אני מקווה שלא הובן ממה שכתבתי עליהם כאילו אני מזלזל וחושב שמדובר בקבוצה נכה, אלא שאני לא יכול להתייחס אליהם עדיין כאל קונטנדרים לגיטימיים. הופעה כמו היום בהחלט מתחילה לשנות לי את הדעה אבל שנינו יודעים שזה היה כנראה המשחק הכי גרוע בקריירה של רודג'רס שפיספס רסיברים פנויים, עשה פאמבל'ס ברדזון והסריח את הדשא לכל אורך 60 הדקות בגלל דברים שפחות קשורים לדאלאס אלא יותר לעצמו ולקבוצה הנכה שמקיפה אותו. עד כמה שזה נשמע הזוי וילדותי, זה לא הרגיש "ניצחון" בלאמבו כמו שניצחון בלאמבו על גרין ביי מקליקה וארהל'ה ב-GOD MODE אמור להרגיש. כמובן שזה לא גורע כלום מההופעה שלהם שעשו מה שהיו צריכים ואף מעבר, ובמיוחד לא את של דאק וה-OL. הסיפור של רומו נגמר הלילה סופית. הוא יחזור רק אם דאק ייפצע/יתרסק לחלוטין. Highly unlikely מה שנקרא. אני מבואס בשבילו מאוד אבל זה מה שזה. עוד קצת על ההופעה המחרידה של רודג'רס היום - כן הייתה מחרידה. אין ספק. לא זוכר מתי הייתי בהלם ככה ממשחק שראיתי. הלסת אשכרה נשמטה לי מהמקום. ברור שמשהו עובר ומשפיע עליו ודעתי על המשהו הזה ידועה מזמן כי אני חופר עליו כבר למעלה משנה ושנתיים עוד לפני שהגיעו הופעות הזויות כמו הלילה. כל ההתקפה בגרין ביי בנויה על טיימינג, תיאום עיוור ודיוק. הפציעה של ג'ורדי עירערה את הכל, מקארת'י לא עשה כלום במשך שנה כדי לשנות ולהקל על המצב, התפלל והניח שהשנה עם ג'ורדי הכל יחזור לקדמותו והמציאות היא שזה לא קורה. מה הוא עושה כדי להקל ולהחזיר את הביטחון? כלום, תודה ששאלתם. עדיין לא תראו מגרין ביי שום דבר שמתקרב להזכיר PICK PLAYS/BUNCH FORMATION/ROLL OUTS או בקיצור - מערכים ומהלכים שגורמים לשחקנים להיות פנויים ולהיכנס לקצב במקום להסתמך רק עליהם ועל הכישרון (שלחלקם אין, לחלקם ירד משמעותית בשנתיים האחרונות וכן אני מתכוון לקוב וג'ורדי) שלהם. לא, זה לא קורה. ה-GOAT כבר יפתור הכל. כי הוא תמיד פתר הכל. עד שהוא כבר לא יכול. ונראה לי שהגענו לנקודה הזו שאישית לא האמנתי שנגיע אליה. אבל איך עוד אפשר להצדיק שואה כמו שהלכה בלאמבו הלילה. זה היה קשה לצפייה. BRUTAL במלוא מובן המילה. למזלם הם מקבלים את שיקאגו תוך 3 ימים אז יש סיכוי לא רע שהכל יישכח והם יתפרו אותם כמו את דטרויט, אבל יודעים מה - אחרי מה שראיתי הלילה אני כבר לא כזה בטוח ולא הייתי שם את הכסף על זה. אין לי מושג למה לצפות מהם יותר. רק קוף כפוי טובה כמוך יכול להוציא לחלל פיסקה כזו אחרי 2 הסופרבול'ס ההזויים שה-QB הגאון והגבר שלו סיפק לו. אם יש קבוצה ו-QB שפורמט הפלייאוף נוצר עבורם זה לכם. אתה צריך להתפלל להשתחל אליו גם עם מאזן של 7-9 והארכת חוזה למקאדו עד 2030. רק להיכנס. חוקי ההיגיון לא חלים עליכם. בקשר למאטי דיאקפריו הידוע גם בכינויו "אייס" בקרב יצורים מסויימים - אחלה דרייב מנצח בסיום כשהוא נדרש להביא את הקבוצה רק ל-FG RANGE. שדה פתוח לגמרי לרוץ אליו ולהשיג 10 יארד והאהבל זורק תוך כדי תנועה ל-30 יארד וכמעט נחטף. אחר כך זורק חלש מדי לחוליו בפוסט ראוט בדאבל קאברג' במקום לתת לו סיכוי כלשהו לנצח עם תאוצה במקום לגרום לו להאט, ועוד מול המבצעי פנאלטיז חסרי הבושה האלה בג'ונגל שלהם. ואיך אפשר בלי מילה על מייק טומלין והקבוצה הסופר מאומנת ושלמה שהוא מאמן ומדריך במשחקי חוץ. אז זהו אמרנו. מילה אחת יותר ממה שמגיע להם. ככל הנראה המאמן השני הכי גרוע בליגה אחרי מייק מקארת'י. ככל הנראה. התקווה הגדולה של ה-AFC מול הפאטריוטס. כמו שאני מכיר את בליצ'ק בטח שבוע הבא הוא ייתן להם לנצח ולהרגיש טוב עם עצמם ואז יתפור עליהם איזה 50 BURGER בפלייאוף וכולם ישחקו אותה מופתעים ולא יבינו מאיפה זה בא.
[QUOTE="Sprewell, post: 2006278, member: 4133". רק קוף כפוי טובה כמוך יכול להוציא לחלל פיסקה כזו אחרי 2 הסופרבול'ס ההזויים שה-QB הגאון והגבר שלו סיפק לו. אם יש קבוצה ו-QB שפורמט הפלייאוף נוצר עבורם זה לכם. אתה צריך להתפלל להשתחל אליו גם עם מאזן של 7-9 והארכת חוזה למקאדו עד 2030. רק להיכנס. חוקי ההיגיון לא חלים עליכם. .[/QUOTE] תאמין לי שמי כמוני יודע ומבין את זה. אבל בוא נהיה ריאליסטיים אחי - הNFC ברוטאלי. וזה לא עוזר שאתה מקום אחרון בדיוויז'ן . מאזן 7-9 לא יספיק השנה, יכול מאוד להיות שגם 6-10 לא. וגם אם כן - מי הפסיכופת שיהמר על זה שננצח שבע מעשרת המשחקים שנשארו? זה פשוט נראה בלתי אפשרי. כמובן שאסור לחשוב על זה ואני חושב שהפילוסופיה הנכונה לכל קבוצה היא פשוט להתרכז בלנצח את המשחק הבא - אבל אני ריאלי. הכל חוזר להפסד המחורבן ההוא לוושינגטון. באמת שהייתי מקבל בכיף את ההפסדים בחוץ לפאקרס ולוייקינגס. הייתי יותר משלם עם זה. לעמוד עכשיו עם מאזן 2-4, לחסל את הרדסקינס ולהיות עם 0-2 סופר משמעותי בתוך הדיוויז'ן - חלום. הסיכויים שלנו היו הרבה יותר טובים. אבל איכשהו הפלנו את המשחק הזה ועכשיו צריך לנסות ולצאת מהבור העמוק עמוק הזה. ומילה לגבי איי-רוד - ראיתי את המחצית הראשונה של המשחק והיה איזה רגע שהוא זרק את הכדור קצת מאחורי ריצ'רד רודג'רס והייתה לו מין הבעת פנים של im tired of this shit. כאילו משהו בו כבה. זה גם היה ככה נגד הג'איינטס. כאילו די, נשבר לו. מבין אותו בתכלס. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
מכירים את זה שאתם QB גורו ומרגישים שהטיטאניק עוד שנייה טובעת לגמרי ואתם חוזרים לצחצח נעליים ולהכין כוסות קפה לפרנצ׳ייז QB's בתקווה שייקחו אתכם חזרה אז אתם מדליפים לכתבי חצר שלכם שאף פעם לא רציתם את אוזוויילר ושזו הייתה בכלל החלטה של הבעלים ואתם יודעים לזהות כישרון בעמדה כמו בראיין הוייר וראיין מאלט וטום סאבאג׳ ואז נזכרים שרק לפני חצי שנה הכתב מס׳ 1 ביוסטון צייץ את הדבר הבא מכירים?
מכירים את זה שאתם אירגון סופר מקצועי עם רופאים תותחים ומאמנים קאליברים שבכלל לא תלויים לגמרי רק ב-QB שלהם למרות אינספור פליימייקרים התקפיים ולא מעלים אותו לשחק מחצית שנייה בפיגור 15 עם מיניסקוס קרוע? לא מכירים?
אלוויי אמר בזמנו משהו יפה על החוזה שיוסטון נתנו לאוזויילר: ״לפעמים העסקאות הטובות ביותר הן אלה שאתה לא עושה.״ כמו שגרין ביי נראים לא הייתי בונה שהם יתנו לברס בראש או משהו. לא שהברס היא איזו קבוצת עילית או שיש לה OL ברמה של דאלאס, אבל בסה״כ יש להם ברמה הפרסונלית כישרון לא רע בכלל כדי לשים נק׳ על הלוח. קצת מומנטום שלילי לכאן וחיובי לשם, ולכו תדעו. אפרופו דאלאס ופרסקוט. עוד שבועיים מול פילי ו-וונץ שהמניה שלו ירדה בשני המשחקים האחרונים. יהיה מעניין. הדרייב האחרון של מאטי אייס היה גרוע על הגבול המביך (כאילו הוא רק רצה לברוח משם), אבל דרייב לפני זה חוליו איבד כדור לא מחוייב וזה מה שהחזיר את הסיהוקס למשחק. לא יודע כמה QB's היו מסתדרים עם הלחץ הזה בסוף בדרייב שאתה אמור לבצע קאמבק מול ההגנה של הסיהוקס בבית שלה. יתר על כן, הרבה תלונות על רמת הארגון של גרין ביי מסביב לרודג׳רס שבאמת הסריח אתמול, אבל לא היה נראה שבדרייב האחרון אתמול מישהו עזר לריאן לסדר את העניינים. לא שאני משווה בין שניהם ברמה הפרסונלית, אבל עדיין. הסטילרז חבורה של מפגרים (מזכיר לי מקרים מאוד דומים עם ארסנל ו-ונגר מהשנים האחרונות, אין לי מושג איך דברים כאלה קורים בספורט המקצועני). אבל לא ברור לי איך ביג בן מלכתחילה חזר למגרש עם מיניסקוס קרוע. אבא שלי עבר פציעה כזאת בעבר (יחי ההבדל, אני יודע), אז אני דיי מכיר את זה מקרוב. בוא נגיד שאתה לא ממש מסוגל ללכת, בטח בהתחלה. הסתכלתי על ביג בן רגע לפני תחילת המחצית השניה והכול היה נראה דיי בסדר אצלו, מוזר. יתר על כן, אם כבר עוסקים בפציעות פוטנציאליות של ק״ב פרנצ׳ייז, גם הסיהוקס מסכנים לא מעט את ווילסון מפתיחת העונה. הוא אולי ״מרגיש הרבה יותר טוב״, אבל בסה״כ הוא משחק מאוד סטטי בגלל קרסול ימין וה-MCL בשמאל, ורואים את זה מצוין בכל סגנון המשחק השונה שלו. היו כמה דרייבים אתמול שבמקום לרוץ ברגעים שהוא באמת היה צריך לרוץ הוא העדיף למסור. לגמרי. רציתי להזכיר את זה. האמת שזו לא פעם ראשונה שרואים אותו מסתכל ככה למעלה בחוסר אונים. הציפיות ממנו הזויות. חסר לי היסטוריה לגביו בפרט ולגבי הליגה בכלל, אז יכול להיות שהתרגלו לעל טבעי ממנו שבסה״כ הופעה כמו אתמול דווקא נראית לי טבעית ביותר. לא יודע איך הוא כבר לא התפרק (מנטלית) קודם שכולם כל הזמן מצפים ל-Rodgersesque game*. * - קרדיט לדה-רינגר.
http://www.up2me.co.il/images/95855126.Xxx הילדים של היום: פרסקוט ואליוט כיכבו, דאלאס ניצחה בלמבו פילד. סיכום שאר משחקי אמש. תקצירי וידאו בולטים ממשחקי אמש: גרין ביי פאקרס - דאלאס קאובויס סיאטל סיהוקס - אטלנטה פלקונס בפאלו בילס - סן פרנסיסקו פורטי ניינרס ניו יורק ג'איינטס - בולטימור רייבנס מיאמי דולפינס - פיטסבורג סטילרס ניו אורלינס סיינטס - קרוליינה פנתרס כאן ניתן לראות תקצירים וקטעי וידאו נוספים מה-NFL (מתעדכן). יום שלישי (18.10): 3:30 בלילה: אריזונה קרדינלס (3:2) - ניו יורק ג'טס (4:1) ; שידור ישיר ב-FOX * ערוץ FOX (אפיק 61 בהוט וביס).
חוליו עם ההשמטה זה אותו חוליו שהשתלט ברבע השלישי על המשחק, אנס את כל מי שסיאטל הציבו עליו והיה האחראי הראשי על הקאמבק של אטלנטה (יחד עם הסייפטי שהחליף את צ'אנסלור והיה אשם ב-2 TD's בגלל BLOWN COVERAGES. למי שתהה למה שרמן התפרע על הקווים). הייתי אומר שזה מתקזז אבל זה לא יהיה נכון כי עדיין יהיו לו X99999 נקודות קרדיט על ההופעה של אטלנטה בכלל ודיקאפריו בפרט. בקשר ללחץ בסיום, אכן סיטואציה לא פשוטה. אחת שאתה מצפה מ-QB שאנשים מתחילים להדביק לו הגדרות כמו ה-MVP של העונה או מהתקפה שמוגדרת לטובה ביותר בליגה להשיג 40-45 יארד ולתת לבועט שלהם סיכוי. ההזדמנויות היו שם. קור רוח קצת פחות. להלן 3rd and 7 שבו ריאן יכול להשיג את ה-1st down אם הוא בוחר לרוץ ולא לשחרר מסירה מפגרת שכמעט נחטפה. http://i.imgur.com/k8Dftnr.Xxx להלן 4th and 10 שבו ריאן משחרר UNDERTHROWN לחוליו שמוביל בצעד על שרמן וארל תומאס ונאלץ להאט כדי להסתגל לתפיסה. מצד אחד קטנוני להתלונן על מהלך שבו בוצע DPI ברור שהיה צריך להוביל לכדור של אטלנטה מהספוט של העבירה, מצד שני סיאטל ובעיקר שרמן נהנים מהשיפוט הביתי הזה כמעט כל משחק ואתה צריך להיות מושלם כדי לנצח. ההזדמנות הייתה שם עם זריקה חזקה יותר שהייתה מובילה את חוליו. http://i.imgur.com/JlnDWbM.Xxx http://i.imgur.com/rjVPlr4.Xxx זה שהוא לא הצליח להוביל דרייב מנצח לא הופך אותו לאפס אבל כן אמור לגרום לאנשים להרגיע עם כל המחמאות והסופרלטיבים שנייה ולהבין מה באמת קורה בהתקפה של אטלנטה ומי באמת אחראי על רוב הדברים החיוביים. קייל שאנהאן וחוליו>>>>>דיקאפריו. אלה לא באמת אמורות להיות חדשות למי שעקב ועוקב אחרי האיש והוא לא הפך פתאום לאיזה טופ 5 QB. וברגעי האמת, כמו ברגע האמת שהיה לו אתמול שבו הוא כבר לא יכול להיתלות על מערכים+פלייקולינג מתוחכם ופשוט צריך TO ELEVATE את האנשים סביבו הוא קרס כמו שהוא קרס כל הקריירה. בקשר לרודג'רס - התצוגה שלו אתמול כבר לא קשורה לעובדה שהוא צריך להיראות אלוהים כדי שההתקפה תקליק. אתמול הוא לא היה צריך להיות האלוהים הזה אלא הרבה מתחת כדי להיראות הרבה יותר טוב מאיך שהוא נראה. ההתקפה הזו לא התחילה לחרוק מול דאלאס אלא לפני למעלה משנה ובדרך הוא הצליח עדיין איכשהו לא לזרוק חטיפות, לפמבל ברדזון או לפספס רסיברים פנויים באנדזון. זה כבר קטע קיצוני שעד אתמול לא ראיתי ממנו. מצד אחד קשה לבוא בטענות כי יש תחושה שהבן אדם קורס תחת העומס שיש עליו אחרי שהוא סוחב על הגב כבר יותר מדי שנים מאמנים ושחקנים בינוניים במקרה הטוב. מצד שני כ-GOAT אי אפשר להחליק תצוגות כאלה לא משנה בכלל מה הנסיבות. עם כל ההבנה שיש לו עסק עם ליצן על הקווים ושיטה התקפית מסריחה זה עדיין לא תירוץ להפוך לאנדי דאלטון. אין לי ספק ש-He'll get his shit together, כנראה כבר במשחק הבא בהתחשב ביריבה, אבל לטווח הארוך ולפני מצ'אפס פוטנציאליים מול הגנות כמו סיאטל ומינסוטה זה מטריד מאוד. תמיד הייתי בתחושה שהוא מסוגל לפתור הכל ולהתגבר על הכל והאמת היא שאני עדיין מרגיש ככה אבל אחרי אתמול הביטחון שלי ירד מאוד.
קיבלתי אליאור. עוד דברים שרציתי להזכיר ושכחתי לרשום. 1) גרונק מדהים, obviously. כ״כ מרשים היכולת שלו לתפוס כדורים במצבים הכי קשים. לפעמים אני שוכח את זה כשאני עדיין מתלהב מהיתרון הפיזי שלו במצ׳אפ מול כל שחקן ששומר אותו. גם לבריידי יש את הקטע המציק הזה שהוא מרגיש שהשחקן חם הוא הופך אותו לרותח. 2) נכון שיש את אליוט, אבל מרגיש לי שאפשר לנצל במשחק הריצה גם את פרסקוט עם יותר פייקים עם הכדור מהצד שלו. 3) למי שפספס את הקטע עם שרמן והספסל של הסיהוקס אתמול. לפני: אחרי:
חתיכת פציעה של ביג בן, לא ברור איך המפלצת הזה הצליח להמשיך לשחק איתה. אדם שפטר דיווח שהוא ינותח היום ו״ייעדר מהמשחק הבא״. מהבנתי בפציעות ברכיים הוא אמור להחמיץ את שאר העונה ולא רק את המשחק הבא, אבל הביולוגיה של ביג בן כנראה שונה משל שאר בני התמותה. אם הוא אכן ייעדר פרק זמן משמעותי זה פותח לגמרי את המירוץ הנחשק של הAFC על תואר הקבוצה שתפסיד לפטריוטס בAFC Championship Game. פיטסבורג זה לא ניו אינגלנד שיכולה לשרוד עם גראפולו ובריסט.
הסטילרז זה הפיניקס סאנס של סטיב נאש ושאר המטרות שהיו מסביבו תחת חבר של אליאור. fire power מגניב פיצוצים ושם זה נגמר. הם לא שידרו לי וייב שהיה להם מה למכור בפלייאוף גם עם ביג בן הקינג - שגם איתו הם הסריחו אתמול במגרש מול מיאמי ופילי קודם לכן; אני מאוד אוהב לראות את הוייקינגס העונה, אבל מרגיש לי שהם אין להם מה למכור בצד ההתקפי ברגע שהם יכנסו לפיגור (מצד שני: עוד לא ראינו איך זה נראה בפועל). כמו שזה נראה הכול יפול על ההגנה של סיאטל שחוץ מהפאטס*, אין עוד קבוצה עם מזל, אופי וביצים כמו שיש להם במאני טיים. חבל שזה ההיצע שיש כרגע ברמת הקונטדריות נכון לעתה. אולי מישהו כאן חושב אחרת, אם רוצים לפתוח דיון על זה. * - צריך לזכור שגם לואיס עוד צריך לחזור. שאלוהים יעזור לכולנו.
כפי שכבר אמרתי - הצ'אנס היחיד לעצור את הפטריוטס השנה זו אחת מההגנות החזקות של הNFC במגרש נייטראלי בסופרבול. עד אז דרכם סלולה. התוספת של בנט השנה בכלל הפכה את העסק ללא ממש הוגן עבור שאר ה״מתחרות״...
הבעיה שגם עם הגנת עילית מרגיש לי שזה עדיין תלוי בפאטס. זכורה לי תגובה מצוינת בעונה שעברה או לפני שנתיים עם הסבר של אליאור על משחק ההתקפה שלהם תחת בליצ׳ק ובריידי. בהסבר קצר, מפגר אך פשוט: אם תלחץ אותם ימינה הם יזוזו שמאלה. אם תזוז אחורה הם ימסרו קצר ואם תזוז לעברם הם ימסרו רחוק. מה שלא תנסה - הם יכולים להעניש אותך. צריך לשחק מולם על גבול המושלם בפלייאוף וגם זה לא בטוח יעזור. אין שם פריקים מלבד גרונק, אבל במכונה הזו - בטח כשהיא חוזרת לרוץ עם חזרתו של בריידי עכשיו - היא נראית לי בלתי ניתנת לעצירה. עכשיו תוסיף לזה את הווינריות-מזל-שטניות/ערמומיות של בליצ׳ק, ואני חושב שזה כבר מתחיל להיות הרבה יותר תלוי בפציעות מאשר הגנה כזו או אחרת.
הכל נכון, אבל יש לא מעט דוגמאות מפלייאופים בשנים עברו בהן הגנות עלית נתנו מולם משחקים גדולים והדיחו אותם. אכן הכל תלוי בהם, אבל זה כבר קרה. למעשה בעידן ההתקפי הגדול שלהם הם זכו בסופרבול אחד ״בלבד״ (שלוש האליפויות הראשונות של בריידי היו בעיקר כgame manager עם הגנת עלית לצידו), וגם הוא היה צריך להיגמר בניצחון של הסיהוקס, כך שזה קרה לא מעט.
טוורקינג - פאול, 15 יארד וכמה עשרות אלפי דולרים קנס ניסיון לפוצץ ליריב את הברך שהכדור לא באזור בכלל - נאדה . Seems legit.