדי פאטס כמוך. לרוב הציבור ה-SMSים בין THE DEFLATOR לבין האהבל השני, העובדה שהם גנבו את סט הכדורים לאחר שנבדקו ונעלמו לשירותים וזה שבריידי השמיד טלפון סלולרי שהיה עדיין בגדר ראייה הספיקו כדי להבין שנעשו דברים מסריחים. ברור לי למה זה לא מחזיק בית משפט פדרלי. בדיוק מאותה סיבה שגרג הארדי חלאת המין האנושי לא יכול לקבל הרחקה מ-10 משחקים אלא רק ל-4 (ועכשיו אולי בכלל לא. מסתבר שהוא ועורכי הדין שלו התחרמנו מאוד מההחלטה של השופט אמש ושוקלים לעתור לבית משפט פדרלי. אחלה חברה להיות בה) כי הרי הליגה התנהלה מולו באופן "לא הוגן" ו"לא תקין" כי היא העזה לשפוט אותו על פי מדיניות הענישה החדשה שנכנסה לתוקף אחרי מקרה ריי רייס ואחרי המקרה שלו.

על פרטים טכניים כאלה ברמן ביסס אתמול את ההחלטה שלו. IT IS WHAT IT IS ובשביל זה יש מערכת צדק ובתי משפט ואין לי עם זה בעיה אבל אל תנסה להציג את זה כאילו שלא היה שם כלום מסריח כי די ברור לכל בן אדם עם אונה מתפקדת שכן וגם אם אתה כן מאמין שלא היה שם שום דבר מסריח - לפחות אל תציג את זה כאילו גם השופט שביטל את העונש מחזיק בדעה הזאת כי הוא מעולם לא התעסק בזה.

2) טענת שהם שיקרו בנוגע לשיתוף הפעולה של בריידי - לא, הם לא. וולס ביקש ממנו למסור איזה הודעות שהוא רוצה ובריידי סירב והסכים לתת לו במקום את כל מספרי הטלפון שהוא שוחח/הסתמס איתם ואמר לו ללכת אליהם ולבדוק אחד אחד מה היה תוכן השיחה/הודעה ביניהם (רק נזכיר - 10,000 הודעוות כאלו). אני מבין למה זה נשמע לך נורמלי והגיוני כי הרי כל מה שטום הקדוש יגיד ויעשה יישמע נורמלי והגיוני אבל לבני אדם רציניים זה צחוק מהעבודה ויריקה בפנים. אחר כך כדי להוסיף חטא על פשע הוא גם השמיד את הטלפון למרות שעדיין יכל לשמש כראייה (אפילו צוות הגנה החדש שלו בראשות קסלר שייצג אותו אמרו שזה היה דבר מפגר לעשות) בגלל הקטנת ראש מטורפת לפיה "לא נאמר לו שהוא יקבל עונש אם יעשה כן" זאת שוב - הקטנת ראש שיכולה לעבור רק באיזור החיוג מאסצ'וסטס אבל לא אצל שאר העולם. בין לבין הוא גם הוסיף שקר שהוא משמיד את כל הטלפונים הסלולריים שלו אבל אז גילו שאת הטלפון הקודם שלו הוא דווקא לא השמיד.

בקיצור - בריידי יצא אתמול זכאי בגלל עניינים טכניים והליך ענישה "לא הוגן" שהליגה נקטה נגדו שסמרטוטי רצפה כמו הארדי ואדריאן פיטרסון ניצלו בבית משפט לפניו, לא בגלל שהשופט הפריך אות אחת מהריאיות הנסיבתיות שהובאו נגדו ונגד הפאטריוטס בדו"ח של וולס.

נ.ב - הליגה מלאה באידיוטים וגודל הוא האידיוט הראשי (אם כי אחרי מקרה רייס נתפסים עליו על כל מקרה לא משנה מה הוא יעשה, בדיוק כמו במקרה של הארדי וזאת כבר הצביעות והטמטום האמריקקי הקלאסי אבל זה כבר סיפור אחר) - אתה לא צריך לשכנע אותי בזה. אני חושב שההתמקדות בבריידי הייתה טעות מההתחלה ואפילו תמיד השתדלתי לציין את זה פה. הבעיה שלי עם האירגון (ועם בליצ'יט) תמיד הייתה גדולה יותר ולדעתי היו צריכים להתמקד בעובדה שהם repeat offenders שדברים לא תקינים מתבצעים שם לא בפעם הראשונה או השנייה או התשיעית ולסיים את זה בקנס ושלילת בחירת דראפט.

נערך לאחרונה ב: ‏4/9/15
  11. Armstrong Member

גילוי נאות - אין לי סיבה להגן על בריידי, אני אוהד פאטס אבל את המשחק עוד לפני ככה שאי אפשר להאשים אותי בחוסר אובייקטיביות מוחלט.

1) אני לא צריך וידאו, אני צריך הוכחה חותכת (כל אחד צריך) ואת זה לא היה. בריידי אשם בקורט אוף פאבליק אופיניון כי הליגה פשוט שיקרה בכל מהלך המקרה. אני לא שמעתי על שום מקרה של גניבת כדורים ואשמח למקור. בכל מקרה, גם אם כדורים נגנבו מה בריידי קשור? העניין זה לא על הוצאת אוויר מכדורים שזה מגוחך כשלעצמו העניין הוא להפיל את זה על בריידי.

2) חד משמעית הם כן. מזה משנה לוגים של שיחות או הטלפון עצמו? זכותו של אדם לפרטיות שלו. לגבי ההשמדה של הטלפון אני מודה שזה דבילי ונשמע מסריח אבל אין די בכך כדי לומר שקרה משהו מסריח. הטענה של הליגה שזה לא פרקטי היא שמסריחה כי הביאו להם מה שרצו.

טד וולס לא רצה ולא אמר לבריידי שעל כך הוא ייענש, גודל החזיק את העונש בדיוק בגלל זה. איפה ההיגיון כאן?

אני מבין מאיפה אתה בא, ולפרקים גם אני הרגשתי ככה - אבל בתור אוהד הקבוצה התעסקתי בחרא הזה לא מעט ואני לא חושב שבריידי ניצח בגלל טכניקליטיס גרדיא, יש דברים בגו. לאורך כל ישיבות המשפט השופט תמיד שאל את עורכי הדין המבולבלים של הליגה - מה בדיוק ההוכחות? וגודל הטמבל רק חפר על האינטגריטי של המשחק.

שוב, אם היה מתברר שבריידי עשה זאת בחיים לא הייתי מגן עליו. אין שום שאעשה זאת. כדורים מנופחים או לא הוא עדיין בין הגדולים במשחק.

12. golding מנהלים

מוכנים?

אה, והכותרת כבר לא צריכה להיות Pre-season!

13. shlomydavid מנהלים

14. Pipe Member

15. Hakeem Nicks Member

וואו זה חוזר. אני באמת לא קולט.

איך אנחנו שורדים 7 חודש כל פעם מחדש?