אולי תפסיק להתחפר? השוותי לטיירוד? אמרתי שהוא צריך להמשיך גם כשרומו כשיר? יותר טוב משרשרת האסונות של ווידן (בחצי של דאלאס) ומלבדיחה של אימנואל שאפילו לא הצליח לשמור על המקום שלו כשני בכלל חבל להשוות
גרין ביי זה לא מקום סטנדרטי במונחים של ה-NFL. זה מועדון קהילתי של ישוב באמצע שום מקום שאין לו שום דבר פרט לקבוצה הזאת. לאף אחד אין באמת כוח במקום כזה.
אודללללללללללללל לך זדיין בליצ'קקקקק איזה שחקן יא וואראדיייייי לא אכפת לי אם נפסיד או לא אני יכול למות בשקט (גם סידר לי איזה 17 נקודות פנטזי) Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
אם לא היית סרקסטי לא הבנתי איך המיקום הגאוגרפי של המועדון רלוונטי. קח לדוגמא את ה-NBA: אני לא בעד זה ואני לא מעודד את זה, אבל הכוח של הכוכבים הגדולים הוא עצום. אני משווה לצורך העניין את רודג׳רס ללברון ג׳יימס שהוא בערך ״הכול״ בכל פרנצ׳ייז בו שיחק. הוא דורש דברים כל הזמן אם לטעמו יש גורמים שפוגעים במטרה שלו להשיג טבעת. שאני מסתכל על QB, בטח QB תותח ברמות הגבוהות ביותר, אני חושב שצריך להיות לו דעה חזקה מאוד גם בתוך הצוות המקצועי ולגבי התפקוד שלו.
על מה אתה מדבר לעזאזל? איזה שרשרת אסונות של ווידן? ראית איזה סייפטי שלו ברדזון צ׳אנל וגיבשת מנטרות? התצוגות שהוא נתן מול אטלנטה והסיינטס (שני משחקים שההגנה הפסידה) לא מתקרבות בכלל לשואה שקאסל הביא מאז שהוא פתח (ג׳איינטס, סיאטל וטמפה משחקים שההתקפה הפסידה). טוב, אין בעיה. לא יותר גרוע מההוא וההוא וההוא. גם לא מקאטלר. הבנו. הוא פחות גרוע מהם. נמשיך לעשות עליו טריידים.
אתה צודק. זה הכיף בקבוצות שמאומנות גרוע. כל שבוע זה משהו אחר. שבוע שעבר ההגנה התבזתה. השבוע ההתקפה הסריחה. בפלייאוף הספיישל טימז קרסו. יש כתובת מאוד ברורה אם רוצים לעשות לזה סוף, אבל לא רוצים כי אארון יכסה ויציל אותנו כבר כמו שהוא מציל תמיד.
לDB מותר לתפוס, לחבק, לאנוס את גרונק אבל ברגע שהוא מלטף את השחקן שתופס אותו הרבה אחרי 1,3 או 5 יארד זה דגל. FUCK OFF.
מה אתה רוצה? מקארת'י וקייפרס היו גם בשנה שעברה כשהקבוצה שמה 45 נק' פר משחק באמצע העונה ונתנה משחקים גדולים גם מול קבוצות כמו הפאטס והסיהוקס. לאורך רוב העונה שעברה הקבוצה לא ראתה בעיניים. ההבדל העיקרי בין המשחקים האחרונים לבין התקופות היותר טובות הוא קו ההתקפה. הייתה תקופה של קצת יותר משנה שבה רודג'רס נהנה מקו התקפה שהגן עליו וזה בנוסף למוביליות הטבעית שלו אפשרו לו לכפר על כל מחסור אחר שהיה בקבוצה, אימון או מה שאתה לא רוצה לקרוא לזה. עכשיו אין את זה ואז אתה מקבל הפסדים של פעם ב-25 שנה לקבוצות שמנסות להפסיד בכוח עם אחד הרסיברים הטובים בהיסטוריה שלא מסוגל לתפוס כדור באונסייד קיק. שחרר רגע מקייפרס/מקארת'י.
מחצית טובה מאוד, אבל לא מושלמת. ומול הפאטס צריך לשחק מושלם. איליי בוער, הרסיברים עם כמה תפיסות מדהימות. דוויין האריס שחקן נפלא. ההגנה עושה את העבודה שלה . לא ממש מצליחים להגיע לבריידי אבל הקאברג' פשוט נפלא עד עכשיו. התקפית צריך לפתח משחק ריצה , והגנתית צריך להחטיף לדוגמן כמה מכות. רצוי גם לשים נקודות בדרייב הראשון של המחצית השנייה. Lets goooooo Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
אני האחרון שאתה צריך להסביר לו שה-OL לא מספיק טוב, אפילו כתבתי את זה פה בעצמי אחרי הניצחון על סיאטל ומופע הקסמים של רודג'רס. אבל אתה מסרב להבין שבדיוק בשביל זה יש את מקארתי, "גאון התקפי" כביכול. בדיוק בשביל זה. יצא לך להעיף מבט על ה-OL של הפאטריוטס בחודשיים האחרונים? JOURNEYMANs ALL OVER, רוקיז ואנדראפטד רוקיז. איך הפאטס פותרים את הבעיה? הולכים על תכנית משחק של מסירות קצרות ומהירות שמנטרלות פאס ראש שיפוצץ את בריידי (ר"ע המשחקים מול בפאלו והג'טס). מה גרין ביי עושים? ממשיכים לקרוא את אותם מהלכים כאילו כלום לא השתנה. אותם ראוטים בינוניים ארוכים, בלי סלאנטס, בלי curls, בלי מספיק סקרינ'ס, נותנים לרודג'רס להיאנס ולקבל בראש עד כדי מצב שהוא יוצא לחלוטין מפוקוס ומתחיל לפספס רסיברים פנויים (מתי זה בדיוק קורה לו?), מעלה ליריבה את הביטחון, מנפץ לשחקנים שלך את שלהם, ואז אתה במעגל של 3 הפסדים רצופים שהם לא סתם הפסדים אלא התבזויות אחת אחרי השנייה. אני לא ארד מקייפרס ומאף אחד כי כשקורים המשברים המאוד נדירים האלה אז שאר חלקי הקבוצה צריכים להרים את הקבוצה אבל בקבוצה שהנוסחה בה כבר שנים היא שה-QB יסדר הכל לא מפתיע שזה לא קורה וגם לא מפתיע שהאוהדים אפילו לא מצפים לזה. זה לא מצב נורמלי. כדאי שתבין את זה. וזה מתחיל ונגמר בראש המערכת.