בקיצור יפסידו 31-28 וכל השבוע יטחנו אם היו צריכים לבעוט פילד גול בחצי הראשון בפיגור 31-0. התשובה תהיה שלילית.
הבור היה עמוק מדי. אגב, אם כבר עסקינן באריאנס הגבר, אז למי שרוצה להעביר את הזמן עד המשחק הבא שיתחיל לראות את זה.
@arranandersen: 'Big Ben' just threw a 40 yard pass. He might be the toughest QB ever פאקקקקקקקקקקקקק
תודה לסיאטל על מחצית שנייה אדירה, זה היה long shot אבל, כהרגלם, הם נלחמו. משום מה מאצ׳אפ של קרדינלס ופאנתרס לא כל כך עושה לי את זה.
דווקא כי מדובר בתחילת משחק אני לא מבין למה לא להסתכן. מדובר בפאקינג יארד שיכול לתורגם לטאצ׳דאון בהמשך. אם אני מאמן ואני לא מסוגל לגרום לקבוצה שלי להתקדם יארד אחד זה אומר דרשני. זה אומר *הודעת נאצה של מאמנים בליגה* מבית היוצר של ספריוול.
לא יודע, ראיתי מספיק מקרים שבהם קבוצות לא עוברות אפילו יארד אחד. זה אפילו לא עניין של אמונה בקבוצה שלך, זה עניין של גישה - אפשר לנצח משחקים ו/או לפתוח פערים משמעותיים בעזרת FG. זה לא דבר כזה נורא.
לא מול התקפה כמו של הסטילרז שברור שתשים נקודות, לא בבית, לא ב-3 דקות הראשונות של המשחק כשגם אם תיכשל יש המון זמן לתקן. ככה מפסידים משחקים, על פלייקולינג פחדני כזה. מקווה מאוד שקוביאק הולך לשנות את זה כי היה פה כבר אהבל היפי שפחד מהצל של עצמו.
הבנת למה הולכים על זה? כי הסטיחרז קבוצה שב-3 מהלכים עושה TD של 80 יארד דנבר נראים כמו הרכיכות הרגילות שהם נראו בכל ינואר ב-3 שנים האחרונות. בדיחה.