אוקלנד עם החלטה פשוט מטורפת שבחיים לא ראיתי בליגה הזאת. דרק קאר הזה פשוט גנגסטר Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
כל משחק בסופרדום אותו סיפור בדיוק. שוטאאוט פסיכי ואולטרה דרמטי שמוכרע פלוס מינוס בדקה האחרונה. הדבר היחידי שמשתנה הוא זהות היריבה. בריז בשלו וההגנה של הסיינטס בשלהם. התוצאה אותה תוצאה לא משנה מי היריבה.
אני רואה שאוקלנד הלכו שלוש פעמים על two point conversion ברבע הרביעי... מה הלך שם? דל ריו הפסיד למישהו בהתערבות?
פעמיים זה היה מתבקש בגלל פיגורים של 5 ו-8 נקודות. בסוף המשחק הוא הלך על זה כדי לעלות ליתרון נקודה כי הוא הבין שבריז תופר לו את ההגנה כל המשחק ואין סיבה שזה ישתנה בהארכה. עדיין חייב לציין שלא אהבתי את ההחלטה אבל וואטאבר מה שנקרא. עבד אז הוא גאון. ואיזה מסכן פיליפ ריברס.
מה הסטטיסטיקה בעניין הזה? נראה לי כמו מהלך משתלם ברוב שלבי המשחק. כמובן שלעשות את זה בשניות האחרונות כפי שהריידרס עשו, במצב בו בעיטה משווה את התוצאה, זה טירוף.
זה משתלם אם אתה מצליח יותר מ-50% אבל אני לא אוהב מאמנים שהולכים על זה בלי הבחנה כמו טומלין החציל בגלל שלכל משחק יש זרימה שונה ונסיבות שונות. משלמים לך כדי לאמן ולהפעיל שיקול דעת, לא כדי להיות רובוט. בסיומי משחק הולכים על זה סטייל דל ריו (קורה במכללות המון) בדרך כלל בגלל השלמה עם המצב המחריד של ההגנה שלא מסוגלת לעצור קונוס או בגלל איזו קטסטרופה אחרת כמו פציעה של ה-QB וכאלה.
אני בוכה. עם דמעות אמיתיות. מגיע לך ויקטור, לא אכפת לי אם נפסיד או לא Sent from my Nexus 5 using Tapatalk