מישהו הצליח להבין איזה משחק משודר בפוקס ב-20:00? ארוחת החג שלי תלויה בזה שמשדרים סיהוקס (כי אחרת צריך לראות בסטרימינג ואי אפשר להקליט ולראות בפיגור זמן)
http://imageshack.com/a/img540/2695/fFRwjJ.Xxx זהו זה, שבעה חודשים של המתנה הסתיימו וה-NFL, ליגת הפוטבול הטובה בעולם, יצאה לדרך בשישי לפנות בוקר עם הניצחון של הפטריוטס על הסטילרס. והערב נגיע למנה העיקרית עם כמה מפגשים מרתקים. בסאנדיי נייט דאלאס תארח את ניו יורק ג'איינטס. ולקינוח, נקבל כמיטב המסורת בשבוע הפתיחה צמד משחקי מאנדיי נייט. להלן רשימת המשחקים המלאה לשבוע הראשון - תהנו ! משחקי יום ראשון (13.9): 20:00: גרין ביי פאקרס - שיקגו ברס ; שידור ישיר ב-FOX 20:00: יוסטון טקסאנס - קנזס סיטי צ'יפס ; שידור ישיר ב-METV 20:00: ניו יורק ג'טס - קליבלנד בראונס 20:00: בפאלו בילס - אינדיאנפוליס קולטס 20:00: וושינגטון רדסקינס - מיאמי דולפינס 20:00: ג'קסונוויל ג'אגוארס - קרוליינה פנתרס 20:00: סט. לואיס ראמס - סיאטל סיהוקס 23:05: אריזונה קרדינלס - ניו אורלינס סיינטס ; שידור ישיר ב-5 לייב 23:05: סן דייגו צ'רג'רס - דטרויט ליונס ; שידור ישיר ב-METV 23:25: טמפה ביי בקנירס - טנסי טייטנס 23:25: אוקלנד ריידרס - סינסינטי בנגאלס 23:25: דנבר ברונקוס - בולטימור רייבנס ; שידור ישיר ב-FOX יום שני (14.9): 3:30 בלילה: דאלאס קאובויס - ניו יורק ג'איינטס ; שידור ישיר ב-5 לייב ובערוץ FOX יום שלישי (15.9): 1:55 בלילה: אטלנטה פלקונס - פילדלפיה איגלס ; שידור ישיר ב-FOX 5:15 בבוקר: סן פרנסיסקו פורטי ניינרס - מינסוטה ויקינגס ושוב נצאה אל הדרך: עונת הפוטבול נפתחת בסערה. סיקור משחקי השבוע הראשון. * ערוץ FOX (אפיק 61 בהוט וביס), ערוץ METV (אפיק 150 בהוט, 109 ביס).
נראה לי שסיאטל פגעו בבחירה של טיילר לוקט אבל אני עוד לא סגור על זה. יש לו זרועות קצרות מדי והוא גם נמוך וממש קטן וקצת מכוער והשמועות הן שיש לו אשך נמוך משמעותית מהשני אז מי יודע אם הוא יוכל להצליח בליגה.
הקולטס אמנם לא נראים טוב ונמצאים בבור של 24 נקודות אבל אם גריגסון יצליח להביא עוד רסיבר או שניים זה ייראה אחרת. אופציה גם לטייט אנד.
ניק פולס ממשיך לכבות עליי סיגריות בתוך העין. איזה פח אשפה מהלך. איזה כיעור ללא תיאור. למה הוא בכלל קיים. למה.
BOOOOOOOOOOOM BOOOOOOOOOOOM BOOOOOOOOOOOM ניק פולס בייבי. ממשיך להרוויח לסחבק כסף. איזה תותח על. איזה גבר יפה תואר. תודה מליסה פולס. תודה.
אני מדמיין את צ'יפ יושב עכשיו לבד בחדר מלון ליד הפלאפון שלו, שוקל בשיא הרצינות אם להציע לטנסי את כל בחירות הדראפט של פילי עד 2028 תמורת מאריוטה.
רק על הסיום הזה מגיע לג'איינטס להפסיד. בהתקפה איליי לא מקפיא את השעון, בהגנה נותנים לוויטן לעמוד על הקו של האנדזון כשהשמירה היחידה היא ניסיון לחבק לו את הגב כשהוא עם הפנים לרומו. יופי של סאנדיי נייט היה.
אני לא יודע אם יצא לך לשמוע אבל בן מקאדו הוא סוג של גאון שעבד פעם יחד עם שחקן בינוני בשם אארון רודג'רס והפך אותו ל-QB הטוב בליגה אז זה לא במקום להביע ביקורת על כל דבר שבן מקאדו עושה ואם בן מקאדו חושב שלקרוא מהלך מסירה מה-2 יארד ליין עם 1:40 על השעון למרות שלקבוצה היריבה אין טיימאאוט זה המהלך הנכון והחכם ביותר אז זה הדבר החכם והנכון ביותר שאפשר היה לעשות בסיטואציה הזאת. אחרת הוא לא היה OC ב-NFL כי זה הרי ידוע האנשים שמחזיקים במשרות האלה הם בדרך כלל כאלה שנפלטים ממבחני הקבלה לנאס"א ואז באים להפרות את הציבור הנבער במעט מהידע שלהם. אגב, גם גארט וליינהאן ניהלו את המשחק גרוע עד הרבע האחרון כשכבר לא הייתה ברירה והם נאלצו לשחרר לרומו את הרצועה לעשות את הקטע שלו ב-No huddle (טופ 3 בליגה כשהוא מריץ את זה). זה די החזיר לי פלאשבקים לימים השחורים בין 2007-2013 כשגארט היה הפליי קולר ואני מקווה שזו הייתה סתם מעידה חד פעמית לזכר ימים עברו מאשר דפוס שיתחיל לחזור על עצמו שוב ושוב ושוב. היה להם קטע כזה בעונה שעברה שהם כל כך התאהבו בלנצח את ה-time of possesion גם במשחקים שבהם היה צריך להריץ התקפה מהירה עם מס' מהלכים גבוה וזה עלה להם (מי שזוכר את המשחק מול פילי בחג ההודיה למשל). זה מתכון שיעבוד רוב הזמן, בעיקר מול קבוצות והגנות טובות אבל מול הגנות נכות כמו של הג'איינטס (ופילי אשתקד) אתה צריך to spread the shit out of them ופשוט להתפוצץ עליהם במקום לקרוא ריצה ל-2 יארד ואז עוד ריצה ל-3 יארד ולעמוד פעם אחר פעם אחר פעם ב-3rd downs שגם אם אתה מתקתק בפעם הראשונה-שנייה-שלישית שורפים כל כך הרבה זמן מהשעון, שאם הגעת לרדזון ובפעם הרביעית לא הצלחת להשלים את ה-3rd down/לא השלמת TD יצא מצב ששרפת דרייב של 7-10 דקות על FG מסכן. או שהחטאת אותו שזה כבר גהינום ושואה מסוג אחר לגמרי.
http://imageshack.com/a/img540/2695/fFRwjJ.Xxx מפלצת רייטינג: בכורה מדהימה למרקוס מריוטה בטנסי. סיכום שאר משחקי אמש. תקצירי וידאו בולטים ממשחקי אמש: טמפה ביי - טנסי סנט לואיס - סיאטל שיקגו - גרין ביי דנבר - בולטימור דאלאס - ניו יורק ג'איינטס סן דייגו - דטרויט כאן ניתן לראות תקצירים וקטעי וידאו מה-NFL (מתעדכן). יום שלישי (15.9): 1:55 בלילה: אטלנטה פלקונס - פילדלפיה איגלס ; שידור ישיר ב-FOX 5:15 בבוקר: סן פרנסיסקו פורטי ניינרס - מינסוטה ויקינגס * ערוץ FOX (אפיק 61 בהוט וביס).
מאיפה אני אתחיל לתאר את הביזיון הזה? קודם כל ואני באמת לא רוצה להישמע בכיין, השופטים עם שריקה הזויה של PI על DRC. באמת אחת ההזויות שראיתי. ברבע השלישי, בדיוק שהשגנו עוד עצירה בדאון שלישי ופתאום הקאובויס מקבלים את הכדור על הגול ליין. DRC נגע בו, אבל יש הבדל בין לגעת ל-INTERFERENCE. הוא לא מנע ממנו לעלות אל הכדור, שניהם שלחו ידיים וDRC הדף את הכדור. זה פשוט קאברג' טוב, והקאובויס קיבלו עוד 4 נקודות במתנה. הייתי בשוק שלא רצנו בדאון השלישי ההוא. מה הסיבה לא לרוץ אני לא יודע, וגם ידעתי באותו הרגע שנפסיד את המשחק. 1:29 לתת לרומו? הוא יפרק אותנו לחתיכות. ההגנה שלנו לא מסוגלת בלי JPP או לפחות ג'ון ביסון, מישהו שיכול להתעלות כמנהיג או משהו שמתקרב לזה. הפאס ראש בכלל לא היה קיים אתמול, אבל קשה לבוא בטענות להגנה. הם יצרו הרבה איבודי כדור בסופו של דבר וההתקפה לא נתנה תפוקה מהצד השני. חייבים את ויקטור קרוז בחזרה כי אם לא יכלנו to get shit going מול ההגנה של הקאובויס אני לא רוצה לדעת מה יקרה בהמשך. יאללה טרייד על קאם צ'אנסלור. באמת חבל, היה לנו את זה בידיים והיינו יכולים להיות עכשיו על גג העולם מפנים אצבע משולשת לאליאור ושאר המספידים. במקום זה, יצאנו לוזרים באמת. נקווה שזה לא ישבור את השחקנים והם ידעו איך להתעלות על זה. אגב, אחלה מחזור פתיחה חוץ מזה.