Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Hakeem Nicks Member

בדרך כלל אחרי שהג'איינטס עפים אני די מאבד עניין, אבל חייב להגיד שהעונה הפלייאופס פשוט מטורפים. הstorylines בלתי נגמרים. קרוליינה , אריזונה, פייטון והפטריוטס המזדיינים שאיכשהו תמיד שמה.

תיהנו מזה כל עוד אפשר, כי עוד שלושה שבועות החלל שיווצר יהיה עצום.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

2. golding מנהלים

אל תדבר על זה אפילו, זה מכניס אותי לדיכאון.

ולא אליאור, הפרי אייג׳נסי והדראפט אמנם מעניינים, אבל הם לא מהווים תחליף לאקשן השבועי שאתה מקבל במהלך העונה.

אלעד אוהב/ת את זה.
  3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל דאגה חברים, יש לי פיתרון.

https://media.giphy.com/media/u4ox7Kdatf1aU/giphy.Xxx

Drama ו-golding אוהבים את זה.
  4. KirkH Member

איזו באסה להפסיד ככה...

ככל הנראה משחק ראשון שלנו העונה שכבוד הרב לא מקשקש לי על סביח וחצילים שעשו ככה ועשו אחרת מאחורי הקוים ועדיין מאבדים את זה בסוף

מצד אחד שוב מגיע לסטילרס הרבה ריספקט על עצם ההגעה עד לשלב הזה בהתחשב בנסיבות ובטח ובטח על מה שעשו אתמול על הדשא, מצד שני זה שוב שולח אותנו עם המחמאות ובלי ההמחאות. לפחות היינו מפסידים מול בריידי ושות' בשביל שנרגיש שעשינו את שלנו...

אני מעדיף לקבל בראש או אפילו להפסיד על איזו הפלצה של טיבו מול האין סקונדרי שלנו מאשר ללכת במשחק כל כך טוב.

תחושה מרירה של אכזבה. שם עלינו המון לחץ לקראת העונה הבאה - הכל או כלום.

7 בום

5. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אתה רוצה ממנו? למה לבכות כל הזמן? PATSFANS הם שלוש פניות שמאלה ואז ימינה.

כל מה שדנבר הייתה צריכה כדי לנצח את המשחק הזה היה היעדרות של אדלמן, פציעה של הייטאוור ברבע השני, פאמבל בפאנט ריטרן של כריס הארפר ביתרון 21-7 ברבע האחרון, פציעה של גרונק ואיזה 3 שריקות מחרידות על גבול המומצאות של השופטים. וגם אז זה הסתיים רק בהארכה כשהפאטס בכלל לא נוגעים בכדור. אין מה לומר, בדיוק הנסיבות שהולכות לחזור על עצמן ביום ראשון. לפי וגאס ניו אינגלנד בכלל לא פייבוריטים ברורים של 3.5 נק' (שבמגרש נייטרלי קרוב ל-7) ואסור לשלוח אותם לסופרבול כדי לא לפגוע ברגשות האוהדים עם המנטליות אוהדי בני יהודה שלהם. צודק, לדעתי צריך לפטר את בליצ'יט. אלה בדרך כלל הדברים שאתם אוהבים לשמוע.

6. Armstrong Member

מסכים עם כל מה שאמרת, חוץ מלפטר את BB. את זה שמעת פעם אחת מגרייזס והחלטת שכווווולנו חושבים ככה. שתחרר.

הראל, מה הפטריוטס איכשהו תמיד שם? מאיפה בא האיכשהו? זה הארגון הכי עקבי בהצלחות שלו בליגה בעשור וחצי האחרונים, בחייאת ראבק.

7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת ששמעתי אותו אומר את זה פעמיים אבל אתה צודק. לא הייתי צריך להכליל. לא כולכם יצורים. חלקכם SEMI יצורים. jk.

לא חושב שיש מה להיות מאוכזב בהתחשב בנסיבות. אם AB היה כשיר זה היה סיפור אחר והייתי קובר פה את האיש והחציל אבל בגלל שזה לא היה המצב לא ראיתי טעם. דווקא אהבתי את ניהול המשחק שלו אתמול והוא היה אגרסיבי בדיוק במידה הנכונה והדרושה בעיניי (ה-4th and 1 למשל שהוא הלך עליו למרות האינקומפליט). יותר מקוביאק לצורך העניין. בסופו של דבר הפסדתם בגלל פערי כישרון גדולים מדי שזה מובן ונסבל בעיניי.

ואתה צריך להיות שמח שזה שם עליכם לחץ לקראת העונה הבאה. כמה שנים עוד אתה חושב שיש לביג בן להמשיך עם מאזני 8-8 או לפני ה-AFC CHAMPINSHIP? דנבר בעונה הבאה כבר לא תהיה קונטנדרית אז זה מפנה קבוצה אחת ומשאיר את הפאטס, סינסי ואתכם כטופ 3 על הנייר. עם החיזוק המתבקש להגנה ולסקנדרי שיגיע ובהנחה שביג בן נשאר בריא אין סיבה שתסתפקו בפחות מגמר חטיבה. ולמרות שברור לי שתבכה פה על פציעה של פולבק מחליף והלונג סנאפר גם אתה יודע שאין.

8. מגןימני Member

אילו הייתי יכול לנחס הייתי עושה את זה בשמחה, אני מניח שאתה יכול לנחש מהסוגריים שאני לא בדיוק אוהד פאטס. לצערי יש לי זוג עיניים וראיתי את המשחק במוצ"ש ואת המשחק בראשון, וחוץ מעיניים יש לי כלי להסקת מסקנות שלוחש לי באוזן. משחקי פלייאוף מלפני שנתיים כשפייטון ידע לזרוק כדור מעל 20 קמ"ש וגרונק פצוע לא עושים עלי רושם. לצערי אני לא מספיק שיכור כדי למחוק מהראש את מה שקרה בשנתיים האחרונות

9. Milanista Member

כן, לפני שנתיים לפאטס לא היה סיכוי כי הקבוצה הייתה מפורקת מפציעות בשני צדי המגרש וחוץ מווארין ואדלמן לבריידי לא הייתה אף מטרה ששווה אזכור. ובדיעבד די ברור שגם אם היינו מגיעים לגמר, אולי לא היינו עוברים את האונס שפייטון והחברים עברו, אבל זה היה הפסד וודאי. אז סה"כ אם לוקחים בחשבון איך העונה שעברה הסתיימה, הכל הסתדר לא רע בכלל.

לגבי שבוע הבא, פאטס פייבוריטים וקבוצה יותר טובה אבל לעשות מזה איזה משהו בטוח כאילו שאפשר כבר להזמין כרטיסים לסנטה קלרה זה גם הגזמה. פייטון אומנם עם מכונת הנשמה אבל יש סביבו הגנה הכי טובה בליגה וקבוצה שיודעת לגרד ניצחונות גם כשהוא במצב כזה. בוא נגיד שראיתי דברים קצת יותר מטורפים מזה בעבר (מארק סנצ'ז ניצח לפני 5 שנים משחק פלייאוף בפוקסבורו. אין מצב שלא יכתבו את זה על המצבה שלו). עניין המפתח יהיה משחק הריצה של דנבר. במשחק הקודם עצרנו את זה לא רע עד סוף הרבע השני אבל אז הייטואר נפצע (שחקן הכי טוב שלנו נגד ריצה ואנדרייטד באופן כללי) ודנבר חיברו משחק ריצה הכי טוב של קבוצה כלשהי נגדנו העונה. הייטואר אומנם סוחב משהו בברך אבל יודע לשחק עם פציעות (בסוף עונה שעברה שיחק בערך חודש בלי כתף ובסוף עשה תאקל אדיר על לינץ' במהלך של לפני החטיפה). להכשיר אותו ואת קולינס (נפצע בגב נגד קנזס) לקראת יום ראשון יהיה סופר חשוב כי פשוט אין להם תחליף ראוי כלשהו. אם נגרום להם להסתמך עוד יותר על הזרוע של פייטון, אמור להיות בסדר.

חחח ליאון הס זה שם שמזמן לא שמעתי. איש יקר.

נערך לאחרונה ב: ‏19/1/16
  10. benos Member

בקיצור, ביליצ'ק מדביק את צ'ונג ומקורתי לתחת של הייטאוור קולינס ומאיו ומחכה לברווזים של פייטון?

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

משהו כזה. הטריידמארק של בליצ'ק וההגנות שלו הוא שכל שבוע היא מבטלת את החוזק של ההתקפה היריבה ומאתגרת אותה לנצח עם הנקודות החלשות שלה. אני יודע שזאת נשמעת קלישאה מלוקקת שכל קבוצה ומאמן משתמשים בה אבל במקרה של בליצ'ק והפאטס היא היחידה שנכונה ומגובה בשטח ולא מיידופית. כמו שמילאניסטה הצורר דאג לציין אצל דנבר מדובר במשחק הריצה. ניו אינגלנד תגיע במטרה לשתק אותו. מה שאומר 7-8 מגנים בתיבה בכל זמן נתון ו-MAN TO MAN פיזי עם הרכיכות של דנבר מחוץ למספרים. במשחק הקודם הם שלחו את באטלר על סאנדרס ואת ראיין על תומאס עם עזרה של מקורת'י. כל עוד פייטון לא יצליח להשלים מסירות של 10+ יארד לאחד מהם (בהנחה שהם ינצחו את המצ'אפס האלה. שניהם ובעיקר תומאס די מתקשים מול שמירה כזאת), דנבר יהיו גמורים כי הפאטס לא יצטרכו לשנות כלום וימשיכו לכווץ את כל השמירה ל-סטיקס של ה-1st down בדיוק כמו פיטסבורג. ולאור התצוגה המחרידה שלו ביום ראשון אין שום סיבה להאמין שהוא יצליח.

גם הגנתית המצ'אפ לא בדיוק מבשר טובות לדנבר. כריס האריס הוא השחקן החשוב ביותר מול ניו אינגלנד והוא סוחב כבר שבועיים פציעה קשה בכתף. נראה רע במס' הסנאפס המצומצם שקיבל ביום ראשון ולא הצליח לתקל כמו שצריך, מה שאמור להיות מפתח מול חיית YAC כמו אדלמן. אם רובי ישמור עליו כמו שאני חושד זה הולך להסתיים באונס ברוטאלי. אין לי מושג איזו תכנית פיליפס הולך לשלוח מול גרונק. במשחק הקודם נתנו לו מרווחים של 10 יארד ב-OFF COVERAGE וחוץ מלהתחנן שישתין להם בפה עשו הכל כדי להקל לו על החיים. הרעיון הכי מתבקש על הנייר הוא להצמיד אליו את טאליב שישים עליו ידיים off the snap ולקוות שיצליח לעמוד מולו בצורה נורמלית עם תקווה לסוג של שחזור הופעת ה-SUHTDOWN שלו מול ג'ימי גרהאם מלפני שנתיים כשהוא עוד שיחק בפאטס אבל גרונק>>>>>>>>>>>גרהאם בכל אספקט אפשרי ככה שלא בטוח שזה בר ביצוע. אני זוכר שקראתי דיווחים מהאימונים של הפאטס באותו שבוע שכדי להכין את טאליב למשימה הזו הם הציבו אותו מול גרונק והוא פשוט נטחן. מצד שני אני חושב שחייבים להמר וללכת על זה כי לבזבז אותו על אהבל כמו לאפל יהיה לא פחות מטומטם. אם דנבר רוצה לנצח היא צריכה ללכת ולהמר בגדול במקום לפחד מהצל של עצמה.

אי לכך ובהתאם לזאת אני נותן לדנבר 5%-10% לנצח את המשחק. מקצועית אין שום מצ'אפ על המגרש שמשחק לטובתה. מי שטוען אחרת חי בסרט.

12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות טובות לאוהדי גרין ביי: נמצאו האשמים בעונה הגרועה של הקבוצה!

Packers fire running backs coach Sam Gash | ProFootballTalk
    Packers fire tight ends coach Jerry Fontenot as well | ProFootballTalk

הראשון מאמן 'TEs אפס מאופס שלא הצליח לעשות כלום עם כישרון על כמו ריצ'רד רודג'רונקווסקי. השני עוד יצור מהתחת שפשוט לא הפיק את המיטב מ-RB שהיה בכושר על והגיע לאימוני פתיחת העונה במשקל הרצוי והמיועד לאחר שעבד כל הקיץ על שיפור המשחק שלו. הם מצטרפים למאמן הספיישל טימז הסמרטוט שהיה האשם העיקרי בעונה שעברה וכרגע אני מרגיש שאין בצוות עוד אפסים שיכולים למנוע מהקבוצה להשיג לרודג'רס את הטבעת השנייה שכל כך מגיעה לו. העתיד נראה ורוד. וגם אם לא, תזכרו תמיד שעדיין יש מאמן ליינבקר'ס.

Sweetness ו-ג'ורדן לאב אגדה אוהבים את זה.
  13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

רודג'רס (הק"ב, לא ה-TE) די תופס ממאמן ה-TE's ואמר עליו פעם שמבין כל אנשי הצוות הוא זה שיהיה מאמן ראשי הכי טוב יום אחד.

אלעד, זה עונה לך על התהייה לגבי המעמד של רודג'רס במועדון. MM לוקח החלטות כשזה נוגע לצוות, TT כשזה נוגע לרוסטר. ככה זה עובד ואף אחד לא שואל את רודג'רס.

14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה בולשיט, בחיי.

נראה לי גם הסיפור של אריאנס מסביר לי הרבה על כל הקטע של מאמנים ואנשי צוות ב-NFL. כ״כ הרבה בולשיט. מתסכל.

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Sprewell,

אני מניח שיש משחקים שלא מהמרים עליהם?

http://cdn2.gurl.com/wp-content/uploads/2013/07/nervous-Xxx.Xxx