יש בזה היגיון מסויים אחרת תיאלץ לשרוק פאמבלס על כל מגע הכי קטן של מגן עם ה-QB שנייה לפני שהוא משחרר אינקומפליט. נכון שיש מקרים שבהם די ברור שמדובר בפאמבל אבל כמו כל החוקים בליגה, גם זה נועד כדי לשמור על אחידות בגלל העובדה הפשוטה שכל מהלך נראה שונה לגמרי.
לוק קיקלי, בובי ווגנר, ג׳יימי קולינס, KJ רייט, שון לי, אריק קנדריקס אותה שורה. שחקן ענק. הכי טוב בהגנת הוייקינגס העונה.
לא חושב שהמהלך עצמו היה ריסקי מדי, quick out route דיי פשוט, אבל אני מניח שבגלל שכל המשחק בראדפורד זרק מסירות מהירות של 5-6 יארד סליי הימר על עוד זריקה באזור וברגע שהוא הבין שהראוט של הרסיבר שלו זה משהו עמוק יותר, הוא הלך על פ'ילן (אני חושב) וקטף את הכדור. מהלך גדול של שחקן עם ביצים של שור, כי אם ברדפורד רואה את סליי עוזב את הרסיבר שלו זה נגמר בטאצ'דאון של הויקינגס וסליי יוצא אפס מאופס.
סליי הפך מסתם עוד קורנר ממוצע פלוס שקיבל חוזה ענק לאחד שאשכרה מנצח לליונס משחקים. כיף לראות אותו השנה.
כל שבוע שעובר אני מתקשה יותר ויותר להסביר ולעכל את היכולת של דאק. הבן אדם היה טים טיבו שחור במיסיסיפי סטייט על כל המשתמע מכך. מאיפה לעזאזל הגיע הדיוק, קור הרוח, התיקותקיאדה בכל 3rd down אפשרי. בתוך הפוקט, מחוץ לפוקט, תוך כדי תנועה. מה זה החרא הזה בדיוק.
http://www.up2me.co.il/images/95855126.Xxx ניצחון דרמטי לליונס על מינסוטה, דאלאס עם ניצחון עשירי ברציפות, ניצחון חוץ לסטילרס על הקולטס נטולת אנדרו לאק. תקצירי הוידאו: דטרויט ליונס - מינסוטה ויקינגס דאלאס קאובויס - וושינגטון רדסקינס אינדיאנפוליס קולטס - פיטסבורג סטילרס
Dak Prescott Is Having a Rookie Season for the Ages אני עדיין מתקשה להבין איך היה מתפקד ללא OL מפלצתי כזה, למרות שייאמר לזכותו שהוא נכנס לתוך התפקיד בצורה הכי טובה שאפשר לצפות מק״ב רוקי ויותר מזה. הוא לוקח כל מה שנותנים לו והוא גם משחק בצורה מגוונת ושלמה יותר ככל שהזמן עובר יותר, בעיקר שיש עליו לחץ. הייתי שמח לראות בפלייאוף את דאלאס מול סיאטל, ואת פרסקוט מול ווילסון שנכנס בעצמו לכושר מצוין. ומפה לשם משם לפה יש לי 3 שאלות. 1) איך אתה מסביר את הירידה הדרמטית של ניוטון וחבריו אחרי העונה שעברה? 2) אתה חושב שאריאנס ימשיך לתת לקבוצה שלו למסור ולמסור בעונה הבאה עם פאלמר הגמור או שנראה שם שינוי? 3) יש שחקנים/מאמנים בקולג׳ שיכולים להצטרף בעונה הבאה ל-NFL ויש להם את הפוטנציאל לעשות change culture לפרנצ׳ייז כלשהו?
לגבי שאלת הקולג׳ים - בד״כ שחקני ״משני פרנצ׳ייזים״ הם קוורטרבקים, ואני לא רואה כרגע ק״ב עם כזה שיעור קומה מהclass שתיכנס לליגה באפריל הקרוב. אין לדעת לעולם כמובן, כפי שבריידי, רומו, פרסקוט ואחרים הוכיחו. אבל על הנייר זה לא class מרשים של קוורטרבקים. יש כמה שחקנים מרשימים בעמדות אחרות, אבל לא יודע עד כמה הם ״משני פרנצ׳ייזים״. לגבי המאמנים - מתקשה לראות איך קבוצה בNFL תצליח להוציא את אחד השמות הבאמת גדולים בעולם הקולג׳ים מהcomfort zone (המקצועי והכלכלי) שהוא נמצא בו. ואם כבר בקולג׳ים עסקינן - סופש מאסיבי לפנינו, סופש שכל כולו rivalry games, כשבמוקד - מס׳ 2 אוהיו סטייט מול מס׳ 3 מישיגן בקרב יריבות קלאסי שגם הפך השנה למאבק ישיר על מקום בפלייאוף. המשחק בשעה נוחה עבורנו - 19:00 שעון ישראל, רוצו לסטרימים.
עד כמה מישיגן מבוססת על כישרון כמו אוהיו סטייט/אלבאמה? כי ממה שזכור לי אני מגרד אולי שני שחקנים שנבחרו סיבוב ראשון ממישיגן החל מדראפט 2014. אוהיו כמובן שלחה לגיונות בדראפטים הללו.
לא אופתע אם הקארדס ינסו להחתים את קאטלר באוף סיזן כדי להמשיך עם שיטת המסירות עם קיובי שעדיין לא גמור פיזית.