ממש לא בקטע של שחקן גמור, לא אמרתי אפילו שאני חושב שראיין טוב ממנו. אני פשוט חושב שפייטון הנוכחי כבר לא טופ 3 בתור DEFAULT ושהוא יותר בחצי התחתון של הטופ 10. כמו שאמרתי, כרגע חובת ההוכחה עליו כדי למקם אותו גבוה יותר. הפציעה בסוף העונה שעברה זה הסבר ואפקט בולטימור זה הסבר, אבל שחקן בגילו פוסט הפציעות שעבר, צריך לראות אותו מתפקד כמו שצריך כדי שיקבל קרדיט בהווה על דברים שעשה לפני שהתחיל לחרוק. אני רואה אותו בתור סוג של אלכס סמית' - כלומר מנהל משחק - רק טוב. ידוע שהבנאדם GEEK מטורף של פוטבול שיודע בעל פה כל מהלך ומערך שאי פעם שוחק - הניהול שלו בליין אוף סקרימג' מופתי, גם ככה אין לו ממש את היכולת הפיזית לזרוק רחוק כמו שצריך - הכל מסתדר. אני חושב שגם בסוף העונה שעברה כשהוא שיחק עם זרוע פגועה דנבר שמה דגש יותר על משחק ריצה ופחות על יכולת המסירה של מאנינג.
http://imageshack.com/a/img540/2695/fFRwjJ.Xxx אין מקום לטעויות: קנזס סיטי ודנבר פותחות את המחזור השני. * המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 1, החל מ-3:25 בלילה.
http://imageshack.com/a/img540/2695/fFRwjJ.Xxx אם כל הקאמבקים: ניצחון משוגע לדנבר על קנזס סיטי. תקציר המשחק
אם קוביאק לא מצליח להזיז דברים בקו ההתקפה חבל לנו על הזמן, ופייטון לא ישרוד עד נובמבר. המוןןן מזל היה לדנבר במשחק הזה. Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
http://imageshack.com/a/img540/2695/fFRwjJ.Xxx ההתרגשות הראשונית עברה ועכשיו, אחרי שהשבוע הראשון של עונת הפוטבול כבר מאחורינו, אפשר באמת ליהנות מהמשחקים כמו שצריך. השבוע השני התחיל בניצחון המשוגע של דנבר בקנזס סיטי, והערב נגיע למנה העיקרית. במוקד הסדרה הראשונה, בפאלו מול ניו אינגלנד, קרוליינה מחכה ליוסטון וסן פרנסיסקו נוסעת לפיטסבורג. בהמשך, פילדלפיה מול דאלאס, בסאנדיי נייט נקבל את גרין ביי נגד סיאטל ובמאנדיי נייט, אינדיאנפוליס מול ניו יורק ג'טס. להלן רשימת המשחקים המלאה לשבוע השני - תהנו ! משחקי יום ראשון (20.9): 20:00: קרוליינה פנתרס - יוסטון טקסאנס 20:00: פיטסבורג סטילרס - סן פרנסיסקו פורטי ניינרס ; שידור ישיר ב-FOX 20:00: ניו אורלינס סיינטס - טמפה ביי בקנירס 20:00: מינסוטה ויקינגס - דטרויט ליונס 20:00: שיקגו ברס - אריזונה קרדינלס 20:00: בפאלו בילס - ניו אינגלנד פטריוטס ; שידור ישיר ב-METV 20:00: סינסינטי בנגאלס - סן דייגו צ'רג'רס 20:00: קליבלנד בראונס - טנסי טייטנס 20:00: ניו יורק ג'איינטס - אטלנטה פלקונס ; שידור ישיר ב-5 לייב 20:00: וושינגטון רדסקינס - סט. לואיס ראמס 23:05: ג'קסונוויל ג'אגוארס - מיאמי דולפינס ; שידור ישיר ב-METV 23:05: אוקלנד ריידרס - בולטימור רייבנס 23:25: פילדלפיה איגלס - דאלאס קאובויס ; שידור ישיר ב-FOX יום שני (21.9): 3:30 בלילה: גרין ביי פאקרס - סיאטל סיהוקס ; שידור ישיר ב-5 לייב ובערוץ FOX יום שלישי (22.9): 3:30 בלילה: אינדיאנפוליס קולטס - ניו יורק ג'טס ; שידור ישיר ב-FOX מגרשי השדים: גרין ביי תצליח סופסוף לנצח את סיאטל ? סיקור משחקי השבוע השני. * ערוץ FOX (אפיק 61 בהוט וביס), ערוץ METV (אפיק 131 בהוט, 109 ביס).
מישהו רואה סאן פראן-פיטסבורג? איך לעזאזל השופטים הכריזו incomplete pass? זה מאה אחוז פאמבל, הייתה לו שליטה מלאה על הכדור. הנה, עשו צ׳אלנג׳. עריכה: ruling stands. אני מפספס פה משהו?!
לא עשה מספיק football moves עם הכדור לפי השופטים. זאת השריקה הכי לא עקבית בליגה ומשתנה מצוות שיפוט אחד לשני. אחד החוקים האפורים והיותר לא ברורים. השאלה היוצר טובה היא למה אתה צופה בכדור שינה הזה במקום רדזון/בפאלו-ניו אינגלנד.
אה, ברז. עוד יותר גרוע. אם הזמן שלך יקר לך ואתה מצולק מספיק מהעונה של צ׳לסי אני אשאיר ספויילר קטן לעונה שלכם למטה. Top 3 pick next year.
הג׳איינטס בדיחה, אבל וואו - ראיין את ג׳ונס! עריכה: אין טאצ׳דאון. אם הפאלקונס מפשלים פה הם יותר מגוחכים מקבלת ההחלטות של הג׳איינטס.