מסתבר שגוטסיס אוסטרלי ששיחק פוטבול אוסטרלי 8 שנים ועשה את המעבר לפוטבול אמריקאי רק לפני 3 שנים. קרע רצועה בברך באוקטובר ולא נבחן בקומביין ובפרו דיי אבל חוץ מזה... אחלה ילד לפי אלוויי. תחרותי וחרוץ. פחדו שהוא לא יישאר בסיבוב 3 על הלוח. ת׳כלס מבין אותם.
BOOM (באתי לקלל אבל אז נזכרתי שאלוויי בקטע של ניו זילנדים ושהפאטס בוחרים עוד 5 בחירות אז אני אהיה מנומס ואודה על תרומתכם לאנושות. מעריך את זה מאוד.)
מגמה שהתפתחה כבר מהפרי אייג׳נסי ורק מתחזקת בדראפט: אוקלנד וקנזס>>>דנבר ב-2016. מקינזי ודורסי/אנדי מפגיזים.
@Sprewell מפתיע אותי שסימונס נפל לסוף הסיבוב השלישי. קצת בניתי עליו שימשיך בצניחה שלו ויגיע אלינו, יופי של value pick מבחינתכם.
ללא ספק. אלוויי קצת הציל את עצמו עם הבחירה הזו. הוא אחד האתלטים הכי טובים בדראפט. המספרים שלו במבחני זריזות ומהירות בקומביין היו הטובים ביותר מאז 2006. אני יודע שהוא היה חזק מאוד על הרדאר של סיאטל. מתקל מצויין, קשוח וחכם מאוד. יכול לשחק גם סייפטי וגם קורנר (פחות טוב אמנם, אבל זה משהו שהוא התנסה בו כבר) זה מסוג השחקנים שאם רק יהיה להם חצי מושג מה הם עושים על המגרש לא יכולים להסריח.
צעד מהספר של כל התלמידים של רון וולף מגרין ביי (TT, שניידר, דורסי, מקינזי). להעמיס QB's ולקוות להטיס בטרייד תוך תקופה על בחירת דראפט גבוהה אחרי איזה תצוגה וחצי סבירה בפריסיזן. תמיד תהיה קבוצה מספיק נואשת כדי לשלם. לא חושב שזה מה שאוקלנד היו צריכים לעשות פה אבל זה הרציונל מאחורי הבחירה. ג׳קסונוויל ממשיכים לרצוח את הדראפט אגב. מיי גאד. כל העונה הקרובה שלהם תתנקז לאימון. אם בראדלי לא יוציא מזה מאבק לגיטימי על הדיוויז׳ן הוא בחוץ.