Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. sandro Member

קיקלי פשוט פריק. אומנם רומו זרק פעמיים כמעט את אותו הפיק וזה כבר עליו, אבל מהירות כזאת לקרנף כזה זה משהו לא נורמאלי. ובכלל, כל כך הרבה פליימקרים בהגנה של הפנתרס. אבל פאק בכל עמדה הם מחזיקים שחקן שמסוגל להרוג אותך.

רק דיברתי, Jesus.

נערך לאחרונה ב: ‏27/11/15
  2. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה מישהו שיושב בפרס בוקס אבל זה לא תירוץ כי יש באיצטדיון הזה מסך בגודל 200 אינץ' וגארט בעצמו ראה את ההילוך החוזר במשך כל הזמן שהיו בפרסומות. ועדיין הוא בחר לזרוק את הצ'אלנג', כי הוא גרוע.

3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרוליינה עוד ישלמו על חוסר היכולת שלהם לסיים את הדרייב הזה עם TD. בסך הכל משחק של 3 פוזשנס, עם רומו וההתקפה הזאת, בבית, זה עדיין לא גמור. 24 היה סיפור אחר.

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://a.video.nfl.com/films/2015/N..._bp_newton_to_olsen_24_yards_353848_3200k.mp4

http://a.video.nfl.com/films/2015/N...car_newton_to_cotch_24_yards_353833_3200k.mp4

אלה המהלכים שהופכים את ניוטון לכל כך טוב וכל כך אנדרייטד העונה. אנשים לא מבינים כמה זה קשה להוציא לפועל זריקות כאלה כשה-OL נאלץ להגן עם 6 ו-7 שחקנים ב-MAX PROTECTION (בגלל שהוא גרוע), מה שמשאיר לו למעשה לסרוק 3 רסיברים בין יער של 8-7 דיפנסיב בק'ס. הדיוק חייב להיות מושלם והמסירה חייבת להגיע בטיימינג הנכון עם velocity מטורף לפני שאחד מהמגנים יסגור עליה. במסירה לקוטצ'רי הוא גם חוטף פיצוץ שנייה אחרי השחרור בלי שזה מוריד משהו ממנה.

5. Hakeem Nicks Member

#KeepPounding

כולם מדברים ומדברים, וקרוליינה ממשיכה לנצח. איזה כיף לראות אותם קוברים את הקאובויס לחלוטין אחרי כל הטראש טוק. רק אם קאם יכול להפסיק לתת לי בראש בפנטזי זה יהיה נחמד.

קיקלי עוד פעם DPOY?

6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלה טובה באמת. יש הרבה מועמדים מצויינים העונה בלי איזה פייבוריט ברור כרגע: דונלד, מאת'יו, נורמן, קיקלי, ווט וכמובן ברנדון מריוות'ר. קשה להחליט כרגע. אבל לאור המאזן המטורף של קרוליינה יש סיכוי טוב שזה יהיה אחד מהצמד שלהם.

עוד סטייטמנט גיים של קאם ושות'. הם על אמת. אני מכור על ההגנה כבר מזמן והבעיה שלי היא יותר ההתקפה אבל איך אפשר להתווכח עם התצוגות האלה. קאם ממשיך להתמודד עם הסיטואציה בצורה מושלמת. הלינקים האלה מלמעלה הם למעשה מה שרואים מהם מדי שבוע. מצד אחד זה נראה לי מסוכן ובעייתי לבנות על זה בפלייאוף, מצד שני הם כבר 11-0 ככה ש... כנראה שכן אפשר. קבוצה כיפית מאוד. אני אוהב אותם.

7. golding מנהלים

תנאים קשוחים שם בלאמבו. משחק ההתקפה שלנו מסתבך ללא בנט לצערי.

8. golding מנהלים

אין מצב שזה PI?!

מה זה השיפוט הזה??

9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ללא ספק בושה של שריקה. גם אין מצב בעולם שאדי השמן חצה עם הכדור את הקו אבל כנראה שהשופטים רצו לחסוך ממני רגע מי יאמין לי מי שלא הייתי משתקם ממנו לעולם.

10. golding מנהלים

תמיד אותו דבר כשאנחנו משחקים מול החלאות האלה. ומה זה הפאנטים המגוחכים האלה של אודונל?!

מריאני צריך לעוף מהספשל טימס גם כן.

כוס אמק עם ההתקפה המביכה הזאת :-(

מדהים עד כמה הספשל טים שלנו מביך.

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין באיזה קטע העתיקים מגרין ביי לא עושים הכל כדי לשלב את ג׳ניס במשחק המסירה יותר. כל שבוע הוא מפגיז איזה ביג פליי אחר. הוא נראה כמו הרסיבר הכי מהיר ואקספלוסיבי שלהם וזה בולט עוד יותר לעומת המהירות הממוצעת של ג׳ונס/אדאמס/קוב ( ותר זריז ממהיר) שמתקשים לנצח ב1 על 1 כבר כמעט חודש. הוא היה חייב להיות ה-Deep threat שלהם או לפחות להיכנס כחלק מחבילת סקרינ׳ס כלשהי.

12. golding מנהלים

איזה מהלך! איזה דרייב!

באסה, לא טאצ׳דאון.

עריכה: טאצ׳דאון בייבי.

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרייב שני רצוף כבר שקאטי מתקתק אותם עם תנועה ועירנות מצויינת בפוקט ומסירות מדוייקות לרסיברים בקאמבק ראוטס. הקורנרים של גרין ביי לא מצליחים לעצור את זה.

golding אוהב/ת את זה.
  14. golding מנהלים

חוסר משמעת קבוצתית משווע אבל אין מצב שמה שסלוסן כביכול עשה עם הרגל שווה פלאג. שילכו להזדיין.

15. golding מנהלים

Official standing right next to the play doesn’t throw his flag. Official standing 30 yards away throws his.

— Adam Hoge (@AdamHoge)November 27, 2015

עריכה: למה מנעו מגרין ביי טאצ׳דאון כאן?