Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

קוביאק.

בעניין אחר אני מעוניין להגיש תלונה על רצח נגד אנתוני באר

Nigel Winterburn ו-Stretford Ender אוהבים את זה.
  2. Hakeem Nicks Member

0 לקיחות כדור בארבעה משחקים , כזה ביזיון אני לא זוכר.

ההגנה לא השתנתה, זו אותה גברת בשינוי אדרת. אבל את העונה הזאת הפסדנו עוד בשבוע שעבר

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפסדתם אותה בפברואר כשבמקום ללכת לכיוון חדש מיניתם את מקאדו ונתתם לריס צ׳ק פתוח לעשות מה שבזין שלו.

לא בושה להפסיד בחוץ לאחת הקבוצות הטובות בליגה, אבל לא להוות אפילו יריב מהשנייה הראשונה אומר הרבה על מעמדכם בליגה בכלל וב-NFC בפרט. העיקר אבל שאפשר לחרטט שאיליי לא אכל סאק'ס וה-OL היה סבבה לגמרי כי לא ראינו איך בכל מהלך מסירה שני היו לו 4 מגנים בתוך הצוואר שאילצו אותו לשחרר אינקומפליטס כדי לא להיאנס. במקום לשמוח שה-QB שלו לא נהרג ו/או שהפילד פוזישן לא נהרס מה יש לבן הטיפוחים של מייק מקארתי לומר בסיום? "אנחנו צריכים להשלים אחוז גבוה יותר של מסירות". סבבה אחי. תכף. אולי כשתהיו בפיגור 700 וההגנה תעבור לפריבנט עם 7 דיפנסיב בקס עמוק כמו שאתה אוהב.

אודל ממשיך להיות התינוק היצור שחושב שכולם צריכים להשתחוות לו והאמת היא שהוא צודק כי המאמן וה-QB שלו באמת צריכים להשתחוות לו בגלל שבלעדיו כל ההתקפה לא מסוגלת לתפקד. אחרי העימות שהיה לו עם רודס והשופט הוא עשה טובה שהמשיך לשחק, ויתר על ראוטים באמצע (ה-INT היה בגללו) והשמיט כמה כדורים שביום טוב הוא תופס בקלילות. לא פעם ראשונה שמצליחים לתסכל אותו עם משחק פיזי ודאבל קאברג' אפקטיבי שבגללו הוא צריך להעביר פרקי זמן ארוכים כ-DECOY ואם ההתנהגות הזו על הקווים תימשך (ואין סיבה שהיא לא) דברים יכולים לצאת משליטה מהר כי מקאדו השרת בית ספר הזה הוא כנראה האחרון שיכול לעשות סדר בבלאגן. מחר הוא כבר יהיה שיחת היום בכל חור ותחנת רדיו אפשרית בניו יורק ואחרי ההפסד הצפוי בשבוע הבא שיהיה השלישי רצוף בכלל הולך להיות כיף. NY WINTER IS COMING BABY

Nigel Winterburn אוהב/ת את זה.
  4. shlomydavid מנהלים

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

רודס נכנס בו פעמיים במחצית הראשונה כניסות בתחום האפור (שלא לומר אפור כהה), הצליח לחמוק איכשהו מפלאגס וגם הוציא את בקהאם לחלוטין מריכוז במשחק. נראה לי שזה מה שצפוי לבקהאם גם בכל יתר המשחקים השנה. השופטים צריכים להיות הוגנים איתו ולתת לקורנרים היריבים פנאלטיז כשמגיע, אבל אין ספק שהוא צריך לשנות לגמרי גישה וללמוד להתמודד עם ההצקות האלה בדרך אחרת.

אליאור אני מתחיל להאמין בוייקינגס כפי שאתה מאמין בהם... ההגנה הזו משחקת עד כה טוב בערך כמו ההגנה של הברונקוס. לא חשבתי שהם עד כדי כך טובים, damn.

Sprewell אוהב/ת את זה.
  7. Stretford Ender Member

בארר... :wub:

בקשר לדיון על פיצפטריק, ברור לגמרי שטוב עשו הג'טס שלא שפכו עליו את הסכומים שהוא ביקש, אבל הסטטיסטיקה נראית הרבה יותר גרוע ממה שהוא באמת היה במשחק האחרון. הוא אמנם נשבר במאני טיים אבל במשך רוב המשחק הוא התמודד יפה יחסית לעובדה שהיה לו אפס משחק ריצה ולא הרבה עזרה מהליין (granted, מארשל ענק). מבין הק"ב'ס שהתמודדנו איתם עד עכשיו הוא היה הכי טוב (אבל זו חבורה מפוקפקת שמסתכמת בטאנהיל, קינום וגאברט). בכל מקרה השורה הסטטיסטית שלו נראית יותר מזוויעה מהבינוניות הסבירה שהוא הציג.

ג'ימי גרהאם... הולי שיט. בחלומות הכי ורודים שלי לא דמיינתי שהוא יחזור ככה. אני מאוד אופטימי מהפתיחת עונה שלנו. ההגנה נראית הכי טוב שאני זוכר אותה, כולל הסופרבול (אם כי יכול להיות שזה קשור קצת לתחרות הלא מזהירה שהזכרתי קודם...). הפציעה של ווילסון כמובן הדאיגה בהתחלה, אבל אם היא תגרום לבוול לקרוא עוד משחקים כמו בראשון אז אולי עוד נרוויח ממנה. הדראפט שלנו נראה כמו הצלחה יחסית בינתיים - ג'אראן ריד שגנבנו בסיבוב השני כבר חיה נגד הריצה ואיפדי במשחק הראשון שלו נגד הדי-ליין הרצחני של הג'טס היה טוב.

אני לא אחד שנוטה לאופטימיות יתר ומחכה כבר לראות אותנו נגד קוורטרבקים קצת יותר רציניים, אבל בינתיים נכנס לשבוע bye מבסוט פלוס

נערך לאחרונה ב: ‏5/10/16
    אלעד ו-Sprewell אוהבים את זה.
  8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשבתי שרק לי נדמה שהשופטים התחרפנו העונה לגמרי עם פנאלטיז על taunting וunsportsmanlike conduct, אבל מסתבר של מחשבה הזו יש גיבוי סטטיסטי משמעותי:
    Twerk at your own risk: Peak No Fun League season is here - NFL Nation- ESPN

No fun league לחלוטין... מעניין אם יש אוהד פוטבול אחד ביקום שתומך בצעדים המפוקפקים האלה

ובנושא אחר - אני ואליאור אוהבים לחפור מדי פעם על university of Miami, המאמן החדש שלה מארק ריכט והמאבקים על שליטה בrecruiting בדרום פלורידה (בירת פוטבול התיכונים של ארה״ב מבחינת כמויות הכישרון). הנה טור בנושא שמפרט עד כמה עמוק החריש שריכט מנסה לעשות בנדון:
    Mark Richt's Miami Hurricanes rebuild begins with community outreach

golding אוהב/ת את זה.
  9. golding מנהלים

קווין ווייט נפצע והועבר לIR. שוב. באסה.

10. benos Member

עד כמה ההתקפה של אטלנטה טובה באמת? מין הסתם חוליו תותח ואליל וכו' אבל עד כמה זה אשליה אופטית בדומה לברונקוס 2013?

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא כזאת טובה כמו שהמספרים מראים. הם שיחקו מול שתיים מההגנות הגרועות בליגה (אחת מהן היא גם אחת הגרועות בהיסטוריה.) ותפרו את קרוליינה כאילו אין מחר בעיקר בגלל עקשנות וטמטום בשמירה 1 על 1 על חוליו עם פאקינג רוקיז כל המשחק בלי לשנות כלום (גם בעונה שעברה הוא אנס אותם עם 200 יארד ואטלנטה היו הראשונים לנצח אותם באותה עונה ככה שזה לא בדיוק שוק המאה). השבועיים הקרובים מול דנבר וסיאטל יראו לך בדיוק מה איכות ההתקפה שם - קצת מעל הממוצע. להזכיר אותם באותה נשימה עם התקפה כמו דנבר 2013 זה חילול קודש. לא באותו סטרטוספירה בכלל. מבחינת פרסונל הם שיפרו בקיץ משמעותית את ה-OL עם אלכס מאק (אחד הסנטרים הטובים בליגה), שידרגו את ה-#2 מסוס מת כמו רודי ווייט לרסיבר צעיר ו-ורסאטילי כמו סאנו וקיבלו החלטה חכמה לחלק את הנטל בצורה כמעט שווה בין שני הרצים הסופר מוכשרים שלהם כדי לשמור עליהם רעננים לאורך העונה. קייל שאנהאן הוא אחד ה-OC's החכמים והאהובים עליי בליגה וכבר חפרתי עליו הרבה בעונה שעברה. ועדיין שום דבר מזה לא באמת משנה כל עוד מי שעומד מאחורי הסנטר הוא מאטי דיקאפריו שמצא כבר דרכים להסריח את השועלים עם רמת כישרון גדולה פי 700 מזו. לא מציע להתרגש.

הדבר הכי גדול שיכול לקרות למיאמי בעתיד הקרוב זה מעבר של ג'ימבו ל-LSU (יש שמועות חזקות שרצות כבר למעלה משנה שזו משרת החלומות שלו ושהם גיששו אצלו כשלס מיילס כמעט פוטר.). מהלך כזה ישאיר את פלורידה סטייט מוכה וחבולה עם המון commits שיחזרו בהם כשאת השאריות יאספו פלורידה ומיאמי. מה גם שריכט תמיד נחשב לאחד הריקורטר'ס הטובים במכללות (ובג'ונגל כמו ה-SEC זה אומר המון) וינצל את הקשרים הענפים שהוא פיתח במשך 15 שנה באיזור הדרום שמפוצץ גם כן בכישרון מטורף. יש עדיין הרבה מאוד אוהדים בג'ורג'יה שלא משלימים עם הפיטורים שלו. לא חושב שיכולתם להנחית מאמן ואישיות חזקה יותר בהתחשב בכל הנסיבות (ת'כלס זה לא רק פלורידה ופלורידה סטייט אלא גם הצמיחה האדירה של קלמזון בשנתיים האחרונות) ואין לי ספק שהוא הולך להצעיד את הפרוגרם לימים יפים יותר. לא יודע עדיין אם זה יזכיר אי פעם את תור הזהב של תחילת שנות ה-2000 אבל אחרי ההתבזויות של השנים האחרונות גם לחזור לטופ 25 בשלב הראשוני ולשחק ב-BOWL נחשב יהיה הישג איכותי.

12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אמיתי מה שקורה בפרנצ'ייז הזה. וארט שיחק כמו הקורנר הכי טוב בליגה בחודש האחרון. פשוט לא ייאמן.

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אטלאנטה גם פתחו את העונה שעברה ב-4:0, מה שהוביל לסימני שאלה דומים לגביהם ממה שאני זוכר.

אחרי זה הם חזרו להסריח. בונה על זה גם עכשיו.

איך בכלל עוצרים יצור כזה שהוא נכנס לזון? או שחבל על הדיו הוירטואלי וכל מה שנשאר זה לראות אותו מול דנבר וסיאטל.

14. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הייתי אוהד שלהם נראה לי שכבר הייתי מבסוט מידיעות כאלה בשלב הזה של העונה. אם כבר לעשות tanking אז עד הסוף, כמו שצריך. מועמדים חזקים ביותר לבחירה הראשונה בדראפט 2017.

15. benos Member

אני סומך על מה שאתה אומר בקשר להשוואה בין ההתקפות אבל חילול קודש או לא ועם כמה שזה כואב ההתקפה הזאת קרסה ברגע שהציבו מולה הגנה חזקה כמו של סיאטל במגרש ניטרלי, כשפייטון לא יכול היה להוציא כדור מהר כי ה-LOB סגר כל מולקולה באוויר ההתקפה הזאת עם כל ה-60 TD וה-7000 יארד במהלך העונה נחשפה במערומיה.
    עם יד על הלב, איזו התקפה היית מעדיף שתשחק נגד ההגנה של סיאטל 2013, דנבר של 2013 או דאלאס של 2014?