Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

+3 על סיאטל, דאלאס בלי דז ורומו לאלוהים יודע כמה זמן. אלא אם פאלמר בריא מוביל את אריזונה לאיזה 14-2, הדרך לסופרבול עוברת בפרוזן טונדרה ואני ממש סבבה עם זה.

נ.ב.
    בליצ'ק אולי רמאי, אבל פיט קארול פי אלף יותר דוחה. המאמן הכי PUNCHABLE בליגה.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכיוון שלא רשמתי פה מעולם אני רק אכתוב שאני אוהד של גרין ביי כבר המון שנים, לפחות 15.
    עכשיו סיימתי לראות את המשחק נגד סיאטל בליג פס, ניצחון מתוק מאוד אחרי מה שקרה בגמר הNFC.
    אני אומר בזהירות שאולי הפציעה של נלסון לא נוראית כמו שהיה נדמה ואפשר כבר לראות איך רוג'רס מסדר לעוד רסיברים חדשים שם גדול, הפעם לאדאמס ומונטוגמרי. גם אליוט הרוקי עשה כמה מהלכים חשובים בסיום שסגרו את המשחק.
    מה שהכי מעודד אותי זה שהאופנסיב ליין מחזיק מצויין ונותן לרוג'רס את הזמן שלו לזרוק את החצים.
    BJ ראג'י נראה כמו בימיו הטובים וזה חשוב גם כן להמשיך.
    המצב נראה טוב, ה3 משחקים פער מסיאטל חשובים מאוד כי אלה 2 הקבוצות החזקות בNFC וזה כנראה קונצנזוס.
    אני רק מקווה שהפציעה של לייסי לא חמורה. בד"כ הפציעות והכושר סביב שבועות 12-13 הם מה שמכריעים אז אני עדיין זהיר אבל יש המון מקום לאופטימיות.

4. Sweetness Justin Fields

http://srv2.Xxx.co.il/1/56006be04aa02.Xxx

5. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://i.imgur.com/woukuVU.Xxx

האופנסיב ליין הרשה אתמול 19 pressures (בארקלי 10, בקטיארי 9). למה זה לא היה אישו כזה גדול? כי מאוחרי הסנטר עומד ה-QB הגדול בהיסטוריה שמנטרל את הלחץ הזה בלי להנעיד עפעף כמו בלינק ל-TD ששמתי בהודעה הקודמת. התחושה שלו בפוקט בשילוב היכולת הכל כך טבעית וחלקלקה לנוע קדימה, אחורה ולצדדים ועל הדרך גם לשחרר מסירות מדוייקות של 100 MPH תוך כדי תנועה זה משהו בלתי נתפס שלא נראה מעולם. פייטון מאנינג (בשיאו) היה אוכל אתמול בין 6-7 סאק׳ס מאחורי קו ההתקפה הזה.

זה דפוס שחוזר אגב לא מעט שנים. רודג׳רס גורם לקווי ההתקפה שלו להיראות טובים באופן משמעותי ממה שהם באמת ומגיע לו על זה קרדיט. עם כל משחק שעובר אני מתחיל להרגיש שהוא אנדרייטד. לוקחים תצוגות כמו אתמול for granted ובמקרה הטוב זה נראה לאנשים כמו כל תצוגה מדהימה של בריידי/מאנינג/רות׳לסברגר. זה לא. זה רמה מעל.

ותכתוב פה יותר.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין מה שאתה כותב. הסיבה שאני הרגשתי טוב עם האופנסיב ליין הייתה שאם אני משווה את זה נניח לעונת 2013, שם רוג'רס היה אוכל סאקים על ימין ועל שמאל לפעמים ממש 2 שניות אחרי הסנאפ, זה היה בלתי נסבל.

7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק אבל אל תשכח שזה נבע בגלל מכת פציעות ובראשם בולאגה שהחמיץ את רוב 2012 ו-2013 (ועכשיו שוב פצוע) כמו גם ההסתמכות על סוס מת כמו ג׳ף סאטרדיי או ליצן כמו ניוהאוס.

TT שיפר את האיכות עם הבחירות של בקטיארי ולינסלי בשנתיים האחרונות ובולאגה הבריא וחזר לאיתנו ככה שאני לא טוען שה-OL מחריד או משהו כי זה רחוק מהמציאות (הלוואי על דנבר כזה קו) אבל הוא גם לא הטופ 5/3 שרודג׳רס גורם לו להיראות על בסיס שנתי וההופעה אתמול הייתה דוגמה מושלמת לזה. זה היה המצב גם עם פייטון מאנינג במשך שנים אבל אצל רודג׳רס מדובר ברמה אחרת לגמרי והוא צריך לקבל על זה יותר קרדיט ממה שהוא מקבל.

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקטיארי הוא החלש מבין החמישייה הפותחת ובארקליי לא ברמה של הפותחים מלכתחילה, אז התאקלים (ספציפית נגד סיאטל ובאופן כללי פחות, אבל עדיין עם דגש על בקטיארי) מורידים את הרמה הכללית של הקו. אם הייתי צריך לדרג אותם:
    - סיטון
    - לינסלי (הילד פשוט לא נותן)
    - בולאגה/לאנג
    - בקטיארי

ואם כבר קווי התקפה, אז לפנות בוקר... מצחיק שמביאים לאנדרו לאק עוד ועוד כלים "לעבוד איתם", אבל לא מביאים לו איכות ויציבות בקו התקפה כדי שיוכל לעבוד מבלי להיות מוטרד כל הזמן שמא הסנאפ הבא יגרום לגוף שלו להיות במצב של זה של רומו/סטאפורד/בריז. כלומר בלי קו התקפה אתה כמעט מייתר את כל הכלים שיש לק"ב שלך ואת עצם העובדה שיש לך כישרון על בעמדה, ובטח לא עוזר כשהכוכב הכי גדול של ההגנה שלך לא מסתדר עם השחקן הכי טוב שיש להתקפה של היריבה. מארשל בודד (BOODAD) מול דייוויס פעם אחר פעם ופעם אחר פעם דייוויס לא הצליח להתמודד איתו. אחרי הפציעה זה סתם כבר לא היה כוחות. ובחזרה לאינדי - אז יש בעיות מובהקות בגזרת הפרסונל של ההתקפה, אבל מה שבאמת מצחיק זה שמישהו שם חושב שמסירת עומק לרוקי שנשמר ע"י ריווס זה מהלך לגיטימי (ויותר פעם אחת).

לג'טס יש סקנדרי טוב יותר, קו הגנה טוב יותר, קו התקפה טוב יותר, שני רסיברים מנוסים שאין להם בעיה בכלל לתת תפוקה, כמו גם RB סביר שיכול לעבוד כי יש קו התקפה לא רע בכלל שעוזר לו. לאינדיאנה יש QB טוב יותר ועומק בעמדת הרסיברים, אבל היתרון הנ"ל גם הוא די מתקזז בגלל המיסמאצ' בקווים וקבלת החלטות מפוקפקת (מצידו של לאק? ה-OC? פגאנו?). אבל ניצחון של הג'טס זאת הפתעה, נכון?

ובכל זאת, אינדיאנה ישתפרו עם הזמן. אבל לא מספיק.

9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

במילה אחת קוראים לזה - Grigson'd.

בקצת יותר מילים -

עכשיו אני רואה שגם שכחתי להרחיב קצת על פפ המילטון ה-OC. אחד היצורים היותר גדולים בליגה, בהתחשב הכישרון שיש לו לעבוד איתו. עוד אחד שיצא מה-Coaching tree של סטאנפורד וחושב שאנחנו בשנות ה-70. שזה אולי אחלה אם יש לך את הפרסונל המתאים (סטייל סן פרנסיסקו תחת הארבו) אבל בקולטס איך נאמר, זה רחוק מלהיות המצב. בעונת הרוקי של לאק זה בלט יותר והייתה תחושה שבעונה שעברה הוא מתחיל קצת יותר לשחרר את הרצועה ולגוון את הפלייבוק (כמו שהיה צריך לקרות מהרגע הראשון) אבל בשני המשחקים האחרונים הוא שוב הזכיר מי הוא. עתיק זאת לא מילה. זה נכון שהפרסונל בעייתי אבל הוא לא עושה שום דבר כדי להתאים את עצמו. כל תכנית המשחק ההתקפית שלהם הלילה הייתה שגויה מהיסוד. במקום להפיק לקחים ממה שבפאלו עשתה להם (קבוצה שבנויה למעשה באופן כמעט זהה לג'טס) הם ניסו לעשות אותו דבר, שזה בגדול - לנסות לעמוד מול הג'טס שווה בשווה פיזית למרות שה-OL שלהם מלא בבינוניים שלא מסוגלים להתמודד עם אחד ה-DL's הטובים והעמוקים בליגה. זה לא ממש מצליח. במקום להאיץ ולהכתיב את הקצב עם NO HUDDLE ומסירות מהירות (סטייל ניו אינגלנד מול בפאלו) הם עשו את ההפך. קצב איטי, במקום to spread the shit out of them ולזהות את החוליה החלשה העדיפו ללכת על הפצצות לרחוק למרות שממול מדובר בקורנר הטוב בליגה שאוכל את הראוטים האלה לארוחת בוקר ולמרות האהבה של טוד בולס לשלוח בליצים כל המשחק שמגיעים ללאק מהר מאוד ולא מאפשרים ל-GO ROUTES להתפתח בכלל. שלא לדבר על כל הניסיונות הפאתטיים לרוץ מול ה-DL המפלצתי הזה עם HEAVY PACKAGES ו-I FORMATIONS שנכשלו פעם אחר פעם אחר פעם.

אבל נניח שקורה הטמטום הזה ואונסים אותך ברבע הראשון, ברבע השני. אתה יורד למחצית בפיגור 10-0 בלבד. לא תסתגל? לא תעשה שינויים תוך כדי תנועה? לא תנסה לשנות משהו? כנראה שלא.

זה לא מקרי שללאק יש ב-3 שנים את כמות הקאמבקים הגדולה ביותר ל-QB בשלב כזה מוקדם של הקריירה. יש יותר מדי משחקים שתכנית המשחק הייתה כל כך מפגרת מההתחלה ומכניסה את הקבוצה לבור עמוק ואז כשאין ברירה ונותנים ללאק את המפתחות להתפרע ולהריץ No huddle אינדי חוזרת ומנצחת משחקים. למה הלילה לא ראינו את זה? כי הפיגור היה קטן מדי והמשחק לא באמת יצא מכלל שליטה. ככה העתיקים בליגה הזאת מאמנים.

ברור שהם ישתפרו כי הם משחקים בדיוויז'ן מת אבל אין שום סרט שהם יעמדו במטרה שהם הציבו לעצמם. וזה אומר כנראה ראשים שייערפו בסוף העונה. פגאנו מסיים העונה חוזה שלא יחודש ובצדק כי הוא לא מאמן מספיק טוב (לחשוב שהיה להם את אריאנס והם נתנו לו ללכת זה mind boggling) אבל בלי העפה של גריגסון לא יקרה שום שינוי. ולפי הדיווחים הוא עשוי לשרוד כי אירסיי אוהב אותו ומצדד בו בעימות שלו עם פגאנו (מסתבר שהיה אחד כזה באוף סיזן.)

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/15
  10. shlomydavid מנהלים

11. shlomydavid מנהלים

12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו ראנינג בק׳ס התחילו לדפוק עליי סייפטי.

מי יאמין לי? מי???????

13. shlomydavid מנהלים

14. Christian Dailly Member

שאלה לגבי לוח המשחקים של הקבוצות.

איך זה בדיוק עובד הקטע של ה-17 משחקים לכל קבוצה ?

פעמיים נגד כל קבוצה בבית הפנימי ומה אז ?

15. sandro Member