ההגנה של פילי ובעיקר הסקנדרי דאמפסטר פייר. פשוט מחריד לראות את השמירה הרכה וניסיונות התיקולים המביכים האלו. הם מגיעים אחרי התבזות מטורפת ביום ראשון ולא נראה שלמישהו בכלל אכפת. שום אש בעיניים, שום urgency, שום שינוי במערכים ובגיים פלן, כלום. והמצב ב-DL לא בהרבה יותר טוב. לדטרויט יש את אחד מקווי ההתקפה הגרועים בליגה וכל המחצית הם עברו עליהם כמו מכבש.
ביירון מקסוול נראה לי בקלות זוכה בהחתמה הכי גרועה של האוף סיזן. סו עוד איך שהוא מתחיל להראות סימנים של התעוררות במחזורים האחרונים ושהוא באמת יתחיל לשחק הוא יחזור להיות המפלצת שהוא היה בדטריוט. מקסוול נראה כמו פלופ שמחוץ לLOB לא מסוגל לשמור על סבתא שלי.
היחיד שמסוגל לתת תחרות לרמה הנמוכה שההגנה של פילי מציגה זה הראפר שהביאו להופיע בחצי... צוות השידור בא חם על צ'יפ קלי. כל מילה שניה שלהם זה רפרנס לג'וב כזה או אחר שקלי מחזיק או לשחקן כזה או אחר שהוא החתים \ שיחרר. אני מת לראות את קלי מאפשר ל-DC העלוב שלו להמשיך לקרוא מהלכי אחד על אחד מול מגטרון עם רוקי מחליף
אתה שב בשקט אתה. שמירה על קלווין ב1 על 1 עם רוקי קורנר זה מצויין ליהודים. עוד בבקשה. בקשר למקסוול - זה היה צפוי עוד לפני שהוא חתם. קבוצות מול סיאטל היו תוקפות אותו ללא רחמים אבל הוא נהנה לא מעט מהעובדה שהוא לא התמודד עם #1׳s, וכמובן מהחיפוי של הסייפטי הטוב בליגה וחוליית הליינבקרים עם יכולות הכיסוי הטובות בליגה. הם הסתירו את רוב החסרונות שלו. בפילי אין לו משהו שמתקרב לזה אז אונסים אותו על בסיס שבועי. צ׳יפ זרק עליו כסף רק כי הוא היה הקורנר הזמין היחיד והצורך היה מיידי. אבל אין ספק שמדובר בטעות פטאלית. כל מה שזרקו עליו היו צריכים לחסוך ולשים על ג׳וש נורמן באוף סיזן הקרוב. אבל קל לדבר בדיעבד.
פילי יוצאים לפוקסבורו בשבוע הבא. כל ליין שהוא פחות מ-13.5 זה כסף על הרצפה. הקבוצה מתה. חשבתי שהם יתעוררו היום לחיים כי באמת שדטרויט אחת הקבוצות החלשות בליגה אבל מסתבר שפילי יותר. אין דבר יותר גרוע ממאמנים עקשנים שבטוחים שהם המציאו את הענף ולא מוכנים להסתגל ולהשתנות גם כשברור שהתוצאות בשטח דורשות את זה. זה מה שקורה בפילי עכשיו. התקפית והגנתית. וזה על איש אחד. הסרט שלו נגמר. שנה הבאה הוא ב-USC או LSU. מי שתשלם יותר.
אני מניח שהסיבה היחידה שתשאיר אותו בתפקיד אחרי יום שני, היא שיש לו את הסיכוי הגדול ביותר לדרדר את אסופת האפסים שהוא קיבץ ואימן ליחס העלוב ביותר לקראת הדראפט...
מעבר לצפייה במשחקים אני מנסה להרחיב את הידע וההבנה שלי במשחק. יש לי רשימה דיי מוכנה של ספרים, אבל רציתי לדעת אם מישהו קרא כאן איזה ספר שהוא ממליץ עליו בשביל אוהד מוגבל כמוני.
לא הורדתי (צריך לפתוח משתמש אמריקאי בפלייסטיישן ואין לי כוח כרגע להתעסק עם זה). אני דווקא רוצה לשחק במשחק, אבל אני הולך להיות דיי עסוק בחודשים הקרובים. אולי בפגרה. אוי, הפגרה.
חוזרים מהפסקה של 5 דקות בין רבעים, כדי להודיע שיוצאים להפסקה חדשה בשביל לבחון את ההחלטה על התפיסה. לא יכלו לבחון את זה במהלך ההפסקה הראשונה?! כל כך מגוחך ומרגיז.
כנראה ניסו לתת לגארט הליצן אקסטרה טיים לפני שהוא ביזבז טיימאאוט על אחד הצ׳אלנג׳ים המחרידים של השנה... אבל הוא לא יכל על עצמו.