דנבר פתחו חזק. חייב להגיד שאני לא תמיד מצליח להבחין בין הגבול לאובר אגרסיביות חוקית על שחקן ללא כדור ועד לשריקה לעבירה.
חחח. עצם הנוכחות וה-Semi תפקוד של פייטון הם ניסים גלויים. מסירות מחרידות כמו שסאנדרס תפס עכשיו זה רק בונוס.
נראה לי שגם במובן מסויים ההגנה של דנבר נכנסה לראש של בריידי שעושה לא מעט טעויות. אולי המחצית הכי גרועה שלו העונה.
ווייד פיליפס הכין גיימפלאן למופת עד עכשיו. משתקים את גרונק ואדלמן כמעט כליל, מגיעים לבריידי וגורמים לו להיראות רע. הפאטס הולכים לעשות שינויים במחצית , נראה אם הברונקוס יצליחו להגיב לזה הגנתית. אגב תגידו מה שתגידו, היום ספציפית פייטון מדויק. סאנדרס פשוט האט בגו ראוט משום מה - מאנינג שם לו את זה בדיוק איפה שצריך ועמנואל יקירנו החליט שהוא לא סגור על עצמו. חבל, יכול היה להיות משחק של שתי אחזקות כדור. אולי ההחלטה של הפאטס לקבל את הכדור תתנקם בהם? הברונקוס חייבים לשים נקודות על הלוח בדרייב הראשון. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
הפאטס יצאו בזול מהמחצית הזאת. GOT DOMINATED כמעט בכל אספקט אפשרי ועדיין רק בפיגור 8. מתישהו בריידי ושות' ייצאו מההלם הזה ויתחילו לתקתק את הדרייבים הרגילים שלהם. יש להם בסיסטם לפחות אחד או שניים כאלה, במיוחד אחרי ההתאמות שהם יעשו במחצית. דנבר צריכה לשים נקודות ו-17 במחצית הם מעל הציפיות שהיו לי ומה שחשבתי שפייטון מסוגל להוציא מעצמו אבל הדרייב האחרון היה חייב להסתיים ביותר אם לא ה-OVERTHROWN לסאנדרס או הברייקאפ לתומאס. הדרייב שיפתח את החצי השני יהיה סופר קריטי. חייב להסתיים בלפחות FG ואני עדין. ודימאריוס הרכיכה המתה הזאת חייב להתעורר על עצמו. דנבר לא יכולים לנצח בלי הזין הזה.
הוא רגיל לברווזים מחרידים שהוא צריך להציל מ-INT כמו ברבע הראשון אז זה כבר קורה לו אוטומטית. לא מאשים אותו. פייטון מפספס את הזריקה הזאת כל העונה. דימאריוס מסריח יותר, כהרגלו במשחקי פלייאוף ובעיקר מול הפאטס. הוא חייב להעלות רמה אם כי ברור לי שזה לא יקרה כי זה לא האופי שלו.