מכירים את זה שאתם QB GURU והיורשים של ביל בליצ׳ק והקבוצה שלכם בפיגור 42 במחצית בפעם השנייה העונה אבל עדיין חשוב לכם לייפות את התוצאה הסופית כדי להמשיך לשקר ולהונות ולהרגיש טוב עם עצמכם למרות שאתם לוזרים כושלים אז אתם ממשיכים לשחק בבלו אאוט עם ה-INJURY PRONE ראנינג בק שלכם שחזר רק לפני שבועיים מקרע בהאמסטרינג ומעמיסים עליו לא פחות מ-25 נגיעות ואז הוא מפוצץ את האכילס וגומר את העונה, שלא לומר את הקריירה? מכירים?
לא זוכר מתי ראיתי כל כך הרבה דרופס במשחק אחד אצל הפטס...אשכרה היה יכול להיגמר ביתרון דו-ספרתי. אבל משחק טוב.
3 הרבעים הראשונים היו הכי גרועים שלנו מאז קנזס סיטי מסקר במחזור הרביעי אשתקד (לא שהג'טס עשו משהו מיוחד, פשוט לא הופענו) אבל אז בריידי העביר הילוך, כמו שהוא עשה כל כך הרבה פעמים בעבר, וגיים אובר. ניצחון בחמישי על הדולפינס ואפשר פחות או יותר לסגור את ה-division בפעם האלף. הג'טס יקחו מקום אחד בויילד קארד ויעשו הרבה צרות למי שתקבל אותם.
הכדור בפוטבול תמיד נראה לי הכי לא נוח בעולם. אני לא מבין איך יש כאלה שמצליחים עוד לתפוס אותו ביד אחת.
אין דבר יותר מגעיל מ-QB שזורק למרחק קצר מהסטיקס ב-3rd/4th down. גועל נפש. אגב לא רבים יודעים אבל מאט קאסל הוא קונסיליירי בפאטס מאפיה. דמות בכירה מאוד באירגון.
אני לא יודע אם התחושה שלי נכונה (היא בטח שלא מבוססת מספיק, אם בכלל), אבל זה מרגיש לי שלקראת סיום המשחק כאשר הקבוצה שמחזיקה בכדור מובילה במעט היא מחליטה לקחת כמה שיותר פסקי זמן כדי לשרוף את השעון בלי שום ניסיון לייצר התקפה אמיתית. בהיגיון שלי אני חושב שדווקא במקרה של פוטבול ניסיון לשחק התקפי יותר ומסוכן יותר יעלה לך את הסיכויים לגמור את המשחק מאשר הניסיון לשרוף את הזמן שיכול להוביל לאיבוד כדור ו/או החזרת כדור מהירה מדי לקבוצה השניה שיכולה להספיק לבצע התקפה עם מסירות ארוכות כדי להשיג נקודות.
היא לא לוקחת פסקי זמן (הם הרי עוצרים את השעון) אלא קוראת מהלכי ריצה שמרנייים מול הגנה שמתכוננת לזה במטרה שהשעון ימשיך לרוץ. מצד אחד הם לא הורגים את המשחק אבל מצד שני הם כופים על היריבה להשתמש בפסקי הזמן שלה על מנת לעצור את השעון. ואז הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך זה שתעשה פאנט ב-4th down אבל ליריבה לא יישארו פסקי זמן כדי לעצור את השעון במהלך הדרייב שלהם. בגדול אתה צודק וההיגיון שלך בריא אבל זה תלוי סיטואציה ובמס׳ פסקי הזמן שיש ליריבה. אם למשל יש לה את כל ה-3 ואתה מאמין בהגנה שלך/ההתקפה ממול גרועה אני יכול להבין שלושה מהלכי ריצה ופאנט. אם ההגנה בינונית/חלשה אז עדיף שתרוץ פעמיים ותמסור בפעם השלישית. כמובן שאפשר לשחק עם זה ולנסות להטעות את היריבה על ידי מסירה בפליי אקשן ב-1st או 2nd down תוך כדי לקיחת סיכון שאינקומפליט יעצור את השעון מבלי שהיריבה תיאלץ להשתמש בפסק זמן אבל כך או כך - אלה השיקולים.
אוקיי, עשיתי קצת סלט אבל לפחות הבנת למה התכוונתי. תודה על ההסבר. בלי שום קשר, אליאור, לדעתך סיאטל מסוגלת לתקן את פתיחת העונה וללכת (שוב) עד הסוף בפלייאוף? *** וואט דה פאק.
http://imagizer.imageshack.us/v2/100x75q90/903/xvjR9U.Xxx דני הוליווד: אמנדולה כיכב, הפטריוטס ניצחו את הג'טס. סיכום משחקי אמש. תקצירי וידאו בולטים ממשחקי אמש: ניו אינגלנד - ניו יורק ג'טס טנסי - אטלנטה וושינגטון - טמפה ביי ניו יורק - דאלאס קרוליינה - פילדלפיה כאן ניתן לראות תקצירים נוספים וקטעי וידאו מה-NFL (מתעדכן). יום שלישי (27.10): 2:30 בלילה: אריזונה קרדינלס (2:4) - בולטימור רייבנס (5:1) ; שידור ישיר ב-FOX * ערוץ FOX (אפיק 61 בהוט וביס).
כן אין שאלה בכלל. המאזן שלהם משקר. הם הובילו בתחילת הרבע הרביעי בכל אחד מההפסדים שלהם ומצאו כל מיני דרכים הזויות ובלתי מוסברות להפסיד בסופו של דבר. הם יכלו לשבת על מאזן 6-1 בקלות. העניין הוא שהם כנראה לא ישיגו את הביתיות שהייתה להם בשנתיים האחרונות וזה משמעותי מאוד. לכן ההתקפה תהיה חייבת להעלות את הרמה, מה שלא ממש קורה כרגע. ה-OL מביך, ווילסון בינוני, השימוש בגרהאם עדיין לא מספיק טוב (אם כי בשני המשחקים האחרונים הוא השתפר) והכל שוב תלוי רק בלינץ' וביג פלייז של ההגנה/ספיישל טימז.