Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי מחפש לעשות טרייד על רומו כדי לחזק את ההגנה.

2. Hakeem Nicks Member

כמה מחשבות:

*עצוב לראות את גרין ביי. גם שהם ניצחו אותנו זה פשוט לא היה זה. מועדון שכבר כמה שנים לא הולך לשום מקום ומבזבז כישרון נדיר בדמות אהרון רודג׳רס. נכון, הקונפרנס חזק כמו שלא היה אף פעם, אבל יש לקבוצה הזאת מספיק כישרון כדי להתחרות אז זה לא תירוץ. מייק מקארתי וכל צוות האימון פשוט עוצר את הקבוצה הזאת וזה חבל.

*מרקוס פיטרס עם 13 חטיפות ב-21 משחקי קריירה. לא נורמלי.

*לא חושב שאני זוכר קבוצה ששולטת בקונפרנס מסוים בכזאת דומיננטיות. אני מאוד אופתע אם הפטריוטס לא מגיעים בקלות השנה לסופרבול, אם לא יהיו פציעות קריטיות כמובן (אתם יודעים מה, גם אם כן).

*האם העובדה שהשארתי את אג׳איי על הספסל מעמידה אותי צד לצד עם קירק והחחלטה שלו להשאיר את קני בריט על הספסל במשחק ה-40 נקודות בתחילת העשור?

*קרוליינה ב-5-1, ועוד עם 3 הפסדים בדיוויז׳ן. מי היה מאמין?

*טרל פריור רץ ל-mvp ואני אמשיך להגיד את זה עד שתיקחו אותי ברצינות.

*וקצת על המשחק שלנו כי אני חייב: לא התרשמתי מן הסתם. הרייבנס עם איזה 15 פלאגס, חלקם ברגעים חשובים (למרות שגם אנחנו), עם המון המון פצועים לפני ובתוך המשחק, ועדיין התעקשנו לתת את המשחק הזה. נדמה כאילו אנחנו לא יכולים פשוט לנצח בשקט. 3 הניצחונות של הג׳איינטס השנה, ביחד, נגמרו בפער של 8 נקודות. אודל תוקע 75 מול הקורנרים ההומלסים של הרייבנס ופליי אחד אחרי זה מייק וואלאס פנוי לגמרי לאיזה 60 יארד. למה אי אפשר לחבר שני מהלכים טובים ביחד? למה ההגנה וההתקפה לא יכולות לעבוד טוב ביחד?

אין לי תלונות על ההגנה היום, שני ה-td הגיעו אחרי איבוד כדור של אודל ועוד פלאג ביזיוני על drc. בשאר הזמן הם עצרו את פלאקו כמו שצריך, כולל גול ליין סטנד מעולה שפחות או יותר הציל את המשחק בשבילנו. אבל גם במשחק הזה היו חורים ועלינו מול אוליין שחסר 3 שחקנים פותחים. צריך להשתפר.

התקפית זה המון אודל ועוד קצת מסביב. האוליין נתן לאיליי מספיק זמן היום אבל לא הצלחנו לרוץ. איליי בעצמו היה די טוב היום לפי דעתי - שתי החטיפות לא היו באשמתו כל כך, וחוץ מזה הוא פספס אולי שתי זריקות שהוא היה צריך להשלים. סה׳׳כ בסדר, אודל פשוט מדהים, ובאמת שנגמרו המילים, אבל חשוב לזכור שזאת הייתה הגנה חסרה מאוד וששבוע הבא הראמס עומדים להאכיל אותנו הרבה יותר חרא וצריך להשתפר גם כאן.

סה׳׳כ אם הקאובויס מפסידים אנחנו לא במצב כזה רע, למרות שאני לא רואה את זה קורה. אני במצב המוזר הזה בתור אוהד שאני לא יודע אם אני רוצה שהקבוצה תצליח ואם יש לנו בכלל סיכוי ריאליסטי, או ששווה פשוט להפסיד ולהפסיד בשביל בחירות דראפט. הטבע של אוהד זה לרצות לנצח אני מניח. אני מקווה שנצליח לנצח את הראמס ואת האיגלס איכשהו בשני המשחקים הקרובים ואולי עוד להוציא משהו מהעונה הזאת.

אלעד ו-Sprewell אוהבים את זה.
  3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא יקרה במהלך העונה אבל באוף סיזן כנראה בוודאות, אלא אם הוא יפרוש.

זה כזה אירוני שבמשך שנים על גבי שנים הוא סחב על הגב את האירגון הלא מתפקד הזה עם צוות מסייע גרוע וקווי התקפה מחפירים ואז ברגע שנבנה שם OL מפלצתי הגוף שלו התחיל להתפרק במקום להתחיל לקצור את הפירות.

כנראה ה-QB הכי אנדרייטד וחסר מזל בעידן שלו, יחד עם פיליפ ריברס. I feel for him.

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחח מה שהולך עם שרמן והספסל שם בסיאטל.

*/aaatv

5. sandro Member

רודג'רס עם זריקת מארק סאנצ'ז שם בפיק. קצת טאבו פה, אבל עם כמה הצוות מאמנים בחלק ההתקפי של הפאקרס רע, רודג'רס עצמו נראה לא כל כך טוב, בעיקר בשני המשחקים האחרונים.

6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שעצוב במה שהולך בגרין ביי זה שמקארתי והאוהדים והתקשורת ינצלו את היכולת הגרועה של רודג׳רס כדי להצדיק את השואה ההתקפית הזאת שנמשכת כבר למעלה משנה תוך כדי התעלמות מוחלטת מהעובדה שהשיטה ורמת הכישרון הם הגורמים העיקריים, שלא לומר יחידים לירידה הזו ביכולת ובביטחון.

7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב רשמית אנחנו במשבר. מה זה היה החרא האנדי דאלטוני הזה עכשיו ברדזון.

8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשמאט ריאן מפעיל את כל הפליימייקרים מסביבו זה לא פלא שגם ההגנות הטובות בליגה לא מצליחות לעצור את הפלקונס.

9. sandro Member

מה הולך בהגנה של סיאטל ברבע הזה? פעם שנייה רסירב חופשי לגמרי לcatch and run של 40 יארד לאנדזון. WTF.

10. Hakeem Nicks Member

אגב אליאור - מה דעתך על מאטי אייס העונה?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אותה דעה שהייתה לי על האקים דה נייטמר ניקס ב-2011 - שחקן פח בתקופה טובה שמנצל צוות מסייע אדיר מסביבו וייכשל ברגע האמת כהרגלו.

למה אתה לא שואל מה דעתי על בן מקאדו השרת בית ספר?

12. Hakeem Nicks Member

כי אני יודע מה דעתך.

אגב בזמנו האקים דה דרים ניקס היה לא רע בכלל. 10 תפיסות בסופרבול להזכירך.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליאור, עכשיו אפשר להתלהב מהקאובויס ומהברווז? ומיחזקאל? ובעיקר *שוב* מקו ההתקפה שלהם? ומזה שההגנה שלהם לא כזו רעה?

איזה statement win שלהם. שליטה לאורך 60 דקות, בלאמבו פילד. וואו.

אני אוהב את טוני רומו, אבל אלוהים יודע איך הוא חוזר להרכב אחרי ההופעה הזו של דאק.

במשחק המוקדם שראיתי אני מוכרח להגיד שוושינגטון הרשימו אותי. אפילו קירק קאזינס נראה חד (למעט pick six אחד אומלל). הפער בינם לבין פילי היה גדול בהרבה ממה שהתוצאה מראה. רק טאצ׳דאונים של פילי מpick six ומריטרן של בעיטה השאירו אותם במשחק.

לא ראיתי את השטרות שלי מביסים את הניינרס, אבל אני כמובן בעננים. שימו לב ללורנזו אלכסנדר שגם הערב השיג סאק.

מהדיווחים מהמגרש אני מבין שההתקפה של הניינרס בכל זאת נראיתה משופרת היום עם קאפ, וזה לא מפתיע. השידוך בינו לבין השיטה ההתקפית של צ׳יפ אמור להתאים. אני אתפלא אם הוא לא יישאר הstarter שלהם עד סיום העונה.

14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרסקוט רגוע בצורה קיצונית. זה הדבר הכי מרשים בו לטעמי. היום באופן טבעי זה היה מרשים עוד יותר.

Nigel Winterburn אוהב/ת את זה.
  15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדרייב שפרסקוט הביא בדקה האחרונה של המחצית הראשונה היה נהדר, 90 יארד תוך דקה בלי טיימאאוטים, כולל פצצה מדויקת לאנדזון (שהוקדשה לכל מי שמתלונן שהוא רק זורק זריקות קצרות קלות). The kid is the real deal.

חייבים להגיד גם משהו על גרין ביי - הופעה מחרידה שלהם בהתקפה ובהגנה. הפעם לשם שינוי לא ננקה את רודג׳רס מאשמה. משחק נפל גם שלו, כולל פאמבל חסר אחריות עמוק ברדזון שהתברר כקריטי. כמו כן יש שם קורנרים שיותר מתאימים לעבודה במקדונלדס מאשר בNFL.
    מקווה עבורם שמדובר במשחק נפל חד פעמי... הם נראו כמו היוסטון טקסנס במשחקים בהם הם מתפרקים לרסיסים.