Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקאדוווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סוף סוף גם לסחבק יוצא משהו מהתחת המטורף הזה לא תרתי משמע

Nigel Winterburn אוהב/ת את זה.
  2. sandro Member

מדהים.

3. Hakeem Nicks Member

וואו. ראבונה בפוטבול זה משהו שלא חשבתי שאראה.

כוסאמק עם הקבוצה הזאת. כל ניצחון או הפסד אתה עובר תשע התקפי לב

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי כמה פעמים כבר אבל לא פאתטית כמו זאת. מרשים ביותר.

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

התלהבתי מאוד מההגנה שלכם היום. סוף סוף כל הכסף שהושקע מביא תפוקה. סחבו את ההתקפה על הגב בחלקים לא מבוטלים של המשחק. ספאגנולו עם פלייקולינג מצוין, המשיך להיות אגרסיבי בפאס ראש לקראת הסיום (להבדיל מרוב הDCs בליגה שפתאום מפילים את כולם אחורה לקראת הסיום) וקצר את הפירות.
    מעל כולם - שוב לאנדון קולינס, שהיה בכל מקום על המגרש. מככב יותר מכל הכוכבים היקרים למיניהם.

חייבים גם להגיד שהרסיברים של האיגלס לא בדיוק עוזרים לקארסון וונץ. אחת מחוליות הרסיברים החלשות בליגה אם לא ה-

6. benos Member

למה לא? הקיקרים הם הרבה פעמים שחקני כדורגל. ראיתי את האוסקה בועט פעם גם עם העקב.

7. מגןימני Member

אני רואה את המשחק של אינדי גרין ביי וחושב לעצמי שאדם פאקן וינטיירי נכנס לליגה כשלמייקל ג'ורדן היה רק 3 אליפויות. הבחור עדיין שם ועדיין שם נקודות על הלוח, אם כמה שאני צריך לשנוא אותו על הטבעות שהוא הביא לפוקסבורו אני לא יכול שלא להצדיע.

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

״אלייך סטייסי״

״היי קואץ׳ בדיוק נאנסתם תוך דקה בדרייב של 96 יארד והספיישל טימז שלכם מחריד וההגנה מייצרת אפס פאס ראש וראנינג בק בן 800 טוחן אתכם מה המפתח לקראת המחצית השנייה?״

טון סופר סמכותי ואינטנסיבי:
    ״GOTTA CATCH THE BALL BETTER & BEAT MAN TO MAN COVERAGE״

״ת׳נקס מיידוף״

Nigel Winterburn ו-מגןימני אוהבים את זה.
  9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

האודל בקהאם* של הדיפנסיב ליינמנים

* או שמא האארון דונלד של הרסיברים?

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיקלי הזה נדבק לתחת של אנשים בקטע מוגזם.

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

‏שיט איז גטינג ריל אין לאמבו

Whewhewhewhew

12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהתצוגות האלה ששוות פיטורים. גם במקום ידידותי וחברותי כמו גרין ביי.

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהפה שלך לאוזניים (הכרותות) של מארק מרפי.

14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפילו מתמטיקה בסיסית הוא לא יודע. מי הולך על המרה ל-2 נק׳ בפיגור 12 יא חתיכת יצור אפס שלא מסוגל לעשות שום דבר נכון? מי??????????????

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי ברשת טיעונים כל-כך מפגרים בנושא. הטענה הראשית היא שכביכול בכל מקרה היינו צריכים בשלב מסויים ללכת על ה-2PT קונברשן אז זה לא באמת משנה מתי. זה מפגר כי עם בעיטה רגילה וצימצום ל-11 הפרש אתה מסתפק בפילד גול ו-TD עם המרה, כשלעומת זאת אם אתה מפספס את ההמרה בפיגור 12 אתה חייב 2 TD ולא יכול להסתפק יותר ב-TD ופילד גול.

וכואב לי. גם אם מחליפים את כל צוות האימון. אני מסתכל על הרוסטר וחסר איכות ביותר מדי עמדות. הייתה הזדמנות אדירה ב-2014 והיא לא תחזור. מאיפה נביא עוד אתלט מטורף כמו ג'ורדי שיהיה לו כזה חיבור עם רודג'רס שבעצמו יכול מאוד להיות שעבר את ה-PEAK שלו? לייסי נראה בזמנו כמו בייבי מרשון, אבל הוא ככל הנראה לא יחזור לזה וגם אם כן סביר להניח שזה לא יהיה בגרין-ביי. קו התקפה שחצי ממנו פרו-בול כשהשאר משחקים ברמה של שחקנים שמקומם בפרו-בול ואיכשהו כל הקו מצליח לשרוד עונה שלמה כמעט בלי פציעות שזאת סיטואציה די נדירה. אלו דברים שקשה מאוד לשחזר. גם אם יגיע צוות אימון חדש ונצליח להוציא מרודג'רס איזה תואר או שניים לפני הפרישה, בדיעבד העונה ההיא כל-כך מפוספסת כי מאז שאני עוקב בליגה קשה לי לחשוב על התקפות מפלצתיות יותר אם משקללים את איכות ה-QB, רצים, רסיברים וקו התקפה. צמד המשחקים ההוא נגד שיקאגו ופילי היה הדבר הכי מפחיד התקפית שראיתי בליגה הזאת. אפילו סיאטל בבית הייתה צריכה רצף הזוי של אירועים וחבלה מצידו של המאמן כדי לעבור את הקבוצה ההיא. אפילו בהגנה היה חיבור מגניב לאללה בין פפרס בגיל מושלם לקליי.

לא יודע אפילו מאיפה יבוא השינוי. עד היום אני לא באמת מבין מה הכוח של מרפי בתור CEO בפרנצ'ייז יחודי שכזה ומי באמת מריץ את העניינים. אם החשד שלי נכון ול-TT יש מילה כמו שאני חושב שיש לו, הבעיה רצינית מאוד כי הוא מבחינתו מכור לדראפט. המאזן היחיד שמשנה מבחינתו זה כמה שחקני "בית" יש ב-53 ואלו הניצחונות היחידיים שהוא סופר. ואני חד משמעית חושב שהוא אחד הדראפטרים הכי טובים בליגה הזאת, אבל מה לעשות שזה לא התפקיד היחידי של GM ושצריך לפעמים לדאוג שהקבוצה אשכרה תמצה את הפוטנציאל שלה.

אבל בפרנצ'ייז כמו גרין-ביי לא מעיפים אנשים ככה סתם. קודם צריך לוודא למשל ש-TT יטפח את המחליף שלו במשך 25 שנה לפחות לפני שיהיה מוכן לפנות עבורו את הבמה. כי ככה זה בקהילות.

לא זוכר אפילו איך התחלתי לאהוד פאקרס. על מה נפלתי.