אולי לא יהיו לא מספיק טבעות כדי להיכנס לדיון, אבל לי זה לא משנה. אני רואה אותו משחק ואני יודע שאין אף אחד ברמה שלו. The GOAT Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
יהיה לו. ולחשוב שהסתכלתי על הסטט' ברבע הראשון ואמרתי לעצמי WTF. אחר כך העברתי וראיתי את הבחור המסכן מוויסקוסין נמס לו ב35 מעלות. לקח לו זמן להתרגל, אבל אחר כך... שיחקנו טוב במחצית, והיינו צריכים לרדת עם יתרון גדול יותר, אבל הופעה טובה גם אם נפסיד. וויליאמס מצויין, מקלנדון טוב, והפישול של ריבאס קשור לפאשלה של הסייפטי. ועדיין היה יכול לעשות עבודה יותר טובה. פורטה אחלה ופיצפאטריק בינתיים מצדיק את המשכורת. משחק טוב מול אחת הקבוצות הטובות בAFC
עכשיו הוא השתיק אותי והשתין לי בפה. איזה תיקתוק ללאפל ב-3rd and long. בכלל נראה שהוא טיפה נרגע מהפתיחה המזעזעת שהייתה לו. ג׳יימיס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אומנם עונה חדשה, אבל תמיד אפשר לסמוך על ההגנה של סיינטס שתתן לך 250 יארד טאצ'דאון Any given sunday. איזה פלייקולינג מזעזע של סינסנטי. גרין מציל אותם יום. רוצח את ריווס
גרג רומאן (ה״אופנסיב קואורדינייטור״ של הבילס) צריך להישפט בבית הדין הבינלאומי בהאג על פשעים נגד הפוטבול (ונגד האנושות כולה). יש לו את טיירוד טיילור, עם יד של דינמיט ורגליים של איילה, והוא לא יודע לנצל אותו בשיט. אין מסירות עמוקות, אין designed runs עבורו. כל הפלייקולינג כאילו הק״ב שלנו זה איזה בקאפ לבן שברירי בן 35 שרק צריך לא לאבד את הכדור. והתוצאה - 160 יארד של total offense. ההגנה של הרייבנס סבבה והכל, אבל הם לא עד כדי כך טובים... ואם זה לא מספיק - הפנאלטיז המטופשים מהעונה שעברה חזרו גם כן, בכל צומת קריטית במשחק בא איזה דביל ועשה personal foul של 15 יארד. ההגנה המפורקת שלנו באמת נתנו את הכל והצליחו להחזיק אותנו במשחק עד הסיום, אבל יש גבול למה שהם יכולים לעשות. הקומבינציה של רקס ראיין+גרג רומאן לא תביא אותנו לשום מקום. הלאה ל2017.
אמרתי שלא אכפת לי, שיקרתי. בא לי להתאבד. בסוף בגלל אקסטרא פוינט כל המאמץ הלך לעזאזל. העונה די נגמרה, אם במשחק כזה אנחנו לא יוצאים עם W אז אפשר ללכת לים, כמו שחשבתי לפני שהעונה התחילה, לפחות לא היו מעלים את הציפיות. הבעיה המרכזית שמרווין לואיס עלה עליה והיא תהיה החור במשחק. הDL שלנו מפלצתי, הLB והסקנדורי על הפנים, אז מוציאים כדור מהר לפני הראש ולחברה מאחורה אין תשובה.
מכירים את זה שמשחק שלם ההגנה שלך מפשלת בדאון רביעי אבל באחרון של המשחק וזה שמכריע עושה את העצירה? בשביל מה התקפי הלב האלה טובים? WELCOME BACK FOOTBALL מה שנקרא
אכן רקס ראיין נחשב לתותח הגנתי... אבל בעונה שעברה הוא דווקא דירדר בכל האספקטים את אחת ההגנות הכי מוכשרות בליגה. הגנה שעונה לפני כן היתה ההגנה הכי טובה בליגה מבחינה סטטיסטית תחת ג'ים שוורץ התותח. ועל הפן ההתקפי אין מה לדבר, הביא איתו אופנסיב קואורדינייטור יותר שמרן מהאוונגליסטים הרפובליקנים הכבדים ביותר, שמבזבז את לטיירוד וסאמי ווטקינס את הקריירה.