LOL. לפני שבוע פורסם על הארכת חוזה שלו שקרתה בכלל בקיץ ועכשיו הוא מפוטר בשבוע ה13. הראמס ממשיכים בבית ספר לאיך לא לנהל קבוצת NFL.
מה לא טוב? שום דבר זה פשוט דבילי. אפשר לחכות כמה שבועות שתגמר העונה, הרי זה לא שהשבוע אקסטרה הזה יעזור להביא מחליף טוב יותר ובטוח לא ישפר את היכולת של הקבוצה. גם מבחינה כלכלית אני בספק שזה משנה יותר מדי כי אני מתאר לעצמי שהתשלומי פיצויים גם ככה מכסים את זה. קיצר מהלך תמוה
אני רק שאלה: למה עם ונגר זה לא קורה? עריכה: אם אני קורא נכון היו הרבה ספוקלציות שקרואנקי יחכה למעבר וינחית שם גדול במקום פישר (כנראה פיט קארול). עכשיו כבר אני רואה דברים לא מבוססים על שום דבר (פנטזיות אם תרצו) שמזכירים את ג׳ים הארבו כאיש שקראונקי צריך לשבור את הבנק בשבילו בקיץ. נחיה ונראה.
פיט קארול? למה שפיט קארול יכניס את הראש המאוד בריא שלו למיטה חולת השחפת המכונה הראמס? שום סיכוי שזה יקרה יהיו מספיק מאמנים אחרים שיקפצו על ההזדמנות לאמן בLA תחת אור הזרקורים
יש כבר תקופה ארוכה דיבורים שהוא מעוניין לסיים את קריירת האימון שלו קל"ב בלוס אנג'לס אבל זה היה עוד סוג של ריאלי רק בעוד שנתיים כשהחלון של הסיהוקס יתחיל להיסגר והאיצטדיון המפלצתי של קרונקי ייפתח. הטיימינג עכשיו הרבה יותר בעייתי עבור הראמס מבחינ הדגים השמנים ואני מניח שהם יביאו מתאם אופנתי לשנתיים - אם יצליח אז אחלה, אם לא אז שמות כמו קארול, הארבו וכו' יהפכו להיות ריאליים יותר וגם זה רק במידה שקרונקי יכניס יד עמוק לכיס ויהפוך את מי שזה לא יהיה למאמן היקר ביותר בליגה. כרגע אין סיבה לאף אחד רציני ללכת להעביר שנתיים בלי איצטדיון ביתי, בלי בחירות דראפט ולהיות תקוע עם QB שמישכנו את הפרנצ'ייז עבורו. כל הדיווחים של ראפשיט ושות' על ה"אטרקטיביות" של המשרה מסריחים לי מליקוקים כי אין בהם שום היגיון.
מסכים אליאור. עוד שנתיים הם כבר יצליחו למלא את הסגל בעוד שלוש בחירות דראפט גבוהות (כי גם בעונה הבאה וכנראה שגם בעוד שנתיים הם צפויים להסריח את הדשא), ואם הם יפגעו בבחירות האלה יהיה איזשהו גרעין של שחקנים שאפשר לבנות סביבו קבוצה. אגב אליאור - זה רק אני או שלא אמרת פה אף מילה לגבי הזכייה של למאר אהובך בהייזמן? חשבתי שתחגוג כמו חתן ביום כלולותיו
בחירות הסיבוב ראשון (שהולכת להיות טופ 5 במקרה הרע) והשלישי שלהם בדראפט הקרוב שייכות לטנסי אז הריבילד הולך להיות יותר קשה מהרגיל. יש שם כבר עכשיו גרעין לא רע בכלל בצד ההגנתי (דונלד, קווין, ברוקרס, טרומיין ג'ונסון) אבל הצד ההתקפי מחורר מכל כיוון אפשרי. חוץ מגרלי ואולי בריט (שאמור להיות WR2 בקבוצה נורמלית) אין שם כלום. אחת החוליות הכי נטולות כישרון בליגה וזו חתיכת תעודת עניות בעידן כל כך פרו התקפה כמו שאנחנו נמצאים בו עם כישרונות ב-WR ו-RB שגדלים על העצים. אפילו כישרון כמו גרלי הצריך מהם השקעה של בחירת טופ 10. בקשר לשחקן הפוטבול המחשמל בהיסטוריה של הענף - לא ראיתי טעם. כמו שאני לא חוגג את השמש שזורחת מדי בוקר. התואר היה שלו מסוף ספטמבר ורק רשעים כמוך ניסו לשרבב לדיון שמות של כל מיני רמאים כמו דשון ווטסון וג'בריל פפרס. זוכה ההייזמן המוצדק בהיסטוריה בעיניי. עד היום לא התגברתי על הרסיבר שמכר אותו ב-4th down במשחק בקלמזון. הם היו חייבים לסיים בטופ 4. הפרט הכי מגניב שלמדתי עליו במהלך הטקס היה שאימא שלו מאמנת פוטבול קשוחה שדחפה אותו לקצה מגיל 8 אחרי שאביו וסבתא שלו נפטרו ועדיין מאמנת ילדים-נערים-בוגרים (לדבריה) איפשהו במיאמי. אשכרה הייתה שמה על עצמה Shoulder pads ויוצאת להתאמן איתו בחצר.
Why I Hate Thursday Night Football | The Players' Tribune ריצ'רד שרמן חושף את דעתו על פרסת משחקי חמישי בלילה. רוג'ר גודל ושאר העניבות לא ישמחו לקרוא את זה... שרמן כמובן צודק בכל מילה
http://www.up2me.co.il/images/95855126.Xxx ישנן צרות גדולות יותר: סיאטל מארחת את לוס אנג'לס בפתיחת המחזור ה-15. * המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 1 וה-HD, החל מ-3:25 בלילה.
חיים זבל טייק 749. אין לליגה הנכה הזאת זכות קיום. אני רשמית אוהד ניו אינגלנד עד להודעה חדשה. לאף אירגון אחר לא מגיע.