Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://overthecap.com/wp-content/uploads/2016/11/wk11qb.Xxx

בגדול הק״ב עם השם הגדול שיהיה פנוי הקיץ זה קירק קאזינס. רק ש: א) אני לא יודע כמה הוא כזה גדול כמו הכלים מסביבו. ב) איך זה מסתדר מבחינת חוזה. אני מניח שהרדסקינס יתנו לו את מה שהוא רוצה, אין יותר מדי אלטרנטיבות במילא (ראה ערך: אוזויילר ב-18M לעונה).

ויש גם את רומו כמובן, אבל יש אנשים שמעדיפים לא לדבר על זה מחשש לדמעות פוטנציאליות בעין ימין ושמאל.

אגב, לגבי הברס - מה עם ג׳פרי? אם אני לא טועה הוא מסיים חוזה עכשיו.

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/16
  2. golding מנהלים

לגבי קאזינס, לדעתי היא הריל-דיל. אני לחלוטין מבין למה בפראנט אופיס היססו ולא רצו לתת לו מגה חוזה על בסיס עונה מפלצתית אחת. עכשיו שהוא משחזר את היכולת שלו הוא מבחינתו סוג של עשה את שלו. הוא ידרוש חוזה פסיכי וכנראה יקבל אותו, לכן אני לא רואה אותו עוזב את וושינגטון בתום העונה.

לגבי קאטלר, החוזה שלו נכנס לשנים ללא guaranteed money ומכיוון שאני לא חושב שהוא tradable, יש לי הרגשה שבאוף סיזן הקרוב שני הצדדים ייפרדו. גם רומו הוא אופציה ריאלית לחלוטין, כפי שציינת.

באשר לג׳פרי, אני ממש מקווה שייתנו לו כל מה שהוא דורש. הוא פחות או יותר שחקן ההתקפה הelite היחיד בארגון, ואם גם עליו יוותרו אז מבחינתי איבדו שם את הראש לגמרי. תאורטית אפשר לעשות לו tag נוסף (הוא כבר תחת הטאג), מקווה שזה לא יגיע לזה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/16
  3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

רומו אולי אופציה ריאלית על הנייר, אבל אני חושב שהוא קצת פסיכי אם הוא מחליט להגיע לאריזונה במקום לדנבר למשל. אליאור כבר הסביר כאן למה, אבל זה באמת יהיה לדעתי מהלך גרוע עבור סוף הקריירה שלו להגיע למכונת המסירות הקיצונית תחת אריאנס. הוא בקלות יכול להיגמר מהר כמו פאלמר. בכלל, מעבר לזה שפאלמר הולך ונגמר מדי משחק, מוזר שהם מוסרים כל הזמן שיש להם את אחד מהראנינג בק׳ס הטובים בליגה העונה.

באוברול זה מהלך מאוד מתבקש רומו ודנבר. בעיקר מבחינת הסיטואציה של הטווח הקצר עבור שני הצדדים שרוצים סופרבול כאן ועכשיו.

4. golding מנהלים

לא חולק על זה, לא ממש אכפת לי מדנבר אבל זה מהלך מתבקש שיוסיף עוד עניין לליגה.

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק לחלוטין, וגם ההישגים שלהם בשנים האחרונות היו בהתאם. הם עדיין לא מוכשרים כמו באמה או אוהיו סטייט, אבל הם צמצמו משמעותית את הפער בכישרון תחת הרבואו.
    ה-כוכב של הקבוצה כרגע, ג׳אבריל פפרס, היה מועמד להייזמן בשלב מסוים של העונה, וזאת למרות שהוא בעיקר סייפטי/ליינבקר (וגם רץ וריטרנר לעת מצוא). הוא אמור להיות בחירת טופ 10 בדראפט הקרוב.
    יש להם גם דיפנסיב ליינמן בשם טאקו צ'רלטון (כן כן) שנחשב למאוד מוכשר.

גם באוהיו סטייט עיקר הכשרונות מרוכזים בהגנה. כל הסקנדרי שלהם יהיו בחירות דראפט די גבוהות, במיוחד הסייפטי הוקר והקורנר לאטימור. הליינבקר מק׳מילאן גם נחשב לכוכב.

בקיצור - אל תצפו להרבה נקודות שם הערב, יהיה קרב הגנתי חזק

6. sandro Member

קאזינס לדעתי הוא הדוגמא האולטימטיבית לבעיית הQB שקבוצות בליגה נתקלות בה בערך בכל עונה. מדובר בQB סביר פלוס לטעמי- יש לו יד טובה אבל ממש לו מדהימה, בדרך כלל הוא יצליח לזהות שחקנים חופשיים או Busted Coverage אבל הוא לא כזה שמסוגל לקרוא הגנות שעתיים לפני הסנאפ כמו שהיית רוצה מQB טוב, יש לו את הזריקות ה'WTF was that?!' אבל הם לא בתדירות בלתי נסבלת כמו אצל יצורים כמו אוסווילר או ברוטלס, ובסך הכל - סבבה, לא כזה שאתה אומר שמזיק לקבוצה טובה כמו הסקינס, אבל גם לא כזה שאתה מוכן למשכן את הבית בשבילו ל-3 שנים. עכשיו איפה הבעיה? שמצד אחד בשום פלנטה הוא לא שווה את הסכומים שהוא דורש או אפילו יכול לקבל ה' יעזור לנו בכל מיני פרנצ'ייס מתפרקים עם ים קאפ ספייס, מצד שני אתה מסתכל מסביב ורואה כל כך הרבה אפסים בינונים מתים שהם פאקינג סטרטרס, או פרנצ'ייזס ששנים על גבי שנים מחליפים QB's כמו גרביים ולא מצליחים למצוא אחד נורמאלי, ופתאום קאזינס נראה לך כמו מינימום פיטון מאנינג.
    מה עושים במצב כזה? בכנות אין לי מושג. אבל אם בכל זאת אני הGM של הסקינס אני מנסה לנסות את מזלי עם טרייד על רומו ואם זה לא באמת מתרומם שם על קאזינס טאג וחיי עם זה עוד עונה.

Sprewell, Nigel Winterburn ו-אלעד אוהבים את זה.
  7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. כמו שהסברתי את קמפיין ה-MVP של קאם בעונה שעברה - הצוות מסביבו לא היה כזה טוב ("כזה טוב" = מאזן 15-1, שחיטות בפלייאוף מול סיאטל ואריזונה). לכן העונה שהוא נתן הייתה כזו אדירה ומרשימה בעיניי. הירידה של קאם ספציפית לדעתי נובעת גם בגלל זה אבל לא פחות מזה - בעיה מנטאלית שהתחילה בסופרבול והוחרפה במשחק הראשון של העונה מול דנבר. כל הפיצוצים שהוא אכל שם נכנסו לו לראש והוא התחיל לשחק טיפה יותר מפוחד, מוזר ככל שזה יישמע עבור QB שעדיין ממשיך לרוץ ולחטוף פיצוצים. זה הרבה יותר משפיע על יכולת המסירה והעמידה שלו בפוקט שהפכה העונה להרבה פחות סבלנית מהחשש לספוג מכות. הוא אפילו סוג של הודה בזה בעצמו במסיבת עיתונאים אחרי המשחק מול אריזונה כשאמר ש"הוא לא מרגיש מוגן יותר" ושהוא כבר "לא נהנה". בצד ההגנתי הירידה המשמעותית ברמה נגרמה בגלל ההנחה של גטלמן ה-GM באוף סיזן שפרידה מג'וש נורמן לא תפגע בהם ושהמחליפים שהוא ימצא בדראפט ובפרי אייג'נסי יעשו עבודה מספיק טובה בגלל שהשיטה חזקה מהאינדיבידואלים. מיותר לציין שההנחה התבררה כשגויה לחלוטין והסקנדרי של קרוליינה הפך מאחד החזקים לאחד החלשים בליגה. זה מה שעלה להם בפתיחה החלשה והכניס אותם לבור שעכשיו קשה לראות איך ייצאו ממנו.

2. כן. זה הסגנון והשיטה שלו. ככה הוא אימן בפיטסבורג את ביג בן במשך שנים ואחר כך את לאק באינדיאנפוליס. אם פאלמר עם רגל ו3/4 בקבר+חצי OL פצוע+רסיברים ביכולת חלשה מתחילת העונה (חוץ מפיץ') לא גרמו לו להסתגל אז שום דבר לא יגרום לו. אם פאלמר לא ימשיך (וזה אם גדול כי אריאנס אוהב אותו+עקשן ולא נותן למציאות לבלבל אותו+לא כזה פשוט להיפטר מהחוזה שלו), הוא וקיים ה-GM יסמנו באוף סיזן את ה-QB שלדעתם הכי מתאים לשיטה הזו ויפעלו בהתאם.

3.מסכים עם איתי שזה לונגשוט מטורף אבל - סייבן והארבו. אלה שני אנשים שאירגונים כמו אינדיאנפוליס וגרין ביי צריכים להתאבד עליהם. מבחינת שחקנים, שזה אומר בעיקר QB's זה מסתמן כאחד המחזורים החלשים בשנים האחרונות אבל אחרי ההצלחה של דאק נראה לי שאפשר להבין עד כמה אין להערכות האלה שום ערך. מי יודע אם יש או אין. קראפשוט מוחלט. GM's יצטרכו לעשות שיעורי בית בחודשים הקרובים ואז להתפלל שאלוהים אוהב אותם.

בקשר לקאזינס - לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר מ- @sandro גם אם הייתי רוצה. אין לי ספק שאם זה תלוי בדן סניידר הוא הולך לתת לו כמה כסף שהוא רק יבקש ואז להוסיף לו בנדיבות עוד 10M להרגשה הטובה אבל מקלוכן ה-GM הראה בגרות מרשימה במהלך המו"מ בעונה שעברה ולא היה מוכן למצמץ בסיטואציה ש-95% מה-GM's בליגה היו ממצמצים בה. הוא אחד הטאלנט אבאליואייטרס הטובים בליגה ונראה לי שהוא יודע בדיוק מה הסיכונים שכרוכים בשבירת הבנק עבור QB מהסוג של קאזינס. לדעתי הדרך היחידה שהוא יזרום על התחייבות לטווח ארוך היא רק אם החוזה יהיה מורכב עם אופציות יציאה מהירות מדי שנה/אם הוא יהיה משוכנע שזה לא יפגע בגמישות וביכולת של הקבוצה להמשיך להקיף אותו בצוות מסייע סופר איכותי כמו שיש סביבו עכשיו. קאזינס הוא לא ה-100M QB שמ/יעלה את הרמה של השחקנים סביבו אלא ההפך. ואם הרמה של השחקנים סביבו תיאלץ לרדת בגלל ה-100M+ שלו זה יהיה אוזוויילר 2.0. אני מהמר שזה כנראה יסתיים בפרנצ'ייז טאג נוסף בעונה הקרובה ודחיית הקץ בשנה נוספת אבל סניידר כאמור הוא חתיכת וויילד קארד שקשה לצפות. כבר שנתיים שהוא מתנהל בצורה נורמלית ככה שברור לי שהעצמות שלו כבר בוערות לאיזה ג'יימס דולניזם שיהרוס הכל.

אלעד אוהב/ת את זה.
  8. shlomydavid מנהלים

http://www.up2me.co.il/images/95855126.Xxx

אחרי האקשן בחג ההודיה, המחזור ה-12 ב-NFL יושלם הערב ומחר עם כמה משחקים חשובים.
    במוקד יעמוד הסאנדיי נייט, בין דנבר לקנזס סיטי. עוד קודם לכן, אטלנטה מול אריזונה ויוסטון נגד סן דייגו במוקד הסדרה הראשונה.
    בסדרה השנייה, טמפה ביי נגד סיאטל, אוקלנד מחכה לקרוליינה והג'טס מארחים את ניו אינגלנד.
    לקינוח, במאנדיי נייט, פילדלפיה מול גרין ביי המפורקת.
    להלן רשימת המשחקים המלאה לשבוע ה-12 - תהנו !

משחקי יום ראשון (27.11):

20:00: שיקגו ברס (8:2) - טנסי טייטנס (6:5)
    20:00: בפאלו בילס (5:5) - ג'קסונוויל ג'אגוארס (8:2)
    20:00: בולטימור רייבנס (5:5) - סינסינטי בנגאלס (1:6:3) ; שידור ישיר ב-METV
    20:00: אטלנטה פלקונס (4:6) - אריזונה קרדינלס (1:5:4) ; שידור ישיר ב-FOX וה-HD
    20:00: קליבלנד בראונס (11:0) - ניו יורק ג'איינטס (3:7)
    20:00: ניו אורלינס סיינטס (6:4) - לוס אנג'לס ראמס (6:4)
    20:00: מיאמי דולפינס (4:6) - סן פרנסיסקו פורטי ניינרס (9:1)
    20:00: יוסטון טקסאנס (4:6) - סן דייגו צ'רג'רס (6:4)
    23:05: טמפה ביי בקנירס (5:5) - סיאטל סיהוקס (1:2:7) ; שידור ישיר בערוץ ספורט 5 לייב (החל מ-23:40)
    23:25: אוקלנד ריידרס (2:8) - קרוליינה פנתרס (6:4) ; שידור ישיר ב-FOX וה-HD
    23:25: ניו יורק ג'טס (7:3) - ניו אינגלנד פטריוטס (2:8) ; שידור ישיר ב-METV

* ערוץ ספורט 1 יעביר החל מ-23:05 את הרד זון (כמו ערוץ הקיבוץ באלופות).

יום שני (28.11):

3:30 בלילה: דנבר ברונקוס (3:7) - קנזס סיטי צ'יפס (3:7) ; שידור ישיר בספורט 5 וב-FOX (וה-HD)

יום שלישי (29.11):

3:30 בלילה: פילדלפיה איגלס (5:5) - גרין ביי פאקרס (6:4) ; שידור ישיר ב-FOX וה-HD

אוקלנד תצפה בהנאה: דנבר מול קנזס סיטי במוקד המחזור ה-12.

* ערוץ FOX (אפיק 61 בהוט וביס), ערוץ METV (אפיק 150 בהוט, 109 ביס).

9. golding מנהלים

מת על מאריוטה, שחקן מרגש.

10. Hakeem Nicks Member

גם אני (שמתי טנסי בווינר)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

golding אוהב/ת את זה.
  11. מגןימני Member

ההגנות במשחק ראמז-סיינטס המלצה בלבד. הייתי קורא להגנת ניו אורלינס הגנת הברוכים הבאים לק"ב הרוקי הקרוב לביתך

Nigel Winterburn ו-Sprewell אוהבים את זה.
  12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג׳סטין טאקר כבר היום הוא הקיקר השני בטיבו בהיסטוריה וגם זה רק כי בא לי להיות מנומס ומכבד כלפי כל רגעי הקלאץ׳ של וינאטיירי לאורך הקריירה.

אבל מקצועית נראה לי שאנחנו חוזים פה ב-GOAT.

13. Hakeem Nicks Member

אני אמשיך לשאול עד שריס ומקאדו ושאר ליצנים יתנו לי תשובה , גם אם היא לא מספקת:

למה לעזאעזל איליי אפל משחק פוטבולללללללללל?!?!?!?!!!!?!!?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאת הבעיה שלך בחיים? רוקי קורנר חמוד שמנסה להסתגל לחיים בגהינום שנקרא ״להיות דיפנסיב בק ב-NFL״? זה כל מה שהיית מעוניין לשאול את מקאדו וריס?

15. golding מנהלים

די מדהים מה שקורה במיאמי. היו לי ספקות לגבי גייס, הturnaround שלו שם מרשים מאוד.