Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא מזל (לפני שנתיים זה נגמר לו) פשוט אוקלנד האחרונים שנשארו לי בפארליי כדי לקחת 400 שקל. שבוע הבא הוא יחזור להיות הסמרטוט רצפה שהוא תמיד היה ויהיה.

בעניין אחר שירות קצר לציבור -

שיטה לזיהוי מטומטמים חסרי מושג: כל מי שלא מחשיב את אנדרו לאק לטופ 5 QB. את התצוגה שהוא נותן בדנבר בהתחשב בכל הנסיבות יש אולי 3-4 אנשים שמסוגלים לתת. אולי. לא בטוח בכלל.

2. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיי גאד וון. הולי הל.

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

וון מילר פאקינג אלוהים

4. Hakeem Nicks Member

מספיק כבר להלל את לאק. ואני לא מדבר על היום בכלל.

בריידי, בריז, ווילסון, רודג'רס, קאם וביג בן. קיבלת שש יותר טובים מלאק, ואפילו לא ניסיתי לחשוב

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

5. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אטפל בך יותר מאוחר אבל בריז בצניחה חופשית כבר שנתיים ו-ווילסון יכול לצחצח ללאק את הנעליים. שאר הארבעה הם מי שהיו לי בראש.

6. golding מנהלים

לא יודע מה לחשוב על המשחק הזה במינסוטה. רודג׳רס קיבל אפס פרוטקשן, ההגנה של מינסוטה אדירה, בכורה לא רעה של בראדפורד ופיטרסון נפצע והיה צריך להיעזר בקביים.

אה כן, ודיגס אחלה שחקן. נראה ששוב יהיה מאבק בין שתי הקבוצות הללו על הNFC North.

7. מגןימני Member

על איזה תצוגה בדנבר אתה מדבר לעזאזל. ראיתי רק את המחצית הראשונה שבה הוא לא עשה כלום. ואת ההילייטס של המחצית השניה וחוץ מזריקה אחת יפה גם לא ראיתי שום דבר. לא שאני מאשים אותו כשהוא נס על נפשו כל המשחק, אבל זריקה אחת טובה גם קירק קאזינס יכול לעשות. דרו בריז בצניחה חופשית ל15 שנה עדיין יותר טוב מלאק, וכשהוא בריא, גם טוני רומו (כן כן) למרות שההסתייגות הזאת נהיית נדירה יותר ויותר, וגם פיליפ ריברז (כן כן 2). לאק הרבה יותר טוב מווילסון (בכלל לא בר השוואה) אז מקום שמיני. אם זה הופך אותי לחסר מושג אני אבלע את זה.

לאק קורא את המגרש ומוצא שחקנים חופשיים מצויין. אבל יש לו בעיה להכניס בTIGHT WINDOWS הוא לא מדוייק מספיק. הוא סקראמבלר מצויין, אבל העמידה שלו בפוקט פחות טובה מריברז או בריז. בקיצור, שחקן מעולה עם הרבה פלוסים, מעט מינוסים והק"ב השמיני בטיבו בליגה.

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה רצית שהוא יעשה במחצית הראשונה? אתה מבין עם איזה צוות מסייע הוא נאלץ להסתדר סביבו? תחת איזה צוות אימון? מול איזו איכות יריבה? זה מעניין אותך? או שפשוט התרגלת למה שהתקשורת המזויינת מוכרת כאילו QB's בליגה הזו פועלים בואקום ולכולם יש תנאים שווים?

חפרתי פה לאורך השנים הרבה על צורת ההערכה שלי ל-QB's אבל אולי כדי לפשט את העניין ככל הניתן אני אשאל את השאלה הבאה - איזה QB אתה חושב שיצליח בצורה הטובה ביותר אם תיתן לו את: צוות האימון הגרוע בליגה. ה-OL הגרוע בליגה. צוות הרסיברים הגרוע בליגה. הראנינג בק הגרוע בליגה. וההגנה הגרועה בליגה. מי אלה ה-QB's שיצליחו לתפקד תחת התנאים האלה. תשובה - לא הרבה. אנדרו לאק הוא כנראה ה-QB היחיד בליגה שנאלץ להסתדר ולתפקד בסיטואציה שהכי מתקרבת לקיים את רוב התנאים האלה. יש לו את אחד מצוותי האימון הגרועים בליגה. יש לו בוטום 5 OL מעונת הרוקי שלו ועד היום. יש לו הגנה בינונית ומחרידה שמכניסה אותו ואת ההתקפה לבורות מטורפים ומאלצת אותו לרדוף אחרי היריבה כמעט כל שבוע. ופרנק גור בגיל 200 זה הראנינג בק הכי טוב שהיה לו. מה כן יש לו? צוות רסיברים איכותי. זהו. תחשוב על כל שאר ה-QB's שהזכרת פה ותחשוב מה להם יש (או היה - במקרה של דרו בריז) ביחס אליו.

הדרייב שהוא הוביל בפתיחת המחצית השנייה היה פורנו והטוב ביותר שראיתי מ-QB מפתיחת העונה. אין לי מושג כמה הוא זרק שם, למי ומה, אני יודע מה העיניים שלי ראו. ומה שהן ראו זה מיסמאץ' ודומיננטיות מוחלטת בין DL ל-OL שיוצר לחץ בכל סנאפ ומשאיר לו שנייה לזהות ולתקתק זריקות מדוייקות לחלונות סופר צרים וקטנים (בלי הרסיבר מס' 2 שלו שנפצע, כהערת אגב). הוא לא הצליח לעמוד במשימה לאורך כל המשחק ולכן הם הפסידו אבל בפרקים שכן, כמו בדרייב הנ"ל זה היה מהפנט. אם אתה מחליף אותו ושם כל QB אחר בסיטואציה הזו שלא עונה לשם אארון רודג'רס, בן רות'לסברגר וקאם ניוטון אתה יכול רק לחלום לקבל את המהלכים שהוא הוציא שם.

זה בעיניי טופ 5 QB בליגה. לא אלה שנהנים מגיים פלאנ'ס מתוחכמים וכישרון עליון ותופרים. אני כמובן לא מקל בזה ראש ויש להם את היתרונות המאוד ייחודיים שלהם (בעיקר מנטאלית) אבל אני מעריך QB's שמספקים יכולת דומה, לעיתים טובה יותר, לעיתים פחות טובה, אבל מתגברים בדרך על נסיבות ומכשולים הרבה יותר גדולים ממה שהאחרים נאלצו להתמודד כל הקריירה. הם כנראה תמיד יזכו בפחות טבעות, ינצחו פחות משחקי פלייאוף ו"מאזן הניצחונות" שלהם יהיה מנופח פחות - בסולם שלי הם תמיד יהיו מעל.

זה מתחבר גם לתצוגה של אארון רודג'רס מהלילה. אנשים שוחטים אותו וימשיכו לשחוט אותו ולזיין את השכל ולהמשיך לזיין את השכל ואז עוד קצת לזיין את השכל. כי זה מה שאנשים עושים כשהקונטקסט גדול עליהם. בחיי שנמאס לי לכתוב את זה אבל הבן אדם הזה סוחב את המאמן הכושל והנכה שלו על הגב כבר כמעט 10 שנים. המהלכים שהוא נדרש ומוציא לפועל (כולל בפאקינג משחק הזה!!!!!) כדי שההתקפה השבלונית הזו תעשה נקודות צריכים להיות כל כך מושלמים שהם ברמה שאין ולא היה מעולם QB שהצליח לבצע אותם, בטח לא על בסיס קבוע כמוהו. בשנה האחרונה זה קצת פחות הולך, כי הבן אדם הפסיק להיות אלוהים והוא משחק רק ברמה של הסגן של אלוהים. וכשהוא רק הסגן של אלוהים אז גרין ביי נראית כמו שהיא נראתה הלילה. פגיעה. לא מכונה משומנת. מסוגלת להפסיד רחמנא לצלן לקבוצה עם הגנה טופ 3. בחוץ. אנשים פשוט לא מצליחים לעכל את זה. אז הדבר הראשון שעולה להם לראש זה שה-QB מזייף. למה? כי הוא עשה 2 פאמבלס ופיספס מסירות אחרי שה-DL של היריבה פשוט טחן ל-OL שלו את הצורה מהסנאפ הראשון של המשחק והמאמן הכושל שלו לא חשב כמובן לעשות איזושהי התאמה ולשנות קצת את הקצב או את המערכים או את הראוטים לקצרים יותר ומהירים יותר אלא המשיך באותו סגנון שחורק עוד מאמצע העונה שעברה. אבל זה קונטקסט. וזה קשה. לקרוא בוקס סקור ולצפות בהיילייטס זה קל. לזיין את השכל זה קל. אני לא מתכוון להשתתף באורגיה הזאת.

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/16
  9. shlomydavid מנהלים

10. מגןימני Member

אני לא רציתי שהוא יעשה שום דבר. אני לא מאשים אותו על זה שהוא היה חלש, אני רק לא משבח אותו על זה. האם ראיתי את דרו בריז רוצח הגנות שיושבות לו על הכתפים? בטח שראיתי. אני חושב שכמו שאנשים מגזימים כשהם מסתכלים על סטטיסטיקות של ק"ב ולא רואים את הקונטקסט הרחב יותר, אתה מגזים לצד השני ונותן קרדיט ללאק רק בגלל הסיטואציה שבה הוא נמצא. גם רומו וגם ריברז שיחקו תחת מאמנים חסרי מושג, לרומו בתחילת הקריירה היה קו חלש, ושניהם אף פעם לא שיחקו עם הגנה נורמלית. אבל זה הרבה יותר מזה כי יש את מבחן העינים הפשוט, ובמבחן העינים הפשוט אני רואה שלאנדרו לאק יש חסרונות מסויימים שגורמים לו להתקשות במשחק שלו. אם פיליפ ריברז היה משחק באינדי לא היית שם לב שהקו כל כך גרוע. למה? כי אחד הכשרונות הגדולים שלו זה הFEEL של הOL שלו. יש לו חסרונות אחרים, ואין לי ספק שהם היו באים לידי ביטוי באינדי, שללאק אין. אבל האם אני חושב בהכרח שהוא היה פחות טוב מלאק? לא בהכרח. אני לא אתן ללאק קרדיט רק בגלל שהוא עומד בסיטואציה הזאת. אני כמובן אתן לרודג'רז את הכבוד הזה בגלל שהוא מצליח גם להראות יכולת שיא בתוך ארגון לא מתפקד. אבל לבוא להגיד שדרו בריז, שהמליונים שהוא חילק בחינם לכלי ההתקפה שלו פזורים ברחבי הליגה, שמתקתק כמו שעון 5000 יארד בעונה עם 68% השלמה ו35 ט"ד לא משנה מה ומי משחק סביבו ולבוא ולומר לי שהוא פחות טוב מלאק. לא קונה. בעשור האחרון בריז לא נתן לי לרגע סיבה לחשוב ככה. אני גדול הלקקנים של ארון רודג'רז ואני חושב שכבר הרבה זמן הוא הכי טוב שיש. אבל הוא משחק פחות ממה שהוא הרגיל אותנו בזמן האחרון, וזה עדיין יותר מכל אחד אחר

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

רומו וריברס הם QB's שאני מאוד אוהב (יותר מבריז) והסיטואציה שלהם באמת הייתה גרועה במשך לא מעט שנים אבל הדברים שלי נכונים ל-2016 ואני נותן ללאק את האדג' עליהם בגלל היכולת האתלטית שלו. הוא יכול לרוץ ב-3rd and 20 ולהשיג פירסט דאון כמו שעשה אתמול מול דנבר. הם לא כל כך. הוא יכול לצאת מהפוקט שקורס פעם אחר פעם ולהאריך מהלכים והם לא כל כך (רומו כעיקרון כן מסוגל אבל זה היה ה-DOWNFALL שלו והסיבה שהוא התפרק). אתה מדבר על השיחרור המהיר של ריברס שהיה מסתיר את ה-OL המזעזע בקולטס? זה פשוט לא נכון. הוא לא היה יכול לעשות את זה באינדיאנפוליס כי השיטה ההתקפית שונה. הרסיברים רצים ראוטים ארוכים שלוקח להם זמן להתפתח, בניגוד לשיטה בסן דייגו שבה הכל דינק אנד דאנק והשיחרור של הכדור צריך להיות מהיר מאוד וההתקפה בנויה על YAC. זה בדיוק הקונטקסט שחסר לך. שים את ריברס ורומו מאחורי הסנטר באינדיאנפוליס ואתה מקבל QB's אחרים לגמרי. אם מתחשבים בנתונים האתלטיים וסגנון ההתקפה שהם הריצו כל הקריירה - הסיכויים שלהם לשרוד לא גבוהים. שים את אנדרו לאק מאחורי ה-OL הכי טוב בליגה עם טופ 5 WR בליגה ומשחק ריצה חזק ואמין ואני די בטוח שתקבל את אותה תוצרת של רומו אם לא טובה יותר. שים את אנדרו לאק מאוחרי ה-OL של סן דייגו (לא יותר גרוע מזה שהוא מתמודד איתו) ותבקש ממנו להוציא לפועל התקפה עם מסירות קצרות ומהירות לרסיברים שמתמחים ב-YAC ותקבל בדיוק את מה שאמור לקרות איתו באינדיאנפוליס אם צוות האימון לא היה מחריד (אנשים שוכחים אבל ריברס לפני 3 שנים היה נראה כמו סוס מת וחזר לעצמו בזכות שינוי השיטה של מייק מקוי וקן וויזנהאנט. הדבר היחיד שחסר ללאק זה המקוי/וויזנהאנט שלו אז הוא נאלץ לשרוד תחת אהבלים כמו פפ המילטון ורוב צ'אדזינסקי עד שמישהו ייקח את אירסיי למוסד גמילה)

דרו בריז בשיאו היה QB עם מספרים ריקים מתוכן בעיניי. אני פשוט לא שם על שטויות כמו "5000 יארד, 68% השלמה ו-35 TD" כשכל מה שהעיניים שלי רואות זה איך הוא מציג את היכולת הזאת ***רק*** בדום הסטרילי והממוזג שלו (ההבדל ביכולת שלו גם בשיאו בין הבית לחוץ הוא הגדול ביותר שראיתי מ-QB עילית כביכול), רק כשהמאמן שלו טוחן את המאמן היריב ב-GAME PLANS מתוחמכים שמשחררים רסיברים לכל אורך ורוחב המגרש, רק כשיש לו טופ 5 OL בליגה שסיפק לו פוקטס נקיים לפעול מתוכם (עד לפני שנתיים). הירידה התלולה ביכולת שלו בשנתיים האחרונות נובעת בדיוק בגלל שחלק מהתנאים האלו הפסיקו להתקיים. אז אני לא מתכוון להגיד שהוא איזה מאט ראיין מצוי כי ברור שהוא לא, והוא כן עדיין אחד ה-QBs הטובים בליגה אבל אני לא יכול להתעלם מכל הנתונים האלה ולדקלם "5000 יארד כל עונה!!!! 68% השלמה!!!!". ה-4000 יארד ו-58% השלמה ששחקן כמו לאק או רודג'רס מוציא הם 1) הרבה יותר מרשימים 2) הרבה יותר קשים 3) הרבה יותר ממה שהוא (בריז) ודומיו היו מוציאים בנסיבות זהות.

Nigel Winterburn אוהב/ת את זה.
  12. מגןימני Member

בוא נבהיר דבר אחד לגבי התובנות שלי על שחקנים. אני צופה בלא יותר מ2-3 משחקים בשבוע אחד מהם בעדיפות זה של הקבוצה שלי. חוץ מזה אני אצפה במשחק שנראה לי הכי מעניין או של שחקן שאני אוהב (פיטסבורג וסינסי אתמול עד שנשבר מרוב שעמום ואז עברתי לניו יורק) פעם זה היה פייטון וכיום זה יהיה או רודג'רז או בריז. אז כל מה שאני יודע על שחקנים זה שילוב של היילייטס, סטטיסטיקות, ושל המשחקים בהם ראיתי אותם משחקים. אם ספריוול נגש ואומר "צ'מע אתה טועה לגבי השחקן הזה, פשוט לא ראית ממנו מספיק" אני אקבל. אני צופה בפוטבול 23 שנה אבל אני לא מתיימר לראות שחקן לשעה ולהיות בטוח בעצמי שאני יודע את כל מה שיש לדעת עליו, כמו שאני לא מתיימר לדעת כל מה שיש לדעת על פוטבול, יש לי הרבה מאוד מה ללמוד, ואתה נראה בחור שמבין ואין לי ספק שאתה יודע דברים שאני לא. אחרי ההקדמה הזאת אני אעבור על הנקודות בהם אני לא מסכים איתך או שאני מרגיש שלא הייתי ברור.

1) לפיליפ ריברז יש יכולת מיוחדת לנוע בפוקט בצורה שמונעת ממנו לחץ. זה לא רק השחרור המהיר שלו, הוא מרגיש לחץ וממקם את עצמו ביחס לשומר בצורה שיהיה קשה להגיע אליו. יכולת דומה הייתה לפייטון. לרודג'רז לדוגמא, למרות יכולת סקראמבלינג אדירה, יש את זה קצת פחות, וגם ללאק. אם תרצה עוד שחקן הסטורי שהיה לו את זה ברמה הגבוהה ביותר זה יהיה דן מרינו. כיום אני חושב שריברז הכי טוב בNFL בכשרון הספציפי הזה. הדבר הזה לא עושה או שובר ק"ב, אבל זה יכולת שאני מביא בחשבון, בעיקר כשאני נותן אינסוף קרדיט לשחקן על OL חלש, בגלל שהיכולת הזאת גורמת לOL לתפקד יותר טוב ממה שהם באמת.

2)ההנחה שלך שכל מה שחסר ללאק זה אימון והוא יכול להיכנס לכל סיסטם אפשרי היא לא נכונה בעיני. כאן במיוחד נכנסת ההתרשמות המרכזית שלי ממנו ויכול להיות שלא ראיתי מספיק. לאק קורא את המגרש מעולה, והוא טופ בכל מה שקשור בלמצוא את הרסיבר הפתוח. אבל בכל מה שקשור למסירה לשחקן שמור, היכולת TO THREAD A NEEDLE היא לא כזאת גבוהה אצלו. זה הרבה פעמים הסיבה לINT שלו. יש לו ראיית משחק מעולה ויכולת טכנית ברמה גבוהה, אבל דיוק זה לא הצד החזק שלו. בניגוד ל....דרו בריז לדוגמא, שהדיוק הוא כלי הנשק המרכזי שלו. אני ממש לא מסכים שהגיימפלאן של בריז מתבסס על רסיברים פנויים. ממש ממש לא. היא כן מתבססת על נסיון למתוח את המגרש ואת הזון בשביל ניצול מקסימלי של אחד על אחד. סט הכישורים שמתאימים לזה יש לדרו בריז הרבה יותר מאשר ללאק ולאק בניו אורלינס יהיה פחות טוב מדרו בריז, למרות שהוא יהיה הרבה יותר טוב ממה שהוא עכשו באינדי. חלק משחרור מהיר של כדור זה יכולת לדייק על הנקודה כשהאזור של הפליי עדיין עמוס שחקנים, ואני בכלל לא בטוח שלאק יצליח במערכת של בריידי או של ריברז כי סט הכישורים שלו פשוט לא תואם את סגנון המשחק הזה. לפי דעתי לסט הכישורים של לאק מאוד חשוב צוות תופסים טוב (מה שיש לו) שיצליח להשתחרר מהשמירה, לא פחות מאשר OL טוב. הוא שחקן קשוח מאוד ואני נותן לו קרדיט על כך, אבל זה לא מספיק כדי להעלות אותו מעל השחקנים שציינתי. בכל זה אני מוסיף את ההסתייגות שלי. כל זה ההתרשמות שלי מהמעט משחקים המלאים וההילייטס שראיתי ממנו, וזה מתאים גם לססטיסטיקה של הבחור. אני בהחלט לא מסכים איתך לגבי בריז חוץ מהנקודה שציינת, תנאי מזג אויר אכן משפיעים על בריז יותר מאשר שחקנים אחרים, כנראה ששיטת המשחק שלו מושפעת מזה מאוד. אם זה כוכבית משמעותית בעיניך, אז שיהיה. אבל בכל מה שקשור לתלות שלו בשחקנים אחרים אני חולק עליך לגמרי. כל שחקן שעזב אותו נראה פחות טוב אחרי שהוא עזב, ולא משנה מי בא לשחק איתו, נראה כמו HOF'ER IN THE MAKING. הוא גם פחות תלוי בראוטים ארוכים משנדמה וסקרינים ומסירות לRB תמיד היו חלק מרכזי מהמשחק שלו. אבל לגבי בריז אני רואה שיש לנו חוסר הסכמה מהותי.

3) את ארון רודג'רז אני יוציא לחלוטין מהדיון. בגלל שהוא כן שחקן שיכול להוציא כל זריקה שהוא רוצה מהיד שלו. אין לו חסרונות שאני יכול לחשוב עליהם, וזה ברור מאוד שחלק מהSTRUGGLES שלו קשורים למשחק של הקו שלו ושאר הקבוצה. כל זה לא אומר שהוא לא מעט פחות מהרמה שהוא היה מלפני שנה, שגם אז הוא התמודד עם OL דומה והגנה לא טובה.אבל לשחקן מותר שיהיה זמנים שהוא משחק קצת פחות מהמקסימום שלו. אז ברור שאני שם את רודג'רז מעל כולם בינתיים, כי הוא הק"ב הטוב שראיתי במכלול הכולל והוא גם עושה את זה עם קבוצה חלשה. אל אני לא מתרגם את זה אוטמטית לכל שחקן שאני רואה שמשחק בקבוצה חלשה. ללאק יש חסרונות שקשורים לכשרון שלו (וזה בסדר, גם לבריידי יש) ולא רק לקבוצה סביבו. אני חושב שאתה נותן הערכת יתר לסיטאוציה הגרועה שבה הוא עומד. כל זה גם אם נניח שאחרים לא יעשו עבודה יותר טובה ממנו באינדי, אבל אני לא חושב שהוא בהכרח יצליח כמו אחרים במקומות אחרים.

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/16
    Sprewell אוהב/ת את זה.
  13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי עושה לייק לכל אחת ואחת מההודעות של שניכם אבל אני מתעצל ואני אסכם בכך ששניכם מעלים נקודות מעניינות ונכונות לדעתי.

מסתבר שגם וודהד גמר את העונה. בעונה שעברה גמרו לריברס את קו ההתקפה והעונה מסתמן שגומרים לו את כל יעדי המסירה. יש לנו מקרה של קתולי מוצהר עם משהו כמו 8 ילדים ואני חושד שמדובר באיוב מודרני שהאלים מנסים לבחון. עוד פציעה או שניים של חבר לקבוצה והאיש אולי אפילו יתחיל לפקפק באמונה שלו ויתחיל להשתמש בקונדומים.

14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

@מגןימני,

אין לך מה להתנצל על חוסר זמן לצפות במשחקים. זה מובן לגמרי והעובדה שאני צופה ביותר משחקים לא הופכת אותי למבין יותר ממך. מקסימום מעודכן יותר, שזה לא באמת רלוונטי לדיון בינינו.

1. מבין על מה אתה מדבר. אני חושב ש-QB's נטולי אתלטיות כמו ריברס ופייטון פשוט חייבים לפתח ולעבוד יותר על חוש ההתמצאות הזה בפוקט מאשר חבר'ה אתלטים כמו לאק ורודג'רס שיכולים להרשות לעצמם פחות כי אם הפוקט יקרוס הם עדיין יוכלו לברוח ממנו ולהאריך את המהלך. אם כי במקרה של רודג'רס אני חושב שבשנתיים האחרונות הוא התעלה על כולם ומה שהוא עושה בפוקט (ומחוצה לו) גובל באומנות וכן מכסה על המון מגרעות של ה-OL שלו. העניין הוא שאצל ריברס (בניגוד לרודג'רס) זה לא רק החוש הזה שאתה מדבר עליו אלא גם השיטה עצמה. השיחרור המהיר והדינק אנד דאנק מנצלים את היתרונות שלו ומכסים על המגרעות של ה-OL. תחשוב שנייה על הפאטריוטס בעונה שעברה (מניח שצפית במשחקים שלהם מול הג'טס). היה להם OL בינוני ומטה עם JOURNEYMANS ואנדראפטד ברוב העמדות. כשהם שיחקו מול קבוצות עם DL's כמו הג'טס ובפאלו מה הם עשו כדי לנטרל את המיסמאץ'? זרקו 60 פעמים במשחק ל-OUT ROUTES, FLAT, SCREENS וכו' עם אדלמן ואמנדולה ודיון לואיס וגרונק. אם צ'אק פגאנו ורוב צ'אדזינסקי היו מאמנים בפאטריוטס כל זה לא היה מתקיים. מה שהיית רואה זה VERTICAL ROUTES שלוקח להם שעה להתפתח ועד שלאק היה מתמקם לזרוק בהמת משא כמו מוחמד ווילקרסון או מארסל דאריוס היה מגיע אליו וטוחן אותו.

לכן אי אפשר לעשות את ההפרדה בין שיטה התקפית לבין צורת וסגנון המשחק של QB. זה הולך יד ביד ומשפיע על ההרגלים והטכניקה שהם מפתחים באימונים כדי לתפקד בצורה הטובה ביותר.

2. מסכים שהחור הגדול ביותר במשחק של לאק זה דיוק במסירות לטווחים בינוניים שלדעתי נובע בעיקר מזריקת זין בעבודת רגליים כי הוא מסתמך יותר מדי על הזרוע הנדירה שיש לו. הדיפ בול שלו מצויין, הזרוע היא בין הטובות והחזקות בליגה (יחד עם פלאקו וסטאפורד) והיכולת שלו לזרוק תוך כדי תנועה טובה מאוד.

בקשר לבריז אתה צריך להיות ספציפי לשנה שאתה מדבר עליה. אם אנחנו מדברים על השנתיים האחרונות אז אתה צודק. אם אנחנו מדברים על השיא שלו (09-14) אני בפירוש לא מסכים. ה-GAME PLANS בשנים האלה היו מאוד דומים למה שאנחנו רואים בניו אינגלנד ובמיוחד אחרי התוספת של ג'ימי גרהאם. לבריז אף פעם לא הייתה זרוע עילית אז מסירות ארוכות מעולם לא היו הלחם והחמאה בהתקפה של הסיינטס (למרות שהוא כן מסוגל לתפור מדי פעם מסירות כאלה) אלא דינק אנד דאנק. במשך שנים היה לו את מארקיז קולסטון שהיה אחד הרסיברים הכי POLISHED בליגה שהתמחה בראוט ראנינג ובעובדה שהם פנוי בכל מהלך. פייטון היה אוהב לשחק סופר NO HUDDLE כדי לתפוס הגנות בפרסונל בעייתי וליפול מהרגליים וזה עבד בזכות כל מיני CHESS PIECES כמו ספרולס, בוש, פייר תומאס (אולי 3 ה-RB התופסים הטובים בעשור האחרון בליגה) שאף הגנה בליגה לא הצליחה לשמור ובאמצעות ג'ימי גרהאם כאמור שהיה החיה ההתקפית הדומיננטית ביותר בליגה אחרי גרונק. עבור הגנות יריבות זה היה PICK YOUR POISON. אתה שולח דאבל עליו? אחד הראנינג בק'ס הזריזים והמהירים יתפור אותך. אתה משאיר אותו באחד על אחד? אתה תשלם בתפיסה כי אין מגן בליגה שמסוגל לעצור אותו. רוב המסירות לא באמת עברו את ה-3-10 יארדס. ככה ההתקפה הזו תפרה הגנות שבוע אחר שבוע, בעיקר בדום הסטרילי והממוזג עם הבדלים של שמיים וארץ בין היכולת שהפגינו שם לבין משחקי החוץ.

אז שוב - אני לא מנסה לזלזל בסגנון הזה. הוא אמנם לא ה-cup of tea שלי ואני חושב שמדובר בפוטבול מפסיד ורך מדי אבל וואטאבר עכשיו. אני כן חושב שזה גן עדן ושיטה סופר ידידותית עבור QB שמסוגל לעכל אותה מנטאלית (ולאק מסוגל לדעתי). אני יודע שזה נשמר כאילו אני יורד ומגמד QB's בגלל שהיה להם מזל לעבוד עם מאמנים נורמלים אבל בליגה עם רמת אימון כל כך חלשה כמו ה-NFL זה מה שזה ואני עושה את זה יותר כדי להאיר את העבודה של תותחים שמזלם לא שפר עליהם.

וכן, אני חושב, שלא לומר די בטוח שאנדרו לאק מסוגל להוציא לפועל שיטת התקפית כזאת (גם אם זה אומר שהיה לוקח לו קצת זמן TO PERFECT IT כמו שלקח לבריז) ולעבוד בהרמוניה עם מאמן בעל מוח התקפי מבריק כמו שון פייטון. זה יהיה קל (הרבה) יותר מכל מה שהוא אי פעם עשה בקולטס. האם זו השיטה האידיאלית עבור הסקיל סט שלו? כנראה שלא כי היא לא תנצל מספיק את הזרוע החזקה שיש לו או את האתלטיות המטורפת אבל זאת לא הנקודה. הנקודה היא שאם אתה נותן לו את כל תנאי הפתיחה האלה + OL טופ 5 (במשך שנים לבריז היו את צמד הגארדים הכי טוב בליגה בפער - קארל ניקס וג'ארי אבנס שיצרו לו פוקטס מושלמים לעבוד מתוכם) אתה מקבל תוצאות זהות לאלו שבריז הביא בסיינטס אם לא טובות יותר כי במשחקי חוץ אני חושב שהוא היה מתפקד טוב יותר כשה-STRUTCTURE של ההתקפה קצת נהרס וצריך יותר לאלתר.

3. רודג'רס הוא מבחינתי ה-GOAT הבלתי מעורער ונקודת התורפה שלי אז אני לא רואה סיבה להתעכב עליו יותר מדי. ציינתי בעצמי שהוא אכן ירד ברמה בשנה האחרונה וכבר לא אלוהים אלא הסגן של אלוהים (ציינתי גם את הסיבות שזה קרה לדעתי). אני לא רואה שום סיבה לציין את זה לחובתו. ההתקפה של גרין ביי במתכונת הנוכחית שלה יכולה לתפקד רק כשהוא עושה דברים כאלה:

http://a.video.nfl.com/films/2015/N...51122_bp_gb_jones_27_yard_td_350321_3200k.mp4

(תעביר ל-3:05)
    http://video.nfl.com/films/vodzilla/27089/160918_ghl_wk2_GB_vs_MIN-20160918_210538990_5000k.mp4

ואם אלה המהלכים שההתקפה הזו זקוקה להם כדי לתפקד אז מדובר בתקפה גרועה ונכה של מאמן גרוע ורמאי שכשה-QB לא מצליח לספק את הקסמים האלה הוא כנראה האחרון שאני מאשים אותו ובא אליו בטענות על כך.

מגןימני אוהב/ת את זה.
  15. golding מנהלים

קאטלר וג׳פרי :sm_1luvu:

אגב, טרביית׳ן טוב והכל, אבל פרימן הוא הדבר האמיתי.

לוגיינס הוא הOC הכי גרוע בליגה, בפער. מתחיל לשנוא את ג׳ון פוקס.

טוב, בחירת טופ 3 בדראפט הבא? בתקווה שזה יהיה קיובי כמובן.

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/16