מגן ימני ידבר עליו אבל צריך להודות, כמה החלטות תמוהות מאוד למסירה בדרייב הזה והרבה יותר מזל משכל במסירה האחרונה. זה בקלות היה יכול לגמור את השעון או יותר גרוע, פאמבל
ללא ספק, ניהול שעון וסיטואציה מזעזע של ביג בן והמאמן האפסון שלו אבל בראון יצא אלוהים והציל אותם. בשנים קודמות הייתי אומר שלא מגיע להם אבל השנה לבולטימור מגיע אפילו פחות ככה שהתוצאה מוצדקת. רק לסטילרז הגיע כרטיס לפלייאוף מהדיוויז׳ן המצחין הזה.
מה פשר הניסיון המוזר הזה במהלך האחרון כשפלאקו הוא פלוס-מינוס הק"ב עם הזרוע הכי חזקה בליגה? הייל מרי נראה סביר יותר מלאטרלס על פני 60 יארד.
המסירה הראשונה של הדרייב למשל, היתה זריקה חסרת משמעות ל3 יארד. לפחות הרסיבר יצא לסיידליין, דבר שאותו הרסיבר (שכחתי את השם שלו) בסוף הדרייב לא עשה למרות שהיה לו אפשרות ובמקום זה הוא העדיף להילחם על עוד יארד חסר משמעות. בכל אופן, סיום דרמטי ואפי למשחק על התואר "מי הולך לקבל את המגף הביליצ'קי בישבן בפוקסבורו מסצ'וסטס"
גם הספייק שביג בן עשה עם 50 שניות על השעון היה מפגר וביזבז להם דאון יקר. אחר כך טומלין ביזבז את הטיימאאוט האחרון שלו עם 32 שניות על השעון וזה העמיד אותם בסיטואציה הכל כך בעייתית עם המסירה האחרונה שכל קומפלישן שהוא לא TD/סאק = שואה ולך תרוץ עכשיו עם כל יחידת ה-FG פלוס הקיקר שלך ותבעט בלחץ עם שנייה וחצי על השעון, אם בכלל הספקת לעשות את זה לפני שהמשחק נגמר. לא יודע אם זה היה BRIAN FART או שביג בן לקח את הסיכון המחושב הזה כשהוא הלך לבראון ופשוט האמין בו שיעשה את העבודה, ולמרות שבסופו של דבר הוא עשה אותה באופן אלוהי זה עדיין היה מהלך גרוע שיכל והיה צריך לעלות להם ביוקר. AB למעשה פגש בגוליין פאקינג ליינבקר (מוזלי) וסייפטי (וודל) שבת'כלס הצליחו לעצור אותו ולא נתנו לו להיכנס לאנדזון ואלמלא ה-FOOTBALL IQ והעירנות המדהימה שלו (+מזל כי לא מעט פעמים ששחקנים מנסים להגיע לאנדזון עם הזרוע זה עולה להם בפאמבל) יש סיכוי טוב שזה היה נגמר אחרת. וברור שהשורה התחתונה שלך נכונה. אין תקווה ב-AFC השנה. אני חופר על זה כבר תקופה. אבל עדיין טוב לקבל לפחות את ביג בן ושאר הקרקס סביבו בפלייאוף אחרי המכות שחטפנו אתמול עם מקלגוין וסאבאג', אפילו רק אם לצורכי בידור נטו כי תחרותיות ברור שלא תהיה מול הפאטס. המיסמאץ' בצוות האימון הוא עצום. הסטילרז אשכרה לא ידעו מה הם עושים היום עד שנכנסו לפיגור של 2 פוזשנס עם 10 דקות על השעון וביג בן לקח את העניינים לידיים והוריד את הרסן. במקום לשחק ככה כל המשחק AND SPREAD THE SHIT OUT OF TEAMS עם סופר נו האדל הם מנסים לשחק לי סטילרז פוטבול של שנות ה-80. אז מול קבוצה כל כך נכה התקפית כמו בולטימור זה עלה להם רק בפיגור 20-10 (וגם זה אחרי שני איבודים ברדזון), אבל מול קבוצה כמו ניו אינגלנד זה עולה להם ביותר, בדיוק כמו בכל המפגשים האחרונים בין הקבוצות שאף פעם לא מרגישים אפילו קרובים. זה שפלאקו לא זרק את ההייל מארי אכן היה פאתטי ולא מובן. מניח שהוא וכולם ברייבנס כולל המאמנים השלימו עם ההפסד and went through the motions במהלכים האחרונים.
יש בזה משהו מאוד לא מוסרי, אבל אנחנו כאן כדי לדבר על פוטבול ולא על לשפוט אנשים בחיים הפרטיים שלהם. ואז אני שואל את עצמי, אם אני פרנצ׳ייז/פרוגרם בכיר בקולג׳ - למה זה לא מה שאני עושה? יכול להיות שרוב הארגונים והדמויות הבכירות בהם לא מאמינים שהם יכולים לשלוט בשחקנים הללו ולהוציא מהם את הפוטנציאל שטמון בהם. אדרבא, חלקם לא מוציאים מספיק משחקנים נורמטיבים ומוכחים יותר. ואולי הם סתם צבועים, תמיד צריך לקחת את זה בחשבון.