Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. sandro Member

LOL. לפני שבוע פורסם על הארכת חוזה שלו שקרתה בכלל בקיץ ועכשיו הוא מפוטר בשבוע ה13. הראמס ממשיכים בבית ספר לאיך לא לנהל קבוצת NFL.

Nigel Winterburn אוהב/ת את זה.
  2. benos Member

מה לא טוב בזה? אם הוא מאמן לא משהו אז למה שיבזבזו עליו עוד זמן וכסף?

3. sandro Member

מה לא טוב? שום דבר זה פשוט דבילי. אפשר לחכות כמה שבועות שתגמר העונה, הרי זה לא שהשבוע אקסטרה הזה יעזור להביא מחליף טוב יותר ובטוח לא ישפר את היכולת של הקבוצה. גם מבחינה כלכלית אני בספק שזה משנה יותר מדי כי אני מתאר לעצמי שהתשלומי פיצויים גם ככה מכסים את זה. קיצר מהלך תמוה

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רק שאלה: למה עם ונגר זה לא קורה?

עריכה: אם אני קורא נכון היו הרבה ספוקלציות שקרואנקי יחכה למעבר וינחית שם גדול במקום פישר (כנראה פיט קארול). עכשיו כבר אני רואה דברים לא מבוססים על שום דבר (פנטזיות אם תרצו) שמזכירים את ג׳ים הארבו כאיש שקראונקי צריך לשבור את הבנק בשבילו בקיץ.

נחיה ונראה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/16
  5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיט קארול? למה שפיט קארול יכניס את הראש המאוד בריא שלו למיטה חולת השחפת המכונה הראמס? שום סיכוי שזה יקרה

יהיו מספיק מאמנים אחרים שיקפצו על ההזדמנות לאמן בLA תחת אור הזרקורים

6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש כבר תקופה ארוכה דיבורים שהוא מעוניין לסיים את קריירת האימון שלו קל"ב בלוס אנג'לס אבל זה היה עוד סוג של ריאלי רק בעוד שנתיים כשהחלון של הסיהוקס יתחיל להיסגר והאיצטדיון המפלצתי של קרונקי ייפתח. הטיימינג עכשיו הרבה יותר בעייתי עבור הראמס מבחינ הדגים השמנים ואני מניח שהם יביאו מתאם אופנתי לשנתיים - אם יצליח אז אחלה, אם לא אז שמות כמו קארול, הארבו וכו' יהפכו להיות ריאליים יותר וגם זה רק במידה שקרונקי יכניס יד עמוק לכיס ויהפוך את מי שזה לא יהיה למאמן היקר ביותר בליגה.

כרגע אין סיבה לאף אחד רציני ללכת להעביר שנתיים בלי איצטדיון ביתי, בלי בחירות דראפט ולהיות תקוע עם QB שמישכנו את הפרנצ'ייז עבורו. כל הדיווחים של ראפשיט ושות' על ה"אטרקטיביות" של המשרה מסריחים לי מליקוקים כי אין בהם שום היגיון.

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים אליאור. עוד שנתיים הם כבר יצליחו למלא את הסגל בעוד שלוש בחירות דראפט גבוהות (כי גם בעונה הבאה וכנראה שגם בעוד שנתיים הם צפויים להסריח את הדשא), ואם הם יפגעו בבחירות האלה יהיה איזשהו גרעין של שחקנים שאפשר לבנות סביבו קבוצה.

אגב אליאור - זה רק אני או שלא אמרת פה אף מילה לגבי הזכייה של למאר אהובך בהייזמן?

חשבתי שתחגוג כמו חתן ביום כלולותיו

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

בחירות הסיבוב ראשון (שהולכת להיות טופ 5 במקרה הרע) והשלישי שלהם בדראפט הקרוב שייכות לטנסי אז הריבילד הולך להיות יותר קשה מהרגיל. יש שם כבר עכשיו גרעין לא רע בכלל בצד ההגנתי (דונלד, קווין, ברוקרס, טרומיין ג'ונסון) אבל הצד ההתקפי מחורר מכל כיוון אפשרי. חוץ מגרלי ואולי בריט (שאמור להיות WR2 בקבוצה נורמלית) אין שם כלום. אחת החוליות הכי נטולות כישרון בליגה וזו חתיכת תעודת עניות בעידן כל כך פרו התקפה כמו שאנחנו נמצאים בו עם כישרונות ב-WR ו-RB שגדלים על העצים. אפילו כישרון כמו גרלי הצריך מהם השקעה של בחירת טופ 10.

בקשר לשחקן הפוטבול המחשמל בהיסטוריה של הענף - לא ראיתי טעם. כמו שאני לא חוגג את השמש שזורחת מדי בוקר. התואר היה שלו מסוף ספטמבר ורק רשעים כמוך ניסו לשרבב לדיון שמות של כל מיני רמאים כמו דשון ווטסון וג'בריל פפרס. זוכה ההייזמן המוצדק בהיסטוריה בעיניי. עד היום לא התגברתי על הרסיבר שמכר אותו ב-4th down במשחק בקלמזון. הם היו חייבים לסיים בטופ 4.

הפרט הכי מגניב שלמדתי עליו במהלך הטקס היה שאימא שלו מאמנת פוטבול קשוחה שדחפה אותו לקצה מגיל 8 אחרי שאביו וסבתא שלו נפטרו ועדיין מאמנת ילדים-נערים-בוגרים (לדבריה) איפשהו במיאמי. אשכרה הייתה שמה על עצמה Shoulder pads ויוצאת להתאמן איתו בחצר.

Nigel Winterburn, Hakeem Nicks ו-אלעד אוהבים את זה.
  9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

10. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

והבוקר בפינתנו "למה נולדתי בכלל שמישהו יירה בי ויעשה לזה סוף" -

Nigel Winterburn, sandro ו-אלעד אוהבים את זה.
  11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש ליגה עם אנשים יותר קלישאתיים מאשר ב-NFL?

12. shlomydavid מנהלים

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיים זבל טייק 749.

אין לליגה הנכה הזאת זכות קיום. אני רשמית אוהד ניו אינגלנד עד להודעה חדשה. לאף אירגון אחר לא מגיע.

14. Hakeem Nicks Member

השמועה אומרת שמדדו לבריידי כבר את המידה של הזרת, היחידה שחסרה לו על יד ימין.

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כאילו יש ליגת פנטאזי עם טרולים ורק בליצ׳ק משחק.