Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. KirkH Member

בתור התחלה, יש לו הגעה לסופרבול, פעמיים 12-4, פעמיים ראשון בבית... זה לא נורא למישהו שהוא אנדראצ'יבר.
    ביג בן תמיד גדול (תרתי משמע) אבל הסגל סביבו בחמש העונות האחרונות לא תמיד היה שווה יותר ממקום שני בבית וכשהוא מפסיד 4 משחקים בעונה הדרך ל8-8 קצרה.
    שוב, אני לא טוען שהוא עילוי גדול. אבל אני לא בטוח שהגאונים הגדולים עושים יותר ממנו (ואני לא ארחיב את הדיבור על העובדה שאייק טיילור המשיך לשחק גם אחרי מה שטיבו עשה לו)...

לגבי העונה, אני לחלוטין לא מתחבא מאחורי תירוצים כאלה ואחרים. יש לנו בדיוק עוד שני צ'אנסים להגיע עם הסגל הזה עד הסוף. העונה ובעונה הבאה. אני חושב שבהחלט יש לזה אלמנט של מזל כי להגיד שאנחנו מסוגלים לייצר 4 הופעות הגנתיות מספיק טובות כדי להתקדם עד הסוף ולייחס את זה ליכולת נטו שווה זימון לפסיכיאטר.
    לאור סדר המשחקים והיריבות אני חושב שכישלון יהיה הפסד בווילד קארד. גם עם הג'ינג'י על הדשא. הפסד לפייטון ושות' יהווה אכזבה מבחינתי אבל לא כישלון מערכתי.

2. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

שורה תחתונה - 0 ניצחונות פלייאוף מאז ההפסד בסופרבול ב-2010. עבור קבוצה עם ביג בן אנדראצ'יבינג זו מילה עדינה. אפשר לייפות את זה כמה שרוצים עם קישוטים כמו "מקום 1 בדיוויז'ן" ו-12-4 אבל בסופו של דבר כשהעונה נגמרת לך בגלל טים טיבו או עם הפסד ביתי לרייבנס (אותה רייבנס שחודש קודם שחטתם ב20 הפרש) אז מדובר בכישלון.

תלוי מי אלה הגאונים הגדולים. נניח מאמן כמו אנדי ריד שה-QB שלו הוא באיזה 700 דרגות מתחת לביג בן ועדיין מוצא דרכים להוציא פוטבול טוב ונורמלי ולהגיע לפלייאוף שנתיים מתוך 3? מה אתה באמת יודע על יכולות האימון של מייק טומלין? הבן אדם ירש סגל עם עילוי מאחורי הסנטר + הגנה טופ 2 בליגה ל-3 שנים הראשונות שלו בתפקיד. 2 המתאמים שלו בשנים האלה היו איזה אחד, ברוס אריאנס, ועוד אחד, דיק לאבו. חוץ מלשמש דחליל ולדפוק צ'אלנג'ים אני לא יודע מה הוא בדיוק עשה בשנים האלה. במקרה הטוב אני נותן לו 30% על ההצלחות והסופרבול וההגעה לסופרבול. אחרי שהם עזבו (אריאנס בעיקר) חלה ירידה דראסטית ברמת המתאמים וכך גם ביכולת של הקבוצה. נכון שגם רמת הכישרון ירדה בצד ההגנתי אבל לא ברמה של 8-8 שנתיים רצופות והפסד פלייאוף ביתי. כל המהות של אימון איכותי היא להוציא יותר מסך חלקי הקבוצה ואיכות הרוסטר. על אחת כמה וכמה כשיש לך יתרון מובנה בזכות האיש מתחת לסנטר. וזה מתחיל ונגמר בראש המערכת. מבין שהתרגלתם בפיטסבורג שזה לא ושיש אריאנס שמכסה על הכל או GM שמסדר מחזורי דראפט סופר איכותיים עם הול אוף פיימרס אבל זה כבר לא המצב כאמור. עכשיו אשכרה צריך לעשות עבודה ולהרוויח את הלחם.

לכן אני חושב שגם העונה הציפייה מהסטילרז צריכה להיות סופרבול. אין סיבה שלא. ה-AFC הוא לא איזה גוב אריות. אין לך פה מפלצות שנמצאות בכושר הכי טוב שלהן העונה כמו סיאטל ואריזונה. כל הקבוצות כולל ניו אינגלנד (לא שאני חושב שהם לא פייבוריטים או לא יגיעו לסופרבול או לא יזכו או לא יזכו בו ובזה של העונה הבאה) פגיעות מאוד ואיכות ה-QB's בקאנטים.

מסכים שהפסד מכובד לדנבר לא ייחשב ככישלון. אחרי הכל במידה ותגיעו לשם זה אומר שעשיתם משהו שלא קרה כבר 5 שנים. אם כי כבר ציינתי שתצוגות הגנתיות זה לא הקטע ולא מה שכדאי לבנות עליו במידה ולא רוצים להגיע לפסיכיאטר המחוזי. אתם צריכים לשאוף לשוט אאוטס של 42-35 ועם הפרסונל ההתקפי שלכם זה אפשרי. אם כבר אז היית צריך לכתוב שקשה לראות אהבל כמו היילי מתכנן 4 תכניות משחק התקפיות מבריקות ברצף. אז הייתי איתך.

3. KirkH Member

אהבתי את הדוגמא. חששתי ממחוזות הבאליצ'ק את הארבו...
    בוא נדבר על אנדי ריד שהקווטרבק שלו נחות ב-700 דרגות מביג בן (וההגנה שלו בקנזס עולה על שלנו באי אילו 15 רמות למחוזות הטופ 5 בליגה...). מה עשה גאון הדור הזה בפילי חוץ מלזיין להם בהחלטות מפגות רוסטרים מוצלחים לא פחות משלנו? למה הוא כן וטומלין לא? כי יש לו אפס ציפיות ושוב יסלחו לו על one-and-done?
    נתת לטומלין 30 אחוז? אני נכנס עם בקושי עשרה. ובין אם זה קרוב יותר להערכה שלך או לשלי - זה באמת כל כך רלוונטי להצלחה שלנו?

אנחנו לא בESPN, אי אפשר לבוא ולנתח הצלחה וכישלון נטו על סמך זכיה או אפילו הגעה לריקוד הגדול. זה הרי תלוי בכל כך הרבה When, If and Where שאי אפשר אפילו להכיל על זה משוואות מתמטיות.
    אתה מאשים את טומלין שלא לקחנו את הג'ינג'י בעונה שעברה בלי RB?
    אתה מאשים את טומלין שבמשך 5 שנים הבוסים שלו לא מחתימים אף שחקן חצי רציני לסקונדרי כי יש את ההילה של פולאמאלו ואף אחד אפילו לא שם לב שהבן אדם פצוע?
    אתה מאשים את טומלין במאזנים חצויים עם קבוצה שבנוייה נטו על הגנה ועילוי מאחורי הסנטר כשהיא מפסידה 9-3 וה-QB ביציע?

לא חושב שטומלין היה הסיבה שלקחנו לומבארדי או היינו רחוקים 15 דקות ממנו. נדירים המקרים שטומלין השפיע על משחקים בצורה מספיק דרמטית כדי להכריע אותם (אפילו את התאקל על ג'ונס הוא למעשה פיספס). אם מאמן שעושה עונה של 11-12 ניצחונות בבית שלנו ומקבל בראש במשחק בודד מאבד אצלך את הקרדיט לחלוטין, אז וואלה אני חושב שמשהו לא תקין במשוואה.
    הוא לא איבד אף משחק פלייאוף על דגל מטומטם או קריאה דבילית במאני-טיים. אתה חושב שהוא האיש שנותן את הטון בקביעת הגיים פלאן במשך השבוע? אני כמעט בטוח שלא. ככה ששוב נשאלת השאלה מה אתה רוצה ממנו.

אני סופר בקושי שלושה מאמנים בליגה שהייתי מייחס להם השפעה מספיק קריטית בזמן משחק שהיו יכולים לסחוט מהקבוצה הזו טיפה יותר. לא חושב שמישהו מהם היה לוקח סופרבול עם הסטילרס בחמש העונות האחרונות אם הם מקבלים את רשימת השחקנים שהייתה זמינה עבור טומלין כל שבוע.

העונה? בוא נראה שיש לנו RB. אם הוא מגיע לדנבר עם וויליאמס כשיר אפשר יהיה לדבר על כישלונות ואכזבות. אם.

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן כי הרי זה ידוע שלקהל ולתקשורת בפילי יש 0 ציפיות. זה לא שב-15 שנה הם היו הקבוצה הכי טובה בדיוויז'ן, הגיעו 10 פעמים לפלייאוף, 3 פעמים לגמרי חטיבה, פעם אחת לסופרבול, ועשו 9 עונות עם מס' דו ספרתי של ניצחונות. ואם ב-0 ציפיות אתה מדבר על זה שלבן אדם לא היה בכל השנים האלה עילוי ברמת הביג בן אז כן אני אלך איתך, היו 0 ציפיות. מה לעשות שכשנופל לך לידיים עילוי כזה אז הציפיות הן להיות קונטנדרית בכל עונה? ומה לעשות שהסטילרז כבר 5 שנים לא קונטנדרים לכלום? בושה וחרפה בכלל להזכיר אותו ואת טומלין הדחליל הזה באותה נשימה.

אתה בא ומתאר לי אותו פה כדחליל עם 0 השפעה על גיים פלאנ'ס שבועיים והחלטות רוסטר (ואני מסכים עם זה, ולא מוריד גם מהאחריות של קולברט אגב) ואז שואל למה זה מפריע לי ולמה אני יורד עליו. אולי בדיוק בגלל זה? אני לא חושב שהסטילרז נפגעים מדברים שהוא עושה (חוץ מניהולי משחק נקודתיים שלו) אלא מדברים שהוא לא עושה ולא מביא לשולחן. כשהיו תותחים כמו אריאנס לכסות על זה זה לא הפריע לאף אחד אבל עכשיו כשכבר 3 שנים אין אז התוצאות בהתאם. לא יודע איך או למה אתה מקבל את זה בשלוות נפש. למה זה לא הגיוני לחלוטין שמאמן X's and O's איכותי שגם משפיע על החלטות פרסונל ואחת הסיבות העיקריות לאיכות ההגנתית ברוסטר, בדיוק כמו אנדי ריד*, היה מוציא מהקבוצה יותר ב-5 שנים האלה? ולא, אני לא מדבר פה מטעם ESPN, לא ביקשתי סופרבולס בשנים האלה אבל יותר משתי הופעות פלייאוף או יותר מהפסדים לטים טיבו נראים לי כמו ציפיות לגיטימיות מקבוצה עם ביג בן. אתה בטוח שאתה מבין לחלוטין מה הימצאות של HOF כמו ביג בן ברוסטר אומרת נכון? שזה לא אמור לעניין לאף אחד את הביצה אם הלונג סנאפר נפצע או הקיקר מזעזע או הסייפטי בן 200. לא מעניין. תמצא דרכים לנצח.

שומו שמיים, לא היה לכם RB. וגם העונה אין לכם! וואו, איזה מסכנים אתם. אשכרה הקבוצה היחידה ב-NFL שמפסידה בפלייאוף או מחמיצה כרטיסים לשם בגלל פציעות. ללא ספק תירוצים מצויינים להפסדים ועונות 8-8. סליחה ששכחתי את זה. מצטער בשבילכם שהעונה אתם משחקים מול קבוצה כמו סינסי שאין לה שום פציעה קריטית או במידה ותתעלו ותנצחו לאחר משחק הירואי תיאלצו לפגוש בשאר הקבוצות המושלמות והבריאות עם ה-0 פציעות ב-AFC. כנראה שתיאלצו לחכות לעונה הבאה אני מניח. תשאירו את טומלין. הוא אחלה מאמן.

* אנדי ריד - ההוא שאיבד העונה את ה-RB הפותח והכוכב של הקבוצה שהיווה 140% מההתקפה ואז מצא דרך לנצח 10 משחקים רצופים. RB, אתה יודע, העמדה הזאת שאתה בוכה לי פה עליה כבר שנתיים. כנראה שזה אפשרי.

5. Hakeem Nicks Member

אליאור, תאר את ההיגיון מאחורי ההחלטה של טמפה ביי

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאזן 8-24 בשנתיים והגנה שרק נחלשה למרות שזו כביכול המומחיות שלו זה הסבר אחד אבל קראתי כבר כמה דיווחים שזה קרה בגלל שהוא לא הסכים לפטר כמה מהעוזרים שלו. כך או כך זה צעד נכון בעיניי. לאבי הוא חלק מדור של מאמנים (יחד עם ג'ף פישר, ג'ון פוקס, רקס, שאנהאן אם יחזור וכו' ) שעדיין מאמנים כאילו הם בשנות ה-2000 המוקדמות. דינוזאורים עתיקים שלא התאימו ולא מוכנים להתאים את עצמם לפוטבול של היום. זה מתבטא בעיקר בניהול המשחק האולטרה שמרני והמערכים הפרימיטיביים בהגנה ובהתקפה. נמאס כבר לראות את זה וטוב לדעת שהוא לא יבזבז את ווינסטון שבדרך הבטוחה להפוך לתותח.

בחדשות אחרות - הבאז השנתי סביב ג'וש מקדניאלס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כבר שנתיים אני מנחס את העניין הזה בתקווה שהשנה הלישית הולכת להיות גלידה. רק שלא יגיע לטנסי או לטמפה כי לא מגיע ליצור הזה לקבל צעצועים כמו ווינסטון או מאריוטה. היצור הזה צריך לנצח לאמן עכברים כמו מיידה כדור הברזל שהוא בחר בסיבוב ה-1 או קלן קלמנס בגיל 200. סן פרנסיסקו תפורים עליו. ארגון לא מתפקד למוח וזין לא מתפקד (תרתי משמע).

7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניסיון נואש להחזיר לפה את מסורת הימורי הפלייאוף של הדיון עד לפני כמה שנים. בגלל כמות המשחקים הקטנה וכדי להימנע מהימורים משעממים על הפייבוריטיות נעשה את זה בשיטת ATS:

KC -3.5 @ HOU
    PIT -2.5 @ CIN

SEA -4.5 @ MIN
    GB @ WAS

דברו אליי.

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבה ונתחיל:

KC -3.5 - קבוצה+מאמן וצוות אימון טוב יותר. מאמין שזה יעשה את העבודה למרות הביתיות של QB GURU והקבוצה הבינונית שאיכשהו השתחלה לפלייאוף הודות לפגאנו את גריגסון הובלות.

PIT -2.5 - אני צופה שוטאאוט ולא רואה איך מקארון מצליח להשוות את ביג בן והקרקס המעופף. אם דאלטון היה כשיר הייתי הולך עם סינסי אבל הוא לא.

MIN +4.5 - משחק קשה מאוד. לא יודע למה יש לי תחושה שמינסוטה מסוגלת לנצח למרות שכל ניתוח מקצועי קר מראה את ההפך הגמור. סיאטל הפסידו בעונה שעברה מול קבוצות שהצליחו לרוץ מולם בצורה אפקטיבית , לשלוט בשעון ולא לאבד את הכדור (דאלאס וסן דייגו). במשחק הקודם בין שתי הקבוצות סיאטל אמנם שחטו אבל מינסוטה שיחקו בלי השחקנים ההגנתיים החשובים ביותר שלהם (ג'וזף, באר וסמית') שעכשיו חוזרים. אני צופה משחק עם סקור נמוך וחושב שאם AP ייתן משחק גדול של 120+ יארד וטדי לא יאבד מינסוטה לוקחים. הולך להיות -18 מעלות והמשחק הכי קר בהיסטוריה של הפרנצ'ייז אגב.

GB - ההימור הקל של השבוע למען האמת. וגאס הולכים להיאנס עליו. ארהל'ה הולך לשחוט את האהבלים בסקנדרי של וושינגטון (פאקינג קארי וויליאמס) למרות הרסיברים הנכים שלו. שבוע הבא זה כבר סיפור אחר.

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

האינסטינקט אומר ארבעה ניצחונות חוץ - ואני חושב שזה אומר לא מעט על השיטה שמעניקה יתרון אוטומטי לראשי בתים.

אני הולך על ניצחון של סיאטל, גם במינוס 4 וחצי. הנוכחות של שחקני ההגנה שלא היו שם במפגש הקודם תשפיע (באר אליל אבל זה ברור למומחים כאן שסימנו אותו מגיל 12) מספיק כדי למנוע תבוסה חד-צדדית, לא מספיק כדי להקנות להתקפה של מינסוטה את מה שהיא צריכה כדי לנצח את המשחק הזה. התחושה העיקרית שלי היא שמינסוטה קבוצה מאוד מוכשרת עם עתיד ורוד, אבל שמדובר אולי בעונה אחת מוקדם מדי. הם יפסידו פה, ילמדו דבר או שניים על פלייאוף ויחזרו בעונה הבאה כקבוצה שצריך לקחת מאוד ברצינות.

אפשר לצחוק על אובראיין ועל הבית שבו הם שיחקו, אבל יוסטון התעשתו יפה בחצי השני של העונה. יש להם פליימייקרים בהגנה, יש להם רסיבר אלוהי שמפצה על החולשה בעמדת ה-qb והיה יכול להיות נחמד מאוד אם האסטרופיזיקאי לא היה פצוע כהרגלו, אבל זה מה יש. הם לא נראים כמו הקבוצה האבודה מהחצי הראשון של העונה והצ'יפס כן יצטרכו לעבוד קשה מול קבוצה עיקשת שנחושה להלחם. לא יספיק לטקסנז, אבל זה לדעתי המשחק בעל הפוטנציאל הכי גדול לניצחון ביתי מבין הארבע יחד עם המפגש בין סינסי והסטילרז.

ואם כבר, אז אני לא מהמר על סינסי-סטילרז. Fuck that shit. יהיה מבדר.

זהו, אין עוד משחקים, נכון?

10. golding מנהלים

איזו פאקינג פתיחה!

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

בום צ׳קאלקה בייבי

12. golding מנהלים

אגב אליאור, גייס ה-HC החדש של מיאמי. דעתך?

מאחל לו הצלחה והכל, אבל אני לא רואה את זה מצליח.

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שזה מינוי טוב. לפני שנה כשקבוצות היו חמות עליו הסתייגתי ונרתעתי כי לא ידעתי להעריך באמת כמה מההצלחה ההתקפית בדנבר הייתה שייכת לו וכמה לפייטון אבל העבודה שלו עם קאטלר והפרסונל ההתקפי החלש בשיקאגו גרמו לי להאמין. מיאמי חייבים מוח התקפי שיציל ויקל על טנהאיל וינצל את החומר הדי מוכשר שיש שם בכל הרמות.

וכמו כל מאמן חדש ורוקי הוא יהיה חייב לפגוע בבחירת ה-DC שלו. קראתי כבר כמה דיווחים לפיהם הוא מתכוון להביא איתו את פאנג׳יו ודעתי עליו כבר ידועה. אחד התותחים. ככה שאני די אופטימי. הוא בטח עדיף על אפסים כמו מקאדו ומקדניאלס או סוס מת כמו קופלין.

14. golding מנהלים

פאנג׳יו לא יעזוב את שיקאגו כדי להיות DC במקום אחר. לא כרגע, בכל אופן.

יש לו כבר DC לפי מספר דיווחים, ואנס ג׳וזף מהבנגאלס (מאמן הDB's).

15. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה לא? אתה חושב שכיף לו לאמן את אחד הסגלים הכי נטולי כישרון בליגה במקום ללכת ולעבוד עם עילוי כמו סו או תותחים כמו ווייק, ורנון ורשאד ג׳ונס? שלא לדבר על מזג האוויר ואיכות החיים המשודרגת.

אני יודע שלפני שנה כשגייס התראיין בסן פרנסיסקו הוא ביקש את פאנג׳יו ויורק התנגד.

הוא רוצה את פאנג׳יו או ג׳וזף ויכול להיות שפאנג׳יו לא יסתדר משיקולים כלכליים אבל בטח לא כי המשרה במיאמי פחות טובה או נחשקת מהמקבילה בשיקאגו. מה גם שהוא לא חלק ממעגל החברים של פוקס אז לא תהיה לו בעיה לוותר עליו. המינוי שלו היה של פייס ה-GM וזה דבר די יוצא דופן.